Vita-plus anmeldelser

Jeg kunne virkelig godt lide, at der er en selvbetjeningsafdeling, som i supermarkeder. Du har brug for personlige hygiejneprodukter - kom op, holdt den i kuglepenne og læs alt. Og du behøver ikke at tale det til hele apoteket: "Og giv mig en olvei om natten og en anden durex med små bobler." Læs fuldstændigt

Før jeg kendte til dette apotek, købte jeg medicin på de nærmeste apoteker. Under graviditet begyndte forskellige medicin at blive ordineret. Jeg vil altid spare et sted, så jeg begyndte at se først på Internettet, hvor billigere medicin er billigere. Det viste sig hos os. Læs fuldstændigt

Et meget godt apotek med et bredt udvalg af medicin til de mest overkommelige priser. Derudover er det vigtigt, at det fungerer døgnet rundt, hvilket er meget sjældent i vores by. På en eller anden måde ledte jeg uden succes efter et temmelig sjældent stof til intravenøs infusion, jeg kan ikke huske det allerede. Læs fuldstændigt

Elena Aliyeva 05/24/2018

Del nyttige oplysninger!

Fortæl os om din oplevelse med denne organisation..

Anmeldelser af medicinske tjenester i det nordlige Kaukasus føderale distrikt

Høje priser

Priserne er høje, hvilket er meget typisk for dette netværk. Service - som du får. Det sker. Læs fuldstændigt

Overrasket over priskategorien

For ca. seks måneder siden opdagede jeg et vidunderligt og billigt pulsapotek. Jeg gik der. Læs fuldstændigt

Vita plus vitaminer gruppe i anmeldelser

Jeg drikker et lægemiddel, der er vitamin B1 og B6. Denne dragee, ikke injektioner. De skrev ikke dem ud til mig og prøvede mig ikke, men jeg har været nervøs de sidste par år, og det er lidt som at behandle nerver. Og efter 2 uger føler jeg mig en form for ro og er ligeglad. Eller en tilfældighed (ændrede situationen), eller kan vitaminer virkelig lindre så specifikt? Min tilstand er stadig 3 dage, så det er for tidligt at drage nogen konklusioner. Drik du vitaminer b? Hvad var virkningen?

Få ekspertudtalelse om dit emne

Psykolog. Specialist fra webstedet b17.ru

Psykolog, Gestaltterapeut. Specialist fra webstedet b17.ru

Psykolog, Psykoanalytiker. Specialist fra webstedet b17.ru

Psykolog. Specialist fra webstedet b17.ru

Psykolog, biblioterapeut. Specialist fra webstedet b17.ru

Psykolog. Specialist fra webstedet b17.ru

Psykolog. Specialist fra webstedet b17.ru

Psykolog, klinisk psykolog Onkopsykolog. Specialist fra webstedet b17.ru

Psykoterapeut. Specialist fra webstedet b17.ru

Psykolog, Rådgivende Psykolog. Specialist fra webstedet b17.ru

Jeg fik injektioner af et lægemiddel med vitamin B som samtidig med en anden medicin. Ja, effekten var beroligende, meget behagelig. Men så begyndte hudallergien fra dette stof, jeg var nødt til at stoppe med at bruge det.

Kun tyvegods beroliger mig! Uden penge er jeg nervøs! Hos dem er jeg ligeglad og uden dragee.

Intet beroliger mig. Selv gode penge. (((

Ja, Neurobeks drak, beroligende, dette er lægemiddel til Vit B-gruppe

Jeg blev injiceret med vitaminer fra gruppe B og noget andet muck, men i nøjagtig en måned var jeg rolig som en boa constrictor, behandlet acne, der dryssede over hele ryggen og brystet (i overgangsperioden var dette ikke), og så vendte alt tilbage til sit sted.

Jeg vil stadig tænke, hvorfor kroppen spurgte 6 udelukkede tabletter på spildagen og på dagen for 5 sæt ascorutin - ja, så er forsyningen i slagtekroppen løbet tør; Magnesium her og i kranen er fuld

For øvrig havde jeg også en frygtelig allergi fra milgamum gennem kroppen, og af en eller anden grund lugtede jeg alle af dette vitamin B. Jeg kan ikke huske ro, men når jeg drikker merts, er der bare meget af det, jeg føler mig bedre, ikke så nervøs.

Jeg blev injiceret med vitaminer fra gruppe B og noget andet muck, men i nøjagtig en måned var jeg rolig som en boa constrictor, behandlet acne, der dryssede over hele ryggen og brystet (i overgangsperioden var dette ikke), og så vendte alt tilbage til sit sted.

det er et placebo. Ingen vitaminer kan berolige dig. tage bedre gidazepam

Madame Khrenogubka alt kan være, takk Gud led ikke et ansigt, og det er godt, at det i maj ikke var så varmt at gå til T-shirt, fordi alle skuldre og endda en smule klaser og bumser var lige allergiske over for videoen, men de gjorde det ikke. I en måned helede det hele, forbandede alt i verden (((

Det er ikke overraskende, at B-vitaminer hjalp, de anbefales i perioder med øget stress, stor fysisk. aktivitet, vitaminer B styrker nervesystemet. Men de har også en flip side, de kan forværre nogle sygdomme, gruppe B - komplekse vitaminer, nogle gange i stedet for at styrke hår kan du få hårfald, acne, dårligt helbred, disse. du skal være forsigtig med dem, især med hensyn til dosis, ikke overdriv, fordi de ikke passer til alle!

Jeg drak neuromultivitis i en uge, gik for langt med doseringen, så blev min mave syg. Første gang på 2 år følte jeg mig som en mand, før der var konstant angst og altid.

Du kan være nervøs fra patientens børste

At drikke vitaminer uden grænser er vejen til allergier. Alle, der rådgiver alle slags zepamas drikke til dig selv. Der er intet for folk at tilbyde ham

Jeg blev injiceret med vitaminer fra gruppe B og noget andet muck, men i nøjagtig en måned var jeg rolig som en boa constrictor, behandlet acne, der dryssede over hele ryggen og brystet (i overgangsperioden var dette ikke), og så vendte alt tilbage til sit sted.

Kun tyvegods beroliger mig! Uden penge er jeg nervøs! Hos dem er jeg ligeglad og uden dragee.

Beroliget. Når jeg ser B6-reklamen eller på apoteket, vil jeg spørge om B-vitaminerne, så jeg holder op med at blive nervøs.

De hjælper mig, og jeg bliver mindre nervøs og får mere styrke. Jeg har ikke stukket i lang tid.

Beroliget. Når jeg ser B6-reklamen eller på apoteket, vil jeg spørge om B-vitaminerne, så jeg holder op med at blive nervøs.

Moderator, jeg gør opmærksom på, at teksten indeholder:

Siden lukkes automatisk
efter 5 sekunder

Brugeren af ​​Woman.ru websted forstår og accepterer, at han er fuldt ud ansvarlig for alt materiale, der delvist eller fuldt ud er offentliggjort af ham ved hjælp af Woman.ru-tjenesten.
Brugeren af ​​Woman.ru-webstedet garanterer, at placeringen af ​​det materiale, han har indsendt, ikke krænker tredjeparts rettigheder (herunder, men ikke begrænset til, ophavsret), uden at dette berører deres ære og værdighed.
Brugeren af ​​Woman.ru, der sender materiale, er derved interesseret i at offentliggøre dem på webstedet og udtrykker hans samtykke til, at redaktørerne af Woman.ru videre bruges..

Brug og genoptryk af trykte materialer fra woman.ru er kun mulig med et aktivt link til ressourcen.
Brug af fotomateriale er kun tilladt med skriftlig tilladelse fra webstedsadministrationen.

Placering af intellektuel ejendom (fotos, videoer, litterære værker, varemærker osv.)
på woman.ru er det kun personer med alle de nødvendige rettigheder til en sådan placering tilladt.

Copyright (c) 2016-2019 LLC Hirst Shkulev Publishing

Netværkspublikation "WOMAN.RU" (Woman.RU)

Massemedieregistreringscertifikat EL nr. FS77-65950, udstedt af den føderale tjeneste for kommunikationstilsyn,
informationsteknologi og massekommunikation (Roskomnadzor) 10. juni 2016. seksten+

Grundlægger: Hirst Shkulev Publishing Limited Liability Company

Vito Plus Vitamin- og mineralkompleks fra A til Zn nr. 30 fane..

Det er ingen hemmelighed for nogen, at hver person til normalt liv skal tage komplekse vitaminer, i det mindste med jævne mellemrum. Dette gælder især for byens beboere: korrekt valgte vitaminer vil hjælpe med at bevare sundheden og styrke kroppens forsvar, som er så nødvendige væk fra naturen.
Korrekt udvalgt vitaminkompleks er i stand til at kompensere for manglerne med nyttige elementer. I dag er det allerede umuligt at få det nødvendige kompleks af vitaminer, mikro- og makroelementer fra fødevarer: I løbet af det sidste halve århundrede er deres indhold i produkter faldet med næsten 70%. For at genopfylde det daglige indtag af næringsstoffer har en person brug for at spise op til 7 kg mad om dagen, hvilket naturligvis er umuligt.
Vitaminkompleks er den eneste udvej.
Et vitaminkompleks kan dog kun være nyttigt, hvis det er valgt korrekt..

Hvis du besvarer spørgsmålet "Hvorfor er vitaminer nødvendige?", Kan du svare ganske enkelt: "De hjælper kroppen med at klare de funktioner, der forekommer i den dagligt, og holder menneskers sundhed i god stand".

VITO Plus er et vitamin-mineral-afbalanceret kompleks, der indeholder 13 vitaminer, der er nødvendige for en person og 10 uerstattelige mineraler. VITO Plus sikrer normal funktion af kroppen og understøtter sundheden.
Samtidig dækker den daglige dosis af VITO Plus fuldt ud den menneskelige legems behov for 12 vitaminer og 6 mineraler.
Derfor bruges VITO Plus med succes til forebyggelse og behandling af hypovitaminose og mangel på sporstoffer og mineraler, hvilket fuldt ud kompenserer for deres mangel.
VITO Plus er især effektiv til underernæring og utilstrækkelig ernæring og til betydelig fysisk og psykisk stress, under rehabilitering efter komplekse eller langvarige sygdomme, efter et kursus med kemoterapi og antibiotika.
VITO Plus forbedrer immuniteten, forbedrer stofskiftet på grund af det øgede indhold af C-vitaminer (150%), A (112%), PP (112%)
VITO Plus forhindrer stress og depression på grund af det øgede indhold af vitaminer B12 (300%), B6 ​​(100%), kobber (100%) og magnesium.
VITO Plus hjælper med at fjerne giftige stoffer og tungmetaller fra kroppen på grund af det øgede indhold af folsyre (200%), vitaminer E (150%) og B2 (112%)
VITO Plus reducerer den negative indvirkning på kroppen af ​​mange skadelige faktorer, for eksempel alkohol og nikotin på grund af det høje indhold af selen (100%), jod (100%), mangan (100%).
Udgivelsesform: 30 tabletter, der vejer 630 mg i en blister og en pakke pap
Sammensætning: bærer: mikrokrystallinsk cellulose E460 (i); calciumcarbonat; magnesiumoxid; vitamin C; zinkcitrat; tocopherolacetat (DL-alfa-tocopherolacetat, modificeret stivelse, maltodextrin, amorf siliciumdioxid); nikotinamid; antiklumpningsmiddel: talkum E553 (iii) bærer: hydroxypropylmethylcellulose E464; elektrolytisk jern; bærere: croscaramellose-natrium E468, maltodextrin E1400; farvestof E171; retinolacetat; mangansulfat; antiklumpningsmiddel: amorf siliciumdioxid E551; bærer: stearinsyre E570; antiklumpningsmiddel: magnesiumstearat E470; vandholdende middel: propylenglycol E1520; calciumpantothenat; bærere: polyvinylpyrrolidon E1201, carboxymethylcellulose-natriumsalt E466; kobbercitrat; phytomethanedione; cholecalciferol; pyridoxinhydrochlorid; thiaminhydrochlorid; riboflavin; folsyre; krom asparaginat; kaliumiodid; natriumselenit; natriummolybdat; biotin; cyanocobalamin.
Omfang: som et biologisk aktivt kosttilskud, en yderligere kilde til vitamin A, E, C, D3, K1, B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12, biotin, mikro og makroelementer.
Ikke en kur.
Brugsanvisning: Voksne tager 1 tablet 2 gange om dagen med måltider. Optagelsens varighed er 1 måned. Før brug skal du kontakte din læge..
Kontraindikationer: individuel intolerance over for komponenter.
Opbevaringsbetingelser: på et tørt, mørkt sted og uden for børns rækkevidde ved en temperatur på ikke over 25 ° C.
Implementering: gennem apoteknetværket og specialforretninger, afdelinger i distributionsnetværket.
Udløbsdato: 3 år.

Statens registreringsattest nr. RU.77.99.11.003.E.000420.12.13 dateret 12.26.2013.
TU 9197-023-54863068-13

Producent: Vneshtorg Pharma LLC, Den Russiske Føderation, 105005 Moskva, ul. Bakuninskaya, d. 8, s. 1, pom. tretten.
Produktionsadresse: Den Russiske Føderation, 601125 Vladimir-regionen, Petushinsky-distriktet, pos. Volginsky.

Eller måske en mor i stedet for nogen kemi? Hvis nogen prøvede at skrive, begyndte jeg at tage en mumie fra Evalar, det er nyttigt til sygdomme i mave-tarmkanalen.

Jeg ved ikke hvad med mumien, men jeg havde en trist oplevelse med Tentorium-vitaminer. Det viser sig, når Complivit drak - alt var fint, så var tarmen i relativ remission. Da tentoriet begyndte, ud af det blå, begyndte falske ønsker med slim, og efter annullering af tentoriet gik alt væk! Fra mange med tarmproblemer hørte jeg også om intolerance over for propolis og andre biavlsprodukter. Så - naturlig - betyder ikke - bedre! Nogle naturlige midler er mere tilbøjelige til at forårsage en allergisk reaktion i tilfælde af problemer med mave-tarmkanalen, og som et resultat - en forværring.

Ja, jeg havde virkelig en magnesiummangel. De der. ifølge en blodprøve var magnesium ved den nederste grænse, og alligevel har jeg sænket calcium, hvis jeg ikke drikker Calcemin! Selvfølgelig tog hun både magnesium (Magnnerot, magnesium plus brus) og Calcemin - jeg føler ikke nogen forskel for sygdommen. Selvom nogle med tarmproblemer skriver meget positivt om calcium- eller magnesiumpræparater. Men jeg har problemer med betændelse, ikke funktionel, derfor skal betændelse behandles. Generelt, hvis du har mistanke om en mangel på noget - magnesium, calcium - er det bedre at foretage en blodprøve for disse sporstoffer, og det vil vise sig. Hvis der virkelig er en mangel på dem, er du selvfølgelig nødt til at tage kosttilskud med calcium og magnesium - det er bedre at tage dem på forskellige tidspunkter, for eksempel om morgenen, Magnesium, om aftenen - Calcium, ellers bliver de dårligt fordøjet.

Nu har jeg "testet" DOPPELGERZ ASSETS MAGNESIUM + VITAMINS OF GROUP B. Jeg tager mere for at normalisere nervesystemet og forhindre arytmier. For øvrig bemærker jeg, at vitaminerne fra gruppe B syntetiseres i tarmen, og hvis ikke alt er i orden, kan der være objektive forudsætninger for nervesygdomme og depression.

I dag kender forskere omkring tredive naturlige vitaminer, der findes i grøntsager, frugter, planter og i animalske produkter. Eksperter fandt også, at de fleste af disse organiske stoffer i den menneskelige krop ikke syntetiseres, hvilket betyder, at de skal indtages med mad.

En persons behov for vitaminer afhænger af hans helbredstilstand, arbejdsforhold, alder og mange andre parametre, og derfor anbefaler læger ikke uafhængigt og ukontrolleret at tage forskellige vitaminpræparater. Derudover ved ikke alle mennesker, at alle vitaminer kan opdeles i to store grupper - fedtopløselig (F, E, K, D, A) og vandopløselig (P, C og B-vitaminer). Fedtopløselige vitaminer kan gradvis ophobes i kroppen, hvilket i sidste ende fører til hypervitaminose.

Vitaminer forårsager ofte allergier, især hos børn. Derudover er nogle medikamenter kontraindiceret til personer, der lider af diabetes mellitus og andre patologier. Kun en kvalificeret læge kan bestemme, hvilke vitaminer der mangler for patienten og vælge den bedste medicin til ham..

De fleste mennesker i kroppen mangler disse eller andre vitaminer. Men disse organiske stoffer er nødvendige for normal funktion af hele organismen og for korrekt metabolisme. Det er vitaminer, der regulerer absorption og brug af fødevareelementer..

Vitaminmangel i kroppen forekommer primært på grund af underernæring. Mange mennesker spiser for få frugter og grøntsager og foretrækker slik og andre usunde fødevarer. Den lange opbevaring og madlavning, som friske grøntsager udsættes for, fører til tab af en betydelig mængde næringsstoffer.

Det menneskelige legems øgede behov for vitaminer forekommer i følgende tilfælde:

  • ældre alder;
  • restitutionsperiode efter operationer og alvorlige sygdomme;
  • laktation;
  • tung fysisk arbejde;
  • graviditet;
  • periode med intensiv vækst;
  • aktiv sport;
  • at tage visse medicin;
  • patologi i mave-tarmkanalen;
  • rygning;
  • drikker alkohol.

I tilfælde af vitaminmangel forekommer følgende symptomer: øget træthed, døsighed, hyppige katarralsygdomme, "syltetøj" i mundens hjørner, kedelig og tør hud, irritabilitet, sprødt hår, eksfolierende negle, nedsat opmærksomhed og hukommelse. Hvis disse symptomer vises, skal du kontakte en kvalificeret læge.

I dag er udvalget af multivitaminpræparater til indenlandsk eller udenlandsk produktion meget bredt. Meget populære er dem, der ikke kun inkluderer vitaminer, men også sporstoffer, som også er nødvendige for kroppens normale funktion. Følgende medicin er de mest populære: Revit, Hexavit, Vitrum, Supradin, Multi-tabs.

Multivitaminer er tilgængelige i forskellige doseringsformer: kapsler, tabletter, geler, sirupper, ampuller, tyggelige og brusende tabletter, pulvere og granuler. Brændende tabletter indeholder alkalier og syrer, så de bør ikke tages af mennesker, der lider af mavesygdomme.

På apoteket kan du også finde præparater af naturlig oprindelse, rige på vitaminer og andre nyttige stoffer. Det kan være specielle urtepræparater, rosenmerter, blade og bær af vilde jordbær, frugter af bjergaske eller havtorn. Alle disse naturlige midler er meget gavnlige, men desværre kan de forårsage allergi..

For at overvinde hypovitaminose er det naturligvis nødvendigt ikke kun at tage multivitamin-komplekser, men også at inkludere forskellige frugter, grøntsager og urter i din diæt. Takket være en afbalanceret diæt og ønsket om en sund livsstil kan du undgå et fald i immunitet og udviklingen af ​​mange alvorlige sygdomme.

Tilskud Vita V-Plus Vitaline Vita B-Plus Vitaline er et kompleks af B-vitaminer såvel som en kilde til inositol, cholin og p-aminobenzoesyre (vitamin B10), der desuden er en "vækstfaktor" for mange typer bakterier, f.eks. bifidobakterier og lactobacilli.

B-vitaminer har en gunstig effekt på nervevævets struktur, de bruges også som antidepressiva, da de normaliserer funktionen af ​​det perifere og centrale nervesystem. Kosttilskud Vita B-Plus Vitaline normaliserer søvn og forbedrer hukommelsen, påvirker kulhydratmetabolismen, regulerer niveauet af insulin i kroppen.

På grund af det høje indhold af aktive komponenter viser Vita B-Plus biologisk aktive præparat Vitaline, hvis pris er angivet ovenfor, følgende handlinger:

  • påvirker aktivt forskellige kropsfunktioner, stofskifte og neuro-refleksregulering,
  • en yderligere kilde til B-vitaminer og biotin, en kilde til cholin, inositol og p-aminobenzoesyre,
  • deltagelse i processen med syntese af phospholipider forhindrer fedtlever,
  • nødvendigt for normal funktion af det centrale og perifere nervesystem, har en indvirkning på udførelsen af ​​nervøs excitation i synapser,
  • cholin er involveret i dannelsen af ​​acetylcholin - en af ​​nervesystemets vigtigste mediatorer,
  • deltager i konstruktionen af ​​coenzymmolekyler og reguleringen af ​​redox-processer,
  • spiller en vigtig rolle i normaliseringen af ​​synet,
  • på grund af tilstedeværelsen af ​​vitamin B12 er en vækstfaktor, stimulerer erythropoiesis, deltager i syntesen af ​​hæmoglobin.

Det biologisk aktive lægemiddel Vita B-Plus af Vitaline anbefales at blive taget som et generelt styrkende middel til forebyggelse og i behandlingskomplekset under følgende tilstande:

  • alkohol og andre former for beruselse,
  • optimering af kosten for mennesker, der oplever øgede behov for B-vitaminer,
  • stress, depression, asteni, træthed,
  • hypo- og vitaminmangel i gruppe B,
  • strålesyge,
  • inden for neurologi: neuritis, ischias, neuralgi, perifer lammelse osv..,
  • anæmi hos forskellige etiologier, leukopeni,
  • med mave-tarmsygdomme: mavesår i mave og tolvfingertarmen, tarmatoni, leversygdom,
  • i oftalmologi: med konjunktivitis, keratitis, grå stær osv..,
  • i kardiovaskulær patologi: myokardial dystrofi, perifer vaskulær spasme (endarteritis osv.),
  • i dermatologisk praksis med dermatoser af neurogen oprindelse, kløe i forskellige etiologier, pyoderma, eksem, psoriasis.

Én kapsel indeholder:

  • Choline (Choline) - 50 mg
  • Inositol (Inositol) - 50 mg
  • Para-aminobenzoesyre (PABA) - 50 mg
  • Water Cress urtepulver - 12 mg
  • Persille urtepulver - 12 mg
  • Alfalfa urtepulver - 10 mg
  • Lecithin (Lecithin) - 10 mg
  • Vitamin B3 (vitamin B3) - 7 mg
  • Pantothensyre (vitamin B5) (Pantothensyre (vitamin B5) - 4 mg
  • Vitamin B6 (vitamin B6) - 3 mg
  • Vitamin B1 (Vitamin B1) - 2 mg
  • Vitamin B2 (Vitamin B2) - 2 mg
  • Folinsyre (Folinsyre) - 400 mcg
  • Biotin (Biotin) - 5 mcg
  • Vitamin B12 (Vitamin B12) - 3 mcg

Voksne tager 1 tablet 1 gang om dagen 30 minutter før måltider. Optagelsens varighed er 1 måned. Om nødvendigt kan tilskud gentages.

Kontraindikationer: individuel intolerance over for komponenterne. Gravide og ammende kvinder tilrådes at konsultere en læge.

Opbevaringsbetingelser: Opbevares på et tørt sted ved en temperatur på ikke over 25 ° C. Før brug anbefales det at konsultere en læge.

Producent VITALINE Corporation, USA.

Køb Vita B-Plus kosttilskud Vita B-Plus, hvis pris er angivet ovenfor, i vores online butik www.transferfaCtory.ru er meget enkel, for dette sted en ordre gennem kurven.

Denne beskrivelse er baseret på en oversigt over erfaringerne med at bruge alle produktkomponenter i traditionel og officiel medicin fra forskellige lande samt på grundlag af data leveret af producenten.

Kosttilskud. Ikke en kur. Der er kontraindikationer. Før brug anbefales det at konsultere en specialist.

At købe produkter i den officielle online butik Organic Life er meget let og enkelt. Prisen er angivet for hvert produkt. Føj det produkt, du kan lide, i kurven, udfyld de påkrævede felter for ordren, og vores manager ringer dig snart tilbage for at bekræfte.

Leveringsomkostninger:
Når du bestiller mindre end 3.000 rubler. - levering i Moskva 250 rubler.
Ved bestilling af mere end 3.000 rubler - levering er GRATIS for dig, hvor som helst i Moskva inden for Moskva-ringvejen.
Ved levering i Moskva og Moskva udskyder betaling kontant til kureren.
Levering ud over MKAD beregnes separat.

* Bestillinger modtaget efter 20:00 eller en weekend (ferie) dag behandles den næste arbejdsdag.

Afsendelse i Rusland udføres af Russian Post and Express Service for 100% forudbetaling. Leveringsdetaljer.

Har du stadig spørgsmål, ring (495) 740-51-53. Du kan også give feedback om brugen af ​​produkter ved hjælp af feedbackformularen.

Olimp Vita-Min plus indeholder et specielt udvalgt kompleks med ernæringskomponenter, der tager hensyn til ernæringens behov i en kvindes krop. Dens sammensætning inkluderer specielt udvalgte stoffer, der påvirker humør, velvære, udseende og fysisk sundhed. Tilstedeværelsen af ​​B-vitaminer understøtter perfekt nervesystemets funktion, forhindrer depression og neuropatier, reducerer effekten af ​​stress og regulerer hurtige humørsvingninger.

Gruppe B-vitaminer sammen med magnesium, kobber, kalium og folinsyre eliminerer effektivt de ubehagelige fornemmelser, der ledsager overgangsalderen og premenstruelt syndrom, nemlig at de hjælper med at bekæmpe irritabilitet, døsighed, hovedpine, oppustethed og brystsmerter. Derudover indeholder Olimp Vita-Min plus anti-aging ingredienser. Antioxidant vitaminer (A, E, C) og mineralkomponenter (Zink, kobber, jern, selen), der effektivt modstår frie radikaler - aggressive kemiske partikler, der er ansvarlige for aldringsprocessen i huden og de indre organer. Hestehalseekstrakt sikrer, at bindevævets fugtighed opretholdes, samtidig med at elasticiteten, fastheden og en sund hud ser ud.

Hvordan Olimp Vita-Min plus påvirker det svagere køns hormonelle system.

Bioaktive planteekstrakter, nemlig sojaisoflavonekstrakt i kombination med Dong Quai-ekstrakt (som ofte kaldes "kvindelig ginseng" for dets bløde og tonic egenskaber på kroppen) - regulerer sikkert og effektivt arbejdet med kvindelige kønshormoner. Denne ekstraordinære kombination af bioaktive plantekomponenter hjælper med at gendanne regelmæssige månedlige cyklusser, gendanner virkningerne af smertefuld menstruation og modvirker de ubehagelige manifestationer af overgangsalderen (dårligt helbred, hedeture, humørsvingninger). Sojaisoflavoner fungerer som østrogen i kroppen, og undersøgelser viser, at de kan spille en vigtig rolle i beskyttelsen mod udvikling af hormonafhængige tumorer, osteoporose, kredsløbssygdomme og depression.

Olimp Vita-Min plus har en anden positiv forskel fra lignende mineral- og vitaminkomplekser. Alle mineralkomponenter findes her i chelatform - en speciel forbindelse med organiske syrer, så de har et meget højt absorptionsniveau i kroppen. Derudover reducerer de ikke effekten af ​​vitaminer og er resistente over for tilstedeværelsen af ​​konserveringsmidler og mange andre uheldige forbindelser, der findes i vores fødevarer..

Olimp Vita-Min plus - disse er fordele i forhold til andre vitamin- og mineralkomplekser takket være unikke, effektive urteingredienser og bedre absorptionsevne.

Tag 1 kapsel dagligt..

Mineralkomponenter: calciumcarbonatmalat, magnesiumchelat, magnesiumoxid, kaliumoxid, zinkchelat (Chelazome ®), kaliumaminosyrekompleks, manganchelat, jernchelat (Ferrochel ®), selen, chromchelat (Chelavite ®), kobberchelat (Chelazome) ®), molybdænchelat, kaliumiodid. Vitaminer: retinolacetat - vitamin A, cholecalciferol - vitamin D, D-alfa-tocopherolacetat - vitamin E, L-ascorbinsyre - vitamin C, thiaminmononitrat - vitamin B1, riboflavin - vitamin B2, niacin, pyridoxinhydrochlorid - vitamin B6, folsyre, cyanocobalamin - vitamin B12, biotin, calciumpantotenat, hestestalekstrakt, dong quai ginsengekstrakt, sojaisoflavonekstrakt, magnesiumstearat, mikrokrystallinsk cellulose, gelatine.

16 år på siden
bruger # 8286

Her anmodede en artikel om reflektion: http://belgazeta.by/articl.shtml?num=20040126.3&pub=070223210 Herrer, læger, fortæl mig hvilke vitaminer / mineraler du virkelig har brug for? Hvor ofte og hvor meget?

16 år på siden
bruger # 12054

Du kan og bør bruge ethvert profylaktisk kompleks af multi (poly) vitaminer med mineraler (jo flere komponenter, desto bedre), normalt 1 fane 1-2 gange om dagen

16 år på siden
bruger # 8380

Nirikash, så i artiklen forklares næsten alt. Vitaminer i kroppen syntetiseres ikke, derfor skal alt komme udefra (dvs. købe multivitaminer - som bagagerummet korrekt bemærkede).

I instruktionerne til dem er dosis tilgængelig. Hvilke problemer?

15 år på siden
bruger # 13489

Og hvem kan rådgive nogle billige, men gode. Jeg gætter på, at vi skal se i retning af indenlandske producenter.

17 år på siden
bruger # 2840

dreemon, fik jeg råd til VITRUM 100

17 år på siden
bruger # 3975

bagagerum OFF, komplekser - suger. Mange vitaminer / mineraler er ikke kompatible med hinanden, som et resultat - de fleste af dem går bare på toilettet. Den bedste mulighed er at drikke mere "beskedne" komplekser, skiftevis nogle vitaminer med andre.

Som en gennemsnitlig mulighed - drikke komplekser, der er opdelt i mindst 2 tabletter (f.eks. "Duovit").

16 år på siden
bruger # 6003

duovit med to tabletter er et rent marketingtrin. Og selv KRKA selv (producenten) anerkender dette. Høres med egne ører på deres virksomhedsseminar for medicinske repræsentanter for dette firma. Se, russerne har et kompleks med en tre-tablet-division (jeg kan ikke huske navnet) - så hvad?

Selv Hoffman-la-Roche blander roligt 12 vitaminer og et dusin mineraler i sin suppe - ikke kun i drageer, men endda i brusende opløselige tabletter. Og dette er nr. 1 i den farmaceutiske produktion af vitaminer i verden både med hensyn til volumen og primært i kvalitet.

17 år på siden
bruger # 3975

her er en artikel om vitaminkomplekser.

Johnson, som et svar til dig - læs det næstsidste afsnit.

”Vitaminer og mineraler i moderne klinisk og eksperimentel medicin. Mulighederne for medicinske og forebyggende teknologier ”.

Vitamin-mineralmangel er et alvorligt problem for vores land: som undersøgelserne fra Institute of Nutrition RAMS viser, er der i Rusland i dag utilstrækkeligt forbrug og et stigende underskud af vitamin A, B, C, E og en række sporstoffer (jern, zink, jod).

Imidlertid er entusiasme for visse vitamin- og mineralkomplekser produceret i Vesten uacceptabel for Rusland, da tilgængeligheden af ​​vitaminer og mikro- og makroelementer afhænger af mange faktorer og ikke kun økonomiske (ernæring), men også geografiske (mineralindhold i vand, jord, luft).

I nogle regioner i vores land er der et overskud af ikke kun giftige elementer som bly, cadmium, aluminium, arsen, nikkel. F.eks. I Moskva er overskydende fluor ikke ualmindeligt - et essentielt element, som dog i overskud kan forårsage fluorose, sygdomme i muskel-skelet-systemet, tidligere ældning af kroppen og teratogene virkninger.

De fleste af de elementer, der udgør de vestlige vitamin-mineralkomplekser, såsom jern, zink, selen, magnesium, mangan, kobber, kan ifølge forskning både være mangel og overskydende hos mennesker, der lever endda inden for den samme bosættelse. Ulempen ved molybdæn, der er inkluderet i næsten alle komplekser af amerikansk produktion, er et rent amerikansk problem, og i Rusland har der ikke været et enkelt tilfælde af dets mangel, og derfor er brugen af ​​komplekser, der indeholder molybdæn, helt uberettiget.

Vi må ikke glemme, at selv vitale sporstoffer, når de overanvendes i den menneskelige krop, bliver giftige og kan provosere alvorlige sygdomme.

Professor Gromova understregede forskellen mellem taktik for korrektion af vitamin og mineraler og opdelte dem i terapeutisk og forebyggende. I henhold til hendes anbefalinger bruges terapeutiske taktikker kun med en påvist mangel på et eller andet vitamin eller mikroelement (bekræftet af kliniske data og laboratoriedata), og i dette tilfælde er brugen af ​​vitaminer og mineraler i doser, der signifikant overstiger den daglige kvote, berettiget, og det tilrådes at anvende enkeltlægemidler.

Hvis vi taler om forebyggelse af hypovitaminose, dvs. multivitaminer uden foreløbige analyser og undersøgelser. I dette tilfælde skal vitaminer bruges i doseringer, der ikke overstiger det daglige behov.

Udnævnelse af optimale vitamindoser er meget vigtig. Ifølge for nylig WHO-undersøgelser har overvurderede doser C-vitamin en onkogen virkning, og den daglige dosis bør ikke overstige 2,5 mg / kg, undtagelsesvis - 7,5 mg / kg.

Et andet problem ifølge prof. Tordende er kompatibiliteten mellem vitaminer og mineraler. I apoteksudstillingssager kan du finde et stort antal kombinerede vitamin-mineralkomplekser, hvoraf mange indeholder vitaminer og mineraler, der er antagonister. Som et eksempel nævnte højttaleren inkompatible kombinationer af vitamin A og E med jern og kobber..

Påstanden om, at alle multivitaminer er ens, langt fra sandheden, og problemet med at vælge et lægemiddel til effektiv og sikker forebyggelse af hypovitaminose forbliver relevant. Ifølge professor Gromova er et af de velafbalancerede multivitaminkomplekser Alvitil (fremstillet af Solvey Pharma, Frankrig). Det indeholder alle de nødvendige vitaminer i doser så tæt som muligt på det daglige behov, hvilket undgår risikoen for hypervitaminose, selv med et tilstrækkeligt langt indtag. Derudover har Alvitil en lav risiko for at udvikle allergier, selv hos børn med eksisterende allergiske sygdomme. Alvitil fås i to former - tabletter og sirup, som kan bruges til babyer fra 2,5 år.

Rabatkuponkode: 45982857

Indtast koden for denne kupon på kassen i kuponfeltet og få en yderligere rabat på 10% af ordreværdien.

Kosttilskud. HAR IKKE EN LÆGEMIDDEL
* Kosttilskud er ikke medicin og kan kun bruges til at forhindre visse typer sygdomme og opretholde den organiske funktionelle aktivitet samt et supplement til den komplekse behandling af en række sygdomme.

Rødder og rhizomer af elecampane indeholder en betydelig mængde (op til 44%) inulin og inulinin, der forbedrer metabolismen af ​​kulhydrater og fedt og sænker blodsukkeret. Inulin hører til gruppen af ​​kostfiber, er en prebiotikum. En speciel æterisk olie, der udelukkende findes i denne plante (op til 4%), har en bakteriedræbende virkning, hæmmer betændelse i tarmen.

C-vitamin tilsat lægemidlet for at forbedre produktionen af ​​fordøjelsesenzymer samt en antioxidant og kapillærbeskytter.

Vitamin B6 stimulerer dannelse og eliminering af galden, forbedrer afgiftning af leveren.

  • til forebyggelse og behandling af gastritis, pancreatitis, cholecystitis, mavesår og tolvfingertarmsår og andre sygdomme i mave-tarmkanalen;
  • med krænkelser af kosten;
  • at forbedre fordøjelsen.

Voksne tager 2-3 tabletter 3 gange om dagen med måltider. 1 måneders kursus.

graviditet, amning, individuel intolerance over for produktets komponenter. Før brug anbefales det at konsultere en læge.

Program til krænkelse af fordøjelseskanalen:

  • "Elecampane P" 2 tabletter. 3 gange om dagen i 15 minutter før måltider;
  • Mezi-Vit Plus 2-3 tabletter 3 gange om dagen med måltider;
  • "Calendula-P" 2 tabletter. 3-4 gange om dagen med måltider, opløses.

Forberedelser til det fælles forslag:

  • stimulerer produktionen af ​​deres egne enzymer i den menneskelige krop i modsætning til enzympræparater, der undertrykker produktionen af ​​deres egne enzymer, hvilket fører til dannelse af galdesten og diabetes;
  • på grund af sin unikke sammensætning i kombination med vitamin C og B6, er det en af ​​de bedste regulatorer i mave-tarmkanalen;
  • har en naturlig plantesammensætning;
  • ingen bivirkninger, ikke-giftige;
  • det har yderligere positive virkninger, som gør det muligt at bruge det til forebyggelse af forkølelse og inflammatoriske sygdomme, som en slimløsende, vanddrivende og diaphoretisk, som et beroligende middel til problemer med befrugtning og styrke.

Udgivelsesform: tabletter.

Mængde: 100 stk.

Emballage: nr. 100.

opbevares ved en temperatur på ikke over 25 grader på et tørt, mørkt sted uden for børns rækkevidde.

TU 9197-055-41395157-11 med ændringer. Nummer 1

SGR RU.77.99.29.003.E.002322.02.15 dateret 02/05/2015.

Producent: PARAFARM LLC, Rusland, 440026, Penza, ul. Sverdlov, 4 (produktionsadresse: Rusland, 440034, Penza, Kalinina St., 116-A).

Patenter, priser osv.:

  • der er et tegn "Hundredets bedste varer fra Rusland".

Elecampanen, som er en del af Mezi-Vit, er en af ​​de mest berømte og vidt anvendte både inden for traditionel medicin og moderne urtemedicin. Overalt i verden er der mere end 200 af dens arter. De nyttige egenskaber ved "planten med ni kræfter" blev beskrevet i behandlingen af ​​de store helbredere af antikken fra Hippokrates og Avicenna. Den højeste medicinske værdi er høj elecampan med en speciel kemisk sammensætning.

  • I rødder og rhizomer af denne plante blev der fundet et betydeligt indhold af inulin og inulinin. Dette er stoffer i polysaccharidgruppen, som er naturlige insulinanaloger.
  • Askorbinsyre og E-vitamin.
  • Flavonoider: quercetin og isoquercetin.
  • Faste olier.
  • Speciel æterisk olie, der udelukkende findes i denne plante (op til 4%).
  • Eddikesyre og benzoesyrer.
  • Harpikser, slim, bitterhed.
  • Saponiner, gummi, alkaloider, pigmenter.
  • Det er en af ​​de bedste regulatorer i mave-tarmkanalen. Det stimulerer udskillelsen af ​​mavesaft, forbedrer fordøjelsesprocessen, giver normal blodforsyning til fordøjelsessystemet, stimulerer appetitten, eliminerer spasmer i tarmen og forhindrer dannelse af forstoppelse.
  • Stabiliserer leveren og galdeblæren.
  • Det har diaphoretiske, diuretiske og koleretiske egenskaber, hvilket bidrager til hurtig fjernelse af alle slags giftstoffer og toksiner fra kroppen..
  • Det har en gavnlig virkning på luftvejsorganerne: fjerner sputum fra lungerne, eliminerer den inflammatoriske proces.
  • Fremskynder processen med muskelregenerering, er et fremragende antiseptisk middel.
  • Veletableret som elecampane som smertestillende antiallergisk, antimikrobiel og anthelmintisk.
  • Effekten af ​​elecampan er bevist i problemer med befrugtning.

Dette websted bruger Akismet til at bekæmpe spam. Find ud af, hvordan dine kommentardata behandles..

I en alder af 30 havde han udviklet en mavesår. Og allerede to på én gang. De skrev mig en masse forskellige slags stoffer. Men det er okay, men det er selvfølgelig svært at sidde på en diæt. Cirka seks måneder modstod han et eller andet sted, og derefter begyndte han at forkæle sig med den slu. Spis noget stegt eller krydret, maven begynder straks at bryde. Og da foråret blev forværringen, tænkte jeg, at jeg overhovedet ville give egetræet. Det gik op for dig, at du virkelig ikke kan spise uden en håndfuld piller. Træt af det hele besluttede jeg at lede efter andre midler. På Internettet stødte på Mezi-Vit. Kompositionen syntes ikke at skræmme meget, selvom han forventede noget mere omfattende. Men det viser sig at være bedre, når der ikke er noget overflødigt. Nu husker jeg næppe noget om mine mavesår. Ved det sidste FGDS for seks måneder siden blev de slet ikke fundet. Jeg begrænser mig ikke meget i mad nu, jeg prøver kun at overholde foranstaltningen. Sæsonbestemte smerter har ikke generet i lang tid.

Jeg har en LCD. Jeg har lider af smerter i lang tid, men jeg kan ikke beslutte mig om operationen. Jeg læste Dmitrys anmeldelse her og besluttede også at prøve Mezi-Vit. Så, som instrueret, tre tabletter tre gange om dagen. Kurset er for nylig afsluttet, men jeg kan allerede sige, at der er et resultat. Jeg gik ikke til ultralyden, så jeg kan ikke sige, at der var mindre sten, men smerten aftog virkelig.

Jeg er klar til at dele, hvordan man fjerner sten fra galdeblæren. Vores familie har behandlet dette problem med succes. Min kone havde sundhedsmæssige problemer efter graviditeten. Derefter heledes. Og vi lærte om sten 2 år efter fødslen af ​​babyen. Læger sagde, at under graviditet udskilles kolesterol mere i galden. Og så begyndte mareridtet! Om natten begyndte hun at lide af rygsmerter. Jeg kunne ikke falde i søvn indtil morgenen. De troede, at rygsøjlen gør ondt, men det viste sig at være sten! Læger ordinerede medicin til hans kone, men der var lidt tillid til pillerne. Vi er forpligtet til en sund livsstil og urtemedicin. Begge går ind til sport. Derfor besluttede vi at prøve urter først. Har allerede haft en god oplevelse i kampen mod influenza og bronkitis.
En ven rådede elecampane. Han sagde, at dette er et meget stærkt græs, og vi er nu enige med ham. Hun fungerer virkelig! Nu ved vi, at mod gallesten er et sikkert middel. Først købte de og svejste rødderne, skiftede derefter til Mezi-Vit plus med elecampane. Min kone drak dette supplement 3 tabletter tre gange om dagen. Effekten mærkedes i den anden uge. Smerten aftog. Det er vigtigt, at det er overkommeligt. Dette supplement er ikke i hvert apotek, men anbefales at findes. Det koster i gennemsnit 250 re. Sammenlignet med importeret medicin er det billigt. Vi drak to kurser og kom os helt tilbage. Smerter om natten plager ikke ægtefællen. Min kone blev undersøgt, ingen gallesten blev fundet. Læger gør kun en hjælpeløs gestus. Ikke underligt at elecampane er så populær blandt folket. Det er et enkelt, kraftfuldt og helende middel..

Kompleks af vitaminer i gruppe B

Cholin50 mg
Inositol (Inositol)50mg
Para-aminobenzoesyre (PABA)50 mg
Vand Cress urtepulver12 mg
Persille urtepulver12 mg
Alfalfa urtepulver10 mg
Lecithin (Lecithin)10 mg
Vitamin B3 (Vitamin B3)7 mg
Pantothensyre (vitamin B5)
(Pantothensyre (vitamin B5)
4 mg
Vitamin B6 (Vitamin B6)3 mg
Vitamin B1 (Vitamin B1)2 mg
Vitamin B2 (Vitamin B2)2 mg
Folsyre400 mcg
Biotin (Biotin)5 mcg
Vitamin B12 (Vitamin B12)3 mcg

Effekt på kroppen:

  • en yderligere kilde til B-vitaminer, en kilde til p-aminobenzoesyre, indeholder cholin, inositol og biotin;
  • nødvendigt for normal funktion af det centrale og perifere nervesystem, har en effekt på udførelsen af ​​nervøs excitation i synapser;
  • deltager i konstruktionen af ​​et coenzymmolekyle og reguleringen af ​​redox-processer;
  • på grund af tilstedeværelsen af ​​vitamin B12 er en vækstfaktor, stimulerer erythropoiesis, deltager i syntesen af ​​hæmoglobin;
  • spiller en vigtig rolle i normalisering af synet;
  • cholin er involveret i dannelsen af ​​acetylcholin - en af ​​nervesystemets vigtigste mediatorer; deltagelse i processen med syntese af phospholipider forhindrer fedtlever;
  • påvirker aktivt forskellige kropsfunktioner, stofskifte og neuro-refleksregulering.

Anbefalinger til brug:

  • optimering af kosten for mennesker, der oplever øgede behov for B-vitaminer;
  • hypo- og vitaminmangel i gruppe B;
  • i neurologi: neuritis, ischias, neuralgi, perifer lammelse osv.;
  • med sygdomme i mave-tarmkanalen: mavesår i mave og tolvfingertarmen, tarmatoni, leversygdom;
  • i kardiovaskulær patologi: myokardial dystrofi, perifer vaskulær spasme (endarteritis osv.);
  • i dermatologisk praksis med dermatoser af neurogen oprindelse, kløe i forskellige etiologier, pyoderma, eksem, psoriasis;
  • i oftalmologi: med konjunktivitis, keratitis, grå stær osv.;
  • anæmi af forskellige etiologier, leukopeni;
  • strålesyge;
  • stress, depression, asteni, træthed;
  • alkohol og andre former for beruselse.

Brugsanvisning: Voksne tager 1 tablet dagligt med måltider. Optagelsens varighed er 1 måned. Om nødvendigt kan modtagelse af produktet gentages. Før brug anbefales det at konsultere en læge.

Kontraindikationer: individuel intolerance over for produktkomponenter. Gravide og ammende kvinder tilrådes at konsultere en læge.

Opbevaringsbetingelser: Opbevares på et tørt sted utilgængeligt for børn ved en temperatur på højst + 25 ° C.

Produktets smag, farve og lugt kan variere..

Denne beskrivelse er baseret på et resumé af erfaringerne med at bruge alle komponenter i produktet i traditionel og officiel medicin i forskellige lande samt på baggrund af litteratur.

På trods af det faktum, at lægemidlet er kommercielt tilgængeligt på Vitaline-kontorer, specialforretninger og i apotekskæden, anbefales det, at du konsulterer en læge før brug.

Efter at have læst denne artikel vil du være i stand til at forstå, hvilke vitaminer der er bedre for kvinder efter 30 år, samt hvilke lægemidler der er bedre for hjertet og blodkarene. Her har vi samlet anmeldelser af læger og specialister om alle de mulige vitaminer, som du frit kan købe på et apotek.

Så de bedst sælgende vitaminmærker i Rusland i faldende salgsordre:

Vitrum, Complivit, Multi-Tabs, Alfabet, Supradin, Gerimax, Duovit, Centrum.

Hvad angår kvalitet, er næsten alle af dem fremstillet af råvarer, hvis leverandører er de største producenter: som regel er det Roche eller DSM. Der kan ikke være nogen forskel mellem råvarerne. Og der og der garanteres kvaliteten ved alle mulige europæiske standarder og virksomhedens navn. Kun Complivit skiller sig ud fra gruppen - dens producent Pharmstandard producerer alle råmaterialerne i sig selv, der er tilsvarende færre muligheder, derfor er sammensætningen af ​​Complivit lidt fattigere end andre.

Vitrum - optrådte et sted i '93, som en kopi af Centrum, med den samme komposition, i en pakke, der var lignende i form. Disse vitaminer er bedre for kvinder efter 40 år. De foregiver at være amerikanske vitaminer, men lige så amerikanske som tyske bork. De er aldrig blevet solgt i USA og andre lande. Vi startede fra Rusland, gik derefter til SNG-landene, måske nu vises de et eller andet sted i Østeuropa. Det er faktisk okay, hvis vitaminerne var gode, men jeg kan ikke lide det, når de lyver. Sammensætningen af ​​Witrum er dannet i henhold til amerikanske forbrugsstandarder, så et eller andet sted når den ikke vores standarder, men mere end overstiger dem. Det er også pinligt, at holdbarheden på Vitrum er 5 år. I alle de resterende 2-3 år, selv til medicin, mødte jeg højst 4 år. Og her er hele sortimentet, som inkluderer vitaminer til børn og til gravide kvinder og ældre, markeret med 5 år. Der er en version, som de er produceret på, hvor de ikke sælges (måske endda i USA), derfor viftede lokale kontrolorganer en hånd mod dem i lang tid: "læg hvad du vil".

Complivit er et gammelt brand fra Sovjetunionen. Fra fordele: lav pris sammenlignet med andre, selvom prisen for nylig er steget hurtigt, men det er forståeligt - Complivitas annoncering stiger. Af minusserne: dårlig sammensætning og dosering og dosering. Disse vitaminer er bedre for kvinder efter 65 år..

Multi-Tabs - Vitaminer fra Danmark. Stort udvalg af former til børn i forskellige aldre og fokus. Der er en form for voksne, men dens sammensætning er svagere end endda Complivit i antallet af komponenter. Generelt er det snarere et mærke af vitaminer til børn. Når børnene vises, vil jeg prøve dem, børns alfabeter og Pikovit - hvilket man vil gøre (her, smag er sandsynligvis det vigtigste kriterium). Disse vitaminer er bedre for kvinder efter 70 år..

Alfabetet - et relativt nyt russisk mærke, optrådte senere end alle overvejelser her, i 2001. Disse vitaminer er bedre for kvinder efter 50 år. Der er former for voksne, børn i forskellige aldre, gravide, ældre, diabetikere. Fra fordele: ved at dele sammensætningen i tre tabletter taget på forskellige tidspunkter udelukkede fabrikanten de negative interaktioner mellem komponenterne, der forekommer i kroppen, når de tages samtidigt. Som et resultat absorberes komponenterne bedre, forebyggelse er mere effektiv, allergier er mindre sandsynlige. Fra minuses: minus følger direkte fra plus - for at eliminere de negative interaktioner mellem komponenterne i fordøjelseskanalen kan kun spredes på flere tabletter (i dette tilfælde tre), som skal tages tre gange om dagen - dette er ikke for alle at gøre. Selvom det ikke er så længe siden, har ingen engang børstet tænderne, og nu er der dem, der børster 3 gange om dagen efter hvert måltid, og det vil være vanskeligere. Så fremtiden er sandsynligvis med tre tabletter. Det er bare ikke naboen. I det mindste i Rusland vil der ikke være nogen analoger i lang tid - producenten af ​​alfabetet har patenteret sin opfindelse og vil selvfølgelig ikke dele den med nogen. Analoger vises i udlandet.

Supradin - produceres i forskellige europæiske lande. Disse vitaminer er bedre for kvinder efter 55 år. Sammensætningen vælges således, at forbrugeren "sætter den ind" som de siger - vægten i sammensætningen lægges på de komponenter, der har en tonisk effekt, på vitaminer fra gruppe B, vitamin C, molybdæn - dette er i overskud, men udvælgelsen af ​​andre komponenter, især mineraler, er svag. Generelt er dette en slags energitone. At dømme efter anmeldelser fra dem, der drikker det, udfører han sin rolle ganske godt. Men jeg vil ikke tage det i nogen lang tid, fordi doseringerne af nogle komponenter i det er tæt på det maksimalt tilladte niveau. For eksempel vitamin B9 (folsyre) i det i en mængde, der svarer til det maksimalt tilladte niveau - 1 mg. Det vil sige, jeg drak en Supradin-tablet, og intet andet, der indeholder folsyre, er bedre at ikke spise. Tilsvarende med vitamin B3 (nicotinamid) og andre. Nå, prisen bider.

Gerimax - fremstillet i Europa. Disse vitaminer er bedre for kvinder efter 60 år. Dets vigtigste træk er ginseng i sammensætningen. Derfor er det til samme formål som Supradin. Resten af ​​sammensætningen er umærkelig, jeg kunne ikke forstå logikken i valget af vitaminer og mineraler og deres doseringer. Prisen er den samme som for Supradin - den bider.

Duovit - fremstillet i Polen. Disse vitaminer er bedre for kvinder efter 35 år. Dets vigtigste træk er en separat form for kvinder og en separat form for mænd. Selvom forbrugsstandarderne for kvinder og mænd er næsten de samme (de adskiller sig kun lidt i jern og selen), men producenten kom alligevel op på denne måde for at retfærdiggøre navnet. Der er et positivt punkt: i Duovit for kvinder er det maksimale kalkindhold blandt alle vitamin-mineralkomplekser. Men ellers er udvælgelsen af ​​mineraler ekstremt svag.

Centrum er et amerikansk kompleks. Ledende inden for salg. Disse vitaminer er bedre for kvinder efter 45 år. Sammensætningen er dannet i henhold til amerikanske forbrugsstandarder, så et eller andet sted når den ikke vores standarder, men overskrider oftere dem. Et stort sæt komponenter, men ikke altid passende, i det mindste i Rusland i byer. Vi har bestemt ikke brug for klor, tin, nikkel - der er endda for meget af dette gode i det støv, vi indånder, og det vand, vi drikker. Måske i USA er dette ikke nok. Den sidste bemærkning gælder fuldt ud for Vitrum, da han gentog sammensætningen af ​​Centrum fuldstændigt.

Video: Hvorfor nogle vitaminer er bedre end andre. Hvilke vitaminer at drikke. Hvordan man drikker vitaminer. Hvor længe er forløbet af vitaminer

Hvilke vitaminer er bedre (hvordan man vælger, hvilke der skal tages) - De bedste vitaminkomplekser (multivitaminer)

Hvilke vitaminer er bedre for voksne at tage for immunitet. Vitaminkomplekser

Vores firma leverer i hele Rusland og nabolande

Vi tilbyder kun de produkter, som vi er sikre på

Du har 30 dage til at teste dit køb.

Vita In Plus - et kompleks af B-vitaminer samt en kilde til inositol, cholin og aminobenzoesyre (vitamin B10), der desuden er en "vækstfaktor" for mange typer bakterier, f.eks. bifidobacteria og lactobacilli

  • en yderligere kilde til B-vitaminer og biotin
  • kilde til cholin, inositol og aminobenzoesyre
  • nødvendigt for normal funktion af det centrale og perifere nervesystem
  • påvirker udførelsen af ​​nervøs excitation i synapser
  • deltager i konstruktionen af ​​coenzymmolekyler og reguleringen af ​​redox-processer
  • på grund af tilstedeværelsen af ​​vitamin B12 er en vækstfaktor
  • stimulerer erythropoiesis
  • deltager i syntesen af ​​hæmoglobin
  • spiller en vigtig rolle i normaliseringen af ​​synet
  • cholin er involveret i dannelsen af ​​acetylcholin - en af ​​nervesystemets vigtigste mediatorer
  • deltagelse i processen med syntese af phospholipider forhindrer fedtlever
  • påvirker aktivt forskellige kropsfunktioner, stofskifte og neuro-refleksregulering
  • optimering af kosten for mennesker, der oplever øgede behov for B-vitaminer
  • hypo- og vitaminmangel i gruppe B
  • inden for neurologi: neuritis, ischias, neuralgi, perifer lammelse osv..
  • med mave-tarmsygdomme: mavesår i mave og tolvfingertarmen, tarmatoni, leversygdom
  • i kardiovaskulær patologi: myokardial dystrofi, perifer vaskulær spasme (endarteritis osv.)
  • i dermatologisk praksis med dermatoser af neurogen oprindelse, kløe i forskellige etiologier, pyoderma, eksem, psoriasis
  • i oftalmologi: med konjunktivitis, keratitis, grå stær osv..
  • anæmi hos forskellige etiologier, leukopeni
  • strålesyge
  • stress, depression, asteni, træthed
  • alkohol og andre former for beruselse

Om nødvendigt skal produktet gentages.

  • Choline (Choline) - 50 mg
  • Inositol (Inositol) - 50 mg
  • Para-aminobenzoesyre (PABA) - 50 mg
  • Water Cress urtepulver - 12 mg
  • Persille urtepulver - 12 mg
  • Alfalfa urtepulver - 10 mg
  • Lecithin (Lecithin) - 10 mg
  • Vitamin B3 (vitamin B3) - 7 mg
  • Pantothensyre (vitamin B5) (Pantothensyre (vitamin B5) - 4 mg
  • Vitamin B6 (vitamin B6) - 3 mg
  • Vitamin B1 (Vitamin B1) - 2 mg
  • Vitamin B2 (Vitamin B2) - 2 mg
  • Folinsyre (Folinsyre) - 400 mcg
  • Biotin (Biotin) - 5 mcg
  • Vitamin B12 (Vitamin B12) - 3 mcg
  • individuel intolerance over for produktkomponenter
  • Gravide og ammende kvinder tilrådes at konsultere en læge

Vita In Plus Vitaline-virksomheder, du kan købe i vores online butik med kosttilskud Pharmacy 4Life. Vi arbejder direkte med Vitaline, du kan købe Vita V Plus fra os til en rimelig pris og med kvalitetsgaranti

Det er ikke en medicin og erstatter ikke god ernæring
Tilladt brug af RosPotrebNadzor fra Den Russiske Føderation
Produktets smag, farve og lugt kan variere.
Denne beskrivelse er baseret på et resumé af erfaringerne med at bruge alle komponenter i produktet i traditionel og officiel medicin i forskellige lande samt på baggrund af litteratur
På trods af det faktum, at lægemidlet er tilgængeligt til salg i specialforretninger og i apotekskæden, anbefales det at konsultere en læge inden brug

Da jeg besluttede at skrive denne anmeldelse, betragtede jeg det fulde kompleks af B-vitaminer, jeg købte, ikke bare meget godt, men det bedste, under hensyntagen til vitaminerne i dets sammensætning og pris. Først og fremmest kunne jeg godt lide det faktum, at B12 præsenteres i den i sin aktive form - i form af methylcobalamin og ikke cyanocobalamin, som normalt er tilfældet. Men efter at have studeret informationerne mere detaljeret på det russiske og udenlandske Internet, indså jeg, at der er bedre B-komplekser.

Du kan finde resultaterne af min forskning i en artikel om formerne for B12. I denne gennemgang vil jeg ikke gå ind på dette, men bare tale om hvilke, efter min mening, de bedste komplekser af B-vitaminer, der kan købes i iHerb online butik.

Ikke kun et komplet kompleks af B-vitaminer, men også bioaktivt - på en eller anden måde er der nogle af de vitaminer, der er blevet aktiveret enzymatisk, og det er derfor, de skal forstås, har fået yderligere kraft. Dette er det B-kompleks, som jeg købte selv.

Jeg læste i anmeldelser af dette produkt, at ikke alle vitaminer præsenteres her i aktiv form. Men det vigtigste for mig var, at B12 er i form af methylcobalamin, og om de andre vitaminer i gruppe B synes der ikke at være nogen sådan hype og uenighed. Derudover er de alle rigelige med vegetabilske fødevarer, så deres mangel på kroppen af ​​forskellige slags vegetarer og dem, der aktivt inkluderer plantemad i deres diæt er et sjældent tilfælde. Men B12 er ja...

Som en del af et komplet sæt og i anstændige doseringer.

  • Thiamine, alias Vitamin B1.
  • Riboflavin B2.
  • Niacin, dette er B3.
  • Vitamin B6.
  • Folinsyre eller B9.
  • B12 selvfølgelig.
  • Biotin, også kendt som B7.
  • Pantothensyre eller B5.
  • Inositol, også kendt som B8.
  • Para-aminobenzoesyre (PABA), også kaldet B10.

Doseringer, må jeg sige, er ikke helt dødelige, og jeg kan godt lide det. Derudover tager jeg endda en kapsel og ikke 2, som fabrikanten anbefaler, - det ser ud til at være nok.

For at være kompliceret ser dette kompleks ud til at mangle i nummer 4 og 11.

B4 er en cholin, men personligt har jeg ikke brug for det her. Den er fuld i solsikkelecithin, som jeg bruger dagligt. Dog såvel som i soja.

B11 er l-carnitin eller l-carnitin, efter vores mening, levocarnitin. Men Wikipedia siger, at B11 kaldes forkert - det ligner bare B-vitaminer, men det gælder ikke det. Generelt syntetiseres levocarnitin i overflod af den menneskelige krop, og det er fornuftigt at tage det yderligere, hvis der er alvorlige problemer med nyrerne, eller hvis det er mangelfuld i kroppen på grund af genetik. Jeg så nogle svingende aktivt hakke ham, men Wikipedia bryder også her: Han siger, at på trods af mange års forskning på l-carnitin fører det at tage dette stof ikke til øget fysisk ydeevne.

Acetyl-l-carnitin er en helt anden sag - følg linket for at åbne min anmeldelse om det. Men der er effekten ikke fysik, men den høje koncentration, jeg har brug for, og fedtforbrænding, hvis det betyder noget for nogen.

Generelt drikker jeg et kompleks af B-vitaminer til hjernen (parallelt med det allerede nævnte lecithin og acetyl-l-carnitin, samt med gotu kola, ginkgo biloba og omega-3), så det fungerer bedre i perioder med hårdt stress. I normale tider er der nok vitamin- og mineralkomplekser med et sæt b-vitaminer i det.

Det føles som om dette produkt fungerer godt: det hjælper hjernen med at klare stress hurtigere og komme sig. Imidlertid er anmeldelserne om ham på Ayherb ujævne: i et par forårsagede en person en allergisk reaktion, nogen havde ubehagelige fornemmelser i maven. Jeg havde ingen bivirkninger, og generelt gjorde flertallet af dem, som jeg tror, ​​også. Men overvej disse punkter.

B-vitaminer anbefales ofte at drikke med stress. Og folk skriver, hvad der hjælper dem. På iHerb er der komplekser, der kaldes: Stress B-kompleks eller noget lignende B-stressformel, der indeholder foruden gruppe B også: C-vitamin, en beroligende kolin, og nogle urter sættes i nogle: eleutherococcus, kamille lucerne, noget andet.

Nå, da jeg fandt ud af, at det at tage B12 i form af methylcobalamin alene ikke er nok til at kompensere for manglen på dette vitamin, stoppede jeg med at betragte det ovenfor beskrevne kompleks bedst. Og sætte i gang med at søge efter mere komplette indstillinger på iHerb. Og de er der.

Her præsenteres B12 i form af adenosylcobalamin og methylcobalamin - i begge aktive former, det vil sige. Der er endda to muligheder for dette kompleks: det med mere vitamin B12 - her er det, og det med mere B6 - her er det.

Sammenlignet med Life Extension-komplekset beskrevet ovenfor har Thorne Research ikke nok inositol (B8) og para-aminobenzoesyre (B10), men der er lidt cholin (B4) i form af citrat. Doseringerne af de resterende vitaminer adskiller sig et sted i en større, et eller andet sted i en mindre retning (hvis du sammenligner mængden i en kapsel).

Generelt er sammensætningen ikke den bedste mulighed. Men han har et stort plus: dette B-kompleks er allergivenligt, i modsætning til den livforlængelse, jeg købte.

Dette kompleks har alt, hvad Life Extension har, plus tilsat: cholin i form af fosfatidylcholin opnået fra solsikkelecithin, og alfa-liponsyre - en god yderligere antioxidant. Her er hans side på eyherb.

Livsforlængelses vitaminer har en halv pris pr. Dåse, men der er dobbelt så mange portioner. Selvom doseringerne for det meste er mindre. Der er dog en dåse på 240 kapsler - det er mere rentabelt at tage det.

For øvrigt indeholder sammensætningen et andet navn på adenosylcobalamin - dibencosid. Det er det samme. Men det er dog ikke specificeret (i modsætning til Thorne Research-komplekset), hvor meget det er der, men hvor meget methylcobalamin. Men da dibencosid er det første på listen, er der tilsyneladende mere af det. Hvis du ønsker det, kan du anmode om oplysninger fra producenten.

Komplekset indeholder ikke gluten, som efter min mening i princippet alle tilsætningsstoffer til varemærket Country Life. Og jeg bemærker, at i B-kompleksets fuldstændighed af vitaminsammensætningen er det bedste.

Selvom det er ligetil, at der desværre ikke er noget ideal på Eicherb endnu. Men de, du kan købe, er stadig bedre end medicin med et kompleks af B-vitaminer, der er tilgængelige på vores apoteker, og billigere end deres kolleger, der sælges i sportsnæringsbutikker.

Men for mig selv fandt jeg stadig, omend ikke en ideel, men helt egnet mulighed for mig.

MyKind Organics B-Complex produceret af Garden of Life er ikke kun helt naturlig, men endda certificeret økologisk. Det indeholder direkte plantekilderne til B-vitaminer: miljøvenlige grøntsager, frugter, urter. Kun B12 opnås fra gær, da det ikke kan fås fra planter, men gæren i præparatet er ikke aktiv..

Ikke hele spektret af B-vitaminer præsenteres i komplekset, nogle af "besh" er ikke nok. Men alle de grundlæggende er på plads. Det ser ud til at være nok til min krop.

Doseringer er heller ikke for store. Som i tilfældet med Garden of Life-multivitaminer, takket være den højeste grad af naturlighed af dette supplement, er dets absorption, ifølge mine følelser, meget bedre. Og som multivitaminer drikker jeg på det sædvanlige tidspunkt kun en halv tablet om dagen og ikke et kys. Og en bølge af energi, styrke, styrke, koncentration mærkes selv med en halv dosis.

Jeg gnager og drikker. Det smager ganske behageligt - det giver med frugt og bær.

Prisen, selvfølgelig, Garden of Life MyKind Organics-serien bider ikke så svagt. Men hvad jeg skrev i svaret på multivitaminerne i denne serie, vil jeg skrive det samme her: faktisk er det rentabelt at købe dem, fordi de er bedre optaget og handler mere effektivt end deres mindre naturlige kolleger. Og tabletten kan derudover opdeles i to dages optagelse uden meget tab af den samme effektivitet. Derfor anbefaler jeg i det mindste at prøve dette B-kompleks. Måske også trænge ind.