Institute of Eye Microsurgery opkaldt efter Fedorov

Kære patienter!

Vi vil informere dig om de foranstaltninger, klinikadministrationen har truffet for at reducere risikoen for spredning af en ny coronovirusinfektion. Når du kontakter vores institution i det aktuelle vanskelige tidspunkt, skal du bemærke begrænsningerne.

For at sikre sikkerhed og forhindre spredning af ny coronavirus-infektion (COVID-19) og beskytte klinikpersonalet, skal patienter, der er ankommet til diagnostisk undersøgelse og kirurgisk behandling, udføre en udtrykkelig analyse af COVID-19. Efter at have modtaget et negativt resultat af analysen, vil patienten have lov til at gennemføre en undersøgelse (operation). Prisen for analysen er 1270 rubler. Aktuelle oplysninger om bestået test på covid-19 kan afklares pr. Telefon: +7 (8352) 48-25-86. Årsag: Letter of the Federal Service for Supervision of Consumer Rights Protection and Human Wellness af 04.04.2020, nr. 02 / 6338-2020-15 "Om henstillinger til forebyggelse af coronavirus-infektion (COVID-19) blandt arbejdstagere".

Seponering af planlagte patienter.

Ved tilstedeværelse af symptomer på akut åndedrætssygdom i patienten eller hans nærmeste familie, skal du afstå fra behandling. Hvis der er åbenlyse symptomer på forkølelse, nægtes en sådan patient indlæggelse. Ved indgangen til klinikken testes alle besøgende på en termisk billeddannelse. Med tegn på feber udføres termometri. Hvis temperaturstigningen bekræftes, er vi tvunget til at nægte at acceptere en sådan patient.

Forsøg at begrænse antallet af mennesker, der ledsager patienten. Hvis patienten har behov for akkompagnement, lader vi kun en eskorte til klinikken.

Vi minder dig om, at den største risiko for det komplicerede forløb af infektioner forårsaget af SARS-CoV-2 er hos gamle mennesker såvel som personer med samtidig kroniske sygdomme.

Du kan finde ud af de mest aktuelle oplysninger om forholdene og muligheden for at søge hjælp til vores klinik samt om tidspunktet for genoptagelse af klinikens regelmæssige funktion på vores officielle hjemmeside eller ved hjælp af telefonnummeret. Vi værdsætter dit samarbejde om at modvirke spredning af COVID-19. Opretholdelse af sundheden for vores patienter og klinikpersonale er en prioritet, når de ovennævnte restriktive foranstaltninger implementeres. Håb om gensidig forståelse.

Vores besøg i ISTC "Eye Microsurgery" opkaldt efter N.S. Fedorova. Lægeres mirakel eller inkompetence?

Piger, jeg vil bede om råd, det ser ud til at jeg her vil hellere finde det.

Min søn Nicholas havde årligt en astigmatisme ved en professionel undersøgelse, optometristen mistænkte astigmatisme, Kolya vendte sig om og kiggede ikke rigtig, efter seks måneder blev vi anbefalet kontrol. I en alder af 1,5 passerede vi en kommission til haven, og optometristen havde allerede nøjagtigt bekræftet os den komplekse myopiske astigmatisme (syn -2, -1,5) og henviste til Institut for Øjenmikroskirurgi. Jeg har en høj grad af nærsynethed i begge øjne, amblyopi af venstre øje, og min mand har moderat nærsynethed af begge øjne. Bedsteforældre på begge sider iført briller.

Vi besøgte instituttet, blev undersøgt i en halv dag, og som et resultat var der ingen astigmatisme. Absolut. Vision +0,25, lægen sagde, at i denne alder kunne plusset have været større, så begrænsningen af ​​at se tv osv. efter et års kontrol. Godt gået, kan du sikkert gå hjem!

Selvfølgelig var jeg meget glad, men nu tror jeg, 2 læger lægger astigmatisme og minus, men nu er det ikke og plus.

Spørgsmål. Efter nogen tid vil jeg tjekke min søns syn igen. Hvis nogen har dokumenterede faciliteter eller læger, så fortæl os det. Det ser ud til, at instituttet er en respekteret institution, og en læge i den højeste kategori bør ikke give anledning til tvivl, men jeg vil hellere holde sig væk end skandaløs.
På forhånd tak for dine svar.!

MNTK dem. Fedorova Moskva - anmeldelser, udtalelser

Yandex-søgning
Til side.
Side 1 af 212>
07/02/2014, 12:03# 1
07/04/2014, 13:31# 2
cambric
Se profil
Find flere indlæg af Kembrick

I en anden tråd af forumet rejste han spørgsmålet om operationens hensigtsmæssighed netop i ISTC dem. Fedorov i Moskva, men det viser sig s-off-druknet.

Jeg beder dig om at overlade en mening om klinikken til dem, der allerede har haft operation der.

PS: måske er manglen på anmeldelser et dårligt tegn? Ligesom ingen laver LC der, er der ingen der giver anmeldelser?
PPS: det viser sig, at Fedorov bruger russisk udstyr? Det er værre end udenlandske analoger?

08/14/2014, 14:20# 3

For cirka to år siden gjorde min far lx på glaukom der, i år sagde de, at grå stær allerede var på det øje, vi har også brug for at blive operation.

hvad der fik os til at mistænke: på kort tid flyttede klinikken helt til et nyt sted, og næsten alt personale skiftede.

20/08/2014, 16:27# 4
08/20/2014, 17:22# 5
Kemiker
Se profil
Find flere indlæg af Chemist
08/25/2014, 17:10# 6

Jeg foretog en operation der. Efter anbefaling fra venner, der allerede har gjort.

Undersøgelse Kom til 8.30.
Det var nødvendigt at tage ud, betale og sidde i kø. Der er ingen poster i et bestemt tidspunkt.
Jeg ventede bestemt en times tid, indtil de inviterede mig.
Med jævne mellemrum var der "bekendte", der gik ud af sving (når alt kommer til alt en statsinstitution, skønt en betalt afdeling).

Da jeg blev undersøgt, stillede jeg spørgsmål, besvarede alt, fortalte og forklarede.

Efter kontrollen gik jeg til lægen (alle de samme mennesker er i kø, men allerede hurtigere).
De sendte til nethindetest, der var allerede en streng læge, men alt gik fint (ubehageligt, men ikke smertefuldt).

Han vendte tilbage til lægen. Pakhomola A.L. fremragende specialist, talte om alt, talte om operationer, sagde, at du kan gøre hvad som helst, da minus ikke er stort og hornhinden er tyk nok.

Tilmeldt en operation.


En uge senere ankom torsdag.
De sagde til 13, men det viste sig at ankomme til 11 med noget.
Som et resultat påtog de sig straks operationen.
Jeg skulle ikke vente længe.
Selve operationen gik godt og hurtigt..

Næste morgen kom jeg for at tjekke - en enhed i hvert øje))))
Efter 2 uger, genundersøgelse, er resultatet det samme.

Patientanmeldelser

Feedback (130)

Jeg udtrykker min taknemmelighed til Dmitrij Pavlovich Likhachev! Dette er en professionel af højeste klasse! Selv i Moskva, i Helmholtz Research Institute, nægtede de at operere på mig (øjet er meget komplekst + bred nystagmus og det eneste, det andet øje er blind), og Dmitry Pavlovich lod mig ikke helt blinde, han gjorde sit job perfekt, og jeg ser igen! Jeg bøjer mig for dig, Dmitry Pavlovich, og lang levetid!
Med venlig hilsen Chukmarev S.A..

Jeg takker oprigtigt Yulia Ivanovna Lanovskaya for høj professionalisme, opmærksomhed og venlighed. Jeg var så bange for operation. Yulia Ivanovna, der forstod min tilstand, charmerede mig simpelthen med sit smil og vittigheder! Det var sådan en individuel tilgang! Før operationen, da hun så mig, smilte hun og sagde: ”Fejen er kommet, vær ikke bange, alt vil være fint” Og alt er fint takket være Julia Ivanovnas gyldne kuglepenne og venlige hjerte.
Sundhed til dig Julia Ivanovna, lykke og velstand! Succes og velstand for hele ISTC-teamet!
Med taknemmelighed Tsepkova Nadezhda Grigoryevna

Jeg udtrykker min dybe taknemmelighed til Taiguzin Radik Shamilyevich. Følsom, lydhør, opmærksom person. Fantastisk læge. Jeg opererede på begge øjne, jeg er tilfreds med resultatet! Mange tak for dette! Jeg ønsker ham helbred, alle de bedste og lydhøre patienter! Denne læge er på hans sted!

Jeg vil gerne takke og lykønske Defender of Fatherland Day med den vidunderlige læge og ægte mand Yuri Vladimirovich Myagkov for hans erhvervserfaring og menneskelige holdning til mennesker. Tak så meget, du vendte tilbage til mig ikke kun min vision, men også min tro på fremtiden. Jeg ønsker dig succes i dit hårde, men meget nødvendige arbejde og lykke til dig. Handlingen blev udført den 12/17/19. Tak doktor. Ilyina E.V. Magnitogorsk

Jeg vil udtrykke min dybe taknemmelighed til alle klinikpersonale for deres venlighed, lydhørhed og professionalisme. Da jeg gik til klinikken fra Chelyabinsk-regionen var der en følelse af frygt, men den gik gradvist, fra et møde i lobbyen på klinikken, fra optagelse i registreringsdatabasen og undersøgelse på kontorer. 2020/02/12 Jeg havde en operation (grå stær) Kandalov Konstantin Alexandrovich. Tak til Konstantin Aleksandrovich for den opmærksomme holdning, professionalisme, for den følsomme holdning, for den tilbagevendte vision. Tak til sygeplejerskerne i operationsstuen på 5. sal for deres følsomme holdning til patienter. Tak til kantinepersonalet for lækker mad tak til ordinærerne for deres opmærksomme holdning til patienter. I din klinik er alt gjort for patienter, som ikke har været set i lang tid selv i betalte klinikker. Bare chokeret over dit arbejde og holdning..
Jeg ønsker Dem alt godt helbred, professionel succes, held og lykke, fred og godt.
Kyshtym, Chelyabinsk-regionen.

Jeg vil udtrykke min taknemmelighed til Oleinik Dmitry Vyacheslavovich for en vellykket operation, for din professionalisme. Tak for din opmærksomhed til patienter! Jeg vil ønske dig et godt helbred og professionel succes.

Jeg vil udtrykke min taknemmelighed til Sergey Ivanovich Semenyachenko for de vellykkede operationer. Tak for dit arbejde, for muligheden for at se og leve et fuldt liv.

Jeg vil gerne udtrykke min taknemmelighed til øjenlæge, mikrokirurg Saneeva Zhanna Khaziahmetovna for den vellykkede operation på mit håbløse øje. Tak, fordi du vendte tilbage mit håb om et normalt liv, for at se verden i begge øjne! Jeg takker også hele personalet på klinikken for deres lydhør og venlige holdning.!

Hej!
Jeg udtrykker min dybe taknemmelighed til alle klinikpersonale for kvalitetsbistand og professionalisme. Start fra arkivering af dokumenter i receptionen og slutning med et uddrag, utroligt godt koordineret arbejde på alle niveauer!

Mange tak til de medicinske søstre for daglige forbindinger takket være kokke i pensionatet. Tak alle for din følsomme holdning til patienter..

Selvfølgelig mange tak til lægen Saneeva Zh. Kh. For følsomhed i arbejdet, følelse af takt, for at have hørt på os, patienter, fordi vi er forsvarsløse mod vores ulykke, sygdom!

Ankom fra Khanty-Mansi autonome Okrug-Ugra i 3000 km! Jeg har aldrig fortrudt
Jeg blev chokeret over kvaliteten af ​​arbejdet
Pas på dig selv, vær sund!

Med respekt og enorm taknemmelighed, Grishakova Eugene. 2019/03/25
G. Nizhnevartovsk

I juni 2019 blev jeg opereret for grå stær ved Orenburg Eye Microsurgery MNTK, på grund af det faktum, at jeg ikke fulgte adfærdsreglerne i den postoperative periode, jeg begyndte at have svær øjenbetændelse, selv øjetab blev ikke udelukket, men jeg var meget heldig at være i hænderne på en vidunderlig læge, øjenlæge Svetlana Mikhailovna Tsoi.
En lille, smuk kvinde, klog og kompetent specialist gjorde alt for at redde mit øje. Først nu, et halvt år er gået, kom jeg op og indså, hvad der var sket, i hvilken svær situation jeg var.
Kære Svetlana Mikhailovna, kære du er læge, meget tak for det du gjorde for mig! Godt nytår til dig og dine kære, dit team, der udfører et sådant ædle job - heler og hjælper os, og heler på et så højt fagligt niveau.
Jeg ønsker dig helbred, succes i alle dine bestræbelser og forpligtelser, kærlighed.
Jeg udtrykker min dybe taknemmelighed over for chefen for klinikken - ekspertkabinet og Olga Polyakova, kirurg Kudryashov Sergey Anatolyevich for deres menneskelige holdning, for deres professionalisme.
Efter svær betændelse skete løsrivelsen af ​​nethinden, og igen begyndte hele holdet at handle. Mange tak til lægen Lomukhina Elena Alekseevna, for venlighed og forståelse, for støtte.
Godt nytår til jer alle. Al sundhed og held og lykke i alle dine anliggender og bestræbelser.

Kommentarer og forslag

Min mor havde blødende blødning og nethindeafskillelse, det var nødvendigt at operere hurtigt. Jeg kan hverken sige noget dårligt om kvaliteten af ​​personalet på klinikken eller om kvaliteten eller resultatet af operationen. Visionen vendte tilbage efter operationen. Andrey Mironov, den førende kirurg på klinikken, konsulterede og opererede med mor. Vi er meget taknemmelige for ham. Men minus. overlapper alle fordele - uendelige timelinjer. Jeg forstår, at Andrei Viktorovich selv ser på næsten alle patienter, optager alle sager, men administrationen kunne organisere arbejdet.

Der var en meget behagelig holdning til klinikpersonalet (min mor opererede med grå stær). Meget opmærksomme læger og sygeplejersker. Bliv ved!
Særlig tak til kirurgen Mironov Andrei Viktorovich.

Hun blev opereret på klinikken for 2 uger siden. Fjernede grå stær. Jeg har allerede glemt operationen, men de ugentlige konsultationer med lægen (inkluderet i udgifterne til operationen) minder mig om den. Operationen blev udført meget professionelt, efter hver konsultation i centret tager jeg til min læge på bopælsstedet, hvilket roser min kirurgs arbejde meget. Holdningen til patienter er meget høflig, tålmodig og omhyggelig. Mange tak til alle ansatte. Og jeg vil kun ønske klinikken yderligere vækst og velstand.

Hej! I begyndelsen af ​​december kom de med deres mor til Andrei Viktorovich. Han fortalte meget tydeligt os om grå stær. Anbefales at blive betjent. Han udførte operationen selv. Mor begyndte at se, som jeg ikke havde set de sidste hundrede år! Selv kom jeg til korrektionen. Troldmanden - Andrey Viktorovich på fem minutter vendte verdens længe mistede lyse billede tilbage til mig! TAKKE! Nu bragte en datter. Gentag ikke dine fejl.

Hej! Jeg vil gerne lære mere om grå stær, fra dig. Hvordan operationen gik og efter den, hvordan du følte dig. Og hvor meget denne operation koster dig. takke.

For en uge siden besøgte jeg Fedorov-klinikken, gjorde jeg laservisekorrektion. Jeg er meget tilfreds med servicekvaliteten og resultatet! Klinikpersonalet er høfligt og venligt, administratorer hilser patienterne med et smil, og det er meget vigtigt, før de går til lægen. I receptionen forklarede lægen alt på et meget tilgængeligt sprog, hun udpegede dagen for operationen. Selve operationen var hurtig og fuldstændig smertefri. Mange tak!! Jeg har nu 100% vision.
For dem, der vil lave laservisningskorrektion - sørg for at medbringe solbriller!

hej hvor meget koster behandlingen i en cirkel.

Som lovet afmelder jeg mig. I sidste ende besluttede jeg at blive opereret i denne klinik. Bestået prøver. For øvrig er det ligeglad med klinikken, hvis du ikke tager prøverne her. Jeg overleverede til Invitro i nærheden af ​​mit hus. Jeg ringede til klinikken om, at testene var klar, og pigen fra registreringsdatabasen rapporterede dagen og tidspunktet for operationen. Handlingen fandt sted i to opkald. Først blev nethinden rettet, lasersvejset og presset med tungt vand. Efter 10 dage blev vandet erstattet af gas. Og selvom Andrei Viktorovich advarede om, at intet ville være synligt med gas de første dage... Jeg var stadig så bange)) Efter en uge løste selve gassen næsten halvvejs. Efter yderligere 10 dage var der kun en lille boble tilbage. I dag er den tredje dag, hvor gassen er forsvundet, og nøjagtigt en måned siden den første operation. Synet er omtrent det samme som før eksfoliering, det kan være lidt værre. Men bestemt bedre end før operationen. Vi vil se, hvad der er næste.

Jeg vil gerne dele min oplevelse: I december 2012, lige før ferien, havde jeg en nethindeløsning. Det blev betjent i Krasnodar MNTK, sat en tætning og pumpet gas. Efter at al gas kom ud, bestemte kirurgen, der opererede på mig, den gentagne løsnelse af nethinden. De satte en sæl igen, men nethinden lagde sig ikke igen. Broder fandt denne klinik på Internettet. Jeg måtte til Moskva, det var skræmmende at se på øjet... Andrei Viktorovich Mironov kiggede på mig på Fedorov-klinikken. Så rolig, selvsikker. Det ser ud til at hans ro og "inficerede" mig)))) Han fjernede sælerne, lavede en vitrektomi og introducerede silikone. I 4 måneder kiggede jeg på verden gennem et akvarium, men jeg SAG. Efter 4 måneder kom hun igen til Moskva for at fjerne silikonen og udskifte linsen (min sløret). Nu med minus 0,75 ser jeg 60 procent. Jeg er ikke i tvivl om, at der er andre gode specialister i Moskva, men jeg har bestemt kun tillid til Andrei Viktorovich! En professionel med stor bogstav, hans hænder er simpelthen gyldne. Til alle i en lignende situation vil jeg kun anbefale ham.

Tak for tip. Næsten det samme problem. Jeg leder efter din læge Andrei Viktorovich. Hvad er hans efternavn?

Jeg indsætter også mine "fem cent".
Ja, i klinikopstillingen. Ja, jeg må sidde i denne linje, selvom jeg ankom til tiden og vente på et opkald til kontoret. Og jeg, som ”patient i kø”, vil blive accepteret til undersøgelse til tiden. Og som ”patient på kontoret” vil jeg gerne have, at lægen giver mig så meget tid, som det har brug for mig, og ikke begrænset til 10-20-30 minutter.
Og Mironov giver hver så meget som nødvendigt. Der har du køen - i nogen 15 minutter, hvis sagen er enkel, og for nogen er 45 minutter ikke nok, hvis sagen er alvorlig. Og Mironov har ikke enkle sager. Nu foretager enhver kirurg en grå stær, og Andrei Viktorovich fra hele Moskva går, nogle med en skade, nogle med en løsrivelse. Sidste gang jeg var i receptionen, var en ung mand, kun 20 år gammel, og allerede blind i det ene øje.
Andrei Viktorovich satte en nethinde på min plads for et år siden, og på trods af køen vil jeg vente på, at han bliver undersøgt.

George, tro ikke engang. Overlever analyser og til operationsstuen. Nethindeafløsning truer irreversibel blindhed. Kun tak til Andrei Viktorovich, ser min datter nu. Vi har diabetes, men baggrunden var først en blødning i øjet. Behandlet med injektioner, dråber, var der en vis forbedring. Derefter sagde lægen, at du har nethindeløsning. De blev indlagt på hospitalet. Semashko. Igen behandlet med tabletter og dråber. Effekten er nul, lægerne trak kun på skuldrene. Det er godt, at datterens ven fandt telefonen til Andrei Viktorovich Mironov. Han opererede også på os. Vi beklager kun, at vi ikke fik en aftale med ham med det samme.

Min søn har løsladelse af nethinden og grå stær, bedes du give Andrei Viktorovichs telefonnummer

Arbejd tlf. Mironov Andrei Viktorovich8-499-344-01-04

Hej Lyudmila Ivanovna! Jeg læste din anmeldelse. Jeg har den samme nethindeløsning. Jeg vil gå til en klinik i Moskva for undersøgelse. Jeg spørger dig, om du kan ringe til Andrey Viktorovich. En masse anmeldelser af positive anmeldelser om ham. Hilsen Rustam!

God dag til alle! Jeg som muligt og mange andre af den samme nærsynethed havde et alvorligt problem. En af de berømte Moskva-øjenklinikker blev diagnosticeret med Regmatogenous Subtotal Detachment of the Retina OD. En respekteret professor så på mig, så jeg behøvede ikke at kontrollere diagnosen dobbelt, men til den pris, jeg var nødt til at se efter noget mere loyal. Efter at have studeret Internettet faldt valget på Fedorov-klinikken.
Efter at have besøgt klinikken besluttede jeg at skrive en anmeldelse.
Før jeg besøger, blev jeg informeret om, at der er parkering, jeg kørte i bil. Der er parkering, men desværre er der overhovedet ikke tomme pladser. Den tid, jeg blev optaget, viste sig at være det tidspunkt, jeg ankom til klinikken. I alt lovet 1,5-2 timer, opfyldte ikke. Det tog mindst 10 minutter at gennemføre en medicinsk historie. Jeg kunne godt lide, at kassebanken (og du kan leje et bankkort) ligger her, selvom du ikke behøver at spilde tid på vejen og henvende dig til kassen. Så gik jeg til eksamenslokalet. Lad mig minde dig om det. Jeg havde en aftale tid. Jeg gav sygeplejersken den medicinske historie. Bedt om at sætte sig ned og vente. Korridoren eller snarere hallen er tilstoppet til at vente. Folket sidder og står, medmindre det lyver. Mens han ventede lyttede han til, hvem der siger hvad. Fra samtaler med "gamle timere", som her allerede 5-6 gange indså, at situationen er normal, så at sige, arbejde - sidde og vente. Efter ca. 20 minutter inviterede de mig ind i studieværelset, der tog ca. 10 minutter, maksimalt 15, dryppede dråber og sendte dem igen ind i korridoren og ventede på de ”brede elever”. Som jeg forståede af samtalerne, er nethindekirurgen i klinikken alene. Og hvis du tror på dem, der allerede har haft operation, udfører han vidundere. Generelt begyndte jeg allerede at koge, men så kaldte de mig til kirurgens kontor. Dr. Mironov. Måske er dette den hurtigste, men med den største effektivitet, en del af hele besøget. Og lægen inspirerer selv tillid, ro og tillid til at opnå resultater, men uden overdreven optimisme. Undersøgelsen tog ham cirka 10 minutter, og på cirka 10 minutter forklarede han mig alt om min løsrivelse, samtidig besvarede jeg mine spørgsmål, som efter hans forklaring kun var to - “hvor meget” og “hvornår”. Hele besøg i stedet for de lovede 2 timer tog nøjagtigt 3 timer 10 minutter. Omkostningerne ved operationen her er 25 tusind lavere end i en anden klinik. Mens jeg tager prøver, og jeg tror. Afmeld her efter.

Han udførte en operation i Fedorovs klinik. Jeg er meget tilfreds med resultatet. Tak til alle klinikkens læger, alle kirurger for at give mennesker nyt liv. Han var helt blind med -10 og blev en normal person med -0,25. Alt skete smertefrit og meget hurtigt. mange tak.

så jeg lavede en excimer. så længe forberedte sig på dette, hvor mange læger og klinikker, der gik igennem... men blev her. var nu -7,5 nu 100% vision.
det er lige uden for ord, sådan en magisk følelse!
ikke nødvendigt at skvise, ingen grund til at bære briller med dig, ingen grund til at plage med linser.
bare enorme, umenneskelige))) mange, mange tak til klinikens læger.

Hun udførte grå stærkirurgi på Fedorov-klinikken i marts og nu (først i det ene øje, derefter i det andet). Jeg er meget tilfreds med holdningen og resultaterne af operationen (den var -6,5, og med grå stær -12 det højre øje, -10,5 til venstre), blev det -2. Opereret af Andrey Viktorovich Mironov. Meget opmærksom og behagelig læge. Tak til min kirurg og alt klinikpersonalet.

Klinikken er god, billig.
Én gang om året går jeg til en undersøgelse (jeg har perifer retinal dystrofi). Var hos Dr. Visus og hos Medsi. Men klinik dem. Fedorova er den bedste, selv om procedurerne er de samme overalt.

Vi ankom fra Kirgisistan med et makulært brud på nethinden i det højre øje i retning af vores læger for en konsultation med Dr. Mironov. Der blev afholdt en konsultation umiddelbart efter ankomsten, en operation blev planlagt på et døgn. Frygt kendte ingen grænser. Men Andrei Viktorovich beroligede og forsikrede, at alt ville være i orden. Jeg stoler på det. Nu ser jeg, nyd livet. Selvom næste dag kun var skygger synlige, skønt lægen advarede om, at der ville være gas i øjet, der forstyrrer udseendet. DETTE ER EN LÆKER FRA GUD. Jeg ønsker Andrei Viktorovich og alle de læger, der hjalp ham, alt personalet på klinikken sundhed, lykke og succes i deres hårde arbejde. Og igen et stort tak!

Andrei Mironov er en læge med gyldne hænder, det er urealistisk, at han havde fået operationen, jeg har en grå stær, uden udsigter, hospitalets læger kørte fortvivlet med deres forudsigelser - kompliceret, på en eller anden måde vandig, men takket være hans talent lever jeg og glæder mig ikke. Han tog det lige op og takkede ham på ubestemt tid)))

Jeg kom for at tjekke mit syn
Alt er hurtigt, kompetent. Jeg kan kun sige gode ting om læger
Jeg vil ikke udføre operationen, jeg vil vente, jeg vil ikke risikere det, mens jeg bruger briller.
Jeg har +8 med +2,5 cylindre

Jeg vil gerne takke lægerne for det fremragende arbejde med at vende synet tilbage til min far. De udførte operationen meget hurtigt, professionelt. Priserne er ganske rimelige for Moskva, sandsynligvis de laveste. Det har været 4 måneder, og far er meget tilfreds med resultatet. Vi anbefaler denne klinik til alle vores venner. Tak igen for det fremragende arbejde. Særlig tak til vores kirurg Andrei Viktorovich.

Fremragende klinik. Bedstemor havde operation, lægen i klinikken anbefalede at kontakte her. Et meget godt, tillidsfuldt forhold til læger udviklede sig straks. Bedstemor hører allerede dårligt, så meget tålmodighed med læger. Da det ene øje allerede var blændet, blev en operation øjeblikkeligt ordineret næsten umiddelbart efter behandlingen. Bedstemor er meget tilfreds.

Hej allesammen. Jeg er 34 år... Jeg har ikke set mit venstre øje i seks år ((((de hjalp mig med at redde det højre øje, Mironov udførte mig en operation for at løsne nethinden....

Klinikdrift under styrkelse af karantæne og antivirale foranstaltninger

Kære patienter!

OPMÆRKSOMHED! I perioden med restriktive anti-epidemiske foranstaltninger blev klinikens driftsform ændret.

I begyndelsen af ​​maj, i forbindelse med den forventede maksimale forekomst af coronavirusinfektion i Jekaterinburg, besluttede klinikens ledelse fridage fra 1. maj til 11. maj 2020..

Klinikens callcenter begynder arbejde mandag den 11. maj fra kl. 11.00. I ferietiden fungerer telefonsvarer - du kan give os en besked med en beskrivelse af din situation, spørgsmål - og for alle indgående beskeder i den ikke-arbejdsperiode ringer vi dig bestemt tilbage.

Vi håber virkelig, at det fra den 12. maj 2020. Klinikken, som hele landet, vil gradvist vende tilbage til den sædvanlige rytme i arbejde og liv. I øjeblikket vil de planlagte aftaler af online-øjenlæge fra 12. maj til 14. maj og med start fra fredag ​​15. maj, regelmæssig adgang til klinikker blive fuldt gendannet fuldt ud: voksne og pædiatriske øjenlæger, specialister i optiksalonen.

Hver dag under karantenen fungerer en service til levering af kontaktlinser og færdige briller. Bestilling er mulig døgnet rundt gennem hjemmesiden (se katalog) og telefonisk. (343) 27-37-190 (hver dag fra 10.00 til 18.00). Leveringsbetingelser kan findes her..

For at få dig til at føle dig beskyttet i vores klinik, har vi desuden (om komplekset med antidepidemiske forholdsregler i klinikken, der blev gennemført tidligere, læst her) følgende forhold:
1. Vi overførte en del af personalet, hvis funktioner kan udføres eksternt, til at arbejde hjemmefra, men patienter indlægges på klinikken, både primær og gentagen,.
2. Vi giver en maske til hver indkommende patient ved ENTRANCE.
3. Når vi aftaler, informerer vi patienten om, at vi af sikkerhedsmæssige årsager anbefaler, at du nægter at acceptere og give kontanter for at minimere fysisk kontakt og overførsel af infektion med pengesedler.
4. Vi gennemfører aktivt gratis onlinekonsultationer. Vores læger svarer via e-mail / sociale netværk / chat på de spørgsmål, der er sendt til alle patienter.
5. Vi måler konstant temperaturen ikke kun for alle ansatte, men også for patienter ved indgangen til klinikken.
6. Så at luften i rummet var konstant frisk, skiftede vi vores ventilationssystem til den maksimale tilstand, og ventilerede desuden alle værelser mindst fem gange om dagen!

Fedorov Clinic anmeldelser.

Indtrykket af service på hvert hospital afhænger af uddannelsesniveauet for arbejderne og også af niveauet for udstyr, der betjenes på hospitalet. Moderne centre kan drage fordel af det nyeste sæt grenudstyr. Det er ikke overflødigt at finde ud af, om en professor eller anden beboer i højeste klasse accepterer i centrum. Endelig besluttede du at kontakte en klinisk institution. Find vores læger på deres ressource, deres kvalifikationer, og det vil ikke være overflødigt at tilmelde dig et møde. Vi anbefaler at læse anmeldelser fra besøgende, der har bestået tjenesterne. Enhver vil gerne blive behandlet af en hovedlæge. Se efter ikke gode observationer for at reducere muligheden for en ubehagelig situation..

Forum

20. oktober 2010 17:34

Nogen blev opereret af T. Morozova. Fortæl lægen om, hvorvidt du kan stole på hende med hendes øjne.?

11. november 2010 17:52

Citér indlæg fra Andrew

I dag var jeg på en obligatorisk månedlig undersøgelse efter operation i klinikken - jeg har 110% af min vision (jeg ser en linje mere end nødvendigt), ingen spøgelser omkring lamperne, fremragende syn i mørke (ikke helt naturlig).

Af de ubehagelige ting var der kun tørre øjne tilbage (jeg støder på et par gange om dagen). Jeg kæmper med denne private blink, "tyggning" hjælper også :) - det hjælper med at frigive tårer, og selvfølgelig drypper jeg fugtgivende dråber.

Lægen sagde, at dette vil være endnu et par måneder. Hun gav også svar af høj kvalitet på flere andre spørgsmål..

Generelt er jeg absolut tilfreds med den beslutning, der blev truffet om operationen. Den systematiske tilgang til operation på Fedorov Clinic er på et højt niveau. Jeg tror, ​​at dette er nøglen til succes.

P. S. i klinikken er en tredjedel af alle patienter udlændinge. Jeg tror, ​​det er ikke tilfældet. Det taler om den globale standard for servicekvalitet..

hvis det ikke er en hemmelighed, hvilken læge foretog operationen

Emne: IRTC Eye Microsurgery Fedorova-anmeldelser

06/17/2013, 17:09 # 3

UTROLIG ORGANISATION AF ARBEJDSPROCESSEN!

11/26/2013, 12:31 # 13

Begynderindlæg 1

Min mor Katarak blev undersøgt i retning fra klinikken. Mor lider af Parkinsons sygdom (sygdommen er forbundet med bevægelsesvanskeligheder, vanskeligheder med at opfatte information og langsom reaktion - i meget generelle vendinger).

At arrangere en indledende aftale - cirka to timer i kø i receptionen.

Den første aftale med henvisning til operationen - 5. november - blev sendt til den forkerte afdeling. Tre timers ventetid i kø. Sendt til den afdeling. Morozovs læge begyndte at tage det 2,5 timer senere. Jeg tog patienter i cirka en time. Derefter forlod hun frokosten, som underrettet, i 40 minutter. Vendte tilbage efter 1 time og 40 minutter. Endnu en ca. 4 timer i kø, og min mor og jeg går ind på kontoret. Mor med vanskeligheder og min hjælp sætter sig på plads for at kontrollere øjnene. Tør mekanisk af stativet, hvorpå du skal montere din hage med et lommetørklæde. Doktorens råb: "Hvad laver du. Hvad vifter du med dit beskidte lommetørklæde her?" Min mor og jeg bøjede os, undskyldte, og lægen fortsatte:

"Og hvad hæmmes hendes sådan reaktion?" Jeg har forklaret. Men jeg ville allerede ramme. i alt 8 timer.

Betalte test formåede at passere på tre timer med lidt. Lægerne var opmærksomme og tålmodige, særlig tak til terapeuten V.Y. Torubarov. for følsomhed og forståelse!

Tests blev beordret til at bringe en bestemt dag og time. Kl. 10.00 Lav en liste. En mængde udmattede gamle mennesker på omkring tre dusin sad foran undersøgelsen indtil halv et. Sagtmodigt. Stikker hinanden piller og lidt vand. Et par meget ældre ægtefæller, godt over 80, forsøgte stadig at muntre desperate enlige gamle mennesker. Ingen mumlede og modsatte sig ikke! Erfarne mennesker sagde - det er altid sådan her! Mit forsøg på at konsultere en læge på et nabokontor med vægt på et høfligt spørgsmål mødte en så boorisk afvisning, at jeg, en person, der har arbejdet i mange år med justeringsmekanik, ikke fandt, hvad jeg skulle svare!

Endelig gik en ung kvinde, der ledsagede sin mor, for at finde ud af, hvad der var sagen. Efter adskillige ører af uhøflighed i informationsskranken og registreringsdatabasen og de gamle folks skrig, der blev tortureret i linje i det samme register, viser det sig: der er simpelthen ingen læge! Han rejste på ferie. Og ingen tænkte på hverken at vælge en erstatning eller give oplysninger.

Katarakt er en sygdom hos ældre og meget ældre. Læger! Mennesker! Du vil også være gammel og muligvis afhængig (vi er alle under Gud). Hvordan så er det muligt. Jeg tror på professionaliteten hos nogen af ​​de ansatte i centret. Jeg ser, hvor uvurderlige patienterne får, fordi en ikke-opereret grå stær i sidste ende er blindhed. Og hvor mange andre sygdomme. Og hvor mange mennesker bringes tilbage hit for at se lykke! Men hvorfor på bekostning af sådan ydmygelse? FOR HVAD MU. FOR HVAD??

Klinikken behandler mange udenlandske borgere. Fra langt (!) I udlandet. Så folk i nationalt tøj og med en anden hudfarve kommer frit ind i alle rum uden at miste et minut af deres tid. Foran en mængde gamle mennesker, der venter i timevis. De er tavse og sukker. De venter, tro på dig, kære læger! Håber på dig! Og de vil være taknemmelige for dig.

Anmeldelse: FSBI MNTK "Eye Microsurgery" opkaldt efter Akademiker Fedorov (Rusland, Moskva) - Erfaring med betalt eksamen

Omdømme inspirerer tillid, erfaring retfærdiggør tillid

Desværre er jeg æres ejer af nærsynethed og blev tvunget til at besøge denne klinik..

Jeg var der første gang i 2010. Først hentede jeg lige mine linser. Så gik hun der, kiggede, læste og besluttede at gennemgå en fuld undersøgelse.

Klinikken ligger nord i Moskva, og jeg ved ikke, hvordan det er nu, og derefter tog de beboerne i deres distrikt til undersøgelse gratis. Jeg faldt i denne kategori, men da jeg så skarer af freebies, besluttede jeg ikke at tilbringe en dag med dem og gå mod et gebyr.

Hele dette centrum består af flere bygninger, hvor der er en klinik og hospitaler.

Betalt undersøgelse udføres i en anden bygning, separat fra modtagerne. Folk findes selvfølgelig også, men ikke så meget. Alt er organiseret bekvemt, receptionen er koordineret og hurtig..

På det tidspunkt var undersøgelsen værd 1700 rubler.

Alt sker sådan - du går til lægen, angiver årsagen til appellen, du sendes dit sted, hvor du har brug for (jeg var en standardpatient ved første øjekast og gik med mængden), du betaler 1700 rubler i kassekontoret. du får et kort, og med det sendes de til kontornummeret sådan og sådan.

Når du venter på kontoret i et par minutter, er du inviteret.

Skabet er stort, langt, opdelt i 5 eller 6 sektioner efter skillevægge langs.

I hvert sådant miniskab sidder der 2 specialister, og der er forskellige enheder, som du kontrolleres efterhånden, alt indsættes på kortet.

Alt sker meget hurtigt. Enheder ser moderne ud, der er unge specialister, der er ældre. Imponerende.

Lægen sidder i sidstnævnte, han ser på alle dine indikatorer, lytter til dig. Så ser det på dine øjne på en anden enhed, begraver dig nogle dråber og sender det i en halv time gennem døren.

Det var her det sjove begyndte, fordi disse dråber næsten blinde mig.

Jeg kom på en eller anden måde til en gratis sofa og sad og ventede. Visionen faldt gradvist, men til sidst bragte jeg telefonen, som jeg så på tiden, næsten til næsen.

En halv time senere vendte hun tilbage til lægen. Hun undersøgte mig igen på sin enhed. Jeg bragte noget til kortet. Vi talte, hun fremsatte henstillinger. Nå, hun lovede, at min blindhed forårsaget af dråber vil gå inden for en time eller to.

Faktisk viste det sig, at alt var mere kompliceret og lod mig ikke gå i lang tid. Alt andet ankom jeg der i bil!

Gud hjalp mig med at komme hjem uden nogen ulykker, men næste gang tager jeg kun der med en eskorte!

Og jeg rådgiver dig det samme.

Jeg vidste bare ikke, hvordan det sker, så jeg skød.

Nå, du bliver nu advaret)))

Og endelig ser klinikken selv meget storslået ud. Inde i er alt rent og moderne..

Jeg har ingen erfaring med operationen (men den er planlagt), men begge øjne reddede vores bedstemor der, og nu ser hun bedre end mig på 87)))

Tak til lægerne på denne klinik!

Anmeldelser om Eye Microsurgery. Akademiker S.N. Fedorova gu Mntk

Alt godt helbred!

For mere end et halvt år siden begyndte jeg på en eller anden måde at være opmærksom på, at venstre øje begyndte at se værre og værre. Jeg begyndte kun at se silhuetter i løbet af dagen og silhuetter af lys om natten. At køre en bil er blevet ekstremt farligt, alt for ubehag. Til sidst skulle jeg gøre behandlingen. Efter at have talt med venner - der blev opereret og indstillet, ankom 7 Beskudnikovsky Boulevard, fandt en parkeringsplads, parkerede og gik en tur rundt i centrum. På hotellet (bygning 2) så jeg patienter ryge med klistermærker i det ene øje, stoppede, talte. Efter 40 minutter lærte jeg meget om centret. Rygende patienter besvarede alle mine spørgsmål, og deres ord følte respekt for centret. Stille i køen i den rådgivende bygning vendte jeg tilbage til bilen og spiste morgenmad. På parkeringspladsen steg bilerne markant med klokken 8. 8-30 gik jeg ind i det rådgivende. hvor han roligt uden besvær udfyldte et spørgeskema, modtog et kort, betalte 1.600 rubler fra Den Russiske Føderation for en konsultation og gik til "samlebånd" -undersøgelse. På 30 minutter gik jeg gennem 5 specialister, og antallet af poster på mit kort steg. Fra optegnelser, i det sidste trin af transportøren, begyndte jeg at forvente en kirurg. En smuk energisk kvinde kom og inviterede mig til en stol. Med et professionelt øje læste jeg notaterne på kortet og undersøgte omhyggeligt mit øje med specielt udstyr, foreslog en operation - installation af en kunstig linse (venstre øje 2% syn). Hun forklarede klart og skrev, hvilke prøver jeg har brug for at tage eller tage i centret, lavede den næste aftale om 2 uger i værelse 510. Klokken 11 var undersøgelsen forbi. På den aftalte dato ankom jeg igen klokken 7. Alle tog også roligt en drejning på gaden blandt patienter i rummet. 510 og gik en tur. Efter at have åbnet klinikken, kontrollerede jeg igen min tur i værelse 510 og gik for at tage prøver, fordi lægen accepterer fra 10.30. På to timer bestod jeg prøver og besøgte specialister (disse procedurer betales 3600 rubler for komplekset). 11.00. kirurgen kom fra en anden bygning (fra transportøren eller fra operationen) og begyndte at modtage. Jeg var den 7. Kl. 13.30 forlod jeg kirurgen, som det viste sig, Yanovskaya Natalia Pavlovna med den udpegede indlæggelsesdato med klar sikkerhed for, at jeg ville blive opereret sammen med hende. Indlæggelse er planlagt til den 12. november om en uge. 11/12/2012 Jeg ankom også kl. 7.00. 9.00. betalte for "linsen" og kl. 11.00 var der i afdelingen med ting.

PS. Spar ikke penge til den bedste "linse" under hensyntagen til kirurgens anbefalinger. YANOVSKAYA NATALIA PAULOVNA mit separate kys, det andet glas vil altid være til dit helbred.

Fedt nok! (8) Sjovt! (12) Nyttigt! (27)

Børneafdeling i Fedorov-klinikken

Hej alle sammen, jeg begyndte for nylig at føle synsnedsættelse og kløe. Smerter i øjnene. Efter at have løbet ind i distriktsklinikkerne kunne ingen virkelig sige noget til mig på grund af hvad mit problem var. Alle tilskrives konjunktivitis. Generelt er dette ikke poenget.

Jeg har nedsat syn. Jeg har -2 begge øjne. Jeg bærer ikke briller; du ved selv, af hvilke grunde. Jeg har det godt. Fra det sidste skrivebord med et glimt ser jeg alt fra brættet. Syntes på grund af smerter og kløe i øjnene og ikke på grund af manglende syn.

Lægen sagde, at den ene elev er højere end den anden. Men dette er komplet vrøvl, læger overvågede mig før og efter hendes erklæring. Hun sagde det, som de siger "ved øje", knyttet en lineal og gav en sådan konklusion.

Hvad angår neurologen, sagde lægen, at det ikke var øjnene, men sandsynligvis nerveafslutningerne og noget andet, hun gav ikke et klart svar. men specifikke spørgsmål, som hun besvarede undvigende, og at de først siger, at du skal tjekke med denne specialist. Jeg kan ikke lægge dokumenterne ud, fordi kortet stadig findes i deres klinik.

+ Jeg fandt en demodex. kan det være årsagen til kløe. smerte?

Og jeg har også et spørgsmål - efter at jeg havde gennemgået alle undersøgelserne (de kontrollerede mit syn med en forstørret og normal elev, en anden underlig enhed, der stadig blæser i mine øjne. Jeg kontrollerede nethinden. I dag har jeg sået igen. Generelt, som jeg forstår det, blev næsten alt gjort for mig) analyser) mine øjne begyndte at gøre ondt, og nu slapp jeg alle 2 dage. Jeg blev også dryppet med dråber, der fungerer som en "frysning", og at der kiggede noget under enheden. Jeg ved ikke hvorfor. men efter alt dette begyndte mine øjne at gøre ondt, når jeg flyttede dem til siderne, anstrenger jeg. Lægen svarede ikke igen hvorfor. Hun sagde åbent, at hun ikke vidste det. Her er en specialist, jeg stødte på.

Tilgiv mig for at skrive sandsynligvis ikke særlig forståeligt. det er bare et temmelig følsomt emne for mig på grund af min dårlige syn, og jeg er lidt bekymret.

Multidisciplinær medicinsk center. Svyatoslav Fedorov

Nummer 28 | 11/21/14 fre 23:37

04/12/14 og 04/14/14 købte jeg og aktiverede derefter 06/27/14, 2 kuponer på et rabatsted til laserhårfjerning i et multidisciplinært center opkaldt efter Svyatoslav Fedorov (671624-8028-9515 og 671624-4465-1145). Som et resultat besøgte jeg fra i dag klinikken 3 gange ud af den fastsatte kupon 5 gange, og under det sidste besøg den 10/25/14 blev jeg nægtet yderligere sessioner, idet jeg nævnte, at jeg skulle gå oftere, og de resterende besøg blev aflyst.

I spørgsmål og svar på denne forfremmelse på køb af kuponen havde jeg et spørgsmål om dens gyldighed, og svaret var, at kuponen skulle aktiveres inden en bestemt dato. Det faktum, at besøg senere også har en tidsbegrænsning, blev ikke sagt i svaret.

Klinikken advarede mig ikke om dette under det første og andet besøg, men kun for tredje gang og allerede ultimatum.

Derudover ringede ingen mig med disse oplysninger fra klinikken, og rettidig rapportering er normen og reglen for kommunikation med klienter på alle institutioner på dette niveau..

Jeg betragter alt, der er anført som en grov og bevidst krænkelse af betingelserne for handling og direkte svig fra centrets personale.

Det er irriterende i betragtning af, at kvaliteten af ​​tjenesten passer mig, og jeg anbefalede den endda til venner. Forgæves.

Multidisciplinær medicinsk center. Svyatoslav Fedorov

Jeg foretog en synskorrektion på klinikken. Fedorova! I Skt. Petersborg!

25. OLYA | 03/12/2011, 20:20:04 [698264033]

Fortæl mig, hvordan kan jeg arbejde på en computer og se tv? Og et andet spørgsmål, du ved ikke, synet kan forværres en gang, i bekræftende fald af hvilken grund?

Og jeg er bange: (((jeg har -5 med astigmatisme, jeg kan ikke bære den. Jeg vil virkelig og virkelig bange.) Jeg ser katastrofalt dårligt, astigmatisme korrigerer ikke briller, det er lidt kompliceret. De sagde kun operation. Og jeg er bange for det Jeg så det ikke! Så jeg tænkte før NG og turde ikke. Tak for tip. Jeg vil tænke igen.

om optegnelsen: Jeg ringede til mig, de aftalte en aftale to dage senere. Og i receptionen vil de gennemføre undersøgelsen helt for 1400 rubler. Og de vil fortælle dig, om du kan foretage en rettelse. Eller ikke! at vågne op i morgen med et klart og skarpt blik. HELD OG LYKKE.

Anmeldelser

I Rusland er det sædvanligt at søge medicinsk hjælp "ved bekendtskab", da vi har tillid til venner og bekendts mening mere end forskellige reklamer. Så lad os udvide denne praksis og dele vores indtryk om møder med vores læger.

Jeg bliver observeret og behandlet af Dr. Mironov A.V. siden 2015. Jeg er ikke bange for at stole på ham med mine øjne. Denne mand --- på sin plads! Mange tak, Andrey Viktorovich. Godt helbred for dig og din familie !

Tak til alle, der arbejder i denne klinik! Mit første telefonopkald til klinikken, reception, diagnostik, konsultationer, to operationer, jeg tilbragte to nætter i klinikken efter hver operation - altid opmærksomhed, venlighed, rolig støtte. Andrei Viktorovich Mironov - en meget professionel specialist og bare en vidunderlig person!
Jeg råder alle, der har synsproblemer, kun at gå til denne klinik til denne kirurg! Vær ikke bange for operationer. Jeg rystede som et aspblad fra diagnosens øjeblik - kun i denne klinik er en normal menneskelig holdning til patienten. Jeg ved dette fra min egen erfaring, som før jeg besluttede at blive opereret i denne klinik, var jeg på konsultationer i mange klinikker i Moskva.
Al sundhed!

God dag! Jeg vil udtrykke min taknemmelighed til V. Sheludchenko, der vendte tilbage min vision! Vyacheslav Mikhailovich, du har gyldne hænder! Du er en læge fra Gud! Jeg vil kun anbefale dig!

Jeg er taknemmelig for den førende kirurg, kandidat til medicinske videnskaber Andrei Viktorovich Mironov for yderst professionel kirurgisk pleje.
Jeg sætter pris på den klare vægt i postoperativ behandling.
Tak for din loyalitet og fordel.
Jeg ønsker Andrei Viktorovich held og lykke.
Jeg bemærker den organisatorisk koordinerede interaktion mellem centrets ansatte i alle dele af min kontakt med konstant tolerance og goodwill.

Jeg er uendelig taknemmelig for den førende kirurg Andrei Viktorovich Mironov! I 2014 vendte han sin vision tilbage til det ene øje, og efter operationen den 03/31/20 ser mit andet øje 100%! Mange tak for din høje professionalisme, dit talent, opmærksomme holdning og tålmodighed. Du har gyldne hænder og et godt hjerte.
Jeg er taknemmelig for alle assistenter og assistenter for deres klare, velkoordinerede arbejde, venlighed og følsomhed. Mig og mine kære i centret. Vi har kontaktet Svyatoslav Fedorov siden 2014, vi er tilfredse med alt fra et praktisk sted til at modtage højt kvalificeret hjælp. Takke! Sundhed og stor succes for alle ansatte!

Jeg er uendelig taknemmelig for den førende kirurg Andrei Viktorovich Mironov! I 2014 vendte han sin vision tilbage til det ene øje, og efter operationen den 03/31/20 ser mit andet øje 100%! Mange tak for din høje professionalisme, dit talent, opmærksomme holdning og tålmodighed. Du har gyldne hænder og et godt hjerte.
Jeg er taknemmelig for alle assistenter og assistenter for deres klare, velkoordinerede arbejde, venlighed og følsomhed. Mig og mine kære i centret. Vi har kontaktet Svyatoslav Fedorov siden 2014, vi er tilfredse med alt fra et praktisk sted til at modtage højt kvalificeret hjælp. Takke! Sundhed og stor succes for alle ansatte!

Jeg er lægen meget taknemmelig for den ordinerede diagnose og behandling. Synet gendannes efter en infektiøs sygdom.

De udførte operationen i juli 2019 med hans kone på samme tid. Jeg havde nærsynethed -4, hun har en langsynethed på +3 med ostegmatisme. Resultaterne var allerede næste dag - jeg har en solid enhed, og min kone 0,8. Efter seks måneder blev synet endnu tydeligere. Generelt er der ingen klager over operationen. Tak til Anastasia Naumtseva for hendes professionalisme og følsomme tilgang til patienter! Det eneste - kontroller straks alle analyser og omkostninger! under processen "kom flere ekstraomkostninger" ud, hvilket lidt forkælet indtrykket af klinikken.

Jeg udtrykker min inderlige tak til Dr. Mironov A.V. for hans opmærksomhed og tålmodighed, for ønsket om at vende synet tilbage til sine patienter.
For et år siden gik jeg til klinikken, og ved en heldig chance fik jeg en aftale med Andrei Viktorovich. Han tages for at hjælpe folk med at genvinde synet, selvom der kun er en chance for hundrede tusind.
Kirurgen er fra Gud. Meget human, venlig, hjælpsom læge.
Jeg ønsker Andrei Viktorovich succes med hans kald til at give folk glæden ved at se denne smukke verden med deres egne øjne.

Jeg vil udtrykke min taknemmelighed til professor Vyacheslav Mikhailovich Sheludchenko! Forgjeves var jeg bange i så mange år, det var nødvendigt at foretage laservisekorrektion tidligere! Folk er ikke bange! At se verden klart er bare super!

Patientanmeldelser

Vælg en formular, du vil kontakte:

Jeg takker ALLE medarbejdere i 8. brigade for den hjælp, jeg har fået, jeg har mulighed for at se verden takket være deres professionalisme og lydhørhed. Jeg havde 6 operationer på ISTC, hvoraf 5 blev udført af min elskede 8. brigade, som jeg ubetinget har tillid til og takker uendeligt for muligheden for at forlade denne anmeldelse alene. Sundhed til dig, kære, uforglemmelige mennesker. )))

Endelig kom rundt for at skrive en anmeldelse her.

Jeg vil endnu en gang takke Alexei Titov Titov for operationen SMILE, som jeg havde i begyndelsen af ​​februar. Jeg var meget bekymret og bange for operationen, men Alexei tilskyndte konstant, gav klare instruktioner. Meget flot og venlig person. Jeg har aldrig beklaget, at jeg vendte mig til ham og til dette center, tak for muligheden for at se perfekt! For dem, der endnu ikke har haft operationen, men som planlægger, kan jeg bestemt sige, vær ikke bange.

Jeg ville også virkelig takke Matsko Natalya Valentinovna, som undersøgte mig flere gange efter operationen, opmuntrede mig, fordi det ene øje var værre i 3 uger end det andet, men tilpasningen fortsatte. Nu ser jeg perfekt og nyder enhver lille detalje der ses.

Mange tak!

God eftermiddag. Jeg besøgte klinikken gratis i retning af en læge, undersøgelse til levering. Jeg blev ramt af den varme atmosfære. Jeg skriver normalt ikke anmeldelser, men jeg ville virkelig udtrykke min taknemmelighed! Alle på det højeste niveau! Meget hurtig modtagelse og undersøgelse! Moderne teknologi, der forårsager håndfri opkald, behøver ikke at vente. Ved indgangen er der en separat bue til bedstefar fra helpdesk, der tapper og professionelt klarer dem, der omgiver ham og ikke hører noget fra sig selv bedstemødre :) bare en helt! Personalet er meget oprigtigt, tålmodig! Og dette til trods for, at mange patienter, tilsyneladende vant til andre tjenester, åbent fra tærsklen, begynder at kræve noget :) Medarbejdere forklarer alt i rolige stemmer, diriger dem :) Derfor er den generelle atmosfære meget rolig og gunstig! Og selvfølgelig en separat bue for lederen af ​​den rådgivende og diagnostiske afdeling, Vladimir Sergeyev Sergeyev, som jeg nåede til den endelige aftale efter alle undersøgelser! Jeg har ikke mødt sådanne mennesker i lang tid! Professionel! Kære mand! Hvilken glæde det er at kommunikere med venlige og hjælpsomme mennesker! Især i en situation, hvor ethvert "ikke så" look kan forårsage tårer og harme :) En sådan varme i min sjæl og glæde for moderne medicin efter at have besøgt klinikken! Mange tak igen!

Hej, jeg vil udtrykke min taknemmelighed til kirurgerne Nemsitsveridze Maya Nugzarovna, Berezin Roman Dmitrievich, for den professionelt udførte operation, de gav mig en chance i en sådan moden alder for sunde øjne. Og også for at takke alle ansatte fra 4 etager, køkkenarbejdere.

Jeg bringer min oprigtige taknemmelighed og påskønnelse til læge-øjenlæge i børnenes afdeling Panyutina Ekaterina Anatolyevna og laserkirurgen Leshchik Olga Pavlovna! Din professionalisme, klare og hurtige beslutning om at gennemføre en nødsituation den 23. marts for min datter gjorde, at hun kunne holde øje med sig. Jeg takker lægerne og alle involverede medarbejdere i centret for din følsomhed, lydhørhed og venlige holdning til dine patienter. Jeg ønsker jer alle godt helbred, pas på!

Jeg vil gerne takke Baranov Ivan Yakovlevich for 2 objektivudskiftningsoperationer, der blev udført i januar og marts i år. Mange tak for dit arbejde, tålmodighed og forståelse for professionalisme, takket være hvilket jeg gik til den anden operation næsten uden spænding! Sundhed til dig og velvære! Tak til alle klinikpersonale, der udfører glat og tålmodig deres arbejde.

Vær sunde og glade, kære, respekterede læger, alle der er involveret i dette mirakel af indsigt og et opdateret syn på verden!

Gulnara Karimovna Repina - øjenlæge

I går - et slør. Smerte. Forvirring.
I dag er et hundrede procent synspunkt!
Hvordan man overlever denne glæde?!
Og bare lev,
Og glæde og elske,
Og vær taknemmelig!

Tatyana Alexandrovna Dudina

Jeg vil gerne udtrykke min taknemmelighed og oprigtige beundring overfor den virkelige professionelle i hans arbejde, kirurg-øjenlæge Evgeny Alekseevich Platov! Hans tillid og fasthed i målet, høj professionalisme gjorde det muligt for mig at tro på et mirakel! I 2 år arbejdede Evgeny Alekseevich på mine komplekse øjne! Min familie og jeg takker brigaderne nr. 8, nr. 33 og hele klinikpersonalet for deres opmærksomme og følsomme holdning!

Jeg takker hjerteligt og poetisk for operationerne på begge øjne Gulnara Karimovna Repin, teamet af kirurger nummer seks, der strålende repræsenterer dit verdensberømte Center. Godt sundhed for dit team i mange år!

Du gav mig en kunstners øjne -
Så blændende frisk, ren og lys farve
Rundt omkring, hvad jeg ser som en gidsler,
Disse omstændigheder, som om ikke farlige.

Verden blev tænkt kreativt smuk.
Efter den kloge kreative tanke,
Hvor saftig, ærbødigt flød med farve, maling
Skabernes handling afgørende opmærksom.

Dyster verden fra krige, beslutninger grimme.
Men ønsker er gode, smukke.
Du transformerer livet på en ejendommelig måde.
Hvilket synd at jeg kun har to øjne.

En primrose raser gennem hallerne
Fra grøn sko dækker stemningen i foråret.
Som en sne-nedfældet have,
Venter lyst fuld.

Vores støjende martstrøm
Flittige, anstændige patienter
Gennem glasset øverst på loftet
Forfriskende solen med drivhusstråler.

Allerede klædt i hvidt,
Vi overgiver os til øjenlægen
(Og med frelse for frelse til guden),
At se på garvet sommer.

Maj aftener vil være magi,
Byen sejler under himlen.
Blandt disse vidundere er din mestring,
De, der ser, giver denne synlige sang!

Tatyana Alexandrovna Dudina

Jeg vil oprigtigt takke det medicinske personale i afdeling for refraktiv kirurgi for deres lydhørhed og venlighed. Jeg vil gerne udtrykke speciel taknemmelighed til kirurgen Titov Alexei Valerievich for de operationer, der blev udført med implantation af phakic-linser. Resultatet overgik alle forventninger, visionen blev gendannet med 100% (før operationen var -7,75 og -6,5). Alexey Valerievich er en kirurg med et stort hjerte og gyldne hænder. Hans professionalisme, venlighed og følsomme holdning til patienter inspirerer tillid og fører til et positivt resultat. Et øjeblik tvivlede jeg ikke på beslutningen om at blive operation i denne klinik. Jeg ønsker velstand, velstand og glade taknemmelige patienter.

Jeg vil udtrykke min taknemmelighed til kirurgen Titov Alexei Valerievich for at se verden omfangsrig, lyse, tydelige og finde nye elementer i gamle ting =)

I øjeblikket gennemgår jeg en gendannelsesperiode, og om et par uger vil jeg blive undersøgt igen. Men min lykke er ikke længere et kapel!

Efter min opfattelse skal patienten inden operationen være tillid til sin beslutning og have et stort ønske om at se verden uden ”improviserede objekter”, og Titov Aleksey Valerievich vil støtte dig med et venligt ord, muntre dig med en god vittighed og gøre sit job i TOP.

Alexey Valerievich tak meget for muligheden for at se verden med mine egne øjne. Sundhed til dig og professionel succes.

Jeg takker Alexey Valerievich Titov og hans team fra bunden af ​​mit hjerte. Alle læger sagde, at min synskorrektion er kontraindiceret. Jeg kom til Alexei Valerievich - Oksana, vi udfører operationen selv i morgen, og jeg var ikke i tvivl overhovedet. Den næste dag så jeg allerede med mine egne øjne. Selve operationen er absolut smertefri og hurtig. En måned senere er visionen 100%, hvoraf jeg er enormt glad og taknemmelig for Alexei Valeryevich Titov, hans team.

Den 19. februar 2020 blev en torisk phakic-linse anbragt på venstre øje. Opereret af Titov Alexey Valeryevich, en læge fra Gud, guldhåndtag, meget tak for at have hjulpet mig. Dette er noget uvirkeligt. Jeg ser og ser alt klart, og vi håbede ikke, at der ville være et sådant resultat. Og i resultatet har jeg en. På trods af det faktum, at det var -11 og astegmatisme 1.8, er sagen ikke let med den tyndeste hornhinde. Men vi gjorde det, høres. Nu tænker jeg på, hvad jeg skal gøre andet. Kamerater, spiser og er ikke engang bange og tænker ikke, der er intet at være bange for, værre end ikke. Tak igen til Titov Alexei Valerievich af en grund, de fortalte mig, at du er den bedste, du virkelig er den bedste af de bedste og en behagelig person i sig selv. Jeg vil anbefale dig øjenmikroskirurgi. takke.

Mange tak til informations- og referencecentret, de udpegede for opmærksomhed, tålmodighed, deltagelse i patienternes problemer. Patient fra Petrozavodsk Khramykh N.I..

Mange tak til Dr. Varavka Alla Alexandrovna for hendes professionalisme, lydhørhed, korrekte diagnose og redning af synet af min mor Maria Konstantinovna Chizhenkova. Tak for dit arbejde og venlige holdning.

Jeg er meget glad for, at jeg alligevel henvendte mig til ISTC efter to års rejse til private klinikker i Skt. Petersborg. Mange tak Shiryaev Igor Valerievich for operationen, professionalisme, opmærksomme og positive holdninger. Jeg vil også gerne takke sygeplejerskerne i værelse 27 for den hjælp og opmærksomhed, de giver patienter, på trods af en så stor strøm af mennesker.

Mange tak til Vladimir Pavlovich Sergeyev, leder af konsultations- og diagnoseafdelingen, Olga Pavlovna Leshik, øjenlæge ved Institut for Laserkirurgi, for deres høje professionalisme, opmærksomhed og oprigtighed.

Jeg udtrykker min oprigtige tak til generaldirektøren Boyko Ernest Vitalievich og alle specialister, der giver patienter livsglæden! Og også tak til vedligeholdelsespersonalet for det koordinerede arbejde og følsomme holdning! Sundhed til dig og dine kære!

Jeg takker kirurgen R.D. Berezina til en professionelt udført operation til behandling af grå stær den 5.02.20. Verden omkring os skinte. Jeg takker alt centrets personale for deres opmærksomhed og gode holdning..

Jeg takker brigade N 8, der fungerede den 01/22/20. Og især bemærkelsesværdige kirurger Panova Irina Evgenievna, Melikhova Maria Vladimirovna. Læger med gyldne hænder, lav bue for dig..

Vi takker lægerne i øjenmikroskirurgisk klinik Panova Irina Evgenievna og Samkovich Elena Vladislavovna for deres professionalisme, venlighed og følsomme holdning til patienter. Jeg er også taknemmelig for alle medarbejdere på denne vidunderlige klinik, som vi kontaktede. Disse to vidunderlige læger udførte operationen, og deres hårde arbejde forårsagede kun positive følelser. Vi vil ønske dem alt det bedste i alt. Hos lægen Samkovich E.V. Vi har observeret i et halvt år allerede, og hvert besøg er opmærksomhed og viden om vores forretning. Hun forklarer alt vidunderligt og rådgiver, hvordan vi skal opføre os i vores situation. Takker dig. Med taknemmelighed og respekt, Karnetov-familien. 01/22/2020 Albina Karnetova.

Vi udtrykker vores dybe taknemmelighed til alle specialister i børnenes afdeling og især til Schaefer Kristina Konstantinovna for følsomheden og kvalificeret hjælp til at diagnosticere min datter, Chuloshnikova Dasha. Kun i denne klinik var Dasha i stand til at finde en tilgang og gennemføre alle de nødvendige undersøgelser til diagnose. Barnet er lykkeligt, og mor er lykkeligt))) Endnu en gang, mange tak, vi bliver kun observeret hos dig!

Jeg udtrykker min dybe taknemmelighed til øjenlæge-kirurg Rogutsky Leonid Borisovich for hans høje professionalisme, opmærksomhed mod patienter, venlighed og, vigtigst af alt, fremragende resultat.

I december 2019 blev jeg opereret efter komplicerede grå stær, min vision blev fuldstændigt gendannet.

Tak, Leonid Borisovich, for dit arbejde !

Jeg vil gerne bede taknemmelige patienter om ikke at glemme at skrive gode anmeldelser om, så læger, så patienter kan finde gode læger.

Tillad mig at lykønske alle klinikens læger, min behandlende læge, Samkovich E.V. og Panova I.E. med en god og lys ferie med Kristi fødsel! Vi ønsker dig, at alle håb går i opfyldelse, at alle drømme går i opfyldelse, at alle ideer går i opfyldelse, at din familie er sund og din sjæl ikke skader.

Måske sker der et jule mirakel i livet, der inspirerer til nye resultater i arbejdet og giver lykke til hjertet!

Vi vil udtrykke oprigtig taknemmelighed og taknemmelighed til Panova Irina Evgenievna, Melikhova Maria Vladimirovna og hele teamet af kirurger nummer 8. Tak for det enorme arbejde, der er gjort - operationen, for de fremragende resultater, vi beundrer dit talent og professionalisme. Tak for din kompetence, lyse hoved, høj medicinsk dygtighed, for dine gyldne hænder. Vi er glade for, at du har valgt et sådant erhverv.

Jeg udtrykker min dybe taknemmelighed til Aleksey V. Titov for hans professionalisme! Mange tak for hans arbejde og min nye vision.!

I går foretog jeg synskorrektion;) Jeg var meget bange, men det var kun min frygt. Store læger i klinikken - venlige og hjælpsomme! Titov A.V. god læge med en god sans for humor! Mange tak. I går var det -4, og i dag er det 1.

Jeg var under behandling for at udskifte linsen med en kompliceret situation - den såkaldte linsesubluxation. I perioden fra 6. november til 10. december gennemgik jeg 2 operationer med et interval på en måned.

Jeg vil udtrykke min dybe taknemmelighed til hele personalet i ISTC opkaldt efter Fedorov, ledet af Boyko Ernest Vitalievich for godt koordineret arbejde inden for alle områder af patientpleje og -behandling.

Særlig tak til hele teamet 33, der behandlede mig og returnerede næsten 100% af min vision. Min kirurg er Sergey Viktorovich Shukhaev, kirurgen med store bogstaver er meget professionel, opmærksom og tankevækkende. Mange tak for mine nye øjne !

Med hele mit hjerte vil jeg udtrykke min taknemmelighed og taknemmelighed til lægerne og alt personalet på II kirurgisk afdeling, 6. hold for din højeste professionalisme, hjertelige og følsomme holdning til patienter.

De mest oprigtige tak til de talentfulde læger, mesteren af ​​hans håndværk Maya Nugzarovna Nemsitsveridze. Tak for dine gyldne hænder, for muligheden for at nyde det liv, du giver dine patienter og gav mig! Livet har spillet i farver, takket være dig! Det er et mirakel!

Mange tak til afdelingslederen Natalya Vladimirovna Bondarenko, Sergey Georgievich Boykov.

Jeg bøjer mig for dit ædle arbejde! Godt helbred, styrke, velstand for dig og dine kære! Du er virkelige troldmænd!

God eftermiddag! Jeg vil gerne takke lægen Melikhova Maria Vladimirovna og doktoren skat. Videnskaber Panova Irine Evgenievna for professionalisme i at udføre mig operation for at fjerne tumoren på det øverste øjenlåg.

Sundhed til dig og dine kære! Alle de bedste! Og Guds hjælp!

Vi vil gerne udtrykke særlig tak til Varavka Alla Alexandrovna. Operationen blev udført af Irina Kabritskaya den 27. november 2019. Tak til den fremragende læge, kirurg og en vidunderlig person for den upåklagelige holdning til sit arbejde. Efter operationen vendte visionen tilbage til 200%. Flere sådanne specialister!

Hej! Den 20. november havde jeg en operation i dit kompleks. Jeg vil gerne udtrykke min taknemmelighed til ANDREI BORISOVICH KACHANOV! Dit ædle arbejde og høje professionalisme har gjort mig lykkeligere! Nu ser jeg vores verden, og den er smuk! Jeg takker dig for dine menneskelige egenskaber - du gør dit job så roligt og selvsikkert, at patienter simpelthen ikke efterlader nogen chance for at tvivle og frygte. Jeg takker dig for ærligheden i de forventede resultater, og du ved, efter en måned begyndte jeg at se bedre end efter operationen. Nu har jeg det godt med at bo og arbejde. Takke! Fortsæt din virksomhed, succes for dig, sundhed og styrke! Støtte arbejdsstyrken og bevægelsen i professionelle aktiviteter! Jeg vil også gerne takke personalet på komplekset, især ELENA BORISOVNA KNYAZEV. Med hendes personlige styring af patienten - afklaring af information, arbejdsgang, rettidige svar på alle spørgsmål af interesse - var jeg ikke bekymret. Dejligt at arbejde med fagfolk!

God eftermiddag! Jeg vil udtrykke min taknemmelighed til læge-kirurgen Melikhova Maria Vladimirovna for professionalisme for den følsomme holdning og opmærksomhed, der blev givet under operationen og behandlingen. Mange tak! Med venlig hilsen Kholmanov V.M. Kirishi.

For en måned siden, den 23. oktober, gennemgik hun en operation udført af Andrei Borisovich Kachanov. Jeg takker ham for hans professionelle tilgang til forretning, sans for humor og støtte (jeg var meget bange), jeg gik med briller så længe, ​​at jeg glemte, hvad det betyder at se uden dem (-5 dioptre). Operationen gik meget hurtigt, så øjeblikkeligt alt i det fjerne, skønt tårerne flydede indtil aftenen. Da jeg var gået ud, oplevede jeg effekten af ​​“Wow” - alle inskriptioner, tegn “klatrede” ind i mine øjne, jeg ville hoppe af glæde og råbe “Jeg ser alt perfekt.” Mange tak til alle sygeplejersker, administratorer - goodwill overalt, ønsket om at hjælpe og løse alle problemer bedst måde for mig. Nu fortsætter vision 0.9 gendannelsesproces stadig, jeg er meget glad for, at jeg valgte dette center. tak skal du have

Jeg vil udtrykke min taknemmelighed til Titov Alexey Valerievich! Den 25. juni udførte jeg operationen ved hjælp af femto-lasik-metoden! Før operationen og i løbet af tiden var jeg meget nervøs, lægen beroliget, spøgede, prøvede at distrahere mig) Efter operationen var resultatet 1 og 0,6, jeg ville have bedre, men de sagde, at et stykke tid efter operationen kan min vision forbedres, nu er min vision 1, 0, 9. Jeg ser godt, computeren på arbejdet flyttede væk fra mine øjne, fordi jeg ser godt, mine øjne bliver ikke trætte, jeg sprænger ikke. Jeg fulgte alle anbefalingerne. Mange tak! Når du begynder at se, hvad du ikke har set før, er det lykke!

Jeg takker Ksenia Viktorovna Boyko for den opmærksomme holdning. Hun gav omfattende svar på spørgsmål, afklarede anbefalinger i detaljer.

Jeg vil gerne takke de bemærkelsesværdige specialister, eksperter inden for deres område, Titov Alexei Valerievich og Mirsaitova Dilara Ravilevna.

Jeg kom til klinikken med keratoconus. Det var mildt sagt spændende, fordi Jeg har ikke fundet lignende procedurer før. Og lægerne, eller rettere, lægerne (med store bogstaver) forklarede alt grundigt, beroliget. Og de udførte operationer, som de siger, uden problemer.

Elskede venlighed af alle ansatte.

TAKK TIL DIG FOR DIT ARBEJDE.

Mange tak til Vladimir Vasilievich Naumenko for operationen til at korrigere komplekse medfødte skvaller og for efterfølgende opfølgning, gentagne undersøgelser og konsultationer. Øjenkirurger foretog ikke min strabismus i min barndom (i 1970-80'erne), næsten ingen påtog sig engang nu. Hun gik målrettet til Naumenko (på anbefaling af en erfaren specialist fra CDC på Mokhovaya). Det skulle udføres 2 operationer med en forskel på seks måneder. Som et resultat lykkedes det os (!), Resultatet er strålende, jeg håber virkelig at beholde det. Endnu en gang takker jeg oprigtigt Vladimir Vasilievich. Og mange tak til alle de dejlige 6. brigader og det vidunderlige, omsorgsfulde personale på kontoret på 4. sal.

Jeg vil udtrykke min dybe taknemmelighed til det 33. hold og onkolog-øjenlæge Samkovich Elena Vladislavovna, der udførte en meget seriøs operation. Det var ikke let for mig at beslutte det, men lægen nærmede mig så ængsteligt og følsomt mit problem, at jeg tog dette skridt og overlod min behandling til en ægte specialist. Elena Vladislavovna vidunderlig læge! Tak for din professionalisme, moralske og psykologiske støtte.!

Jeg udtrykker også min oprigtige tak til lægen for medicinske videnskaber Irina Evgenievna Panova, der professionelt henvendte sig til udvælgelsen af ​​medicinsk personale og specialister inden for sit felt!

Alt det bedste til dig! Sundhed og held og lykke! Tak for alt!

Jeg vil udtrykke min dybe taknemmelighed til Panova Irina Evgenievna, Samkovich Elena Vladislavovna og hele personalet af sygeplejersker og ledsagere. Jeg kom fra Almaty med stor bekymring for den kommende tumorfjernelsesoperation. De tog det med det samme, forklarede alt, indbragte mod med deres professionelle samtaler, opererede uden en enkelt ekstern søm. Utrolig taknemmelig for det. Irina Evgenievna, dette er talent fra Gud.

Mange tak til administratoren Egorova Anastasia for hendes følsomme venlige holdning til patienter. Hun er den person, der kan støtte patienten, og dette er så nødvendigt for os alle - sjælens varme.

Tak til Dr. Titov Alexey Valerievich! Som 48 år vendte jeg tilbage til mine 11 år. Jeg bærer briller fra 12. Om morgenen dagen efter operationen fra 16. etage så jeg en Labrador (ikke en hvid plet, men en Labrador). Nu ved jeg med sikkerhed: I en alder af 48 er livet lige begyndt! Held og lykke alle sammen!

Jeg vil udtrykke min taknemmelighed til øjenlæge-kirurg Chizha Leonid Vitalievich. I sommeren i år gennemførte han adskillige komplekse operationer for at genoprette vision Glushkov Alexander Grigorievich. Alexander fik en nethindeløsning, hvilket resulterede i, at det ene øje var fuldstændigt blindet, og det andet begyndte også at blive værre. I en af ​​klinikkerne i Skt. Petersborg blev vi nægtet operationer, med henvisning til det faktum, at Alexander helt kunne blive blind, hvis operationen går galt. Men takket være professionaliteten og erfaringen fra Leonid Vitalievich blev operationen udført perfekt, og vores far og bedstefar kan nu se denne smukke verden igen. Tak så meget menneske fra vores familie.

Jeg vil gerne takke den vidunderlige øjenlæge Khizhnyak Igor Valeryvich. I juli kom jeg til ISTC med en fuldstændig netthindeafsendelse og et desperat humør, og jeg var heldig - Igor Valerievich vendte tilbage fra ferie. Han udførte sit arbejde roligt og selvsikkert. Han udførte smykkeoperationer på ruinerne af mit øje. Hans rolige og venlige holdning blev sendt videre til mig. Nu er jeg på bedring på en lokal klinik i Norilsk. Lokale øjenlæger kom for at se kirurgens vidunderlige arbejde. Jeg er sikker på, ligesom Igor Valerievich, at alt vil gå fint. Mange tak, sej specialist. Lad der kun være held og lykke med dit arbejde.

Jeg udtrykker min oprigtige taknemmelighed til kirurg-øjenlæge PLATOV Evgeni Alekseevich for deres høje professionalisme og følsomme holdning, til holdene nr. 8 og nr. 33 for deres velkoordinerede arbejde under to-trins operationen til at løsrive nethinden med en kval (12. juni - team nr. 8 og 24. september - team nr. 33) til sygeplejerskerne i disse hold! Og også til den charmerende, følsomme og opmærksomme kirurg-øjenlæge LESHCHIK Olga Pavlovna, der udførte laserkoagulation af nethinden i begge øjne den 11. juli! Særlig tak til generaldirektøren Boyko Ernest Vitalievich og de specialister, der udfører både undersøgelsen og placeringen på hospitalet for det koordinerede arbejde for alle ansatte i centret. Hilsen Victor Relin.

Jeg takker teamet af kirurger nr. 6 og medicinske medarbejdere, der behandlede mig fra 8. til 11. oktober 2019. Og jeg ønsker Gula Karimovna Repina langt liv med godt helbred, så arbejdet giver dig glæde, at du bringer glæde til dine kære og kære glædede dig. Og forbliv altid så attraktiv.

Jeg vil gerne udtrykke tak til Nemtsitsviridze Maya Nugzarovna, team 6 og alt personale på 4. sal for deres professionalisme og følsomme holdning til patienter. Tak for at være i vores liv.!

Hej! Vi takker hjerteligt personalet i ISTC og især øjenlægen og kirurgen Natalya Vladimirovna Bondarenko og hendes team. Den 23. september opererede ISTC-mestre med succes på min mor. Natalya Vladimirovna udførte med succes en operation på sit højre øje for sin mor for 15 år siden. Og med dette øjes syn er alt i orden. Og nu er mor 88 år gammel, type 2-diabetes. På trods af alle disse vanskeligheder er alt pænt og vellykket igen. Det venstre øje ser nu såvel som det højre. Mor var meget bekymret, bekymret, men det viste sig at "ikke engang skade." Mange tak til alle MNTK-medarbejdere: konsulenter, kirurger og deres assistenter for at vende folk tilbage til et lyst liv. Vi ønsker Natalya Vladimirovna Bondarenko personlig lykke, helbred, trofast hånd og fortsætter med at bringe mange, mange glæder til mange, mange patienter.

Jeg vil gerne udtrykke min dybe taknemmelighed til hele personalet i ISTC-klinikken. Jeg ledsagede min mand til en operation for at diagnosticere iris melanom. I løbet af det sidste år kom vi fire gange til klinikken, for to operationer og to konsultationer, hver gang vi blev overrasket over tålmodighed, opmærksomhed, velkoordineret arbejde i hele holdet fra førende læger til ledsagere. Vi udtrykker særlig tak for de mennesker, der direkte behandlede hendes mand: læge Samkovich Elena Vladislavovna, æret doktor i Den Russiske Føderation Panova Irina Evgenievna, kirurg Khizhnyak Igor Valerievich, hele det ottende team af læger og sygeplejersker. Tak for din høje professionalisme, for dine gyldne hænder, for din opmærksomme, venlige holdning. Vi ønsker dig helbred og succes..

For en måned siden gennemgik hun SMILE-operation, udført af Andrei Borisovich. Jeg vil gerne sige tak for min nye vision. Operationen gik meget hurtigt, jeg havde ikke engang tid til at forstå noget, da jeg rejste mig fra sofaen og gik hjem. Den næste dag, hvor jeg blev testet, plejede jeg at have kompleks myopisk astigmatisme (-4 og -4,5), efter operationen viste testen 0,7 i begge øjne. Jeg kom ikke længere til klinikken, så jeg kan ikke sige, om min vision er forbedret til en eller ikke, men livskvaliteten er bestemt forbedret. Jeg ser alt nu.

Jeg udtrykker min dybe taknemmelighed til lægen Platov EA, brigade nr. 8, sygeplejersker. Accepteres med kompleks nethindeafløsning umiddelbart efter kontakt med e-mailen. klinikpost, så øjet blev gemt. Den trykte skrifttype kan ikke læses fuldstændigt med det betjente øje, der er mikroforvrængninger, men et sundt øje kompenserer for disse mangler, så jeg føler ikke noget ubehag i hverdagen. Efter rehabilitering vendte han tilbage til sin tidligere livsstil, ændrede ikke sit arbejdssted, jeg fortsætter med at gøre atletik, jeg begrænser mig kun til at løfte vægte. takke.


09/02/2014, 12:28# 7