MILTA enheder anmeldelser

I kurven med varer

Vores kundevurderinger

Folk træffer ofte en købsbeslutning baseret på anmeldelser fra andre mennesker, der allerede har brugt virksomhedens tjenester og prøvet de købte varer i aktion.

Du vil hjælpe dem med at tage det rigtige valg, hvis du skriver om din oplevelse og resultaterne af at bruge vores Milta-enheder..

Vi vil også være taknemmelige, hvis du skriver om kvaliteten af ​​vores service. Din feedback hjælper med at forbedre vores arbejde..

Udvidelse af række laserapparater

Vi har udvidet udvalget af laserapparater, der tilbydes..

Anbefalinger til valg af enhed her:

Jeg er ØNH-læge med 34 års erfaring. Læge i den højeste kategori. Jeg har udført laserterapi siden 1990'erne. Enhederne i MILT-serien hjælper godt i behandlingen af ​​mange inflammatoriske processer. Jeg havde alle F8-01 RD-serien. BIO-resonansenheder er mere avancerede, praktiske. En masse taknemmelige patienter. Tak til udviklerne, der ikke står på deres laurbær. Held og lykke til alle jer.

Dette er ikke første gang, jeg bestiller enheder i virksomheden Laser-enheder. Den første enhed var Milta f-5-01, som han med succes brugte, nu er han sammen med sin datter. Den næste enhed var Milta f-8-01, denne enhed er nu i hans søns familie, der bor i et andet område. Nu købte jeg Milta-enheden f 5-01 BIO. Jeg er meget tilfreds med enhederne. Jeg har alle disse enheder her. Jeg kan virkelig godt lide arbejdet i dette firma. Alt er ærligt, venligt, professionelt. Ved at ringe til det føderale telefonnummer kan du få komplette oplysninger om enheder og tilbehør. Leveringen er hurtig, rettidig. Mange tak manager Anna for professionalisme, villighed til at hjælpe med udvælgelsen af ​​produkter. Tak til den kurer, der leverede enheden i dag (angav ikke hans navn). Jeg anbefaler dette firma, hvis nogen vil købe disse "mirakelapparater." De hjælper virkelig med behandlingen. TAKKE!

meget godt apparat - uerstattelig helede knæ - taget fra en nabo. Jeg vil virkelig købe mig selv, men jeg ved ikke, hvordan jeg kontakter, og at de sendte mig til Mariupol. Tak på forhånd

Jeg lærte om denne enhed fra en ven, hans mor er en terapeut. Han tvivlede også på, om han skulle købe det eller ej, vi bor i Rusland (alt kan være). Min far havde smerter i knæet, og bogstaveligt talt efter den første applikation følte han sig bedre.

Mange tak, superapparat, superarbejdskonsulenter, super hurtig levering.

Mange tak for den hurtige levering (2 dage). Flot kommunikation via telefon og konsultation. ANNA-manageren forklarede alt på et tilgængeligt sprog, jeg håber, at hele vores familie vil være tilfredse med købet. Til supplementet var vi tilfredse med ferierabatten og et bonuskort i pakken. Tak.

Goncharenko Margarita Ravilievna, læge, kandidat i medicinsk videnskab.

Vi har arbejdet med Milt's enhed siden 2007. Næsten fra bunden af ​​vores klinik. Vores klinik har specialiseret sig i sygdomme som urologi, gynækologi og mammologi. Vi bruger meget aktivt Milt-apparatet. Meget aktivt bruger vores urologer denne enhed. Anmeldelser er de bedste. Gode ​​resultater. Vi har observeret patienter i mange år. Og vi ser effektiviteten af ​​denne behandlingsmetode. Effektiviteten af ​​kompleks behandling er meget højere. Vi tager kontroltest i dynamik under hele behandlingen. Og selvfølgelig, hvis vi inkluderer fysioterapeutiske procedurer med Milt-apparatet i behandlingskomplekset, er effekten meget bedre. For det første reduceres behandlingsvarigheden. For det andet, hvad angår behandlingseffektivitet, er resultaterne højere. Urologer bruger vores Milt-apparat til behandling af kronisk prostatitis, seksuelt overførte infektioner, til behandling af erotiske lidelser hos mænd, til behandling af mandlig infertilitet.

Lashko Olga Viktorovna

Jeg bestilte en Milta Bio-maskine. Jeg er læge. Jeg ved om denne enhed i meget lang tid. Første gang jeg stødte på ham var for 25-30 år siden. Han blev stadig kaldt Vityaz. Derefter blev denne enhed kendt som Milta. Magneto-infrarødt laserterapeutisk apparatur. De virkninger, jeg så ved behandlingen af ​​sygdomme, er kolossale. Jeg var på Blokhin Cancer Center. Min kæreste lå der efter operationen. Og med dette apparat gennemgik hun helbredelse af suturer. Jeg var meget overrasket over, at sådanne enheder fungerer i kræftcentret. Fordi som regel med kræft er al fysioterapi forbudt. Men de forklarede for mig, at denne enhed fungerer godt, selv med kræft. Derudover brugte jeg selv denne enhed. Jeg behandlede også min ven. Hun havde en Milta-F-8-01 enhed. Hun havde et kolossalt angreb af osteochondrose. Desuden kunne hun hverken komme ud af sengen eller gå på toilettet. Hun kravlede bare rundt. Men efter 3 sessioner rejste hun sig. Så nu besluttede vi at købe en enhed til os selv. Min mand har osteochondrose. Vi vil behandle. Jeg lærte, at en ny Milta-Bio-model er dukket op, som er meget mere effektiv end tidligere enheder. Jeg besluttede at købe hende.

Latypova Albina Anvarovna

Jeg har brugt Milt's enhed siden 1993. Enheden er meget pålidelig i sit arbejde. Fordi jeg praktisk talt ikke reparerede det i 20 års arbejde. Resultaterne er ensartede. Ved akutte sygdomme lettes smerten ret hurtigt. Når patienter med kroniske sygdomme henvender sig til mig, skal jeg bruge 1 til 3 kurser. Som fysioterapeut behandler jeg næsten alle sygdomme. Ud over skjoldbruskkirtelsygdomme og tumorsygdomme. Alle andre sygdomme behandles. Laseren bruges som en energimæssig nødsituation. Og så mange sygdomme kan behandles uden medicin. Dette har jeg bestemt set i 23 år.

Goncharova Natalya Nikolaevna

Milta hjalp virkelig min mor. For cirka 20 år siden blev der fundet to rygmarvshår i hende. Hun gik, bøjet sig næsten i ret vinkel. Hun skammede sig over at gå som en gammel kvinde og bøjede sig ned til jorden. Og så erhvervede hun Milta. Dette er første gang, jeg hørte om denne enhed. Efter et års arbejde med denne enhed kom hun til lægen for at kontrollere rygsøjlen. Og det viste sig, at hun ikke havde nogen vertebrale brok. Vores familie har allerede 3 sådanne enheder. Min mor, min søster. Og nu køber jeg det. Jeg fik diagnosen coxarthrosis. Jeg tog min mor Milta, og i den tredje session havde jeg smerter. Generelt er dette et mirakel! Fordi folk, der har coxarthrosis, drikker smertestillende. Og det er sindssygt svært for en person at leve i konstant smerte. Og takket være Milta fik jeg denne smerte. Derfor køber jeg denne enhed, der skal behandles. Selvfølgelig tror jeg ikke, at coxarthrosis vil passere. Men at brug af Milta vil flytte væk i det øjeblik, hvor jeg har brug for at skifte led, det er helt sikkert.

Hvilket er bedre: IPL eller laserhårfjerning? Vælg en enhed til en skønhedssalon

Hvad er forskellen mellem fotoepilering og laserhårfjerning, hvad der betaler sig bedre, og hvilken procedure der ofte søges af klienter. For dem, der vælger mellem at købe en diodelaser og et IPL-system i en skønhedssalon eller klinik.

Sådan fungerer hårfjerning af foto eller laser: hvorfor hår falder ud

Pigmentet melanin giver farven til en persons hud og hår. Det findes i hårskaftet, hårsækket og hudceller. Selv i iris og endda i hjernen.

Under laser eller fotoepilering absorberer melanin en lysglimt. Lys omdannes til varme, og melanin opvarmes øjeblikkeligt op til 70 grader C. Blod i kapillærerne, der fodrer hårpæren, koagulerer. Pæren modtager ikke mad, dør og falder ud.

Laserstrålen fjerner kun hår, der er i den aktive vækstfase (anagen). De er muligvis ikke engang synlige på overfladen. Dette betyder, at ikke alt det hår, vi ser, vokser aktivt..

Kun 20% af dem er i vækstfasen på samme tid. Derfor tager mellem procedurerne pauser på 1-2 måneder - skal du vente, indtil alt hår gradvist kommer ind i anagen. Og først derefter fjerne den med en laser. Derfor er der behov for et kursus på mindst 8 procedurer til 100% glathed..

Hvordan fotosystemer adskiller sig fra laser

Funktionsprincippet ser ud til at være det samme: opvarmning af melanin og koagulering af små kapillærer, der nærer hår. Men dette er ved første øjekast. Sammenlign IPL og laser.

Forestil dig, at du er nødt til at slippe af med en person (dette er for let at forstå, vi kræver ikke vold). Valget er mellem at ansætte en morder, der skyder en gang, eller den mexicanske bande af brandstiftelser, der skyder mod offerets hus med brændende pile. Resultatet opnås - offeret er død. Hvad er forskellen derefter?

  • En mexicansk bande af brandstifter brændte alt omkring. Også for et ekstra gebyr fyrede fyrene på en konkurrents lager, forretning og kontor. Det var billigere at ansætte dem. To uskyldige mennesker døde i branden. Og offeret stod ud af ilden og slap væk. Banden måtte forlade igen og afslutte jobbet.
  • Killer Bob dræbte offeret i kontordøren med et nøjagtigt skud i hjertet og en kontrol i hovedet. Der var ingen unødvendige tab. At ansætte ham var dyrere. Men at sætte ild på lageret er ikke hans profil. Han nægtede.

Hvis du sammenligner IPL og laseren, er laseren en dræber Bob. Og lysbølgerne i IPL-systemer er en bande af brandstiftelser.
Antag, at energien fra en lyspuls oprindeligt er den samme:

  • Med IPL-hårfjerning er lysbølgelængdeområdet bredt - fra 500 nm til 1200 nm, dvs. bølgerne er forskellige i længde og farve (regnbue). "Ekstra" bølger, der ikke er designet til at fjerne hår, afskæres med filtre.
  • 808 nm diodelaserbølgelængde er den optimale længde til hårfjerning. Impulsenergi absorberes øjeblikkeligt af melanin i håret og den intercellulære matrix.


IPL-bredbåndslys kan sammenlignes med en lommelygte og en laser med en laserpointer. Hvis du skinner en lommelygte på væggen i et mørkt rum, vises et stort sted med lys. Han vil sprede. Og hvis der med en laserpeger, så strålediameter praktisk taget ikke øges, og vi vil se et punkt.

Hvilken teknologi fjerner håret bedre

Reflektion er en naturlig funktion af huden. På grund af dens egenskaber reflekteres regnbue lys (IPL) meget mere end infrarød (laser). Det betyder, at mindre stråling trænger ind i vævet. Jo mindre lys reflekteres fra huden og trænger ind, jo højere er effektiviteten af ​​hårfjerning.

Det viser sig, at på samme pulsenergi modtager hårpæren mindre elektromagnetisk energi under IPL-hårfjerning end ved laser. For fuldstændig hårfjerning har du brug for flere sessioner. Det vil være dyrere for patienten, og enheden bruger flere impulser. Laseren vinder.

Milta anmeldelser

I denne artikel har vi samlet anmeldelser om Milta-enheder, der er indsendt til forskellige tidspunkter af brugere af Milta-F-5 og Milta-F-8-enheder på det populære otzovik.com-anmeldelser. Alle anmeldelser af Milta, der er lagt ud her, kan kontrolleres i den originale kilde..

Anmeldelser MILTA-F-5-01

Yuri, dato for tilbagekaldelse: 31/31/2016 En god og effektiv huslæge. Fordele: Let at betjene, pålidelig. Ulemper: ikke fundet. Vi har brugt Milta siden 1993 og købt det til tre slægtninge. Brugsanvisningen er informativ, den blev skrevet klart, tydeligt på tegningerne. Det lykkedes at slippe af med løbende næse, bronkitis, revner, calcaneale sporer, majs, artrose i løbet af denne periode. Takket være brugen af ​​apparatet blev der bemærket accelereret sårheling samt restaurering af led og lemmer efter kvæstelser. Du kan liste i lang tid, fordi vi har brugt det i meget lang tid. Den terapeutiske virkning begynder i nogle tilfælde at vises en måned efter afslutningen af ​​dens anvendelse. I nogle tilfælde er det nødvendigt at anvende gentagne gange med milde effekter. Tilfreds med enheden. Tak til skaberne af enheden og alle de mennesker, der er involveret i dets oprettelse!

Galina, tilbagekaldelsesdato: 03/06/2015 Enkle indstillinger, forståelige (også for en ældre person) instruktioner, en informativ visning, tilgængeligheden af ​​detaljerede behandlingsregimer afhængigt af sygdommens type. Ulemper: Der blev ikke fundet nogen ulemper ved selve afskillelsen. Bemærk til de metodologiske beskrivelser af behandlingsregimer, efter min mening er der ingen fuldstændige oplysninger om mulige kontraindikationer. I lang tid i behandlingen af ​​artrose i klinikken blev fysioterapi ordineret med magnetiske strålingsanordninger. Det viste sig, at der er nogle til hjemmebrug. Vi tog fra venner til behandling af suturer. En enhed til en kombineret type behandling (magnet, laser, fototerapi). Enheden er meget let, kompakt, kun tre knapper, selv en ældre person vil forstå. Information og nedtælling vises på en lille skærm på enhedens håndtag. Alt er meget enkelt og overkommeligt. Udførelsen af ​​enheden, tilgængeligheden af ​​veludviklede instruktioner og metodologiske beskrivelser med tegninger og behandlingsregimer, grupperet efter type sygdom, alt sammen på et meget højt fagligt niveau. Manden (med teknisk uddannelse) godkendte enheden, sagde de tekniske specifikationer er alvorlige. Og vigtigst af alt, det hjalp mig i behandlingen af ​​forværring af betændelse i albueleddet. Jeg bestilte mig selv.

Taranka, tilbagekaldelsesdato: 03.24.2015 Galina, din anmeldelse fik idéen til at tale med en fysioterapeut, der behandler min gigt. Hun bekræftede, at en sådan lille enhed kan gøre alt det samme som det store, der er på kontoret. Jeg købte det hjem, nu behandler jeg min hånd derhjemme og sidder ikke i kø på klinikken.

naret, tilbagekaldelsesdato: 06/14/2013 Fordele: terapeutisk effekt, relativ brugervenlighed. Ulemper: pris, uafsluttede knapper. Laserbehandling er for nylig kommet ind i moderne medicin, og nu kan forskellige typer medicinske lasere være tilgængelige selv for en privatperson. Nå, ikke kirurgisk, selvfølgelig.
Hvor nøjagtigt laseren fungerer på kroppen, hvilken fysiologisk mekanisme den udløser kan jeg ikke sige, alle forklaringerne der ses på netværket er på en eller anden måde vage og uspecifikke. ”Forøger den interne energi i cellerne,” og det er det. På grund af dette fremskyndes vævsregenerering, hastigheden af ​​metaboliske (og følgelig genopretnings) processer accelereres, kapillærblodcirkulation forbedres, betændelse falder, og andre ting, der er nyttige for kroppen, opstår. Derudover bruges laseren i kosmetologi. Med hensyn til den praktiske virkning er jeg enig, fordi jeg gentagne gange har observeret og prøvet det på mig selv. Og hun helede og dårligt helede sår og betændelse. Nå, da det ikke er særlig praktisk at lege med den lokale terapeut hver gang og derefter gå til klinikken for procedurer, var jeg nødt til at købe en bærbar Milta, som i dens egenskaber (magt, bølgelængde osv.) Ligner mest de enheder, der købes til fysioterapirum (Milta-F-8-01-serien).
Sættet inkluderer selve enheden, garantidokumenter og detaljerede instruktioner om, hvordan man bruger laseren til visse sygdomme (eksponeringspunkter, tid, strøm og frekvens).
Enheden er lille, let og relativt praktisk at bruge. Betjeningsproceduren er beskrevet i instruktionerne. Først skal du læse til slutningen, hvad der er relevant for denne sygdom, tage en behagelig holdning og finde ud af, om de kropsdele, hvor de ønskede punkter er placeret, er godt tilgængelige (har du brug for at fjerne eller løsne forstyrrende tøj på forhånd osv.). Tænd for enheden, tryk derefter på knapperne på det tilsvarende panel, indstil frekvens og strøm, tænd derefter timeren og indstil tiden. Brug først "tid" -knappen til at ringe til det ønskede antal minutter, de vises på resultattavlen. Minutter kan være fra 1 til 9, hvis du efter ni klikker igen, vil nedtællingen vende tilbage til en. Nu på resultattavlen har du den tid, du har brug for. Stop med at trykke på og pause, indtil tallet på displayet blinker. Nu trykkes endnu en gang på den samme tidsknap. Opmærksomhed! I dette øjeblik skal laserelementets arbejdselement (det er placeret på bagsiden af ​​panelet) rettes et sted mod gulvet, dvs. ikke i øjnene på mennesker eller dyr i nærheden.
Hvis elementet er tændt, bliver det blinkende ciffer på resultattavlen igen stille, og en lille prik lyser ved siden af. Hjælpedioder placeret ved siden af ​​hovedemitteren giver en rød baggrundsbelysning, en karakteristisk "bunny". Det er det, bringe enheden til det ønskede punkt, bringe laser "bunny" til det og vente til timeren fungerer, han vil gøre det automatisk og vil rense det højt. Og så på alle de punkter, der er angivet i instruktionerne. Laseren kan holdes i en vægt på 1-2 cm fra huden, eller du kan lægge den direkte på kroppen. I dette tilfælde skal den del, der er i kontakt med huden, naturligvis tørres efter behandlingen.
Forholdsregler er også angivet i instruktionerne: de må under ingen omstændigheder rettes ind i øjnene på mennesker eller dyr, ikke overskride den tid, der er angivet i instruktionerne, og efter en session anbefales det at vente et stykke tid i hvile, i tilfælde af en uventet vaskulær reaktion (svimmelhed osv.). De sædvanlige sikkerhedsforanstaltninger ved håndtering af elektriske apparater såvel som med relativt skrøbelige genstande. Normalt leverer laserbehandling ikke smertefulde og ubehagelige fornemmelser. Dette varmer ikke rigtigt op, så der er ingen røde pletter og forbrændinger, og der mærkes ingen varme. I enkle tilfælde, for eksempel med ankelforstuvning, forekommer den terapeutiske virkning efter 1-2 sessioner, i komplekse tilfælde (for eksempel kronisk senebetændelse, betændelse i skulderledets sener) kan det tage 3-4 uger. Under alle omstændigheder bruges laseren som et terapeutisk hjælpemiddel, og hvis vi taler om en sygdom, der er mere kompliceret end strækning, tilrådes det at gøre dette under opsyn af en læge, for hvis anæstesi er bedre end heling, kan dette være en ubehagelig overraskelse. Ulemperne ved denne Milta-model er ubehagelige små knapper, der desuden ikke fungerer hver gang. For en sådan pris, især i en NGO inden for rumteknik, kunne de have været bedre. Enhedens pris afhænger af strømmen, tilbagekaldelsen angiver enheden med den mest universelle effekt 7-9 W.

Vlasovecnoir, tilbagekaldelsesdato: 22/22/2015 Generelt indtryk: Skål hjemme fysioterapi. Fordele: praktisk, multifunktionel, kompakt. Ulemper: der er kontraindikationer, kan ikke bruges ofte. God dag til alle! I dag vil jeg fortælle dig om apparatet til Milt-laserterapi. Jeg har problemer med otolaryngologi. Det vil sige, når det bliver koldere på gaden, forårsager mine ører, hals og næse konstant problemer. Efter hver ARVI-sygdom begyndte komplikationer, skønt den blev behandlet i henhold til instruktionerne, men derefter vil ørerne begynde at skyde igennem, så vil halsen ikke forsvinde, og næsen kan ikke trække vejret i en måned uden dråber. ØNH-lægen rådede mig til at tage et kursus med en laserenhed i fysioterapirummet, og kurset blev betalt. Men hvor hårdt det hele gik. En time tidligere stod jeg op om morgenen, blev klar, gik til klinikken, ventede der i kø, og gjorde bare proceduren i fem minutter og løb på arbejde. Og da de fortalte mig, at for at opretholde effekten, skulle disse procedurer udføres en gang hver sjette måned, så begyndte jeg presserende på udkig efter en lignende enhed til hjemmebrug. Kom på tværs af producentens websted. Det er ikke særlig informativt med hensyn til hvad og hvordan det behandles med denne enhed, men inden jeg køber, vil jeg anbefale læsning, måske. Der er også et læge-telefonnummer, som kan rådgive dig online, om du skal købe et Milt-apparat til din sygdom. I princippet er svaret ikke en salgsdirektør, der prøver at skubbe produktet ind i dig, men en kyndig person, som frarådede mig fra at købe flere dyser, fordi enheden fungerer i en dybde på 6-9 cm dybt ind på det sted, det er påført. Jeg købte enheden for omkring 5 år siden, nu på siden er sortimentet af varer meget større. Jeg råder dig til at betale lidt ekstra og købe enheden uden ledning, fordi næsten alle procedurer udføres om morgenen, og når du ligger i sengen komfortabelt bare rækker ud, tænder for enheden og sæt den på det sted, du behandler. Bare i instruktionerne råd efter påføring om at lægge dig alene i 15 minutter.
Også tilfreds med dens udbredte brug. Omkostningerne ved enheden i disse 5 år har jeg slået af. Min hele familie bruger det. Nogle gange glemmer man endda, at det er så multifunktionelt. Hvis jeg har sygdomme, og jeg er ikke sikker på, om denne enhed skal bruges, går jeg bare til lægen og spørger, hvad han synes om at bruge laserfysioterapi i mit tilfælde. Hvis lægen siger, at dette er en god løsning, begynder jeg at udføre fysioterapi hjemme.
Takket være Milt's maskine behøver jeg ikke længere at skynde mig til hospitalet om morgenen, sidde i kø og betale penge for den. Jeg har et fremragende medicinsk kompleks derhjemme. Så jeg kan kun rådgive.

Anmeldelser MILTA-F-8-01

MaratZ, tilbagekaldelsesdato: 03.16.2015 Fortjeneste: Kun et plus. Minusser: Ingen (undtagen kontraindikationer). Enheden MILTA-F-8-01 er blevet brugt af hele familien siden 2013 til behandling og heling af sår (skår) og forbrændinger. Jeg købte enheden MILTA-F-5-01 til min elskede mors kone som en gave. MILTA er sikker og nem at bruge, reducerer helingstiden for sår og forbrændinger 1,5-2 gange. Jeg anbefaler alle.

Nancy K, tilbagekaldelsesdato: 24/06/2014 Fordele: "MILTA" -fysioterapi er effektiv i sygdomme i ØNH-organer, pulmonologisk og ikke kun. Ulemper: nej. Jeg blev bekendt med fysioterapi med en magneto-IR-laser ved hjælp af MILTA-enheden, da jeg blev mor. Jeg vidste om de positive egenskaber ved magnetoterapi i lang tid og førstehånds: denne procedure blev ordineret til mig på hospitalet (til hurtig ardannelse i suturen efter kejsersnit), og tandlægen ordinerede også efter fjernelse af tandnerven og rengøring af kanalerne. Faktisk heler sår efter et forløb af magnetoterapi meget hurtigt, og smerten forsvinder (i tilfælde af en tand, forekommer smerter slet ikke efter afslutningen af ​​anæstesien), og det er ikke nødvendigt at tage smertestillende midler overhovedet.
MILTA-enheden findes i alle børnehospitaler samt i sanatorier. De bølger, der udsendes af apparatet, bidrager til genoprettelse af det berørte organ, stimulerer immunsystemet; følgelig forbedres kroppens generelle tilstand, og bedringen kommer hurtigere.
Proceduren er enkel: sygeplejersken viser, hvordan man korrekt (på hvilken del af kroppen) holder i håndtaget på enheden, der udsender helingsbølger, og indstiller strålingsintensiteten. Håndtaget presses tæt mod huden, og holdes, nede ved at trykke på knappen, indtil lydsignalet.
Efter den overførte bronkitis fik vi ordineret behandling med MILTA-enheden på bronchialområdet. Terapien viste sig at være effektiv, da antallet af inhalationer blev reduceret til os, og derfor begyndte vi at tage mindre medicin. Gendannelsen gik hurtigt.
"MILTA" på skråningerne af næsen (i sinusområdet) blev ordineret til os med kraftig hævelse af næseslimhinden på grund af høfeber. Ødemer aftog efter 3 behandlinger, vejrtrækningen vendte tilbage til normale, vasokonstriktormedikamenter var ikke længere nødvendigt at dryppe.
Med angina anbringes apparatet i det submandibulære område.
MILTA-terapi er effektiv ikke kun til lungesygdomme (bronkitis, lungebetændelse) og ØNH-sygdomme (bihulebetændelse, bihulebetændelse, rhinitis, otitis, betændelse i mandlen, etc.), men også inden for neurologi, gynækologi, kirurgi og andre områder. Men først efter konsultation og udpegning af denne behandling af en læge, da der er kontraindikationer. Et kursus med 5-12 procedurer som ordineret af en læge.

sys465, tilbagekaldelsesdato: 16/04/2011 Plusser: Hjælper virkelig. Minuser: Jeg ved det ikke. Hej kære læsere af anmeldelsen. Enhedens magnetiske ir-laserterapeutiske "MILTA-F-8-01" blev givet til mig et stykke tid bogstaveligt talt i weekenden, så jeg kunne rette mine kroniske skader. En gang var jeg beskæftiget med wrestling og mit knæ blev såret. Nu mærker hun sig smerter, når man går, især når man klatrer op ad trappen. Denne problemer manifesterer sig, når vejret ændrer sig. Og i et stykke tid blev jeg min egen læge. Jeg fik råd om, hvordan man bruger denne enhed, hvilke parametre der skal indstilles.
Den består af en blok og en sensor i sig selv (jeg ved ikke, om jeg kalder den korrekt). Al kontrol udføres med berøringsknapper, indikationen af ​​de valgte tilstande vises på en lille skærm. Inkluderingen i behandlingsfunktionen udføres med en knap placeret på selve sensoren, som indikeret af LED. Du behøver ikke at spore tid, i indstillingerne kan du angive den ønskede, og selve enheden slukkes efter det.
Under behandlingen opstår næsten ingen sensationer, du kører og kører sensoren på et ømt sted, indtil enheden slukker. Men den terapeutiske virkning gjorde sig umiddelbart opmærksom. Efter adskillige applikationer begyndte jeg at klatre trapperne med sikkerhed, selvom før jeg altid læner mig på min sårede ben med forsigtighed, kunne det være smertefuldt. Det hjælper virkelig, jeg bemærkede mig bogstaveligt talt næste dag..

Fotona 4D-foryngelse: Kundeanmeldelser


Mange klinikker antyder, at patienter forbedrer deres udseende med Fotona 4D-foryngelsesproceduren, hvilket for det meste er positivt. Denne anti-rynke-teknik adskiller sig fra de andre i sin integrerede tilgang og langtidsresultat..

Fotona 4D laserforyngelse - hvad er det

De fleste kosmetologiklinikker bruger lasersystemer til at bekæmpe alle tegn på aldrende hud. Fotona 4D-enheden er blevet brugt i europæiske lande siden 1999. I Rusland begyndte den at blive aktivt brugt i de tidlige 2000'ere.
Funktioner ved denne installation:

  1. 2 lasere er inkluderet i designet: erbium, neodymium.
  2. Evnen til at skifte filtre for at opnå den ønskede effekt af proceduren.

4D laserforyngelsesteknologi

Laser 4D-foryngelse udføres ved hjælp af følgende teknologi:

  1. Alsidig påvirkning på alt væv på den behandlede overflade.
  2. 4 stadier af laserbehandling. Specialisten stimulerer skiftevis huden med blink og opnår det ønskede resultat.
  3. Eksponering for ansigtets ydre og indre overflader. Et specielt filter er designet til at behandle slimhinden inde i munden. Så 4D-effekten opnås.

Indikationer til brug

Proceduren anbefales i følgende tilfælde:

  1. Fine og dybe rynker i øjenområdet, på panden, mellem øjenbrynene, omkring læberne.
  2. Udtalte nasolabiale folder.
  3. Sænker tonen i ansigtsmusklene.
  4. Ansigtets konturering.
  5. Udseendet af en dobbelt hage.
  6. Forstørrede porer.
  7. Mørke cirkler under øjnene, hævelse.
  8. Øjenbryn hængende på grund af nedsat ømuskulatur.
  9. Grå hud.
  10. Dårlig blodforsyning til dermiscellerne.
  11. Kollagenfibernedbrydning og lav elastinproduktion.
  12. Et stort lag kropsfedt, der øger dybden af ​​rynker.

Kontraindikationer

Enheden bør ikke bruges i følgende tilfælde:

  1. Patienten har tegn på en virusinfektion eller har for nylig haft forkølelse.
  2. Der er udslæt af herpes.
  3. Huden eller slimhinderne i kinderne og læberne er beskadiget..
  4. Der er sygdomme i huden (psoriasis, dermatitis, akne i akut form osv.).
  5. Graviditet eller amning.
  6. Neoplasmer af ukendt etiologi.
  7. Godartede eller ondartede tumorer.
  8. Blodsygdomme, lav koagulerbarhed.
  9. Allergisk reaktion på medicin.
  10. Lav immunitet.
  11. Høj lysfølsomhed i huden (medfødt eller på grund af medicin).
  12. Svær astma.

Forberedelse til proceduren

For at proceduren skal gå uden komplikationer, er det nødvendigt at udføre en række foranstaltninger inden den:

  1. Få råd fra en hudlæge. Han skal stille en diagnose, give retning til yderligere prøver..
  2. Foretag en generel blodprøve, inklusive koaguleringstest.
  3. Hvis du har kroniske sygdomme eller sundhedsmæssige problemer, skal du foretage en generel medicinsk undersøgelse. Dette vil hjælpe med at identificere eksisterende krænkelser og minimere risikoen for bivirkninger fra anti-aging-proceduren..

Adfærdens rækkefølge

Varigheden af ​​laserbehandling varierer fra 1 til 2 timer. I løbet af denne periode udfører specialisten manipulationer i henhold til følgende skema:

  • Behandling af mundslimhinden med en erbiumlaser. Denne fase kaldes Smooth Liftin. Resultatet er en behagelig opvarmning af ledbånd, hypodermis, som strammer ovalen indefra. Virkningen af ​​Photon starter processen med at gendanne kollagenfibre og styrker hudcellerne.
  • Fase Frac3. Specialist, der bruger en neodym laser, behandler den ydre overflade af dermis. Resultatet er at slippe af med vaskulaturen, hudrekonstruktion, øge produktionen af ​​elastin.
  • Scenepiano. Ved hjælp af den samme laser som i det foregående trin fortsætter specialist til behandlingen af ​​den midterste del af ansigtet og hagen. Opvarmning når de indre lag af blødt væv, hvilket fører til øget cellevækst. På samme tid, på grund af en kunstig stigning i temperaturen, ødelægges fedtaflejringer. Dette fører til en udjævning af konturen, et fald i dybden af ​​rynker og forbedring af blodcirkulationen i dermis..
  • Scene SupErficial. Der anvendes en erbium-laser. Den øverste del af nakken og hele overfladen fra hagen til panden behandles..

Specialisten kan, afhængigt af indikationerne, udføre følgende typer behandling:

  1. Peeling af kold type. Det bruges om nødvendigt til at reducere hudens område. Som et resultat fjernes døde hudceller, rynker fjernes, tonen udjævnes..
  2. Glat foryngelse. Eksponering er for subkutan kollagen. Som et resultat bliver ansigtet glat, og huden får densitet og elasticitet. Kun tilladt at bruge i vintersæsonen /
  3. Fraktioneret skrælning. Hudoverfladen er jævn, kollagenfibre styrkes. Det påføres om sommeren.

Rehabiliteringsperiode

Efter laserbehandling i 2 dage kan rødme, hævelse og kløe i huden observeres. Kosmetologen giver individuelle tip til, hvordan man hurtigt kan komme sig efter proceduren. For alle patienter anbefales det:

  1. Undgå solbadning i 14 dage.
  2. Brug cremer med et højt beskyttelsesniveau mod ultraviolette stråler.
  3. Tag et kursus med biorevitalisering.
  4. Gentag proceduren efter 3 måneder for at konsolidere resultatet..

Hjemmelaserapplikationer

Brug af Fotona Technology-lasermetoden derhjemme er uacceptabelt af flere årsager:

  1. Enheden er stor, installeret af professionelle montører, har en høje omkostning.
  2. Specialister med medicinsk uddannelse og uddannet i driften af ​​laseren har lov til at arbejde på enheden. Du kan ikke bruge det uden uddannelse, fordi kan forårsage betydelig skade på helbredet.

Hjemme, som et tilføjelse til Fotona, er brugen af ​​sådanne laveffekt laserapparater acceptabel:

  1. Iluminage Beauty Skin Smoothing Laser fra den israelske producent Syneron Medical. Dets omkostninger er fra 59999 rubler. Brugstid er 12 uger. Som et resultat er det muligt at gendanne kollagenfibre, øge hudturgoren, forsvinden af ​​fine rynker, glatte ansigtskonturer.
  2. Tria Age-Defying Laser. Enheden er fremstillet i Rusland til en gennemsnitlig omkostning på 27.990 rubler. Det har en overfladisk virkning på huden med mikrobjælker.
  3. Tria Age-Defying Eye Wrinkle Correcting Laser. Også produceret af en russisk producent. Designet til at behandle området omkring øjnene. Pris - 19999 gnid.
  4. Tria XM2206 Age-Defying Laser. Velegnet til at gendanne hudturgor derhjemme. Påvirker de dybe lag af huden. Pris - 27 990 rubler.
  5. Lasermassager LaserLift Rio fra firmaet Rio Dezac. Fremmer produktionen af ​​adenosintrifosforsyre, hvilket forbedrer hudfarve og fasthed.
  6. Iluminage Youth Activator - en enhed til RF-løftning derhjemme. Det har en effekt gennem højfrekvente bølger på de dybe cellulære lag af huden. Som et resultat aftager dybden af ​​rynker, hudfarven forbedres.

Fordele og ulemper ved teknikken

Fordelene ved laserforyngelse inkluderer følgende:

  1. Påvirkning af de overfladiske og dybe lag af dermis fra både den ydre og den indre side.
  2. Mangel på ubehag, smerter under proceduren. Om nødvendigt bruger specialister smertestillende midler.
  3. Virkningen af ​​anti-aging-proceduren manifesteres inden for en måned og varer op til et år.
  4. I en session udføres andre anti-aldringsprocedurer ud over overfladeskalning. Dette sparer patienten tid og giver et positivt resultat..
  5. Gendannelsesperioden overstiger ikke 2 dage. For at gennemgå proceduren behøver du ikke at stoppe med at arbejde; huden vender hurtigt tilbage til normal tone.
  6. Evnen til at gøre laserforyngelse i enhver sæson.

Ulemperne inkluderer:

  1. Høje omkostninger ved proceduren.
  2. Problemer med at fjerne ansigtsrynker i tilfælde af dyb aldring af huden.
  3. Behovet for yderligere at fugte huden for at opnå den ønskede effekt.
  4. Mulig øget pigmentering ved forkert valg af solcreme.

Gennemsnitlige omkostninger for tjenester

Ved konsultationen vil en hudlæge-kosmetolog give anbefalinger om laserforyngelsesproceduren. Selve konsultationen kan koste omkring 3000 rubler. afhængigt af prispolitikken for klinikken.
Gennemsnitlige omkostninger afhængigt af behandlingsområderne i ansigtet:

  1. Foryngelse på flere niveauer uden øjeområde - 30.000 rubler.
  2. Foryngelse med flere niveauer med behandling af området omkring øjnene - 40.000 rubler.
  3. Foryngelse af det midterste tredjedel og øjenområdet - 14.000 rubler., Med yderligere fraktioneret polering af øjenlågene - 16500.
  4. Foryngelse af læber, mund og nederste tredjedel - 8000 rubler.

Kan jeg kombinere med andre kosmetiske procedurer

Laserbehandling medfører behovet for at gendanne fugtighedsniveauer i hudens celler. Derfor anbefales det at injicere vitamin shake eller hyaluronsyre yderligere. UV-beskyttelse skal bruges for at undgå alderen pletter..

Fotona 4D-foryngelse: procedurevurderinger

Ekaterina, 59 år, Moskva

I min alder er de største problemer i ansigtet tab af hudelasticitet, ujævn oval, sagging kinder. Uanset hvilke cremer jeg brugte, var resultatet ikke mig. Jeg var nødt til at kigge efter overkommelige løsninger på problemet. Efter at have indsamlet oplysningerne henledte jeg opmærksomheden på laserforyngelse 4D. Jeg gik til klinikken for en konsultation. Kosmetolog talte om de positive og negative aspekter af proceduren.

Før proceduren gennemgik hun en medicinsk undersøgelse som var bange for bivirkninger. Selve laserbehandlingen varer cirka 2 timer. Specialisten opererede med forskellige lasere, det var især usædvanligt, da arbejdet gik i munden med Smus-filteret.

I processen føltes proceduren varm, nogle gange var den endda lidt varm. Der var ingen smerter. Efter laser blev huden rød, lidt hævelse i nærheden af ​​øjnene. Alt dette forsvandt efter en dag. Nu er der gået 30 dage, og resultatet er godt. Manden sagde, at han var 5 år yngre. Jeg planlægger at genoparbejde om 3 måneder.

Ksenia, 45 år, Sankt Petersborg

Hun ville gøre laser 4D-foryngelse, efter at hun så resultatet fra en ven. Først var jeg bange for, at det ville skade, men ved konsultationen blev jeg beroliget. Min hudtilstand var ikke dårlig. Hun så op til proceduren i 36 år. Jeg troede, at jeg er omkring 10 år yngre. Som et resultat forsvandt små rynker, og dybe blev tilbage.

Kosmetologen sagde, at dette skyldes det lave fugtighedsniveau i huden. Jeg måtte desuden betale for biorevitaliseringsforløbet. Så foryngelse var dyrere end forventet. Men resultatet er stadig synligt. Hvis du foretager en procedure mere, vil jeg se bedre ud.

Kristina, 38 år, Novosibirsk

I kosmetologiklinikken var der en reklamekampagne, hvor det var muligt at gennemgå 4D-foryngelse til halv pris. Jeg besluttede, at det var tid til at slippe af med de nasolabiale folder og rynker på panden. Selve proceduren finder sted i 4 faser. Kosmetologen arbejder hurtigt og præcist med laseren og prøver ikke at levere smerter.

Efter behandling er det bedre at sidde derhjemme et par dage, fordi huden bliver følsom overfor sollys. Ja, og rødmen går ikke straks. Selve effekten er synlig efter en uge. Men efter 3 måneder forsvinder rynker helt. Kosmetologen sagde, at dette skyldes den kumulative effekt. Kollagenfibre gendannes, og dermis elasticitet øges. Jeg kan sige, at jeg vil gentage proceduren om et par år. Jeg håber, jeg får rabat igen.

Laser enhedsanmeldelser

Offentliggjort den 11. april 2013

du behøver ikke at købe en enhed, men se en diæt.

Offentliggjort den 11. april 2013

Offentliggjort den 11. april 2013

Læger så hvorfor ikke hjælpe? eller de venter?

Hurtig søgning i høj kvalitet og verifikation af auto-moto-udstyr

Offentliggjort den 11. april 2013

Offentliggjort den 11. april 2013

Offentliggjort den 11. april 2013

Offentliggjort den 11. april 2013

Tag din bror til en gerudoterapi (Leeches), men kun til en kompetent specialist. Min far kunne ikke gå efter et slagtilfælde, det var meget vanskeligt at tale. Nu, 2 gange om året, går han altid for at lægge igler, han siger, at det er mere eller mindre normalt, han går konstant om vinteren på en snescooter, om sommeren på en ATV. En anden ven af ​​faderens kone kunne ikke blive gravid, hun satte igler lige et sted inde og fødte derefter tre, normale og uden afvigelser. Blodiglerne hjalp virkelig alle de fadderlige venner, der gik. Proceduren er for det meste smertefri, udseende af igler er bare lidt ubehagelig. Min bror satte sig for nylig på et kursus, jeg satte min albue på.

Og dette ur er netop opdrættet kmk. Også i vores penza, hvad et mirakel enheden gør, som næsten psoriasis behandler, bedstemødre opdrages kun af eventyr

Offentliggjort den 11. april 2013

Offentliggjort den 11. april 2013


Hvis du finder nogen fejl i mig, er det sådan! Se på dig selv, aber! (c) Vasya V.

Anmeldelser og applikationshistorik

Vi bor med vores familie i Spanien, regionen Malaga, i efteråret-vintertiden. Barnebarn lider af adenoider. Bruges til behandlingsapparat "Rikta 04/4". Først troede jeg ikke på denne enhed, men hvad spøgede det ikke med?.

Jeg, Drozdov Nikolay Nikolaevich, i min alder (81) tog et ømt, selvom jeg ikke kun bekender, men også fører en aktiv, sund livsstil.

Brugt udstyr: magnetisk-infrarødt apparat, laserterapeutisk RIKTA 02/1 Quantrara, brugt emitter T1-02, ingen yderligere emittere.

Anvendelsesperiode: mere end 5 år.

Min mor (født 1937) gik i en bilulykke sidste år. Modtog et brud på den 7. cervikale rygvirvel (T-11 - thorax). Konsekvenserne af en sådan skade: alvorlig hovedpine, svimmelhed, rygsmerter, der strækker sig til benene.

I oktober 1992 købte hun MILTA-enheden.

Jeg tog Volodarskys kurser, behandlede patienter fra urologeafdelingen med en diagnose af prostatitis, et kursus med 10 procedurer på baggrund af lægemiddelbehandling, blev udskrevet med forbedring.

Jeg blev bekendt med enheden "RIKTA 04/4" for første gang for 3 år siden, idet jeg hærder begyndende mastitis. Jeg lærte om det fra Ekaterina Grigoryevna Osipova. Efter den ordinerede behandling løste klumpen i brystet op. Mælken gik ikke tabt, og jeg var i stand til at fodre babyen videre.

Feedback om brugen af ​​RIKTA-apparater i afdelingen for neurologi i 2. afdeling af Børneklinisk Hospital nr. 9 opkaldt efter G.N. Speransky

I mere end 20 år har jeg haft kronisk pancreatitis, jeg må følge en diæt.

Det er især svært under en forværring: Jeg kan kun spise ris, boghvede, stuet blomkål, lidt olie, nogle urter.

Jeg fortæller dig, hvordan Rikta-apparatet hjalp med at slippe af med lokalt ødem på benet.

Forstyrrelsen med mit venstre ben begyndte for længe siden, for ca. 12 år siden. Ultralyd af leddet viste, at den venøse ventil fungerer fint, men det lokale ødem steg langsomt.

Dr. Natalya Molodtsova er uddannet fra Leningrad Pediatric Medical Institute (LPMI) i 1982, fra 1983 til nutiden, hun bor og arbejder i Tallinn. RIKTA-enhed er blevet brugt til behandling af patienter siden 2002.

Feedback om brugen af ​​magneto-infrarød laserterapeutisk udstyr "Rikta-04/4" med emittere og sæt optiske dyser KON-1

Siden 2004, i vores medicinske praksis på vores afdeling, er "Rikta-04/4" enheder med emittere og sæt brugt.

Magnetisk-infrarød laserterapeutisk udstyr “Rikta-04/4” fremstillet af CJSC “MILTA” (Rusland) er siden 2002 blevet brugt på grundlag af fysioterapiafdelingen i UZ ”3. City Children's Clinical Hospital i Minsk” til behandling af en bred.

Vil du sige.

Alternative behandlinger af ledsygdomme. En blog til dem, der ikke skal gå i kirurgi.

Orion. En populær laserterapienhed til behandling af led. Skriv din anmeldelse

Alle ved, at laserterapi i dag er en af ​​de mest effektive metoder til fysioterapeutisk behandling..

Jeg spekulerede på, hvorfor priserne på enheden er så forskellige, og jeg besluttede at skrive til en af ​​de e-mail-adresser, der er anført på webstedet.

Mit spørgsmål. Fortæl mig, hvordan man forklarer den lignende prisforskel for Orion laserterapiapparat. For eksempel sælges det på dit websted til en pris af 9500 + 950 rubler (med levering i Rusland), og på webstedet med-sale.ru koster denne enhed 7700 rubler.?

Svaret kom til mig via e-mail. Hej! På det websted, du har angivet, vil du ikke kunne købe Orion for hverken 7700 eller til nogen anden pris. De har simpelthen ikke det apparat, som VNPP Zhiva producerer. Svindlere tilbyder at købe en anden enhed endnu billigere, hvilket, viser sig, hjælper bedre! I øvrigt findes INN, der er opført på Kontakter-stedet med-sale.ru slet ikke. Jeg kan ikke sige noget om enheden, som de forsøger at sælge ved hjælp af interesse i Orion, fordi jeg ikke kender dens egenskaber. Det kan vise sig, at denne enhed ikke er dårlig, men den metode, der bruges af svindlere, mister desværre enheden og dens producenter.

Med venlig hilsen Specialist for VNPP Zhiva.

66 kommentarer:

Sig mig, men denne enhed hjælper patienter med psoriasisartrit?

På webstedet for producenterne af VNPP "ZHIVA" (www.orion.su) er indikationer for brug af Orion-apparater ledssygdomme..

Først nu ville det være interessant at vide udtalelsen fra den, der testede denne enhed på sig selv. Da du skal forstå, at producenten ikke vil skrive noget, der kan forstyrre salget af enheden.

denne enhed er komplet vrøvl.

Jeg testede denne enhed på mig selv. Coxarthrosis til venstre, gonarthrosis til højre. Kun takket være Orion kan jeg gå især uden at halte. Personligt lindrer jeg smerter i en 2-3 session (3 kurser er gået), effekten varer cirka en og en halv måned. Ægtefællen fjernede fornemmelsen af ​​tyngde og smerter i benene (åreknuder). Jeg forventer ikke en radikal kur mod leddene fra Orion (de vil ikke fjerne væksterne på knoglerne), men smerten lindrer i lang tid. Om sommeren skal jeg lave ESWT (ekstrakorporeal chokbølgeterapi). Jeg håber, at Orion også hjælper med hurtigere heling..

og jeg hørte på tv, at laseren kun hjælper, når den virker direkte på brusk, dvs. betjening er nødvendig, så resultatet udtrykkes

Laserstrålen trænger ind i vævene til en dybde på 7 cm og virker præcist på forbindelsen, så der er ikke behov for at udføre operationen. Desuden tages de fleste indikationer på kirurgisk indgreb med en fuld laserbehandling. For større effektivitet kan du bruge kombinerede laser-magnetiske procedurer, hvis der ikke er kontraindikationer for brugen af ​​magnetisk terapi. En magnetisk dyse er inkluderet i hver Orion-enhed..

Jeg havde gamle Orion, tjente 10 år, og i landsbyen forlod jeg den tilsluttet i 24 timer på grund af glemsomhed (vi har store strømstød der) og det begyndte at nynne lidt, og efter mesteren stoppede det overhovedet med at fungere. Enheden var tilfreds. Nu vil jeg købe Orion5 i håb om, at det ikke bliver værre end det gamle.

Hej. Jeg købte din laser for næsten halvandet år siden. i løbet af denne tid. Jeg fjernede kranserne på mine ben. så skar hun ved et uheld hårdt ben meget hårdt med sin fars barbermaskine... hun har bogstaveligt talt afskåret det. tilfældigt selvfølgelig. intet ar tilbage.
så foryngede jeg min ansigtshud. dette er bestemt kosmetiske fordele. men alligevel. og helbrede maven. takke. sandhed. takke.
Svetlana. Novosibirsk.

Yeah! Vidunderapparat! Så hvorfor bruges det ikke i klinikker og hospitaler til sygdomme? Ved du det? Jeg ved! Ja, fordi effekten ikke er af nogen art fra enheden, men læger har brug for et resultat. Og derhjemme er ingen ansvarlig for andet end sig selv. Og det koster en masse penge. Åbn en klinik til behandling med denne enhed, vi kommer og bliver helbredet og betaler penge, men allerede for resultatet. VÆG? Og du vparivat dette mirakel og ender i vand.

Hej! Apparatet "Orion" er blevet brugt i medicinsk praksis i mere end 20 år, og ikke kun derhjemme, men også i medicinske centre, hospitaler og fysiske lokaler i klinikker. Alle behandlingsmetoder blev udarbejdet på grundlag af kliniske forsøg i førende medicinske centre, såsom: Russian Medical Academy of Postgraduate Education, Russian Scientific Center for Rehabilitation and Physiotherapy, Central Military Clinical Hospital opkaldt efter Mandryka, MONICA osv. (Den fulde liste er vist i manualerne). Apparatet "Orion" og bruges nu i disse medicinske institutioner til behandling af patienter, og ikke kun i disse.
Du kan tage et kursus med laserterapi med Orion-enheden eller en anden laserenhed også i dag - både i en almindelig klinik og i betalt honning. centrum. Det er din ret. Men oprindeligt blev Orion-apparatet udviklet specifikt til hjemmebrug. Dette er en enkel, kompakt, sikker og effektiv enhed, som du kan behandle dig selv når som helst, der er praktisk for dig på din egen sofa under tv'et, uden at vente på en kø til en aftale på klinikken. Hvorvidt du skal bruge denne behandlingsmetode er dit valg og din beslutning.

Undskyld mig! Enhedens sælgere skal godkende, DETTE ER NORMAL!

Herrer, producenterne af denne "chyuda." Skammer du dig ikke for at narre syge mennesker? Du kan ikke bygge lykke på en andens ulykke.
De skubbede et par billige lysdioder ind i en smuk sag, og du kæmper for 10 tusind! Den røde pris for dette håndværk er to hundrede rubler.
Alle disse laser- og magnetiske terapier med rent vand er kvakering og afpresning af penge..
Men hvad der er endnu mere skræmmende er, at folk mister tid til sådan en ”behandling” og starter sygdommen.
Patienter, lader sig ikke narre af bedragerierne fra disse svindlere og charlataner. Disse enheder hjælper ikke..
Spild ikke tid og penge. Find en bedre normal læge.

god eftermiddag!
Lad mig finde ud af, på hvilket grundlag du drager sådanne konklusioner? Er du fysioterapeut? Praktiserende læge? Inden du lader sådanne kommentarer, skal du forstå problemet, undersøge selve metoden og alle dokumenter til enhederne. Orion-enheden er fremstillet i mere end 20 år, det var den første enhed, der er godkendt af Ministeriet for Sundhed i Den Russiske Føderation til brug derhjemme på grund af det faktum, at det er helt sikkert, har ingen bivirkninger og ikke er ringere i forhold til stationære enheder. Så det er fedt at tale om, hvad du virkelig forstår. Og i denne sammenhæng ser din erklæring ud som "min kosmetolog fortalte mig." Sjovt, ærligt.

Jeg købte enheden for to år siden, jeg bruger den, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Det hjælper mig med bronkitis. Det lindrer smerter i leddene. Eugene

Så hvem skal jeg tro? nogle siger, at "Nonsense", andre er glade. Er der ægte læger, der behandlede patienter med denne enhed?

Orion-laserapparatet er klinisk testet i førende medicinske centre, såsom: Russian Medical Academy of Postgraduate Education, Russian Scientific Center for Rehabilitation and Physiotherapy, Central Military Clinical Hospital opkaldt efter Mandryka, MONICA osv. (Den fulde liste er vist i manualerne). Apparatet "Orion" og bruges nu i disse medicinske institutioner til behandling af patienter såvel som på hospitalet for krigsveteraner nr. 3, Hospital opkaldt efter Botkin, Morozov børnehospital mv.

Herre! Virkningen er fra selvhypnose. Rent psykologisk påvirkning. Selvhypnose er en stor magt.
Du skal meget, meget imponere over dig selv, at dette vil hjælpe, og at der vil være en effekt, selv uden en enhed.

Vores hund havde bursitis i forpote. Næsten et år hver måned gik de til veterinærklinikken for at fjerne denne ujævnhed. I sidste ende fik vi at vide, at bursitis ikke behandles. De begyndte at køre “Orion” i 10 minutter rundt om denne ujævnhed. Det faldt efter de første sessioner og forsvandt derefter helt. Allerede 10 år vises ikke. Her er en sådan "antydelig" hund.

lå på hospitalet, de brugte en Mustang 2000-enhed. Han tog smerter, men hjalp ikke et stykke tid, eller ved ikke, at jeg har coxarthrosis på 4 grader

Snuble! Jeg er læge.
"og meget tilfreds med resultatet hjælper mig med bronkitis, lindrer godt smerter i leddene i Eugene".
Du forvirrer ikke noget der, Eugene? Betændelse i bronkier (bronkitis) og ledssmerter (tusind og en årsag) er lidt forskellige ting. Og grundene, det forekommer mig urimelige, er forskellige.
I hænderne på dette "mirakel" af teknologi holdt ikke, praksis ikke, men jeg kender lidt fysik, radioteknik (den anden specialitet udover medicin). Noget lugter af det hele den sædvanlige reklamebehandling.

god eftermiddag!
Hvis du virkelig er en læge og forstår metoder til fysioterapi, skal du vide, at laserterapi - som en behandlingsmetode - er blevet brugt i mere end 40 år, og listen over indikationer for denne metode er virkelig bred. Orion-apparatet tilbyder behandlingsmetoder for mere end 150 sygdomme i forskellige organer og systemer. Alle metoder er udviklet på grundlag af kliniske forsøg og bruges effektivt ikke kun i behandlingen derhjemme, men også i den kliniske ramme..
Og forresten at drage konklusioner og konklusioner uden at vide, hvad du taler om, i det mindste ikke professionelt.

Ingen tvivler på laserstrålens egenskaber.
Men i enheder til hjemmebehandling er der ingen denne stråle-
der er en enkel LED-lommelygte, og den heler kun
placebo-metoden - selverhypnose og bedrag,
at sikre det inde i krystallen for laserstråling-
af lyset fra en laser og en lommelygte (diode) - forskellige ting!

Hjælper enheden med psoriasisgigt.

god eftermiddag!
Ja, Orion-apparatet hjælper i behandlingen af ​​psoriasisartrit. Laseren lindrer betændelse, hævelse, smerter, gendanner sammensætningen af ​​intraartikulær væske, gendanner brusk og ledoverflader.

Jeg bruger en lidt anden laserenhed, laser hjælper. Men under en forværring kan det forårsage forringelse (fordi sygdommen trækkes indefra til hudens overflade). Det anvendes normalt, når sæsonforværring lige begynder at aftage..

Er det muligt at bruge enheden til arytmier

God eftermiddag! Ja, Orion-apparatet er indiceret til behandling af arytmier: laserstråling gendanner ledning i nervefibre og knuder, forbedrer ernæring af hjertemuskler og blodkar, har en antistresseffekt og reducerer hyppigheden af ​​angreb.

Naboen reparerede en sådan enhed (barnebarn skar ledningen fra pulsgenerator til emitteren). Der er ingen laser. Der er almindelige superbride LED'er som i mange børnetøj. Effekten af ​​behandlingen skyldes udelukkende selvhypnose, eller det er bare en skam at indrømme, at du har brugt penge på Mr. Oh, og sådanne rygter.

god eftermiddag!
Det, du lige har skrevet, kan kun kaldes delirium. Tilsyneladende er du ikke en særlig god elektronisk ingeniør, da du ikke kan skelne mellem LED og laser. Kom til vores fabrik og demonstrer din superkendskab.
Og hvis den terapeutiske virkning kun skyldes selvhypnose, så stå under en regelmæssig pære og prøv at foreslå dig selv, at den behandler dig.
At gøre en god ting, der virkelig hjælper, er ikke let. Men at engagere sig i chatter - ingen særlige færdigheder kræves.
være sund.

Venner alt dette komplet Sælg som ekstramateriale og andre lokker de sidste dråber hos syge mennesker.

hvorfor taler du noget vrøvl, hvis du ikke har kontrol over spørgsmålet ?! Der er virkelig en laseremitter i enheden og ikke en LED.

Hvis du vurderer det, du skrev, er dine kvalifikationer ikke høje nok, eller du har ikke viden på dette område. Orion-enhederne indeholder netop lasere af høj kvalitet, som ikke behøver at forstærkes med en skjult magnet, som det gøres i andre laserapparater til hjemmebrug. En sådan lasers levetid er mere end 10 år. Og alle disse data bekræftes af flere officielle dokumenter, du kan komme til vores kontor og se selv. Og den terapeutiske virkning bevises ved kliniske forsøg i førende medicinske centre og er ikke resultatet af auto-forslag. Hvis vi alle var så antydelige, ville vi slet ikke have brug for medicin.

For Neli Vladimirovna.

Er du sikker på, at en elektronisk ingeniør ikke kan skelne en LED fra en laser?
Fortæl i en nøddeskal laserprincippet (essensen)?

God eftermiddag! Jeg beder dig om at være med til produktion, se på komponenterne, og fagfolkene vil forklare essensen af ​​handlingen for dig på et professionelt sprog. Dette vil være mere korrekt og overbevisende end at rejse en polemik her. Kontakttelefon (495) 921-33-23.

I Orion er der sandsynligvis en lysemitterende diode, der giver mindre strålingskraft end en laser (hvilket er nødvendigt, når det bruges derhjemme). I øvrigt på hvilken bølgelængde arbejder de ?
Men anmeldelserne, der købte Orion, overbeviser ikke, fordi de alle er anonyme.
Telekommunikationsingeniør, der agter at købe en sådan enhed.
12/06/12.

Vigtigste egenskaber:
Laser - puls halvlederinjektion.
Bølgelængde - 0,89 mikron.
Pulsstrålingseffekt - 8 watt.
Puls gentagelsesfrekvens - 1500 Hz.
På det officielle site orion.su er der ingen anonyme anmeldelser af eksperter og forbrugere. På firmaets kontor er der endnu flere af dem - fra rigtige breve, som vi har samlet i 20 år - Orion-apparatet har eksisteret og solgt i så mange år.

Min kone havde ofte knæ. Vi prøvede en masse ting. Den bedste behandling var laserbehandling (orion eller ej, jeg vil ikke sige det). mere end 2 år er gået. Stort set glemt smerter i knæene. Og nu har det rørt mig, men den læge, hvis kone blev behandlet i denne klinik, blev ikke pensioneret. Nu vil jeg købe en Orion-enhed til mig selv. Jeg tror, ​​det er han. I øvrigt er klinikken placeret i byen Novosibirsk på Oktyabrskaya metrostation (traumatologi). Den, der ikke tror, ​​kan forhøre sig.

er det muligt at bruge anordningen til atrieflimmer

Jeg kan ikke huske, hvor mange år siden jeg købte enheden, men købte den som et alternativ til stærke blodfortyndende piller og til at lindre smerter (jeg har bentrombose), jeg kender ikke selvhypnose, som nogle skriver eller ej, men det hjælper mig virkelig, og i dette tilfælde er jeg klar til selvhypnose betale, men skeptikere vil ikke hjælpe dig i dette liv, at du ikke tror på noget.

Nelya Vladimirovna! Jeg vil købe en laserterapienhed. De annoncerer UZOR Med MAXI på tv, det koster næsten tre gange så meget som Orion - 36.000 rubler. Hvad er forskellen?

Er der nogen, der har forsøgt at behandle bihulebetændelse (kronisk)? Hvad er resultatet, fortæl mig?

Jeg har brugt Orion 5. I mange år vil jeg skrive en ny ud. brød indlægene. Jeg vil gerne fortælle dig, at det hjælper mig personligt med artrose, lindrer tandpine i et stykke tid, med radiculitis en stor hjælper, og bihulebetændelse behandler. Det vigtigste er at tilpasse sig det. Jeg varmer mit knæ i 15 minutter i 3 dage og går i 2-3 uger uden smerter. Så passerer ryggen. Jeg tager næsten ikke piller. Medmindre når en alvorlig forværring.

Jeg har gigt i de øvre og nedre ekstremiteter samt insulinafhængig diabetes mellitus. Kan Orion bruges til at behandle led i mine arme og ben? Hospitalet blev afvist, insulinafhængigt - det kan du ikke.

Mistet brugermanual. Er det muligt at downloade eller købe
ny?

placebo. Det er du, du skal bebrejde! Jeg ville håbe. Du har ingen samvittighed, herrer. Skønt hvad en samvittighed, hvis vores vigtigste nationale idé er profit. Spis godt mine 13 t!

Jeg læste din forhandling, og der er kun flere spørgsmål.
For det første annoncerede ansigtet fra producenten Nelya Vladimirovna laserbølgelængden på 0,89 mikron. Kære! Dette infrarøde interval er ikke synligt for det menneskelige øje. Din vision ender på 0,7 mikron.
Som reference - det menneskelige øje kan se stråling i området fra 0,395 til 0,7 mikron (fra lilla til rød).
Så hvis du bruger enheden, og på samme tid ser du lysstråler, der udspringer fra den, er den bestemt ikke erklæret af producenten og bestemt ikke dem, der er nævnt i certifikatet for 93 år.
Infrarød laser er en af ​​de mest almindelige laserenheder. For eksempel bruges det til at pumpe lasere, der fungerer inden for det synlige interval, hvis arbejdslegemer multiplicerer svingningsfrekvensen. Men faktum er, at åbne kilder til infrarød laserstråling er ekstremt farlige for syn ved kraft, der er størrelsesordener mindre end de deklarerede 8-9 watt. I de samme grønne laserpegere er der specielle filtre, der forsinker det infrarøde spektrum, selv blandt kineserne. Ellers er irreversibel uklarhed af de gennemsigtige dele af øjet og en lokal retinalforbrænding mulig. Når noget stærkt synligt lys rammer dine øjne, vender du dig instinktivt væk. Infrarød du ikke kan se. og kraftig stråling uhindret ødelægger dit syn.
Hvis borgeren ovenfor reparerede denne enhed og så super lyse LED'er i den, er det åbenlyst: enten han havde at gøre med en slags falsk, eller dette er virkelig bare en anden diamant. Udover. at tænde en 9 W-laser fra to AAA-batterier er ikke så simpelt. Selv hvis vi tager højde for moduleringen på 1500 Hz, så med en driftscyklus på 1 til 10 impulser (og lasereffektiviteten er langt fra 100%), er effekten fra batterierne mindst 1 W. For to batterier til 3 volt er denne strøm over 300 mA. Undskyld mig. det skulle være sååå gode AAA-batterier.
At positive anmeldelser på ingen måde alle blev skrevet af virkelige mennesker siges af en meddelelse fra en bestemt Olga, der ønsker at købe en ny enhed, fordi de gamle ledninger blev brudt af. Folk er normalt nødt til at reparere krøllejern til en pris af 150 rubler, og med enheden er alt så enkelt. klistremærket kom af. Du skal købe en ny enhed. Hun kan ikke være så velhavende, at hun har råd til det! Enhver, der har råd til det, kan behandles i Tyskland, Israel generelt, hvor der er medicin og ikke involveret. mor knælende derhjemme.
Jeg taler ikke i et års certificering. I de 90 år kunne du registrere noget: en evig bevægelsesmaskine, juni, Kasperovsky, enhver gravitap!
Det vigtigste kriterium i sådanne spørgsmål er, om der er komplette analoger produceret i Tyskland, staterne og Israel. certificeret af deres vestlige landes sundhedspleje. Ethvert forsøg på at bære vrøvl om den "unikke" russiske teknologi er 100% kvakery!

Tak for det detaljerede indlæg. selv den måde, producentens repræsentant Nelly Vladimirovna reagerer på beskeder på forummet, henvender sig til personligheder og forringer menneskers mentale og professionelle evner, er alarmerende. Dette er taktikken for markedsklynger. De vil inspirere dig til at være fjols, og så koger du dit skrammel.

Jeg har denne orion. komplet crap. købt på internettet. i ansigtet ville sælgeren have kastet det. men finder det ikke allerede. komplet vrøvl. behandlet ondt i halsen. 2 uger til dem. indtil anginaen selv passerede enheden hjalp ikke. og åh om andre sygdomme, vil jeg ikke sige noget. ikke effektiv 100%

Hvilken laser - hvad slags behandling alt dette er vrøvl og bedrag. og det er tid for dig at tørre kiks (kom godt med)

Jeg støtter. og om effekten og især om kiks!
charlataner!

Og nogen har et læremiddel?
Jeg vil prøve enheden på mig selv (mine knæ er ondt), skrive ned, hvad der står i behandlingsmanualen "arthritis", hvordan man "anvender", "kører", og om to uger afmelder jeg hvad der skete. Nu, to dage bare lægge skiftevis på mine knæ i 3-4 minutter.

Nå nå! Hvem er der for at tro? De ville prøve, og så kan du købe eller ikke købe

Jeg har brugt denne enhed i 10 år. Alt, hvad der er skrevet i anbefalingerne til dets anvendelse, er fuldstændigt pålideligt og sandt. Det er kun takket være ham, at jeg flytter. Tak til skaberne.

Annoncering kan kun have tillid til efter offentliggørelsen af ​​protokoller for kliniske forsøg på Internettet i certificerede medicinske institutioner. Sådanne protokoller, selvfølgelig. Nej, eller der er anmeldelser af Sharashkin-kontorer, der modtog bestikkelse. Kapitalisme, du kender.

Enheden er super, en familielæge, en fremragende foryngelse, behandler sin mands led, søn acne og meget mere kan. At dømme efter de negative anmeldelser brugte folket simpelthen ikke engang det, at de skriver sådan en dritt, eller konkurrenterne er virkelig korsfæstet

For omkring 7 år siden fik jeg ordineret et kursus med laserterapi på et forslået knæ, hvilket i det mindste forårsagede smerter. Behandlingen fandt sted på hospitalet i Department of Internal Affairs i byen Kostroma. Smerterne forsvandt helt efter kurset, skønt jeg før det sandsynligvis blev belastet af dem i mere end en måned. I forbindelse med ønsket om at hjælpe min 71 år gamle far med knæene besluttede jeg at finde ud af, hvilken slags enhed det var. Og det ser ud som om det var Orion med to udsendere. I den fysiske afdeling var der to stillinger med sådanne enheder. Så min personlige mening er, at enheden er nyttig og virkelig fungerer..

Min mand havde udslettet znarteriitis. handicap. Alvorlig smerte i benene, især når man går. Vi prøvede denne enhed, effekten var. Han kunne have gået en længere afstand uden smerter. Det er nødvendigt at læse instruktionerne omhyggeligt og vælge de relevante DOTS tydeligt. Og det er vanskeligt at gøre derhjemme uden at kende deres placering, fordi hver person er forskellig. Dette er sandsynligvis hvorfor nogen ikke havde et resultat. Min mand arbejdede med laserapparater, men med en mere kraftfuld handling og vidste deres resultat..

ikke plage din @ opu. du ved ikke HVORFOR, men anbefaler. hvorfor? se anvendelsen af ​​Sergey Lustov. så blev der skabt et rigtigt apparat, så hvordan ?! Tak til sundhedsministeriet - begravet. åh godt, emnet er meget menneskeligt - kineserne er også mennesker.

Denne Orion er ikke engang en laser, og endnu mere er det usandsynligt, at det har nogen terapeutisk effekt. Infrarød diode + pulsgenerator. For øvrig skrev jeg kursach om dette skrammel. Og skaberen af ​​denne enhed er bestemt godt klaret til at sælge en laserpointer til prisen for ikke den mest elendige smartphone, du har brug for talent.