Anmeldelser af kunstliv glazorol

Katalog »Biologisk aktive komplekser» Glazorol Intensive

60 stk.

På lager

Om rabatter mere detaljeret:

Det menneskelige øje er et komplekst biosystem, der opfatter mere end 80% af informationen om den omkringliggende verden.

For at opretholde synsskarphed er det nødvendigt konstant at opretholde mikrovaskulaturens tilstand ved hjælp af specielle mikronæringsstoffer og give beskyttelse mod frie radikaler.

Fordelen ved Glazorol Intensive komplekset er dets multikomponent og afbalancerede sammensætning, der er involveret i nøglebiokemiske processer i det visuelle apparat.

Doseringer af aktive ingredienser i Glazorol Intensive komplekset vælges i henhold til den nyeste forskning inden for mangler ved biologisk aktive stoffer.

Grundlaget for Glazorol Intensive komplekset er en mikroindkapslet kombination af carotenoider og xanthiler (zeaxanthin, lutein, astaxanthin, beta-caroten).

De forhindrer målrettet foto-oxidative processer i det centrale område af nethinden, der er ansvarlig for synsskarphed, hvilket reducerer risikoen for degenerative processer i den..

Et træk ved komplekset er administration af astaxanthin. Dette element har et antioxidantpotentiale, der er 500 gange stærkere end E-vitamin og 6.000 gange stærkere end C-vitamin!

Astaxanthin styrker barrierer i øjenæggets blodmembran, afslapper ciliærmusklene, hjælper med at opretholde en sund reaktion på den inflammatoriske proces og giver beskyttelse mod frie radikaler direkte til øjne, hjerne og nervesystem..

En meget vigtig rolle i Glazorol Intensive komplekset spilles af et afbalanceret vitamin-mineralkompleks. Videnskabelige undersøgelser viser, at vitaminer har evnen til at forhindre mulige aldersrelaterede ændringer i øjet væv og strukturer.

Sporelementer (zink, krom, selen) er involveret i metaboliske processer.

Zink - er en modulator af synoptisk transmission i nethinden og er også en del af metalloproteaser. Zinkmangel forårsager et fald i nervefibermyelinering, hvilket fører til optisk neuropati.

Krom - normaliserer metaboliske og metaboliske processer i nethinden, forhindrer apaptose.

Selen (i en sikker form i form af et organisk salt) er involveret i omdannelsen af ​​et lyssignal til en nerveimpuls og har også antioxidantegenskaber.

Yderligere understøttelse af det visuelle apparatur ydes af blåbærantocyaniner, der fremskynder nethindefornyelse, aktiverer blodcirkulationen og øger synsstyrken, inklusive i skumringen..

Kvaliteten af ​​Glazorol Intensive komplekset er garanteret af GMP.

Kompleks Glazorol Intensiv

• Kompenserer for mangel på vitaminer og mineraler med øget øjenstamme.

• Beskytter øjenvæv mod frie radikaler.

• Hjælper med at reducere manifestationerne af synlig træthedssyndrom (når du læser eller arbejder på en computer).

• Egnet til brug i den komplekse behandling af øjensygdomme.

Indikationer for brug ■ øget visuel træthed
■ formindskelse af synsskarphed
■ intens og langvarig stress på synsorganet
■ forebyggelse af aldersrelaterede øjesygdomme
■ farveforstyrrelse
■ omfattende behandling af begyndende grå stær
■ moderat til høj nærsynethed

Statens certifikat nr. К Z.16.01.96.003.E.005407.12.15 dateret 12/18/2015

Sammensætningen af ​​det Glazorol-intensive kompleks:

Lactose (bærer), L-taurin, ascorbinsyre, L-glutaminsyre, L-glycin, L-cystein, blåbærekstrakt, talkum (antikalkningsmiddel), astaxanthin, ginkgo bilobaekstrakt, aerosil (antiklumpningsmiddel), superoxiddismutase (stabiliseret), quercetin, hesperidin, L-glutathione, vitamin E (tocopherolacetat), vitamin B 3 (nicotinsyre), lutein, beta-caroten, zinkoxid, vitamin B 5 (calciumpantothenat), zeaxanthin, calciumstearat (antiklumpningsmiddel), vitamin B 2 (riboflavin), vitamin B 6 (pyridoxinhydrochlorid), vitamin B 1 (thiaminmononitrat), vitamin B 9 (folsyre), glycerin, krompicolinat, selexen, vitamin B 12 (cyanocobalamin).

Skjul anvendelsesmetode for Glazorol Intensive Complex:

Voksne tager 1 kapsel 2 gange om dagen med måltider. Optagelsens varighed er mindst 1 måned. Effektivt kursus - 3 på hinanden følgende måneder.

Glazorol Intensive komplekset er ikke et lægemiddel.

Før brug skal du kontakte en læge.

Kvalitets- og sikkerhedsstyringssystemet til Artlife LLC er certificeret i henhold til ISO 9001, ISO 22000 og GMP.

Den ernæringsmæssige understøttelse af synsorganet er en garanti for at bevare dets fulde funktion i lang tid. Opretholdelse af den naturlige balance mellem biologiske stoffer, der er nødvendige for visuel funktion, er en effektiv forebyggelse af primære og sekundære retinopatier, trofiske forstyrrelser i øjemusklerne, inklusive linsemuskulatur.

Aktive komponenter i Glazorol biokompleks bidrager til forebyggelse af visuel analysator træthed.

Glazorol-komplekse ingredienser bremser aldring og død af øjenceller.

Dette hjælper med at gendanne den visuelle funktion og fremskynde helingen efter øjenoperationer.

At tage 2 kapsler af Glazorol Intensive Complex giver følgende:

% af det anbefalede daglige indtag

Glazorol

Brugsanvisning:

Glazorol er et biologisk aktivt kosttilskud (BAA), der hjælper med at forbedre den visuelle funktion..

Slip form og sammensætning

Doseringsform - kapsler (30 stk. I blister, 1 blister i en papkasse; 90 stk. I plastkrukker).

Aktivstoffer i 1 kapsel:

  • taurin - 100 mg;
  • vitamin C - 50 mg;
  • L-glutaminsyre - 50 mg;
  • chokeberry bær-ekstrakt (Aronia melanocarpa Elliot.) - 25 mg;
  • L-cystein - 20 mg;
  • glycin - 20 mg;
  • Calendula blomsterekstrakt (Calendula officinalis L.) - 20 mg;
  • citronbioflavonoider - 15 mg;
  • zinksulfat - 10 mg;
  • L-glutathion - 10 mg;
  • Gotu Kola frugtekstrakt - 5 mg;
  • superoxid dismutase - 5 mg;
  • quercetin - 5 mg;
  • Ginkgo biloba bladekstrakt - 5 mg;
  • vitamin b3 - 5 mg;
  • vitamin b5 - 3 mg;
  • beta-caroten - 2 mg;
  • vitamin b6 - 1 mg;
  • vitamin b2 - 1 mg;
  • vitamin b1 - 0,5 mg;
  • krompicolinat - 0,2 mg;
  • vitamin b9 - 0,1 mg;
  • natriumselenit - 0,05 mg;
  • vitamin b12 - 0,001 mg.

Komponentegenskaber

  • taurin (svovlholdig aminosyre): forbedrer energiprocesser, stimulerer reparative og regenererende processer ved dystrofiske sygdomme, ledsaget af en skarp krænkelse af metabolismen i øjenvæv, normaliserer funktionerne af cellemembraner, aktiverer energi og metaboliske processer i grå stær af forskellige oprindelser, hornhinderdystrofi, degenerative læsioner i nethinden, reducerer øget intraokulært tryk i glaukom;
  • C-vitamin: regulerer redox-processer i kroppen, har en antimikrobiel effekt, fremmer heling af skader, reducerer det intraokulære tryk, stimulerer blodcirkulationen i synets organer, forhindrer skader på øjenvæv af frie radikaler;
  • L-glutaminsyre: det er en metabolit i kroppen, deltager i oxidative processer, metabolisme af proteiner og kulhydrater, fremmer syntese af acetylcholin og adenosintriphosphat, har hypocholesterolemic, vasodilator, anti-aterosklerotisk, antiinflammatorisk og antioxidant virkning, øger kroppens modstand mod hypoxia har en virkning på myox ;
  • chokeberry (frugter indeholder æblesyre, citronsyre, folsyre og nicotinsyre, pectin, riboflavin, caroten, fruktose, glukose, sporstoffer, vitaminer B2, C, E): har en positiv effekt under forhold ledsaget af øget permeabilitet og skrøbelighed af kapillærer;
  • L-cystein (aminosyre): deltager i stofskiftet i øjenlinsen, forhindrer de skadelige virkninger af frie radikaler på øjnene, forbedrer de visuelle funktioner og tilpasser synet til mørket, forhindrer dystrofiske ændringer i nethinden, aldersrelaterede ændringer i synsskarphed, grå stær, krystallinsk lumen og komplikationer, forbundet med eksponering for kraftige lysstrømme, er det effektivt i de indledende former for hjernerystelse, stråling, myopatiske og aldersrelaterede grå stær;
  • glycin (aminosyre): har en positiv effekt i tilfælde af cerebrovaskulær ulykke, deltager i stofskifte, normaliserer processerne med ophidselse og hæmning i centralnervesystemet, normaliserer søvn, øger mental ydeevne, har en antistresseffekt;
  • calendula [planteekstrakt indeholder standardiserede carotenoider (5% zeaxanthin og 85% lutein)]: zeaxanthin og lutein har evnen til selektiv at akkumuleres i makulaen, der er ansvarlig for central og farvesyn, har en kraftig antioxidanteffekt, forhindrer nethindeskade, dannelse af frie iltradikaler og atomiske ilt. Når de har en gul farve, optager carotenoider aktivt overskydende stråler i det ultraviolette område af solspektret;
  • citronbioflavonoider (inkluderer quercetin, hesperidin, naringin, rutin): de er en stærk naturlig antioxidant, forbedrer antioxidantvirkningen af ​​vitamin C, neutraliserer frie radikaler, har anti-allergiske, antiinflammatoriske og anti-edematøse virkninger, normaliserer og opretholder elasticitet og permeabilitet i blodkarens blodkar, øger blodkarets glukosesyntese, forhindre udvikling af inflammatoriske processer og også udføre mange andre funktioner;
  • zinksulfat: opretholder et normalt niveau af vitamin A i blodet, deltager i antioxidationsreaktioner, beskytter øjnene mod skader forårsaget af skarpt lys, har en gavnlig virkning til at reducere farvediskriminering, nethindeavtagning og kataraktdannelse;
  • L-glutathione (et peptid bestående af 3 aminosyrerester - glycin, cystein, glutaminsyre): spiller en vigtig rolle i redoxreaktioner, har en aterosklerotisk og antioxidant virkning, forhindrer afsætning af protein i linsevævet, er effektiv til forebyggelse af degenerative læsioner i nethinden, aldersrelateret fald i synsskarphed, "natblindhed", progressiv nærsynethed, komplikationer forbundet med udsættelse for kraftige lysstrømme (for eksempel flash, svejsning, skiløb);
  • superoxid dismutase: forhindrer lipidperoxidation, fjerner frie radikaler fra kroppen;
  • Gotu Kola: har en gavnlig effekt på blodcirkulationen, styrker blodkar, forbedrer mikrosirkulation og iltforsyning til hjernen, hjælper kroppen hurtigt med at reparere væv og helbrede skader, deltager i dannelsen af ​​kollagen, har en beroligende effekt på det centrale nervesystem, forbedrer hukommelse og mentale evner og lindrer hovedet smerter, fremskynder tænkningsprocesserne;
  • Ginkgo biloba: reducerer kolesterol i blodet, normaliserer metaboliske processer, forsyner hjernen med ilt og blod, hvilket forbedrer metaboliske processer, syn og hukommelse. Indeholder ginkgolider og bilobider - stoffer, der har en vasodilaterende virkning, øger styrken og elasticiteten af ​​væggene i blodkar, hæmmer inflammatoriske reaktioner. Indeholder også flavonglycosider, der har en antioxidant effekt;
  • quercetin (en af ​​de mest effektive bioflavonoider): det har en antioxidantvirkning, det er en hæmmer af aldoreductase-enzymet, der omdanner blodglukose til sorbitol og derved reducerer ophobningen af ​​sorbitol i linsen og bremser dannelsen af ​​grå stær;
  • beta-caroten (en vandopløselig form for vitamin A): det er en kraftig antioxidant, fjerner frie radikaler fra kroppen, helbreder huden, bremser aldringsprocessen, understøtter immunsystemet, forhindrer sygdomme (især hjertesygdomme og kræft), forhindrer synstab, "natblindhed" og konjunktivitis, lindrer øjet træthed hos personer, der arbejder under kunstig belysning (med computer- og tv-skærme osv.);
  • chromiumpicolinat: deltager i fedt- og kolesterolmetabolismen, normaliserer permeabiliteten og øger følsomheden af ​​cellevævsreceptorer over for insulin, regulerer kulhydratmetabolismen og blodsukkerniveauet, hvorfor det er effektivt til forebyggelse af diabetes, hjerte-kar-sygdomme og sygdomme forbundet med sløret syn;
  • natriumselenit: besidder en udtalt antioxidantegenskab, som det bruges til at forebygge kræft forårsaget af stråling og kemisk påvirkning. Det er et kraftfuldt immunostimulerende og kræftfremkaldende middel, deltager i produktionen af ​​røde blodlegemer og stimulerer dannelsen af ​​antistoffer, hvilket øger kroppens immunforsvar mod vira og andre patogene aggressorer;
  • vitamin b1 (thiamin): har en positiv effekt på neuro-refleksregulering, deltager i syntesen af ​​thyroidin (skjoldbruskkirtelhormon), deltager i metabolismen af ​​pyruvinsyre og kulhydratmetabolismen, forbedrer nervesystemets funktioner, understøtter funktionen af ​​det kardiovaskulære system, er nødvendigt for at opretholde normal intracellulær vævsmetabolisme i øjet;
  • vitamin b3 (niacin): deltager i fedt, kulhydrat, protein og kolesterol metabolisme, i syntesen af ​​histamin, cholin og et antal hormoner; ved fordøjelse af mad deltager det i dets opdeling i fedt, kulhydrater og proteiner, sænker niveauet af "dårligt" kolesterol og øger niveauet for "godt" hjælper med at reducere blodtrykket, forhindrer eller lindrer migræne. Med en mangel på dette vitamin lider metabolismen af ​​kulhydrat, protein og fedt, fordøjelsen forværres, døsighed, svaghed og træthed udvikler sig;
  • vitamin b5 (pantothensyre): deltager i stofskiftet, syntese af hæmoglobin og kolesterol, har immunmodulerende, afgiftende, anti-aterosklerotiske, antiinflammatoriske og stressbeskyttende virkninger, normaliserer nerves- og immunsystemets tilstand, funktionen af ​​skjoldbruskkirtlen og binyrerne;
  • vitamin b6 (pyridoxin): deltager i alle reaktioner af syntese og metabolisme af aminosyrer, har en hypokolesterolæmisk virkning, fremmer syntesen af ​​arachidonsyre, påvirker positivt hudtilstanden og den fysiske ydeevne, understøtter funktionen af ​​nervesystemet og immunsystemet;
  • vitamin b9 (folsyre, folacin): det er nødvendigt at opretholde et sundt immunsystem, fremmer syntesen af ​​proteiner, spiller en vigtig rolle i dannelsen af ​​røde blodlegemer i knoglemarven, danner genetiske materialer, påvirker funktionerne i tarmen og leveren positivt, øger indholdet af kolin i leveren, i kombination med vitaminer B6 og B12 har en antiaterosklerotisk virkning;
  • vitamin b12 (cyanocobalamin): har en nootropisk, immunmodulerende og anti-sklerotisk effekt, giver hemopoiesis og hæmoglobinsyntese, deltager i metabolismen af ​​aminosyrer og dannelsen af ​​leukocytter og blodplader, understøtter metabolismen af ​​kulhydrater, sænker blodcholesterol og fjerner det fra blodkar, forhindrer overskydende fedtudfældning i leveren, stimulerer dannelsen af ​​nukleinsyre.

Indikationer til brug

  • synsnedsættelse;
  • nedsatte tilpasningsevner for synsorganerne;
  • dystrofiske ændringer i nethinden, progressiv nærsynethed;
  • eksponering for kraftige lysstrømme (for eksempel når man arbejder med en computer, flashenheder, tv-skærme, svejsemaskiner) og andre værker relateret til visuel stress (designere, korrekturlæsere, skolebørn, studerende osv.);
  • nedsat mørk tilpasning af øjnene;
  • makuladegeneration (herunder forebyggelse af dens udvikling);
  • synsnedsættelse ved diabetes mellitus, åreforkalkning, skader og kirurgiske indgreb på synets organer, vaskulære lidelser osv. (inklusive forebyggelse af deres udvikling);
  • øget permeabilitet og skrøbelighed af kapillærer;
  • nedsat mental præstation
  • immundeficiens, kronisk træthedssyndrom, kroniske infektioner og beruselse.

Glazorol bruges også til at forhindre følgende tilstande / sygdomme:

  • aldersrelaterede ændringer i synsorganet (nedsat farveopfattelse, dannelse af glaukom og grå stær, nethindeafskillelse osv.);
  • nedsat skumringssyn ("natblindhed") af arbejdstagere i aften og nat skift;
  • cerebrovaskulær ulykke;
  • aterosklerose;
  • diabetes;
  • hjerte-kar-sygdomme;
  • sæsonudbrud af luftvejssygdomme;
  • tumorer.

Kontraindikationer

Kosttilskud er kontraindiceret i tilfælde af individuel intolerance over for individuelle komponenter i produktet.

Anbefalinger til brug

Glazorol bør tages oralt ved måltider.

Til forebyggelse anbefales det at tage 1 kapsel 2 gange om dagen.

Til terapeutiske formål ordineres 2 kapsler 2-3 gange dagligt i 20-30 dage. Afhængigt af indikationerne, sværhedsgraden og arten af ​​processens forløb kan dosis og brugstid ændres. Gentag om nødvendigt kurset efter 1-2 uger eller skift til en profylaktisk dosis.

specielle instruktioner

Glazorol er ikke et lægemiddel. Inden du begynder brugen, skal du konsultere en læge (optometrist eller specialist inden for urtemedicin).

Betingelser for opbevaring

Opbevares på et tørt sted utilgængeligt for børn ved stuetemperatur..

Udløbsdato - 3 år.

Oplysninger om lægemidlet generaliseres, leveres til informationsformål og erstatter ikke de officielle instruktioner. Selvmedicinering er sundhedsfarlig.!

Mere end 500 millioner dollars om året bruges alene på allergimedicin i USA. Tror du stadig, at der findes en måde at endelig besejre allergi på??

Ifølge statistikker øges risikoen for rygskader på mandage med 25% og risikoen for et hjerteanfald - med 33%. Vær forsigtig.

Hos 5% af patienterne forårsager antidepressiva clomipramin en orgasme..

Den højeste kropstemperatur blev registreret hos Willie Jones (USA), der blev indlagt på hospitalet med en temperatur på 46,5 ° C.

Ifølge en WHO-undersøgelse øger en daglig halvtimes samtale via mobiltelefon sandsynligheden for at udvikle en hjernesvulst med 40%.

Det plejede at være, at gabning beriger kroppen med ilt. Denne opfattelse blev imidlertid modbevist. Forskere har bevist, at en gab, en person køler hjernen og forbedrer dens ydeevne.

Med et regelmæssigt besøg i garvningssengen øges chancen for at få hudkræft med 60%.

Leveren er det tyngste organ i vores krop. Hendes gennemsnitsvægt er 1,5 kg.

Caries er den mest almindelige smitsomme sygdom i verden, som selv influenza ikke kan konkurrere med..

Amerikanske forskere gennemførte eksperimenter med mus og konkluderede, at vandmelonsaft forhindrer udvikling af åreforkalkning i blodkar. En gruppe mus drak almindeligt vand, og den anden en vandmelonsaft. Som et resultat var karene i den anden gruppe fri for kolesterolplaques.

Ifølge undersøgelser har kvinder, der drikker et par glas øl eller vin om ugen, en øget risiko for at få brystkræft.

Menneskeligt blod "løber" gennem karrene under enormt pres og kan skyde op til 10 meter, hvis dets integritet krænkes.

I England er der en lov, hvorefter kirurgen kan nægte at udføre operationen på patienten, hvis han ryger eller er overvægtig. En person skal opgive dårlige vaner, og så har han måske ikke brug for kirurgisk indgreb.

En uddannet person er mindre modtagelig for hjernesygdomme. Intellektuel aktivitet bidrager til dannelsen af ​​yderligere væv for at kompensere for de syge.

En person, der tager antidepressiva i de fleste tilfælde, vil igen lide af depression. Hvis en person klarer depression alene, har han enhver chance for at glemme denne tilstand for evigt..

Synskorrektion er en af ​​de mindst traumatiske kirurgiske procedurer. Ikke desto mindre er det naturligt at bekymre sig om den kommende intervention. Andet de.

Glazorol Intensive Køb 063-480-68-74 i Ukraine Priskomposition Instruktionsanmeldelser

Glazorol Intensive - En specialiseret formel til forbedring af den visuelle funktion

Glazorol Intensive Art Life giver dig mulighed for at normalisere tonen i blodkar og muskler i øjnene, styrke væggene i blodkar og forbedre blodgennemstrømningen.
Glazorol Intensive Artlife forbedrer øjens tilstand og funktion, mens det opretholder og forbedrer synet.
Glazorol Intensive - vitamin- og mineralkompleks til lindring af spændinger og øjet træthed.

Indikationer for brug Glazorol Intensive

  • Emerging nærsynthed.
  • Tørre øjne syndrom.
  • Med høj øjenbelastning.
  • Når du arbejder under lyse eller dårlige lysforhold.
  • I forebyggelse af øjensygdomme (aldersrelateret).
  • Med den komplekse behandling af grå stær.
  • Med nærsynethed i forskellige grader.
  • I strid med farveopfattelsen.

Handlingsmekanismer Glazorol Intensive:

  • Det beriger kroppen med stoffer, der er nødvendige til dannelse af visuelle pigmenter og til implementering af synsmekanismen;
  • Forbedrer synsstyrken;
  • Normaliserer produktionen af ​​tårevæske;
  • Forbedrer blodforsyningen til synets organer;
  • Positiv effekt på metabolismen i linsen.

Blåbærekstrakt er en kilde til vitaminer og aktive stoffer, der har en tendens til at ophobes i cellerne i nethinden og øjeæblet. Blåbær hjælper med at genoprette strukturen i vaskulære netværk, forbedrer blodgennemstrømningen, lindrer betændelse.
Citronbioflavonoider har en antioxidant effekt, styrker blodkar og kapillærer, forhindrer udvikling af aterosklerotiske fænomener.
Zink, krom og selen hjælper med at forbedre synapse i nethinden og hjælper med at forhindre optisk neuropati. Mineraler kontrollerer metabolske processer i cellerne i øjet, fjerner betændelse, har en antioxidant effekt.
B-vitaminer forbedrer blodcirkulationen, hjælper med at lindre spændinger og øjet træthed. Under deres påvirkning forbedres iltforsyningen af ​​celler, hvis mangel er indikeret ved brændende øjne, hyppig konjunktivitis, lacrimation, fotofobi.

Frivillig certificering af produkter Artlife Budy Ukraine

Hvis du køber Art Life-produkter fra os, kan du være sikker på kvaliteten.
Artlife-produkter har et kvalitetscertifikat og alle de nødvendige tilladelser: Dokumenter fra den statslige sanitære og epidemiologiske service, vurderet og registreret af en autoriseret NQA for overholdelse af BS EN ISO 9001: 2000, vurderet og registreret af en autoriseret NQA for overholdelse af CODEX ALIMENTARIUS krav, modtaget en licens til fremstilling af medicin og et akkrediteringscertifikat for teknisk kompetence (GOST R 52249-2004 - GMP) bestået en certificeringsrevision for overholdelse af internationale fødevaresikkerhedsstandarder ISO 22000 - 2005.

Sammensætning af Bud Glazorol Intensive:

Hesperidin (15,8), riboflavin (1), lutein (6,25), vitamin B1 (0,525), beta-caroten 20% (6,25), tocopherolacetat 50% (7,5), zeaxanthin (5) zinkoxid (5,25), quercetin-dihydrat (10,5), astaxanthin (12,5), superoxiddismutase (10), ginkgo biloba-ekstrakt (10), L-taurin (60), selexen (0,065), ascorbinsyre (45), krompicolinat (0,1), glutaminsyre (35), vitamin B12 (0,001), glycin (17), folinsyre (0,14), cystein (17), vitamin B6 (1), glutathion ( 9), calciumpantothenat (2,5), blåbærekstrakt (15), nicotinsyre (7).

Statens certifikat nr. KZ.16.01.96.003.E.005407.12.15 dateret 12/18/2015

Brugsanvisning og dosering af Glazorol Intensive:

Som forebyggelse tager voksne 1 kapsel to gange dagligt sammen med mad. Modtagelseskurs 2 måneder.
Til terapeutiske formål tager voksne 2 kapsler 3 gange om dagen sammen med mad. Optagelsesforløbet er fra 3 til 6 måneder, indtil resultatet er opnået, afhængigt af problemets fase.
For forebyggelse tager børn fra 3 til 6 år 0,5 kapsler en gang dagligt med mad.
børn fra 6 til 14 år, 1 kapsel dagligt med mad. Modtagelseskurs 2 måneder.
Til terapeutiske formål tager børn fra 3 til 6 år 0,5 kapsler 2 gange om dagen med mad, kurset er fra 3 til 6 måneder.
Børn fra 6 til 14 år gamle, 1 kapsel 2 gange om dagen med mad. Modtagelseskursus fra 3 til 6 måneder.
Klinisk påvist effektivitet.

Kvalitets- og sikkerhedsstyringssystemet til Artlife LLC er certificeret i henhold til ISO 9001, ISO 22000 og GMP.

Wellness-programmer Artlife ved hjælp af Glazorol Intensive

  1. Program til forebyggelse af synsnedsættelse https: //artlife-ukraine.net/spisok-kategorij/ostrota-zrenija
  2. Artlife Wellness-program for diabetisk angioretinopatihttp: //artlife-ukraine.net/spisok-kategorij/diabeticheskaja-angioretinopatija

Levering og betaling af produkter Artlife Budy Ukraine

Forudbetaling (helt eller delvis) for Ny mail;
Betaling for produkter til en kurer i Kharkov (GRATIS LEVERING til metroen).

Læs mere her Betaling og levering

Glazorol Intensiv. Behandlingen af ​​nærsynethed. Grå stær Glaukom

Hvis du har problemer, skal du klikke på "Køb med et enkelt klik", så hjælper vi dig

Afhentning fra butikken

  • Forsendelse gratis for egen regning (i den foreløbige ordre)
  • Åbningstider: Man-fre - 9: 00-17: 00; Sat - 11: 00-15: 00
  • Adresse: Konotop, Deputatskaya gade 10, (Modsat politiet på tværs af vejen) Landemærke, på hjørnet af huset er der en skønhedssalon "Nati-Ani"

Kurer i Kiev

  • Leveringsomkostninger: 50 UAH *
  • Leveringstid: op til 24 timer

Ny mail

  • Leveringsomkostninger: i henhold til takster *
  • Leveringstid: 1-2 dage

Ukrposhta

  • Leveringsomkostninger: i henhold til takster *
  • Leveringstid: 3-7 dage

Kontant

  • Kontant betaling ved modtagelse af varer.

TORSK

  • Ingen forskud. Du betaler for overførsel af midler og omkostningerne for selve varerne ved modtagelse.

Betaling til kortet "PrivatBank"

  • Levering af ordren er mulig efter modtagelse af midler på vores konto.

Glazorol Intensive er et vitamin- og mineralkompleks til bevarelse af syn og øjenesundhed. Lindrer stress og øjet træthed efter arbejde på en computer. Astaxanthin er grundlaget for den komplekse formel. Dette stof har antioxidantegenskaber, der overskrider effektiviteten af ​​C-vitamin i 6000 (!) Gange. Derudover øger det blodkarets elasticitet, styrker øjenkulens skal og hjælper med at lindre spændinger i øjenmusklerne. I kombination med carotenoider og xanthiler forhindrer astaxanthin spredning af inflammatoriske processer, renser øjnene og nervesystemet fra frie radikaler.

Producent: ArtLife
Udgivelsesform: 60 kapsler
Alder: 3+

På stoffets side kan du finde anmeldelser af mennesker, instruktioner til brug, stille spørgsmål til en konsulent.

Sammensætningen af ​​komplekset:

  • lactose (bærer), L-taurin, L-glutaminsyre, L-cystein, L-glutathion, L-glycin, quercetin, glycerin, hesperidin;
  • vitaminer E, B3, B5, B1, B2, B6, B12, ascorbinsyre;
  • blåbærekstrakt, lutein, ginkgo biloba-underlag;
  • astaxanthin, zeaxanthin;
  • zinkoxid, chrompicolinat, selexen, calciumstearat;
  • talkumspulver, aerosil, stabilisator.

Modtagelse af 2 kapsler vil sikre levering af værdifulde komponenter,% af det anbefalede daglige behov (RSP):

Komponentmg% af RSP
Astaxanthin0,5halvtreds
zeaxanthin0,5halvtreds
Zink8.470
Selen0,03mænd 40, kvinder 55
Chrom0025halvtreds
L-Taurin120tredive
Lutein2,5halvtreds
Quercetin2170
Betakaroten2,5halvtreds
Ginkgoflavon-glycosider4.8seksten
hesperidintredivefemten
Vitamin B11,0570
Vitamin B22111
Vitamin B31470
Vitamin B55100
Vitamin B62100
Vitamin B90,2870
Vitamin B120,00270
E-vitamin7.5halvtreds
C-vitamin90100
anthocyaniner7.5femten

Indikationer til brug:

  • at lindre øjenbelastning efter langvarig læsning eller arbejde på en computer;
  • at forhindre patologiske processer provokeret af en aldersfaktor;
  • til forebyggelse og behandling af nærsynethed i forskellige grader;
  • som del af en omfattende behandling af grå stær og andre øjepatologier;
  • at beskytte øjnene mod de skadelige virkninger af frie radikaler;
  • for at kompensere for manglen på vitaminer og mineraler, der er nødvendige for at bevare synets skarphed.

Anvendelsesmåde:

  • For forebyggelse skal du i en måned tage 1 kapsel af komplekset 2 gange om dagen sammen med mad.
  • Individuelt kan du ifølge indikationerne øge dosis efter at have konsulteret en specialist.

* Dårligt er ikke en kur

* Dårligt er ikke en kur

Egenskaber
Af organerØjne
Af kropssystemer:Visuel
Anvendelsesmåde:Til intern brug
Type tilsætningsstof:Med vitaminer, multikomplekser
Ansøgningsgruppe:For voksne
Indikationer til brug:Nærsynethed
Udgivelsesformular:Kapsler
Pakning:60 stk
Alder:Fra 3 til 7 år gammel, fra 7 til 12 år gammel, fra 12 til 15 år gammel, fra 15 til 18 år gammel, fra 18 år gammel
Aktive stoffer
Astaxanthin0,5 mg
hesperidin30 mg
zeaxanthin0,5 mg
Quercetin21 mg
Vitaminer
A-vitamin6666 ME
Vitamin B22 mg
Vitamin B314 mg
Vitamin B55 mg
Vitamin B62 mg
Vitamin B9290 mcg
Vitamin B1220 mcg
C-vitamin90 mg
E-vitamin10 IE
Mineraler
Selen30 mcg
Chrom25 mcg
Zink8,4 mg
Aminosyrer
Taurin120 mg

Samlede kommentarer: 1

2019/12/01

Vitaly Nichiporuk

Hej, jeg hedder Vitaly Nichiporuk, jeg er leder af Art Life Phytocenter. I 12 år har vores team fremmet en sund livsstil, lært forbrugerne det grundlæggende om sundhed, hvordan man kan holde ungdommen, skønheden og føle sig opmærksom og energisk derhjemme, hvordan man gendanner mistet helbred eller forhindrer en sygdom. Alle i vores "Phytocenter" kan blive bekendt med udvalget af biologiske produkter, få råd fra vores specialister, diagnostiker, ernæringsfysiolog. Hvis du ønsker det, skal du gennemgå en gratis undersøgelse af det kardiovaskulære system og derved beskytte dig selv mod skjulte sygdomme, og i fremtiden undgå slagtilfælde, hjerteanfald og andre katastrofer. For vores kunder er der mange tilbud, rabatter. Ifølge en undersøgelse af vores kunder har vi etableret os som en ansvarlig organisation, der er forpligtet til at opnå resultater og loyalitet hos vores kunder, så vi gerne vil kontakte os igen og igen. Vi arbejder med kvalitetsfytoprodukter, der har alle de nødvendige certifikater og kliniske godkendelser i honning. institutioner i flere lande, herunder Ukraine. Vores kære kunder, din feedback og resultat kan hjælpe andre mennesker med at tackle problemet eller inspirere dig til at tage sundhed, så skriv dine egne anmeldelser her, hver af os kan forbedre verdenen omkring os. Tak for din tillid, lang levetid og godt helbred..

Glazorol Intensiv

Glazorol Intensive blev udviklet af Art Life. Det er designet til at give næring til øjnene for at beskytte og bevare synet på et tilstrækkeligt niveau. Det bioaktive kompleks fra producenten Art Life Glazorol Intensive indeholder aktive komponenter, der regulerer øjet arbejde på det cellulære niveau. Som et resultat er den visuelle funktion beskyttet mod negative ændringer, der var forårsaget af forstyrrelser i mikrovasculaturen. Kompleksets komponenter forhindrer effektivt træthed i den visuelle analysator og bevarer synet, dets skarphed.

Glazorol Intensive blev udviklet af Art Life. Det er designet til at give næring til øjnene for at beskytte og bevare synet på et tilstrækkeligt niveau. Det bioaktive kompleks fra producenten Art Life Glazorol Intensive indeholder aktive komponenter, der regulerer øjet arbejde på det cellulære niveau. Som et resultat er den visuelle funktion beskyttet mod negative ændringer, der var forårsaget af forstyrrelser i mikrovasculaturen. Kompleksets komponenter forhindrer effektivt træthed i den visuelle analysator og bevarer synet, dets skarphed.

Mange stoffer, der er vigtige for helbredet, introduceres i Glazorol Intensive - naturlige bioflavonoider, antioxidanter, polyfenoler, aminosyrer, anthocyaniner, makroceller. Alle komponenter komplementerer effektivt hinanden og forbedrer den samlede effekt, hjælper med at udføre ernæringsprocesserne ved cellulær metabolisme, normalisere blodcirkulationen, beskytte og regenerere pigmenter i nethinden, give væskeudstrømning, forbedre funktionen af ​​cellestrukturer og vævets funktion. På grund af dette forbedres synsskarphed, forebyggelse af træthed, hypoxi, udvikling af patologier i synsorganerne og deres progression.

Menneskelige øjne er et komplekst system, de opfatter og overfører til hjernen over 80% af informationen, der kommer fra omverdenen. Intensivt arbejde i løbet af dagen fører til stress og træthed. For at sikre synsskarphed er det nødvendigt regelmæssigt at opretholde mikrocirkulation i nethinden og i øjet, specielle mikronæringsstoffer kan hjælpe med dette. Det er også nødvendigt at beskytte øjenceller mod især skadelige stoffer - frie radikaler.

Et velafbalanceret kompleks fra Art Life består af mange komponenter, som er dets fordel. Dets aktive stoffer er involveret i de grundlæggende biokemiske processer, der finder sted i det visuelle apparat. De aktive stoffer i lægemidlet vælges på en sådan måde, at det sikres genopfyldning af vigtige stoffer under betingelser for deres mangel.

Komplekset fra Art Life er baseret på en kombination af stoffer fra forskellige grupper - carotenoider og xanthophyller (beta-caroten, lutein, zeaxanthin, astaxanthin). Deres opgave er at forhindre forekomst af foto-oxidative processer, der forekommer i midten af ​​nethinden. Det er denne region i øjet, der sikrer bevarelse af synsskarphed, komplekset, der forhindrer dannelse af degenerative ændringer i det, bidrager til dets bevarelse.

Et træk ved stoffet Glazorol Intensive er tilstedeværelsen af ​​astaxanthin i det. Det er en stærk antioxidant, som i sin virkning er hundreder af gange større end virkningen af ​​anerkendte antioxidanter - vitamin C og E. Stoffet styrker karene i slimhinden i øjet, slapper af muskler, hjælper med at reagere på den inflammatoriske proces, beskytter ikke kun øjenvævet, men også nervefibre og hjerne væv.

Vitaminforbindelser og mineralelementer i Glazorol Intensive er godt afbalancerede, ifølge videnskabelige undersøgelser er dette nødvendigt for at forebygge aldersrelaterede degenerative ændringer i øjenvævet.

Sporelementer i komplekset - selen, zink, krom - er nødvendige for metabolske processer i øjet væv, deres mangel fører til alvorlige krænkelser. Blueberry-anthocyaniner fra dens ekstrakt understøtter også øjet, fremskynder fornyelsen i det visuelle apparatur på nethinden, aktiverer blodcirkulationen, øger synsskarpheden, herunder i mørke.

Dosering og hvordan man anvender

Komplekset med vitaminer skal tages 2 gange om dagen for 1 kapsel i en måned. Af 2 kapsler (daglig dosering) kommer ind i kroppen: 2 mg quercetin, 8,4 mg zink, 0,28 mg vitamin B9, 14 mg vitamin B3, 1,05 mg vitamin B1, 0,002 mg vitamin B12 (70%), 2, 5 mg lutein, 0,5 mg astaxanthin, 7,5 mg tocopherol, 0,5 mg zeaxanthin, 0,025 mg krom og 2,5 mg beta-caroten (50% hver), 5 mg vitamin B5, 90 mg C-vitamin ( ascorbinsyre), 2 mg vitamin B2 og B6 (100% hver), 4,8 mg ginkgoflavonglycosider (16%), 30 mg hesperidin (15%), 120 mg L-Taurin (30%), 7,5 mg anthocyaniner (15%) og 0,03 mg selen (40 og 50%).

Fordele

Komplekset indeholder astaxanthin, zeaxanthin, hesperidin - aktive stoffer, de er inkluderet, fordi de også bruges som separate komponenter til behandling af visse synsforstyrrelser forbundet med degenerative og metaboliske ændringer. Disse forbindelser er i mikroindkapslet form i præparatet, hvorfor de virker stabilt og i lang tid. Komplekset har øget bioflavonoidindhold, introduceret selen i en sikker form - i form af selenit (organisk salt), superoxiddismutaseenzymet - i en stabil form. Alle forbindelser og elementer bruges kun i streng dosering, hvilket gør lægemidlet sikkert, og der bemærkes ingen bivirkninger..

Hvornår man skal ansøge

Glazorol Intensive er ordineret til reduktion af synsfunktion, synsskarphed, alvorlig eller hyppig øjet træthed, med betydelig øjenbelastning, farveopfattelsesforstyrrelser, nærsynethed, til behandling af grå stær i det indledende trin og til forebyggelse af øjensygdomme, der begynder med alderen.

Kontraindikationer

Må ikke ordinere lægemidlet, hvis der er immunitet for nogen af ​​komponenterne i dets formulering. Inden du begynder, skal du konsultere en læge.

Struktur

I en flaske Glazorol Intensive 60 kapsler. Disse inkluderer blåbærekstrakt,

riboflavin, pyridoxinhydrochlorid (vitamin B5), lactose, L-glycin, ginkgo bilobaekstrakt, L-glutathione, quercetin, L-taurin, talkum (antiklumpningsmiddel), astaxanthin, hesperidin, nicotinsyre (vitamin B6), tocopherol, oxid, zeaxanthin, ascorbinsyre, aerosil, L-cystein, lutein, calciumpantothenat, caroten, L-glutaminsyre, calciumstearat, folinsyre (vitamin B9), krompicolinat, superoxiddismutase, glycerin, cyanocobalamin, thiamin (vitamin B) krom, glycerol, selexen.

Betingelser for opbevaring

For at opbevare Glazorol Intensive skal du vælge et tørt og varmt sted uden adgang til lys. 2 år er holdbarheden for dette stof. Efter udløbsdatoen er lægemidlet ikke underlagt brug.

Du kan købe dette produkt i Rostov ved Don, hvis du bestiller det nu i vores butik. Levering sker til andre byer i Den Russiske Føderation. Prisen er for 1 flaske. For at levere komplekset til din by skal du ringe eller lade en anmodning om det i formularen på webstedet. Du kan også få en opkaldsoperatør.

Kosttilskud. HAR IKKE EN LÆGEMIDDEL. Vi anbefaler at konsultere din læge inden brug..

Statens certifikat nr. KZ.16.01.96.003.E.005407.12.15 dateret 18. december 2015. Kvalitets- og sikkerhedsstyringssystemet til Artlife LLC er certificeret i henhold til ISO 9001, ISO 22000 og GMP.

Glazorol

Glazorol er et effektivt biologisk aktivt præparat fra naturlige ingredienser, der er designet til at understøtte din vision. Det er ikke kun et fremragende profylaktisk, men har også evnen til at reparere lidelser, der er opstået som et resultat af forekomsten af ​​patologiske processer i øjnene. Glazorol indeholder de vigtigste vitaminer og mineraler til fremragende funktion af det visuelle apparat.

Glazorol - beskrivelse, pris, anmeldelser | Kunstliv

Den ernæringsmæssige understøttelse af synsorganet er en garanti for at bevare dets fulde funktion i lang tid. Opretholdelse af den naturlige balance mellem biologiske stoffer, der er nødvendige for visuel funktion, er en effektiv forebyggelse af primære og sekundære retinopatier, trofiske forstyrrelser i øjemusklerne, inklusive linsemuskelapparatet. Disse opgaver er de vigtigste for komplekset for øjnene - Glazorol.

De aktive komponenter i Glazorol biokompleks bidrager til forebyggelse af visuel analysator træthed. Et kompleks af aminosyrer, vitaminer og mineraler samt Gotu Kola og Ginkgo biloba optimerer energiudvekslingen i synets organ. C-vitamin og quercetin styrker væggene i de mindste øjenkar. Et kraftfuldt kompleks af antioxidanter af forskellig oprindelse (carotenoider, glutathion og chokeberry-ekstrakt) stabiliserer cellemembranerne i synets organ. Calendulaekstrakt (lutein og zeaxanthin) forhindrer nedbrydning af nethinden, som er ansvarlig for synsskarphed. Glazorol-komplekse ingredienser bremser aldring og død af øjenceller. Dette hjælper med at gendanne den visuelle funktion og fremskynde helingen efter øjenoperationer.

Anbefalinger til brug, dosering: Glazorol anbefales som et biologisk aktiv madtilskud - en ekstra kilde til B-vitaminer, C-vitamin, carotenoider, krom, zink og selen, en kilde til taurin, glutathion, flavonoider. Glazorol har en positiv effekt på trofiske processer i nethinden, hjælper med at forbedre den funktionelle tilstand af synsorganerne.

Klinisk påvist effektivitet.

Påfør til voksne 1 kapsel 2 gange om dagen med måltider. Optagelsens varighed - 1 måned.

At tage 2 kapsler (anbefalet dosis) giver C-vitaminindtagelse - 100 mg-140%; vitamin B1 - 1 mg - 68%; Vitamin B2 - 2,0 mg - 110%; Vitamin B3 - 10 mg - 50%; vitamin B5 - 6,0 mg - 120%; vitamin B6 - 2,0 mg - 100%; vitamin B9 - 0,2 mg - 100%; vitamin B12 - 2 mcg - 68%; beta-caroten - 4 mg - 80%; zink - 8,0 mg - 54%; selen - 50,0 mcg - 72%; chrom - 48 mg - 96%; quercetin - 10 mg-33%; glutathione - 20 mg - 40%; taurin - 200 mg - 50% af det daglige behov.

Kontraindikationer: individuel intolerance over for komponenterne, anbefales ikke til gravide og ammende kvinder. Før brug anbefales det at konsultere en læge.

Opbevaringsbetingelser: Opbevares på et tørt sted utilgængeligt for børn ved stuetemperatur..

Ikke en kur.

Udløbsdato: 3 år fra produktionsdatoen.

Varenummer og udgivelsesdato se bunden af ​​pakken.

TU 9197-082-12424308-06 med ændringsforslag 1

Statens certifikat nr. RU.77.99.11.003.E.003826.02.11 af 02/18/2011

STRUKTUR:

1 kapsel, der vejer 0,6 g, indeholder: taurin - 100,0 mg; gotu kola (frugt) - 5,0 mg; vitamin C - 50,0 mg; ginkgo biloba (ekstrakt) 5,0 mg; L-glutaminsyre - 50,0 mg; Vitamin B3 - 5,0 mg; chokeberry - (ekstrakt) - 25,0 mg; Vitamin B5 - 3,0 mg; calendula (ekstrakt: zeaxanthin 5% lutein 85%) - 20,0 mg; beta-caroten - 2,0 mg; glycin - 20,0 mg; Vitamin B6 - 1,0 mg; L-cystein - 20,0 mg; Vitamin B2 - 1,0 mg; citron (bioflavonoider) - 15,0 mg; Vitamin B1 - 0,5 mg; zinksulfat - 10,0 mg; krompicolinat - 0,2 mg; L-glutathion - 10,0 mg; Vitamin B9 - 0,1 mg; superoxid dismutase - 5,0 mg; natriumselenit - 0,05 mg; quercetin 5,0 mg; Vitamin B12 - 0,001 mg.

Hvad er Glazorol, og hvordan det er nyttigt for øjnene?

Som du ved, er der i den moderne verden mange mennesker, der bemærker dårligt syn. Dette fænomen kan betragtes som næsten normalt, og hvert år stiger antallet af mennesker med forskellige synsnedsættelser kun. Dette kan forklares af forskellige årsager - ugunstige miljøforhold, lang siddning ved computerskærmen, mangel på naturlige antioxidanter og vitaminer i kosten eller aldersrelaterede ændringer.

Som specialister har bemærket, opstår synsproblemer for det meste som regel på grund af funktionsforstyrrelser og ikke på grund af patologier, der er forbundet med en ændring i formen af ​​øjet. Disse forstyrrelser kan ofte forhindres ved konventionelle terapier ved hjælp af moderne kosttilskud..

Der er mange måder at beskytte dit syn på. Du kan naturligvis udholde træthed og ubehag i øjnene i lang tid og derefter beslutte at købe briller eller kontaktlinser. Men glem ikke, at med synsproblemer kan nogle urter, vitaminer og mineraler meget godt hjælpe. Og i en afbalanceret form er det bedst at bruge dem som en del af kosttilskud - så du kan garantere, at du får de nødvendige stoffer i tilstrækkelige mængder. Et af disse bioadditiver på markedet er Glazorol-komplekset fra Art Life. Det indeholder mange ekstrakter af medicinske planter, der hjælper med at forbedre mikrocirkulation, densitet og elasticitet af blodkar. Glazorol indeholder også en lang række antioxidanter, vitaminer, bioflavonoider, aminosyrer og forskellige sporstoffer, som vores øjne har brug for..

For eksempel tillader zink ikke den destruktive virkning af frie radikaler på netvævet, beskytter det mod for stærkt lys og mulig skade på øjnene. Brugen af ​​dette element i Glazorol giver en positiv effekt i sådanne patologier som nethindeløsning, grå stær og en forringelse af farvediskriminering. Og calendulaekstrakt sammen med carotenoider, zeaxanthin og lutein er ansvarlige for absorptionen af ​​overskydende ultraviolet stråling, som forhindrer skade på øjetets fiber. Dette skyldes calendulaens evne til at samle sig i makulaen, der er ansvarlig for farve og central syn. Derfor anbefaler forskere at bruge zeaxanthin og lutein som en profylaktisk for aldersrelateret forringelse af nethindefunktionen (makuladegeneration) og andre negative ændringer i øjet arbejde, herunder forværring af synsskarphed og farveforskelle.

Hvad bestemmer effektiviteten af ​​Glazorol?

Det biologiske aktive kompleks biologiske aktivitet forklares med dets ingredienser: ginkgo biloba-plante, chokeberry bærekstrakt, Gotu kola-frugter, vitaminer B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12, C, quercetin, zinksulfat, glycin, L cystein, L-glutathion, krompicolinat, beta-caroten, natriumselenit, taurin, L-glutaminsyre, superoxiddismutase, calendulaekstrakt og citronbioflavonoider.

Bioadditiv Glazorol fra firmaet Art Life anbefales som et generelt styrkende medikament til forebyggelse af øjensygdomme. Dets brug forbedrer skumringen og synet på dagen markant. Glem ikke, at Glazorol er en ekstra kilde til forskellige sporstoffer og vitaminer, herunder vitaminer B1, B2, B6, C, P samt zink, hvis indhold svarer til den anbefalede daglige dosis. Brug af Glazorol reducerer øjet træthed på grund af langt arbejde under kunstigt lys, stimulerer nethindefornyelse og beskytter øjnene mod træthed, svaghed og irritation. Glazorol hjælper også med at forbedre synstilpasningen i mørke; styrke øjenkapillærer.

Eksperter bemærkede egenskaberne ved Glazorol-bioadditiver til at forbedre øjenfunktionen under langvarig visuel belastning (læsning, arbejde bag en computerskærm, tegning af små detaljer osv.). Glazorol hjælper også med at forhindre komplikationer efter de negative effekter af skarpe lysstrømme, aldersrelateret forringelse af synsskarphed, retinal degeneration og progressiv nærsynethed.