Øjenmassager

Øjenmassager er et must for alle i vores tidsalder med moderne teknologi.
Da så mange mennesker beskæftiger sig med computere, arbejder nogle, og nogle bruger bare deres fritid.

Monitorskærmen påvirker øjnene meget dårligt, på grund af overarbejde af øjnene kan synet blive markant forringet.

Hvordan fungerer massagebehandleren

Ved hjælp af vibrationer og magnetisk stimulering virker massageapparatet på de aktive punkter på øjenæblet. Dette ligner akupressur, når han med hjælp fra sin specialist er i stand til at lindre smerter hos en patient eller helbrede en bestemt sygdom. Inde i massageapparatet er der forskellige dyser lavet af silikone, der ligner fingrene på fingrene. Apparatets handling udføres ved hjælp af en lille elektrisk motor.

Når du tænder for enheden, begynder silikonepuderne at vibrere. Alle kan justere vibrationshastigheden og intensiteten for sig selv..

Eksternt ligner massageapparatet almindelige briller, kun større i størrelse. Dette skaber ekstra komfort og æstetik. For at styre stimuleringsapparatet er der en fjernbetjening, som du kan justere intensiteten af ​​silikondyserne.

Det fungerer på små batterier. Det er muligt at bruge det fra netværket. Kun til dette har du brug for en speciel ledning. Brug af batterikontrolenheden er bedre, da der ikke er behov for at oprette forbindelse til netværket, så massageren kan bruges overalt.

Massagerens hovedopgaver for øjnene:

  • lindre træthed og spænding fra øjnene;
  • gendanne blodcirkulationen til øjet;
  • lindre hovedpine;
  • forebyggelse af øjensygdomme;
  • gendanne normal sund søvn;
  • normalisere det intrakraniale tryk;
  • fjerne hævelse i øjet;
  • stop hudens elasticitet omkring øjnene.

Sådan bruges en massager

Brugsanvisningen til massageren er ganske enkel.

Men der er nogle punkter, du har brug for at vide om ejeren af ​​enheden:

  1. Før du bruger massøren, skal du fjerne linser og briller. Brillerne i dette tilfælde forstyrrer i princippet, og linserne mærkes, når dyserne berører.
  2. Indsæt batterier i instrumentet.
  3. Vi tænder for enheden med knappen for at kontrollere, om den fungerer eller ej.
  4. Enheden har en holderrem, skal du justere den, så den ikke klemmer dit hoved, men samtidig skal brillerne ikke falde fra ansigtet. Fiksering skal være tæt, men ikke komprimerende. Der skal ikke være noget ubehag.
  5. Betingelserne for massage skal være behagelige. Du er nødt til at sidde så behageligt som muligt, det er bedre at tage en position - liggende. Lyset kan dæmpes.
  6. Sæt briller på hovedet, vælg den tilstand, der er nødvendig for intensiteten af ​​stimuleringen.
  7. Tryk på knappen og massage i 4-5 minutter.
  8. Efter massage fjernes brillerne og tør forsigtigt indersiden af ​​brillerne med et serviet.
  9. Du kan anvende en beroligende maske på din hud eller en almindelig creme.
  10. Fjern batterierne, og læg dem i emballageboksen..

Når der bruges korrekt, vil øjnemassagebriller således vare lang tid..

Brugstid pr. Dag højst 20 minutter. To til tre sessioner om dagen vil være nok til at lindre spændinger fra øjnene.

Hvis du konstant bruger massageren som et middel til at aflaste spændinger fra øjnene, vil du om en måned føle forskellen i opfattelsen af ​​billedet. Det vil være meget lysere og klarere..

Punkter og princippet efter deres valg

Briller til øjenmassage hjælper med at slippe af med en række ubehagelige fornemmelser forbundet med øjnene. Vores øjne har som andre organer brug for konstant god blodcirkulation og iltlevering til dem. Muskler placeret omkring øjet har brug for tonus for at forhindre tab af syn..

I øjeblikket vil det ikke være et problem at købe briller til øjenmassage. Men du er nødt til at beslutte den model og de funktioner, som producenterne af disse briller tilbyder, og vælge det bedste for dig selv.

Her er, hvad du skal kigge efter, når du vælger en enhed til øjenmassage:

  1. Først skal du blive bekendt med de virksomheder, der fremstiller disse briller. Se hvilke modeller af briller, de tilbyder, deres funktionalitet.
  2. Antal programmer og tilstande. Deres antal påvirker omkostningerne. Jo flere tilstande, jo højere er enhedens pris.
  3. Størrelsen på brillerne er universel, så de passer til alle. Justerbar stropp giver dig mulighed for at justere briller til enhver hovedstørrelse.
  4. Se kvalitetscertifikat, vær opmærksom på fremstillingslandet.
  5. Selvfølgelig er en vigtig faktor, når du vælger, udseende. Også her er prisforholdet - jo enklere briller, desto billigere koster de.
  6. Strømforsyning. Det er værd at være opmærksom på, for hvis du bruger programmer, der er forskellige i kraft og intensitet, eller hvis brugen er forsynet med hele familien, er det bedre at købe en enhed, der fungerer fra netværket, inklusive.
  7. Prisen er et vigtigt kriterium ved valget. Det afhænger af design, programmer og kvalitet på afskillelsen. De enkleste massageapparater til øjnene koster cirka to tusinde rubler.

Indikationer til brug

Brug briller til massage bør være dem, der har arbejde eller fritidsaktiviteter, der er direkte relateret til computere. Især hvis arbejdet bag skærmen udføres om natten. Hvis du udfører massageproceduren om morgenen, modtager øjnene et ekstra energiforbrug hele dagen, og hvis natten afslappes, vil massage slappe af og forberede øjnene på normal søvn..

Lægen ordinerer behandling med briller, hvis:

  1. En person lider af nærsynethed eller langsynethed. Til forebyggelse og forebyggelse af disse sygdomme. Den konstante brug af briller hjælper med at styrke øjenmusklerne, opretholder deres elasticitet, forhindrer linsen i at ændre sig, og derved opretholde og forbedre synets skarphed.
  2. Der er en følelse af træthed i øjnene, hvis billedet nogle gange fordobles, på grund af den langsomme fokusering af øjet.
  3. Der er behov for at slippe af med små rynker omkring øjnene, mørke halvcirkel under de nedre øjenlåg, som ikke er forårsaget af en sygdom, men af ​​en langsom blodforsyning.
  4. Som en ekstra behandling af næseoverbelastning.
  5. Der er et problem med søvnløshed, der er irritabilitet.
  6. Vedvarende hovedpine efter at have arbejdet bag skærmen.

Derfor, hvis der er tegn på øjet træthed, hovedpine, hvis der vises små rynker omkring øjnene, vil massageglas være en god hjælper til at løse disse problemer..

video

Grundlæggende kontraindikationer til brug

Hvis du beslutter at købe en enhed til øjenmassage, skal du konsultere en læge for at kontrollere din sundhedsstatus, fordi enheden har sine egne kontraindikationer.

Det er forbudt at bruge enheden til personer med sådanne problemer som:

  • lavt blodtryk;
  • inflammatoriske og infektionssygdomme i øjnene;
  • hvis øjenlinsen er kunstig;
  • beskadiget hud omkring øjnene;
  • forkølelse eller andre sygdomme, der fremkalder en stigning i kropstemperatur;
  • ondartet tumor;
  • nethindeløsning;
  • Cataract;
  • forværret kronisk sygdom;
  • hovedskader, forbrændinger;

I tilfælde, hvor en person har neurologiske sygdomme, kan man ikke bruge briller til massage, men lægen kan kun tillade massage efter undersøgelse. Efter øjenkirurgi afhænger brugen af ​​en massager af tilladelse fra øjenlægen. Hvis du har kontraindikationer, skal du bruge en massageapparat.

Sorter af moderne massagers

Massagebriller til øjnene oprettet af kinesiske og amerikanske forskere på et fælles projekt. Disse briller følger formen på den øverste del af ansigtet..

Producenter repræsenterer et stort antal forskellige typer massageapparater. Funktioner, programmer, tilstande, design er meget forskellige. Før du vælger i retning af en bestemt enhed, skal du overveje eksisterende typer og beslutte de nødvendige funktioner.

Der er flere typer massageglas til øjnene:

  1. Akupunkturmassager. Dets vigtigste virkning på øjnene er mekanisk. Inde i en sådan enhed, gummierede eller silikone dyser, der ligner små fingre. Forskellig hastighed og intensitet af tryk på biologisk aktive punkter giver en afslappende effekt på huden omkring øjnene. Med en fremragende opvarmningseffekt toner enheden musklerne i øjet.
  2. Akupunktur-magnetisk. Dette apparat er universal. Som et resultat af dens virkning ælder silikone-dyser forskellige områder rundt om øjnene og derved lempes dem. Der er en genopretning af blodcirkulationen, blodgennemstrømningen forbedres, henholdsvis iltforsyningen til celler øges. Magnetiske impulser påvirker alle områder omkring øjet..
  3. Spa-enhed til massage. Denne enhed bruges til at eliminere kosmetiske defekter. Det eliminerer små rynker rundt om øjnene, forbedrer hudtonen, strammer øjenlågene.
  4. Enheden med ultralyd. Denne enhed har ikke en mekanisk effekt på øjnene. Men de impulser, som apparatet udsender, er i stand til forsigtigt at eksfoliere døde epitelceller.

Ingen grund til at købe alle slags massageapparater. Der er enheder, der giver omfattende pleje. De har både forebyggende og terapeutiske egenskaber..

Magnetisk akupunkturvisning

En magnetisk akupunkturmassager masserer de peri-okulære zoner. Denne handling sker ved hjælp af silikone fingre, som er placeret inde i brillerne til massage. De ælte biologisk aktive punkter.

Der er magneter i enderne af silikonemassagerne, de skaber magnetiske felter. Under påvirkning af disse felter bliver blodcirkulationen og stofskiftet bedre.

På grund af dette får cellerne i øjet en tilstrækkelig mængde ilt, begynder at blive opdateret aktivt og gendannelse af synet.

Ved hjælp af briller til massage kan du ikke kun forbedre dit syn, men også fjerne tegn på øjet træthed. Mørke cirkler under de nedre øjenlåg forsvinder, små rynker udjævnes..

Ved hjælp af massagesonde og deres effekter af et magnetfelt på huden opstår der en afslappende virkning. Træthed forsvinder fra øjnene, hovedpine forsvinder. Disse prober udarbejder de nødvendige zoner..

Varigheden af ​​en session er 4-5 minutter. Samlingen skal udføres om morgenen og om aftenen. Med kraftig arbejdsbelastning kan du foretage en ekstra session, mens du arbejder bag skærmen.

Hovedvirkningen på øjnene er netop magnetfeltet. Og massagedyser, der virker på akupunkturpunkter, gør massage til en komplet afslappende procedure.

Forskelle mellem Healthyeyes og Gezatone

Gezatone-massageren har akupunktur, varme og massage. Ved massage gendannes blodgennemstrømningen, hudens tilstand omkring øjnene forbedres. Som andre øjemassageapparater er Gezatone en maske, der ligner briller..

Dets fastgørelse til hovedet er lavet ved hjælp af en elastisk rem, som kan justeres, afhængigt af lydstyrken på hovedet.

Brug af en massør vises for dem, der arbejder i lang tid bag skærmen.

Er det sandt eller skilsmisse, at en massager forbedrer synet? Det har en effekt, der lindrer øjnene, lindrer hovedpine. Hyppig brug forbedrer synsstyrken..

Det har også en foryngende virkning på huden omkring øjnene. Det har kontraindikationer. Før du bruger det, skal du gøre dig bekendt med dem.

Healthyeyes Eye Massager fremstilles i USA. Denne enhed har ni eksponeringsintensitetsprogrammer. Tidspunktet for procedurerne pr. Dag er 20 minutter, ikke mere. Massageren ser ud som briller, kun større i størrelse.

Som et resultat af massagearbejdet forbedres øjet's blodcirkulation, hvilket resulterer i, at huden omkring øjnene er mættet med ilt, hvilket utvivlsomt påvirker huden godt. Toner op musklerne i øjet, hvilket fører til muskelafslapning.

Forskellen mellem disse massager fra hinanden:

  1. Design. Hver producent fremstiller sine egne unikke briller, der adskiller sig fra et andet firma med hensyn til farve, funktionalitet.
  2. Vibration. Vibro-funktionen er kun tilgængelig på Gezatone-briller..
  3. Programmer. Gezatone-massager har 9 programmer, i modsætning til Healthyeyes-briller, som har 4 intensitetsprogrammer.

Sandhed eller skilsmisse, at det hjælper

Forskellige effekter på huden af ​​en massageapparat har forskellige effekter..

Afhængigt af typen af ​​briller er behandlingsresultatet som følger:

  1. Under magnetisk-termisk massage gendannes blodgennemstrømningen, og der kommer mere ilt ind i cellerne i øjenvævet, og blodkarens elasticitet øges. Metabolismen bliver bedre. Dette eliminerer mørke cirkler under øjnene og små rynker..
  2. Tryk på visse punkter toner og normaliserer mikrocirkulation i karene.
  3. Vibro-massage gør huden omkring øjnene glat og tonet.
  4. Eliminerer træthed, lindrer belastning på øjnene.
  5. Lysfølsomhed falder, når der er for meget.
  6. Forbedring af hudfarve.
  7. Hvis du lider af søvnløshed på grund af konstant arbejde i nærheden af ​​monitoren, løser massagebriller dette problem. Efter udsættelse for øjnene med disse briller om natten, vil søvnen være sund og sund..

Sunde øjne til gendannelse af vision - sandt eller skilt?

Du ved, jeg har erhvervet nærsynthed siden jeg var 11 år gammel. Og praktisk talt hjælper intet med at forbedre synet bortset fra aldersrelaterede ændringer (jeg er 53 år).

Selvfølgelig ville det være rart at tro, at kun brugen af ​​specielle massageglas hjælper øjnene.

Men de hjalp ikke min niese, hendes syn, da barndommen er svag, og årlig vedligeholdelse af hans niveau i klinikken er nødvendig for dem. Filatova.

Billedet viser, hvad der nøjagtigt udføres massagen, og på hvilke steder. Dette skulle hjælpe dem, der lige er begyndt en forringelse af synet, øjet træthed mærkes. Men for at hjælpe dem, der har været syge med deres øjne i lang tid, hjælper de ikke.

FARLIG MEDICIN

BADBED.RU: kosttilskud, udstyr, svindlere

Hospitalsudstyr

Massager alElthy Øjne for øjne. Anmeldelser og priser

Vores besøgende spørger om HealthyEyes Eye Massager. Dette er en anordning til den såkaldte magnetiske akupunkturmassage i området omkring øjnene. Sælgere af enheden taler om, at Healthyeyes er en udvikling af amerikanske forskere baseret på gamle kinesiske praksis. Der er dog ingen beviser for dette. Enheden er fremstillet i Kina, der er ingen oplysninger om producenten og modtageren i Rusland. Uttalelser om, at enheden er anbefalet af Russlands sundhedsministerium, er også i tvivl, da Healthyeyes generelt er fraværende i registeret over medicinsk udstyr fra Roszdravnadzor. Mange websteder, der sælger Healthyeyes, har ingen dokumenter til dette produkt. Vi antager, at navnet "Healthyeyes" er en betegnelse på en gruppe kinesiske øjenmassager (ikke-navn), købt af russiske handlende til distribution på CPA-websteder og andre handelsgulve.

Effekten af ​​denne massager på salgssider er beskrevet forskelligt: ​​Moderat annoncører rapporterer fordele som at lindre øjet træthed, spænding og forebyggelse. Det kan antages, at Healthyeyes i nogle tilfælde er i stand til en sådan effekt. Men de fleste sælgere tøver ikke med at hævde, at dette produkt er i stand til at gendanne synet (i 95% af tilfældene) og har "revolutionerende" egenskaber, der endda er upraktiske at tale. De fleste af dem er anført i vores medicinske svindelmateriale. Desværre støder mange købere stadig på sådanne marketingtricks..

Anmeldelser om Healthyeyes er naturligvis ud over reklamebedømmelser på salgssider temmelig rodede og få. Under alle omstændigheder kan bekræftede fakta om "mirakuløs helbredelse" ikke findes. Minimumsomkostningerne for Healthyeyes starter fra 2-3 tusind rubler. Men generelt afhænger prisen for en sådan tvivlsom enhed kun af sælgernes arrogance og dine, kære læsere, troværdighed.

For at opsummere: Healthyeyes er en kinesisk øjenmassager med tvivlsom oprindelse og kvalitet. Ikke solgt på apoteker, har uigennemsigtig dokumentation, er ikke registreret hos Roszdravnadzor. Denne massager er ikke beskrevet i velrenommerede medicinske kilder, og der er ingen anmeldelser fra praktiserende øjenlæger om det. Hvis du, kære besøgende, har yderligere oplysninger om Healthyeyes, bedes du efterlade en kommentar.

Andre øjenapparater på vores hjemmeside: Massager Revoskin

HealthyEyes Eye Massager

Beskrivelse

OBS: læs den fulde gennemgang af dette værktøj nedenfor, der viser virkningen og resultatet af brugen, brugsanvisninger, egenskaber og sammensætning, reelle anmeldelser af kunder og specialister, indikationer og kontraindikationer, oplysninger om, hvordan man kan skelne en original fra en falsk.

Antallet af mennesker med synsproblemer vokser hver dag. Til de sædvanlige problemer, der fører til nedsat syn, er der tilføjet forskellige skærme, som vi bruger det meste af vores tid på. Den moderne livsrytme fører til det faktum, at vi bogstaveligt talt føler, at vi ser værre. HealthyEyes, en øjenmassager, vil hjælpe med at stoppe disse processer og forbedre synet. Den originale, amerikanske udvikling på kun 15 - 20 minutter om dagen vil vende tilbage til dens gamle årvågenhed. Du kan bruge din smartphone, tablet, sidde ved computeren i lang tid og ikke bekymre dig om dit syn med denne massager.

HealthyEyes-point - Skilsmisse eller sandhed?

Lad os starte vores anmeldelse med et så vigtigt spørgsmål til alle som “Sunde øjne snyder? Hvad siger eksperterne? ” Ægtheden og effektiviteten af ​​en bestemt behandlingsmetode medfører altid opvarmet diskussion på nettet. Du kan selv finde ud af om briller, hvis du skriver søgemaskinen “HealthyEyes reviews”.

Vi vil endvidere overveje anmeldelser fra almindelige mennesker og udtalelser fra øjenlæge-specialister.
Massageren bestod af de amerikanske kliniske forsøg og beviste dens effektivitet. Mere end 90% af patienterne fordobler deres aktuelle vision. Alle forsøgspersoner bemærkede betydelig lindring efter brug af massagen og en midlertidig forbedring af synet. I henhold til testresultaterne modtog HealthyEyes relevante certifikater og tilladelse til at sælge i andre lande, inklusive i vores land..

Hvordan fungerer HealthyEyes Massager??

Massageren er et par briller med silikone “fingre” på indersiden. Permanente magneter indsættes i fingerspidserne. Når du tænder for enheden i henhold til et givet program, begynder dine fingre at bevæge sig, og masserer overfladen omkring øjnene. Hastigheden og massagetypen vælges ved hjælp af knapperne. Enheden selv behøver ikke at blive holdt, den er fastgjort med en praktisk fleksibel stropp.
Fordelene ved at bruge HealthyEyes:

Ved oprettelsen af ​​enheden blev det amerikanske firma inspireret af ideerne om kinesisk akupunktur. Analogt med østlig teknik påvirker fingermassage biologisk aktive punkter, der er ansvarlige for arbejdet i øjnene. For at øge effekten var fingrene udstyret med en speciel mekanisme, der var ansvarlig for massage bevægelser. Som et resultat er der en brug af massagen en generel lindring af øjespænding, og synet bliver tydeligere. Denne effekt opnås ved at forbedre blodcirkulationen og muskelmassagen..

Ved regelmæssig brug af massageren bliver en midlertidig positiv effekt permanent. Mange patienter gendanner 20 til 80% af deres synskvalitet uden operation.
Brug af briller tre gange i 5-7 minutter om dagen er nok, det vigtigste er, at den samlede tid til brug af briller pr. Dag ikke overstiger 20 minutter.

Hvordan man hurtigt skelner en original fra en falsk?

Et stort antal forfalskninger og kolleger af lav kvalitet, der findes på markedet, ramte den amerikanske producents omdømme. For at give sine kunder et kvalitetsprodukt, der er gavnligt og ikke skadeligt, tog virksomheden et fedt skridt og begrænsede det åbne salg af HealthyEyes. Du kan kun købe en rigtig massager på det officielle websted. Hvis du køber en massager på det sekundære marked eller fra forhandlere, skal du først og fremmest være opmærksom på pakningens udseende (som på billedet) samt på selve brillerne. På kassen skal der være inskriptioner på russisk eller engelsk, pakningens farve er turkis. Hvis brillerne har et mistænkeligt udseende, tekst i dårlig kvalitet eller inskriptioner på andre sprog, er dette en forfalskning.

Hvem er Sund Øj egnet til?

Et stort plus af denne enhed er, at HealthyEyes ikke har nogen aldersbegrænsning, det passer alle, fra skolebørn til ældre. Først og fremmest bruges det til behandling. Når en læge ordinerer briller til dig, skal du ikke skynde dig og løbe til den nærmeste optik. HealthyEyes kan være billigere og fjerne behovet for at bære briller hele dit liv. Den anden gruppe af forbrugere vælger en massager til forebyggelse. Grundlæggende er dette folk, der arbejder til en pc, de skal sidde foran skærmen i mange timer om dagen, og en garanti for et sundt syn vil ikke skade dem. Den sidste gruppe af forbrugere vælger HealthyEyes simpelthen som et godt middel til afslapning. Behagelige fornemmelser fra bevægelsen af ​​"fingrene" hjælper med at slappe af, lindre ikke kun det visuelle, men også generelle spænding.

Lægeranmeldelser om HealthyEyes:

Vi bad de bedste øjenlæger fortælle os deres oplevelse med massagebehandleren..

Her er anmeldelser af læger om Sunde øjne:

- Andrey Viktorovich, Moskva, leder af øjenlægeafdelingen:

”Der er synsproblemer, hvis behandling enten er umulig eller skyldes obligatorisk kirurgisk indgriben, men procentdelen af ​​sådanne tilfælde er meget lille. De fleste af synsproblemerne er forårsaget af forkerte arbejdsmetoder med en computer og andet udstyr. Øjnene skal hvile for at gennemføre særlige gymnastikpauser, men det gør vi simpelthen ikke. HealthyEyes eliminerer behovet for, at vores patienter tænker over, hvordan de ordentligt kan organisere deres arbejde og fritid. Det er nok at slappe af og sidde i briller om morgenen, frokosten og om aftenen i 5 minutter og glemme den konstante brug af briller, linser og dyre oftalmologiske undersøgelser. ”

- Alexander Alexandrovich, Skt. Petersborg, øjenlæge på en privat klinik:

”Da vores klinik åbnede, blev der købt flere HealthyEyes-point i behandlingsrummet, oftalmologirummet. Vi fulgte erfaringerne fra udenlandske kolleger og valgte disse massagers for deres kvalitet, pålidelighed og vigtigst af alt effektivitet. I årenes løb har briller kun vist sig fra den bedste side og hjulpet med at slippe af med alvorlige problemer, selv for de mennesker, der havde planer om at blive operation. Nu er prisen på briller faldet, og alle kan købe en massager eller et par til deres familie til forebyggelse. ”

Kundeanmeldelser fra HealthyEyes:

”Jeg er studerende, og under sessionerne, når øjnene er specielt stressede, begyndte synet at falde markant. Først forsøgte jeg ikke at være opmærksom, for med tiden faldt alt på plads, men på det sidste møde blev der tilføjet en alvorlig hovedpine, og optometristen sagde, at synet muligvis ikke engang ud igen. Efter slægtninges råd købte jeg mig massagebriller og blev overraskende overrasket over resultatet. En måned senere forsvandt mine problemer, min vision var 100%, og mine briller går nu rundt om mine slægtninge og løfter hele min families syn. ”

”Med alderen, som alle andre, begyndte synet at falde. Hun blev undersøgt, øjenlægen sagde, at der ikke var nogen alvorlige problemer, at dette var aldersrelateret og anbefalede mere hvile. Men denne situation passede mig ikke. Jeg fandt briller fra HealthyEyes på Internettet, studerede anmeldelserne og besluttede at bestille. Jeg bruger den kun i 2. uge, og resultatet er allerede mærkbart, jeg ser bedre, formerne er blevet klarere, generelt kunne jeg virkelig godt lide brillerne. ”

Hvad er prisen, og hvor kan man købe HealthyEyes?

Desværre kan du ikke købe en massager på et apotek eller andre butikker. Sammen med den voksende popularitet er antallet af forfalskninger steget, så du kun kan købe HealthyEyes på vores officielle hjemmeside. Dette kan gøres meget enkelt, bare klik på knappen nedenfor og bestil varerne. Du kan vælge levering til enhver region i vores land, plus prisen på Sunde øjne på producentens websted er den laveste.

For at købe HealthyEyes Eye Massager i Ukraine, Rusland, Kazakhstan, Hviderusland eller ethvert andet CIS-land skal du klikke på knappen "Bestil nu!" og bestil din ordre.

Vigtigt: Når du afgiver en ordre på vores officielle websted for leverandøren, forsikrer du dig selv mod at modtage falske produkter, får en garanti og foretager ikke et forskud, da det er patenteret, har et kvalitetscertifikat, har bestået kliniske forsøg og har bevist dens effektivitet.

Forum

Massagebriller

Massagebriller

Indsendt af Caril den fre. 20. juli, 2007 1:54 kl.

En ven fyrede op, at det ser ud til, at det ikke vil være til stor nytte. Måske har nogen hørt om dem eller endda brugt?

Indsendt af Dimas den fre. 20. juli, 2007 17:56.

Indsendt af Caril den fre. 20. juli, 2007 17:56.

Beskeden er klistret ”Fre 20 jul, 2007 18:39

Dimas skrev Tin, men hvad betyder det? Undskyld for uvidenhed, selvfølgelig, alder. halter bagefter.

Jeg har en lignende ting, jeg blev interesseret på en eller anden måde og købte den billigste mulighed til en prøve for at sige http://beauty-shop.ru/cash/info/233.html

Forskeren fra mig er ikke vigtig, jeg modtog ikke et øjeblikkeligt resultat, jeg havde ikke nok mod og tid til langvarige, regelmæssige og metodiske studier. Så kun IMHO

1. Virkelig gør ikke ondt. Nogle afslapninger for øjnene er imidlertid tydelige, og som efter enhver massage. Så når computeren ikke slipper sig selv efter 8-10 timers arbejde, og øjnene begynder at råbe, får jeg det og bruger det. Med tro, der får dig til at føle dig bedre. Den samme sauce.

2. Når du køber, hvis det kommer til dette, skal du især kontrollere, at alle sonderne passer perfekt til et bestemt ansigt. Så i dette design vibrerer hele instrumenthuset, hvilket angiveligt hviler mod de biologisk aktive punkter i øjenhullerne med gummiprober med specielle tip. Hele strukturen er monteret på hovedet med en gummiklemme. Så i mit tilfælde hviler kroppen med et regelmæssigt træk i ansigtet sadlen på næsen, og det meste af vibrationsenergien går direkte til knoglen, hvilket er ubehageligt og reducerer styrken af ​​selve vibrationerne på tweaks. Hænder skal konstant og nøjagtigt vedligeholde enheden for at sikre komfort og effektivitet. Så i butikken er det bydende nødvendigt at prøve i handling og prøve at vælge det bedst tilgængelige.

Spørgsmål nr. 7830 "Sunde øjne"

Artikler

Vores tjenester

vi er i sociale netværk

kom med os
og hold dig opdateret om de seneste nyheder!

Kontakter

125047, Moskva, st. 3. Tverskaya-Yamskaya, d. 56/6
Skrive et brev

Driftsform

Man-fre: 9.00-19.00
Lør: 9.00-18.00

2001-2020 © Konovalov Oftalmologicenter
LICENSE No.LO-77-01-018300
kort over webstedet

Webstedsudvikling
RA "Andet åndedrag"

Lav en aftale!

Callcenter-operatøren vil kontakte dig i klinikens arbejdstid for at bekræfte registreringen og afklare modtagelsestidspunktet.

Stil et spørgsmål

Vi henleder din opmærksomhed på det faktum, at der på webstedet er læger, der arbejder direkte i oftalmologicentret i Konovalov. Læger besvarer spørgsmål på webstedet og i vores Vkontakte-gruppe i deres fritid fra modtagelse af patienter. I denne forbindelse skal du behandle med forståelse for en mulig forsinkelse, men ikke et enkelt spørgsmål vil blive efterladt uden opmærksomhed.

Anmod om et opkald tilbage!

En telefoncentreoperatør vil kontakte dig i klinikens åbningstid.

HealthyEyes - Massageglas for at forhindre synsproblemer

I vores tidsalder med højteknologi står mennesker i stigende grad over for problemet med synsnedsættelse. En stor procentdel af erhverv involverer arbejde på en computer, fritid er ofte også forbundet med en pc, og i arsenalet for næsten enhver person er der en tablet, telefon og e-bog. Med en sådan belastning lider øjnene meget, smerter, ubehag forekommer og synet gradvist falder. Det er naturligvis ikke muligt at udelukke elektroniske gadgets fra livet i dag, men det er også umuligt at forkæle dit helbred dag for dag.

Sunde øjne - Skilsmisse eller ej?

Til dags dato kan du på apoteker finde en masse medicin, hvis handling er rettet mod at forbedre synets skarphed og fjernelse af forskellige smertefulde symptomer. Effekten af ​​en sådan behandling er kortsigtet, og medicin koster desuden en masse penge, så deres regelmæssige køb kan alvorligt påvirke en persons budget. Meget ofte folk køber penge uden at tænke over kontraindikationer og mulige komplikationer. Det er umuligt at joke med oftalmologiske lidelser, og endnu mere er det uansvarligt at vælge en terapimetode. Senest dukkede en innovativ udvikling af specialister fra Amerika ud - HealthyEyes-øjenmassagerglas.

Fordelene ved akupunkturmassage blev kendt for tusinder af år siden, og i dag har forskere brugt viden fra tibetanske vismænd til at skabe en unik enhed, der kan fungere på bestemte punkter på en sådan måde, at nerveenderne aktiveres. Metoden til akupressur bruges ikke kun til at behandle synsproblemer, men også til at bekæmpe mange andre sygdomme. Massagebriller er helt ufarlige for helbredet, så denne behandling er velegnet til absolut enhver, uanset kroppens fysiologiske egenskaber.

Den præsenterede enhed bestod adskillige laboratorieeksperimenter og blev testet på en gruppe af personer. Som et resultat af undersøgelsen var det muligt at konstatere, at dens regelmæssige anvendelse ikke kun forhindrer synssvækkelse, men også har en række andre positive effekter. HelsiAis er simpelthen uundværlig for dem, der tilbringer meget tid på computeren og tv'et, kører en bil og ofte bliver trætte. De færreste mener, at konstant hovedpine, ømhed i baghovedet, søvnløshed, svaghed, irritabilitet og dårlig arbejdsevne er konsekvenserne af belastningen på øjet. Disse massageglas er indiceret til brug i tilfælde, hvor:

  • du lider periodisk af anfald af migræne og hypertension;
  • dine øjne er vandige og reagerer smertefuldt på skarpt lys;
  • i hvile og i total mørke føler du prikken eller ser lyse blink;
  • du kan ikke sove i lang tid;
  • bemærk, at du ikke ser så godt sidst som før.

På Internettet kan du se forskellige priser for den præsenterede enhed, men på det officielle websted for i dag angives en pris under hensyntagen til bestanden - 1490 rubler. Levering sker også til andre lande i det nære udland. Skynd dig for at placere din ordre i den nærmeste fremtid for at spare betydeligt!

Fordele ved HealthyYyes

Den præsenterede nyhed fra amerikanske eksperter har ingen analoger i dag, og den har en række fordele i forhold til andre metoder til bekæmpelse af synshandicap:

  • briller har ingen kontraindikationer;
  • de er lavet af kvalitet og sikre materialer;
  • deres vægt er kun 120 g, så de ikke forårsager noget ubehag under brug;
  • godkendt af sundhedsministeriet og førende eksperter inden for øjenlæge;
  • giver dig mulighed for at nægte skadelige medikamenter, briller og linser.

Udstyr

HealthyEyes er lavet af høje kvalitet og ufarlige materialer - plast og silikone samt metalkomponenter. Brillenes inderside er udstyret med specielle små bløde fingre, der skaber vibrationer og massage. De fungerer på lysnettet og batterier, så det er meget praktisk at tage dem med dig på ture. Du kan også forbinde dem til en computer eller bærbar computer ved hjælp af en USB-port.

Alle materialer er grundigt testet, så du behøver ikke at bekymre dig om allergi, udslæt eller hudirritationer..

Helsi Ice

Massagebriller udfører mange forskellige opgaver og giver en fantastisk effekt:

  • afslapning og lindring af stress. HealthyEyes er en fantastisk måde at lindre stress efter en lang og hård dag. Enheden vil stimulere de nødvendige punkter samt forbedre blodcirkulationen, så du kan slappe af og bare få en enorm fornøjelse, som ikke kan sammenlignes, selv med et besøg i spaen.
  • Forbedring af hudens tilstand. Huden omkring øjnene er meget øm, og det er i dette område rynker og andre aldringstegn vises i første omgang. Hvis du desuden ser dårligt og konstant myse, skal du sørge for for tidligt at anskaffe et netværk af ansigtsrynker. Takket være normaliseringen af ​​blodcirkulationen bliver din hud elastisk og mere elastisk.
  • Forebyggelse af nedsat syn. Eksperter, der arbejdede med oprettelsen af ​​denne massager, siger, at næsten 100% af de frivillige, der deltog i undersøgelsen, kun to måneder efter starten af ​​procedurerne, bemærkede, at visionindikatorerne ikke kun ikke forværredes, men også nærmet sig normen.

Når du begynder at bruge denne enhed, vil du føle, at du ikke er så træt længere, du får meget bedre søvn, slippe af med alvorlig hovedpine og øjensmerter, ømhed og tyngde i bagsiden af ​​dit hoved, og vigtigst af alt, vil du se bedre.

Sådan bruges?

Brugsanvisninger er meget enkle. Du skal bare bruge brillerne, lukke øjnene og trykke på tænd / sluk-knappen. Sørg for, at de sidder tæt sammen mod øjnene, men under ingen omstændigheder skal du trykke på dem. Enheden er monteret på hovedet med et praktisk gummibånd, som giver dig mulighed for at justere størrelsen. Det fungerer i forskellige vibrationstilstande, så du kan vælge dig selv den mest behagelige.

Proceduren skal udføres flere gange dagligt i 3-5 minutter. Sessionen vil være så underholdende, at du kan glemme tiden og ikke ønsker at slå HealthyEyes fra. Det er i sådanne tilfælde, at der leveres en timer, der fungerer på det rigtige tidspunkt.

Kontraindikationer

Alle kan bruge HealthyEyes, men som enhver anden terapeutisk metode har det nogle kontraindikationer. Disse briller skal ikke bruges, hvis du for nylig har haft en øjenoperation, en hovedskade, en forbrænding, hvis du lider af betændelse, dermatitis, eller hvis huden i dette område er hårdt beskadiget. Når du har et af de ovennævnte overtrædelser, er det bedre at udsætte købet, indtil fuld genopretning.

Hvordan får man?

Du kan kun købe den præsenterede enhed på Internettet. Det er endnu ikke solgt, så det er umuligt at finde det i apoteker eller specialforretninger. På grund af den voksende popularitet af massageglas er antallet af ressourcer, der sælger kinesiske forfalskninger af lav kvalitet, for nylig steget, hvilket ikke kun ikke giver et positivt resultat, men også kan udgøre en alvorlig sundhedsfare. På adskillige fora kan du se ekstremt negative anmeldelser om et mislykket køb, de blev bare skrevet af folk, der blev ofre for uærlige distributører. Stol aldrig på nogen og bestil HelsiAys kun på producentens officielle hjemmeside. For at afgive en ordre skal du udfylde en kort formular, indtaste dine personlige data og bekræfte købet. Du behøver ikke at bekymre dig om forudbetaling, du betaler ved modtagelse af pakken.

Konklusion

Føler du, at du for nylig er begyndt at se værre og konstant oplever ubehag efter et længe siddende foran en computerskærm? Vil du ikke bruge briller eller linser? Er du bange for, at din vision vil falde endnu mere, og derefter vil behandling være uundgåelig? Uopløselige problemer findes ikke! HealthyEyes er tre i ét: terapi, forebyggelse og behag.

Sunde øjne

Massageren til synet Sunde øjne bruger specielle programmer i sit arbejde. På samme tid tages der hensyn til de anatomiske træk i periorbitalregionen og lokaliseringen af ​​akupunkturpunkter.

Massageren indeholder 22 fingre, der er lavet af silikone. På grund af dette bliver fingrene selv bløde og elastiske, og materialet er absolut sikkert og forårsager ikke allergi.

Disse egenskaber gør brugen af ​​Healthy Eyes-massager mere effektiv til synsproblemer. På spidsen af ​​hver finger er en magnet med konstant kraft. Sidstnævnte er ret stærk, da den er lavet af en legering af sjældne jordartsmetaller.

I midten af ​​enheden er der en mikromotor, der er ansvarlig for udførelsen af ​​et givet program, hvoraf der er ni.

Hvordan fungerer Sunde øjne-massager?

På grund af akupunktureffekten fører massøren af ​​sunde øjne til følgende effekter:

  • Afslapning af øjenmusklerne;
  • Forbedring af blodforsyningen i eksponeringsområdet;
  • Eliminering af muskelspasmer;
  • Slippe af med følelsen af ​​træthed;
  • Når de udsættes for et konstant magnetfelt, forbedres ikke kun blodstrømmen, men også stofskiftet;
  • Ved regelmæssig brug af simulatoren er der en forbedring af synet.

Anbefalinger til brug

For at opnå maksimale resultater, når du bruger Massive Eyes-massager, anbefales det at gentage procedurerne hver dag. Tre sessioner på 3-5 minutter kan udføres pr. Dag. Den samlede eksponeringstid må ikke overstige 20 minutter.

Kontaktlinser skal fjernes, før du bruger Healthy Eyes-massager..

Inden du bruger enheden, skal du placere batterier inde i det, der købes separat. Tag derefter en massager op og vælg en tilstand. Glem ikke at indstille en timer.

Kontraindikationer til anvendelse af masser af sunde øjne er:

  • hovedskader;
  • inflammatoriske øjesygdomme;
  • forbrændinger;
  • tilstand efter operation.

Sunde øjne Pris

Enhedens detailpris (med levering) i apoteker og specialforretninger til medicinsk udstyr er 2.300 rubler.

Anmeldelser

Hvis du, dine venner eller slægtninge brugte denne enhed, vil vi være taknemmelige for den feedback, du havde:

* Beskrivelsen er baseret på instruktionerne for enheden og er ikke en reklame eller et offentligt tilbud.

Anmeldelser af læger samt kontraindikationer til massageapparatet for øjne Healthyeyes


Af forskellige grunde har millioner af mennesker på planeten synsproblemer. Den mest effektive måde at forbedre din vision er gennem operation. Imidlertid har ikke alle råd til en sådan procedure, og den er ikke egnet til alle på grund af forskellige faktorer. Men bevarelse af vision er meget vigtig for en person, fordi vision er det, der giver os mulighed for at se verden omkring os, forstå det og føle.

Derfor er mange på udkig efter måder at forbedre deres vision, opretholde den og opretholde en god vision..

En af måderne til at gendanne funktionen af ​​det visuelle organ er en ny opfindelse, Healthyeyes Eye Massager. Hvad denne nye enhed er, hvordan den fungerer, om anmeldelser af læger og om kontraindikationer vil blive drøftet yderligere.

Om enhed

Healthyeyes Eye Massager er en akupunkturmassager med magnetiske tip. Enheden har 9 tilstande, takket være hvilke du kan justere intensiteten af ​​enhedens påvirkning på synsorganet.

Enheden er især relevant for dem, der allerede har synsproblemer, og for dem, der ønsker at undgå dem. Healthyeyes Eye Massager er ifølge læger velegnet til dem, der lider af mild nærsynethed. I tilfælde af alvorlig nærsynethed såvel som hyperopi skal apparatet bruges under opsyn af erfarne specialister.

Sådan fungerer Healthyeyes Massager

Healthyeyes Eye Massager ser ud som briller med massagefingre lavet af silikone. På grund af dette er massageren helt sikker og forårsager ingen mekanisk skade. Små magneter er installeret på toppen af ​​fingrene, som stimulerer specifikke punkter omkring øjnene og derved forbedrer blodcirkulationen og udøver en gunstig effekt på det berørte område..

Enhederne er batteridrevet. Det optimale tidspunkt for en session er 5 minutter. Alle har råd til sådan en luksus. Faktisk arrangeres der altid små pauser under arbejdet, så hvorfor ikke bruge dem rentabelt? Massageren kræver ikke yderligere handlinger, skal du bare tage på dine briller og tænde for enheden og slappe af i en behagelig position. Enhedens maksimale tilladte eksponeringstid på 24 timer er 20 minutter, hvilket svarer til fire sessioner. Efter brug af enheden er det bedst at fjerne batteriet inden næste brug..

Massager fordele:
• Sikkerhed for helbredet ved korrekt brug og fravær af kontraindikationer;
• Bekvemmelighed og komfort;
• Effektivitet efter 2 ugers brug;

En sådan anordning til understøttelse af syn er passende til at erhverve ikke kun i tilfælde af synssygdomme, men også til forebyggelse af synsnedsættelse. Det anbefales at bruge Healthyeyes øjenmassager til langvarigt og konstant arbejde på computeren, med konstant arbejde under kørsel og med store belastninger af undersøgelser. Vær opmærksom på opskrifter med fotos: enkel og velsmagende.

Kontraindikationer

Healthyeyes Eye Massager har en række kontraindikationer, som enhver anden enhed designet til behandling. Kontraindikationer inkluderer følgende faktorer:
• Forværrede infektionssygdomme;
• hovedskader;
• Neurologiske sygdomme;
• Sygdomme i øjnene af inflammatorisk karakter;
• Hudlesioner omkring øjnene;
• udsat operation på synets organer;

En række kontraindikationer er ganske alvorlige, derfor kan de ikke ignoreres. Før du begynder at bruge Healthyeyes øjenmassager, skal du ikke kun gøre dig bekendt med kontraindikationer og anmeldelser fra læger, men også sørge for, at brugen af ​​enheden i et bestemt tilfælde er helt sikkert og ikke skader. For hjælp og rådgivning er det bedst at konsultere en øjenlæge.

Anmeldelser om enheden fra specialister

På trods af det faktum, at Healthyeyes øjenmassager bliver mere og mere populært og aktivt annonceres på Internettet, er lægenes meninger om det kontroversielt. Derudover er det meget let at snuble over en falsk enhed, som som regel ikke er god, for ikke at nævne det. At det kan være utrygt for helbredet. Før du køber en enhed, skal du derfor nøje studere markedet, læse anmeldelser fra virkelige kunder og træffe det rigtige valg.

Og hvad siger lægerne selv om denne enhed. Er dette et universalmiddel for synsproblemer, eller er det blot endnu en markedsføringsaffære??

Dmitry Adreyevich, øjenlæge (Moskva)

I en æra med teknologisk fremgang falder vores vision i et hurtigt tempo. Med konstant arbejde med en computer og endda med en smartphone, anstrenger en person sin øjeæble, fokuserer på små detaljer, glemmer at blinke og fratager øjnene en ordentlig hydrering. Opladning for mange øjne ignorerer, med henvisning til manglende tid. Healthyeyes Eye Massager løser dette problem, da det kun tager 5 minutter for dine øjne at slappe af og få ordentlig pleje.

Du behøver dog ikke at gøre noget overhovedet. I medicin er dette naturligvis en ny enhed, der hjælper med at slappe af øjnene, lindre spændinger og stress, hvilket positivt påvirker øjenes sundhed. Behandler massagebehandleren forskellige sygdomme? Det er for tidligt at tale, men under alle omstændigheder er det en stor hjælper på vejen mod sunde øjne..

HealthyEyes Eye Training Goggles - Anmeldelser

Negative anmeldelser

På apoteker er denne simulator ikke til salg, ellers ville prisen være skyhøj. Bestil via webstedet, så bringer de dig direkte hjem.

Direktøren hos NovuMed svarede på indlægget gennem HeadHunter, blev inviteret til et interview næsten uden at spørge om tidligere arbejdserfaring og begyndte at tale om lyse udsigter. Hun gik på en praktikplads, hvor instruktøren lærer specialister, hvordan man kunstigt skaber hype, at der er meget få produkter tilbage, siger de skynder sig at købe, hvordan man skubber det. Kort sagt ren fidus. Jeg arbejdede ikke der.

dette er i Rusland Healthyeyes øjenmassager 2 - 3 tusind rubler. I Kina koster det 300-500 rubler.

Fordele:

Brillerne er sandsynligvis gode, men de lod mig ikke se dette, leveringen er hurtig.

Ulemper:

Varerne blev solgt til mig 3-5 gange dyrere, end de faktisk koster, KAZECOTRANZIT LLP kan ikke komme igennem og komme igennem. Dette er en fidus, og de giver ikke noget forband mod klienter, de tjener dumt penge på bedrag.

Detaljer:

Jeg købte disse briller fra leverandøren af ​​KAZECOTRANZIT LLP den 18. november 2015. Men disse briller fungerede kun 1 uge. Jeg troede, at batterierne var døde, gik og købte Durasell-batterier af høj kvalitet (udløbsdato til 2019), jeg satte - brillerne fungerer ikke igen. Hvad er det? Jeg ringede til supporttjenesten i Kokshetau på telefon. 8777000063, ingen tog telefonen i en time, ja, endelig svarede pigen mig, i en halv times tid spurgte hun mig, om jeg havde tabt massageren, eller måske en anden faldt den. Jeg sagde, at jeg ikke faldt, jeg bor alene, ingen faldt, så begyndte hun at spørge om batterier og igen spurgte om dem en million gange, kort sagt, min tålmodighed knækkede, er det muligt at spotte en klient sådan? Jeg købte disse briller til 9900 tenge, så finder jeg ud af, at deres røde pris er fra 650 - 3500 tenge. Jeg blev også bedraget ved at videresælge varerne flere gange dyrere end min pris. Hvad skal jeg gøre, og hvor man skal dreje. Lad mig udveksle produktet, løse problemet eller til sidst returnere pengene.
. Folk, Kasakhstan, køber ikke varer fra leverandøren af ​​KAZECOTRANZIT LLP hverken i Astana eller i Kokshetau, bestiller ikke. De bedrager, og det er umuligt at nå dem, de giver ikke garantier. Dette er en fidus.

Fordele:

Ulemper:

Ekstremt lav kvalitet til en fabelagtig pris! Fare til praktisk brug! Forvent synssvækkelse snarere end forbedring!

Plastkugle af lav kvalitet. Der er ikke et enkelt stempel på produktet, der angiver virksomheden eller fabrikanten. Det vigtigste - fra at bruge det er ikke forbedring, men der kan være en forringelse af synet

Fordele:

Ulemper:

Bestilte lignende briller. De kom fra Novosibirsk. Det ser ud til, at de skifter placering og websteder. Punkter indsamles fra børnenes designer (det ser ud som tilfældige forbipasserende at tjene og tømmermænd). Jeg indsatte batteriet med vanskeligheder. Jeg tager det på, alt ryster (ikke hærder, men lammende). Jeg ringede til operatøren, pigen svarede, at der ikke var nogen "hoved" på plads, og det var alt. Gentagne opkald blev ikke længere besvaret. Der er ingen juridisk adresse (kontor). Jeg bestilte de samme nye briller fra dem til at tale med operatøren. Hun ringede, og jeg udtrykte mine klager, og hun svarede: "Jeg er ked af, der er ingen" hoved "på plads." De vil gerne ringe tilbage til dig. Allerede det andet år "venter på et opkald." "Interessant" (jeg skrev et andet ord på dette websted før, men jeg gik ikke glip af censur. Det viser sig, at alt er civilt og seriøst. Jeg kan allerede lide dette websted), sælgere arbejder på Internettet.
Og videre. På dette tidspunkt brød Megafon (Internet) sammen, og jeg ledte efter en forstærker til at forstærke signalet. Og snuble over en eller anden mirakelindretning (antenne), der fanger ALT. Og jeg bemærkede den samme karakter i designen af ​​webstedet i kommentarer fra deres regelmæssige kommentatorer (svindlere). Som om de købte, og alt fungerer. Selvom virkelige mennesker næsten forbander dem og deres enhed. Og når det var på deres hjemmeside, blev linjerne fremhævet, som de siger, netop havde købt deres antenne fra Khabarovsk og lignende. De vil sige, at alt er spredt (taget fra hinanden) som varme kager. Dette er psykologiske tricks af svindlere.
Som et resultat købte jeg en rigtig forstærker (ikke dyr) og den fungerer virkelig. Om det, engang senere og mere detaljeret næste gang, hvordan vil stemningen og tiden (gratis).

Neutrale anmeldelser

Fordele:

lindrer øjet træthed

Ulemper:

korrigerer ikke eller gendanner synet

Punkter svarer til det deklarerede design. Der er flere driftsformer med forskellige vibrationstilstande. Under brug vibrerer kuglerne rundt om øjnens hud med let smertefulde fornemmelser, der er ganske tålelige. Som et resultat af påføring fjernes spænding fra øjnene. Ved regelmæssig brug ser huden omkring øjnene bedre ud, fine rynker rettes. Som angivet af producenten er visionen imidlertid ikke blevet påvirket af synforbedring, det vil sige, at den ikke korrigerer eller gendanner. Under brugen af ​​briller i 3 måneder begyndte kuglerne i tentaklerne at flyve ud.

Fordele:

god til at reducere belastningen på øjnene

Ulemper:

dårlig geometri af briller

Sidste år købte jeg en massager til øjnene. Hvis du angiver, hvad det hjælper med at forsikre producenten, tager det lang tid at skrive. Du kan finde ud af det selv ved at læse påskriften på kassen. Kort sagt fra alt. Producenten, som du måske gætter, vores trofaste venner er kinesiske. Midt i denne mangfoldighed af fordele blev jeg tiltrukket af muligheden for at reducere den kortsigtighed, som jeg fik tilbage i skolen, i syvende klasse. Siden da prøvede jeg en masse ting for i det mindste at reducere det lidt. Resultatet er nul. Står som en sovende.
Massagerens arbejde er naturligvis baseret på århundreder gammel kinesisk akupunkturmedicin. Kineserne lovede uden at blinke et øje, at hvis du ærligt følger instruktionerne, så bogstaveligt talt om 40 dage vil du miste en diopter. Okay, jeg tror, ​​vi vil tage et kig. Og han begyndte at studere hårdt. 40 dage er gået. Desværre er visionen ikke forbedret. Jeg gætte på, at jeg er en meget grådig person, tænkte jeg, at jeg ikke vil dele mig med min nærsynethed.
Nu om massageren selv.
Det er lavet af billig plast. Magneter indsættes i massagefingrene. Hvorfor ved jeg ikke. Jeg tror, ​​det er en hyldest til mode. De kan godt lide at integrere dem overalt nu. Der er en magnet - fremragende! Så en god, nyttig ting. Formen på brillerne er ikke den bedste. Når du tager dem på, falder massagefingrene ikke alle steder omkring øjnene, hvor du gerne vil. Management er enkel. Tre knapper. Den ene er tændt, de andre to er funktionsvalg. Denne mirakleenhed fungerer enten fra to fingerbatterier eller fra netværket. Med længden på netledningen var kineserne tydelig grådige (ca. en meter). Det vil ikke være nok, ikke nok. Jeg er nødt til at trække forlængerledningen.
Hvad angår sensationen efter massagen, mærkes der virkelig noget afslapning. Det er måske godt at reducere belastningen af ​​øjnene, hvis arbejdet er forbundet med langvarig brug af en computer.
Den lovede reduktion i rynker og poser under øjnene skete ikke.
Og alligevel under vibrationen overføres vibrationer til næsebroen. Måske kan dette hjælpe i behandlingen af ​​en forkølelse eller bihulebetændelse, jeg kunne ikke kontrollere for mangel på disse.
Hvad angår at slippe af med andre "glæder" i livet: søvnløshed, pres, hovedpine, så var det ikke muligt at verificere dette igen på grund af, takk Gud, fraværet af sådan.
Det gjenstår at håbe på andre otzoviks.
Det er et mirakel ved 1550 rubles massage. med rabat.
Tak, fordi du læste til slutningen..
Vær ikke syg. Held og lykke!

Positive anmeldelser

Jeg er 49 år gammel. Med alderen forværredes synet, øjnene begyndte at trætte. Jeg har sådan et job, at jeg skal bære briller. Om aftenen bliver øjnene meget trætte, der er spænding og hovedpine. Jeg så en meddelelse om sunne øjne-massagebriller på Internettet, læste anmeldelser og besluttede at bestille. Pakken ankom meget hurtigt. Den første dag prøvede jeg dem. Om morgenen, frokosten og om aftenen i 5 minutter. Jeg blev behageligt overrasket, da jeg til sidst ikke følte en dag med spænding i mine øjne. Eksternt ser massageren ud som store briller med ”bløde fingre” indeni. Du skal bare bruge den, lægge den på, ligge og slappe af. Massageren fungerer både fra lysnettet og fra batterierne. Generelt begyndte jeg at træne hver dag i 15 minutter. Efter 2 uger glemte jeg spændingen i øjnene. Og jeg måtte ændre punkterne fra +2 til +1,5. Mit hoved stoppede med at skade. Et andet plus - rynker omkring øjnene faldt. Hvem der har poser under øjnene, disse briller vil helt sikkert blive fjernet.

Som nævnt ovenfor reagerer specialister positivt på den unikke enhed. En effektiv massager har fantastiske funktioner. Når du bruger massageapparatet, skal du være forsigtig med ikke at spilde væske, så du ikke ødelægger enheden. Derfor kan du ved hjælp af et unikt emne udføre medicinske procedurer på egen hånd derhjemme..

Efter påføring af massageren vil øjemusklerne slappe helt af, og derfor vil blodcirkulationen blive bedre. Værktøjet hjælper med at eliminere træthed og spænding. Det er værd at bemærke, at enheden skal bruges, når du har gennemgået en konsultation med en øjenlæge.

Jeg troede ikke engang på at gendanne synet ved hjælp af magnetisk massage, men jeg købte disse briller for at slappe af mine øjne efter en arbejdsdag ved computeren.

Til at begynde med, lidt usædvanligt, er der et lidt pres på øjnene, men efter 5 minutter er du ikke opmærksom på det. Det slapper fantastisk, øjnene efter dem som om søvn, kun klynger sig selv.

Jeg bruger 3 gange om dagen: til frokost på arbejdet, umiddelbart efter det og om natten. Hver gang i 10-15 minutter. Massagen påvirker tilsyneladende det intraokulære tryk, for fra brugen af ​​disse briller ophørte mit hoved med at gøre ondt.

Som massager er det fantastisk, men visionen vender ikke tilbage, så 4.

Unikke briller oprettes med henblik på massage i øjenområdet. En behagelig og smertefri procedure er meget let og enkelt. Mange læger råder deres patienter til at bruge et unikt værktøj til den hurtigste bedring af synet. Det er værd at bemærke, at enheden udelukkende fungerer på batterier. Øjenlæger hævder, at et innovativt lægemiddel ikke kan bruges i mere end tyve minutter. Værktøjet har ingen analoger og forårsager ikke bivirkninger. Men mennesker med visse kvæstelser eller sår på ansigtet bør afstå fra at bruge enheden..

Den første session skal vare i fem minutter. Med successive handlinger kan tiden gradvist øges. Inden du afholder en session, anbefaler eksperter dig at slappe helt af. Med et specielt installeret bælte kan du nemt justere enheden.

Jeg bestilte min kone på Internettet det billigste kinesiske apparat, da hun begyndte at klage over, at hendes øjne gjorde ondt meget efter computeren. Ved første øjekast var massageren ikke imponeret: Han kom i en krøllet kasse, der var ingen instruktioner på russisk, de blev sorteret ud tilfældigt og ved hjælp af Google. Overraskende nok har massøren arbejdet ordentligt i halvandet år! Kona er meget tilfreds, hun siger, at hun er blevet bedre til at se, hendes øjne er ikke vandige og gør ikke ondt, og endda angiveligt huden strammet. Nu planlægger vi at bestille en avanceret enhed med yderligere funktioner.

Min barnebarn fik mig faktisk til at købe denne superenhed, da jeg så, at jeg ikke kunne sætte en tråd i nålen. Jeg var enig med hendes argumenter. Det er trods alt ikke en medicin eller en operation, men omkostningerne er tilgængelige for alle. Brug af briller er meget praktisk og endda behageligt. Bare ligge i sengen og nyd en delikat massage. Efter to ugers brug følte jeg, at healthyeyes øjenmassager virkelig fungerer. Jeg er blevet meget klarere at se, og efter min yndlingsserie gør mine øjne slet ikke ondt.

Jeg er studerende, og i løbet af sessionerne, når øjnene er specielt stressede, begyndte mit syn at falde markant. Først forsøgte jeg ikke at være opmærksom, for med tiden faldt alt på plads, men på det sidste møde blev der tilføjet en alvorlig hovedpine, og optometristen sagde, at synet muligvis ikke engang ud igen. Efter slægtninges råd købte jeg mig massagebriller og blev overraskende overrasket over resultatet. En måned senere forsvandt mine problemer, min vision var 100%, og mine briller går nu rundt om mine slægtninge og hæver min families syn..

Jeg, som mange med lavt syn, besluttede at gå til laser korrektion. Men på hospitalet, da jeg tog prøver, rådede en kvinde mig til at prøve Sunde øjne-massager for øjnene. Jeg troede, at jeg stadig ikke mistede noget og skrev point fra det officielle websted. Nu kan jeg ikke få nok. Min vision er næsten kommet igen, selvom jeg har brugt den i lidt over en måned. Nu kommer slægtninge og naboer til mig som et behandlingsrum for at helbrede mine øjne og gendanne mit syn. Og alle bemærker, at enheden er virkelig effektiv. Så jeg rådgiver alle, en god ting.

Dmitry Adreyevich, øjenlæge (Moskva)

I en æra med teknologisk fremgang falder vores vision i et hurtigt tempo. Med konstant arbejde med en computer og endda med en smartphone, anstrenger en person sin øjeæble, fokuserer på små detaljer, glemmer at blinke og fratager øjnene en ordentlig hydrering. Opladning for mange øjne ignorerer, med henvisning til manglende tid. Healthyeyes Eye Massager løser dette problem, da det kun tager 5 minutter for dine øjne at slappe af og få ordentlig pleje.

Du behøver dog ikke at gøre noget overhovedet. I medicin er dette naturligvis en ny enhed, der hjælper med at slappe af øjnene, lindre spændinger og stress, hvilket positivt påvirker øjenes sundhed. Behandler massagebehandleren forskellige sygdomme? Det er for tidligt at tale, men under alle omstændigheder er det en stor hjælper på vejen mod sunde øjne..

På arbejdet bruger jeg mere tid på computeren. Jeg begyndte at bemærke, at med tiden begynder mine øjne at blive træt hurtigere og hurtigere og miste klarheden. Som jeg ved, vises dette meget negativt på synet. Under konsultationen med øjenlægen fandt hun ud af, at hendes syn var faldet lidt, hvilket betyder, at det var nødvendigt med hurtig behandling. Når alt kommer til alt ønskede jeg ikke at bruge briller. Efter konsultation med arbejdskolleger lærte jeg, at på Internettet kan du bestille massagebriller, der ikke kun eliminerer øjet træthed, men også gendanner synet. Jeg besluttede at bestille. Jeg brugte briller dagligt til alternerende programmer. Synet blev gendannet, men blev slået som en læge. Jeg anbefaler alle.

Jeg har brugt HealthyEyes Eye Massager i over et år, og i løbet af denne tid er der selvfølgelig dannet en vis mening om denne enhed, som jeg faktisk vil dele med dig. Det første og sandsynligvis det vigtigste punkt med at opsummere resultaterne af alle...

HealthyEyes briller er en god ting! Mine øjne var også trætte ved computeren, og mit hoved verkede konstant. Men da jeg fik disse briller, glemte jeg helt vejen til apoteket for piller. Faktisk 20 minutter. en dag - og dine øjne bliver ikke trætte, og du har bare lyst til en anden person!

Seje punkter! Køb, troede ikke engang, at de kan være så effektive! Øjne slapper af 100%, en mini-session, og igen kan du vende tilbage til arbejde ved computeren :)

Fordele:

ikke dyre, dejlige, der er en terapeutisk effekt.

Ulemper:

Massageren drives af fingerbatterier. Masserende handling direkte på ansigtets hud udføres ved at vibrere selikonfingre, hvis ender er magneter. For at få en behagelig fornemmelse, når du bruger disse briller, skal du vælge stroppens længde korrekt. Stroppens længde vælges ved prøve og fejl. Hvis for eksempel, når massageapparatet fungerer, føler du ubehageligt pres på silikonefingrenes hud eller bliver kløende i ørerne eller omvendt
meget svagt føle massagenes vibrationer, du er nødt til at øge eller formindske stroppens længde. Under alle omstændigheder er der længden på stroppen, hvor du vil være komfortabel med brillerne. Jeg er sikker på dette, da hver af mine gæster, som jeg foreslog at prøve denne massageaktion, kommenterede mine følelser som behagelige. Jeg blev overrasket over, at mine øjne efter to dages brug af briller ophørte med at vandes, da jeg gik ud om vinteren. Helt ærligt om to dage en sådan effekt.

Fordele:

hjælper ikke kun øjnene, men også nasopharynx

Ulemper:

stik, vibrationer, når de kører på batterier, fingrene falder ud

Instruktionerne på enheden angiver ikke, om øjnene skal være lukkede eller åbne under proceduren. Derfor er det vanskeligt objektivt at tale om dets terapeutiske virkning.
Jeg bruger det i seks måneder. Den positive effekt ved regelmæssig brug mærkes. Synskarphed øges kort, lindrer øjet træthed efter en computer.
Jeg bemærkede en underlig funktion: når det fungerer fra netværket, er der en meget stærk vibration langs næsebroen. Når du kører på batterier, er vibrationen meget mindre og næsten umærkelig. Skønt effekten i teorien skal være den samme, men den viser sig anderledes.
Stikket er helt uegnet til moderne forretninger og flyver konstant derfra. Jeg skal bruge stikkontakter af den sovjetiske type.
Og skaberne af stoffet blev tavse om, at det fjerner overbelastning fra nasopharynx. Næsen varmer perfekt op.

Jeg har brugt HealthyEyes Eye Massager i over et år, og i løbet af denne tid er der selvfølgelig dannet en vis mening om denne enhed, som jeg faktisk vil dele med dig. Det første og sandsynligvis hovedpointen ved at opsummere resultaterne af alle disse tvister "for" og "imod" omkring dette emne er en erklæring om, at jeg aldrig blev af med brillerne.

Ja, faktisk regnede jeg ikke med et sådant resultat, når du er over 50, er det naivt at tro, at en slags simulator kan løse dine problemer. Miraklet skete ikke. Aldersrelaterede ændringer er allerede i gang, og som læger gerne siger i sådanne tilfælde, når du i receptionen klager over dine sår: "Nå, hvad vil du, alder...". Jeg er ikke specialist, men jeg forstår, at sådanne synsproblemer, forudsat at du ikke vil bære briller eller kontaktlinser, kun kan løses kirurgisk. Men folk vil hellere blive enige om at gennemgå hjertekirurgi (hvis operationen ikke lykkes, så ved du ikke mere om det) end at eksperimentere med dit syn.

Men ikke desto mindre fik jeg nogen fordel af brugen af ​​denne enhed, ellers ville jeg ikke bruge den så længe, ​​og i fremtiden vil jeg ikke stoppe den. Men dette er snarere en sekundær effekt af enheden. Jeg mener det faktum, at det virkelig hjælper med at slappe af godt efter en hård dag, lindrer træthed fra øjnene (du føler allerede den negative virkning af at tilbringe en hel dag på skærmen). Mange har sandsynligvis oplevet, hvad udtrykket "presser på øjnene" betyder. Så denne enhed afhjælper dette pres på øjnene og på whisky, og generelt forbedres sundhedstilstanden mærkbart. Nok 10-15 minutter til at ligge på sofaen med enheden foran dine øjne, lytte til hans diskret brum, føl en blid øjenmassage, og nu er du igen fuld af energi og ønske om at gøre noget andet nyttigt. Og det er det faktisk. Ingen grund til at torturere dig selv med auto-træning, engagere dig i auto-forslag og andre ting, der kan være nyttige, men i det virkelige liv fungerer de dårligt. Det, at han personligt ikke forbedrede min vision, betyder ikke noget. Det er muligt, at for unge, der endnu ikke er blevet forsømt, vil han virkelig hjælpe. Ikke for intet, at der i tvister om fordelene ved massage-akupunkturpunkter blev så mange kopier brudt på én gang, og til sidst nægter ingen hans fordel i øjeblikket. Nå, et par ord om selve enheden. Jeg vil straks bemærke, at det passer meget godt i periorbitalregionen og er velegnet til næsten alle.

I det mindste hørte jeg ikke og læste ikke klager fra nogen om dette. Personligt fik jeg indtryk af, at alle 22 massagefingre var i kontakt med ansigtets hud og derfor udførte deres funktioner. Faktisk er hele princippet for enhedens drift baseret på det faktum, at kraftige magneter placeret på toppen af ​​hver massagefinger med en bestemt intensitet og frekvens specificeret af dit valgte program (der er i alt ni), handler på akupunkturpunkterne i periorbitalregionen, som følgelig har en positiv påvirker ikke kun øjnene, men også hele organismen. Faktisk hele hemmeligheden.

Og selvom jeg ikke virkelig tror på magnetisk terapi (eksperiment med

“Almag-01” -enhed), men det var værd at prøve at bringe denne idé i praksis med fordel og komfort for alle. Efter min mening var det muligt.

Fingrene er lavet af elastisk og blødt materiale (silikone), så du ikke oplever nogen smerter under vibration. Massageren vejer kun 280 gram og drives af 2 AAA-batterier af typen AAA, så du føler heller ikke fysisk stress i dit ansigt.

Generelt mærkes det, at når man udvikler enheden, blev der taget hensyn til alle de subtile punkter, der kun kunne opstå i en så vigtig og ansvarlig proces, når det kommer til vision. Brugsanvisningen indikerer, at for at opnå de bedste resultater, anbefales proceduren, der udføres dagligt 3 gange i 3-5 minutter, men det er problematisk for mig personligt at følge en sådan tidsplan, derfor bruger jeg den kun en gang dagligt (10-15 minutter) efter arbejde, og selv da gør dette hver dag ikke altid. Enheden har flere massageprogrammer (som jeg nævnte ovenfor - der er ni af dem), på grund af hvilken du kan træne området omkring øjnene med forskellige intensiteter.

Bare tag dine briller på, vælg et program (jeg anbefaler, at du ændrer med jævne mellemrum: det er både nyttigt og en sort for dig) og læg dig roligt i 10-15 minutter. Måske vil nogen være skeptiske over for en sådan metode til behandling af syn, men det faktum, at det ikke er blevet værre, og der er plusser, selvom af et andet format, antyder, at enheden har ret til liv. For nogle kan dens pris virke for dyr, men hvis du ser, så er enheden ikke en gang, du køber den til langvarig brug. Ydeevnen er anstændig, for mig har den fungeret korrekt i mere end et år med næsten daglig brug om dagen i 15-20 minutter. Ekstra omkostninger til dets vedligeholdelse er ikke påkrævet undtagen for batterier. Nå, hvad angår batterierne, så skiftede jeg til batterier i lang tid

“DURACELL” til brug i husholdningsapparater, fordi det eksperimentelt blev beregnet, at dette er den bedste pris / kvalitetsindstilling, og i mere end et års drift af apparatet er det aldrig blevet ændret. Lav selv en konklusion. Så jeg anbefaler, at alle, der bekymrer sig om synsproblemet, er opmærksomme på denne enhed. Det bliver ikke værre, det er testet på sig selv, men fordelen, selvom ikke den, du vil have, vil helt sikkert få.