Er Vizulon en fidus? Læs anmeldelser, del meninger

Apparatet til farvepulsstimulering Visulon er et gennembrud inden for behandlingen af ​​en lang række menneskelige sygdomme, der forynger kroppen på celleniveau. I det mindste præsenteres det på denne måde i medierne og på det officielle websted for Neuromed. Kun det faktum, at de fleste af siderne i de første linjer i søgemaskinerne, der vises, når "Vizulon" -forespørgslen er forvirrede, er forvirrende, som disse:

Som repræsentant for et kohort af mennesker, der reklamerer for websteder på Internettet, er jeg primært forvirret over spørgsmålet - hvorfor skulle en mediepublikation som Komsomolskaya virkelig bruge sit budget (der betales et reklamelink fra KP-kontoen i dette tilfælde) på en generel informationsartikel beskrevet i slags interview? Det andet punkt - det samme annonceringslink vises, hvis du indtaster "vizulon er en skilsmisse" i en søgeforespørgsel. Det ser ud til, at hele toppen af ​​søgemaskinens resultater forsøger at besætte steder, som med vilje vil bevise, at denne enhed er effektiv og effektiv. Vi finder ud af det ved at veje nogle fordele og ulemper.

Visulon hjælper eller ej?

For at finde ud af, hvor effektiv enheden eller en bestemt medicin er, skal du spørge dem, der har erfaring med reel brug. Det er nytteløst at læse data fra officielle websteder eller forhandlere - der vil stadig være oplysninger, der kun kan stilles spørgsmålstegn ved, fordi de ikke afspejler synspunktet for en stor gruppe mennesker. For at læse anmeldelser om Vizulonas effektivitet gik vi til Internettet.

Indtil videre er det mest autoritative websted inden for anmeldelser sammenlægningen af ​​den offentlige mening, Otzovik-webstedet. Der deler folk deres indtryk af at eje forskellige ting, fra medicin og mobiltelefoner til motorbåde og træhuse. Men på siden med anmeldelser om Vizulon-apparatet ventede vi på en lille skuffelse.

Faktum er, at af de 7 offentliggjorte anmeldelser (den dag, hvor denne artikel blev skrevet), var det kun 1 person, der havde en troværdig bedømmelse. Og på samme tid delte den person, der sendte det, kun ud af oplevelsen med en enkelt brug af enheden. Følgelig kan denne gennemgang ikke betragtes som troværdig. resten af ​​anmeldelserne om Vizulon blev skrevet af personer, der overhovedet ikke blev bemærket på webstedet, hvilket meget antyder, at deres registrering var dedikeret til at forlade denne registrerede anmeldelse og roligt forlade. Her er eksempler på sådanne anmeldelser:

Hvad læger siger om Vizulon?

Det samme spørgsmål blev stillet af journalisterne fra Komsomolskaya Pravda til Sergey Nikolaevich Ivanov (jeg spekulerer på, hvor mange fulde navnene en person med et så fuldt navn vil have?), Men der var ingen specifikke navne. Hvorfor? Sandsynligvis fordi henvisningen til udsagn fra personer, der arbejder i sundhedssektoren, vil kræve stærkt bevis. For eksempel i kliniske forsøg med effektiviteten af ​​et lægemiddel, der allerede er kendt i 20 lande. Men med arkiveringen af ​​Ivanov S.N. disse ansigter blev efterladt.

Et lægeeksamen medfører ansvar. Og mange års arbejde på dette område smeder myndighed fra en læge. Ikke en eneste selv respekterende læge vil skynde sig med ubegrundede udsagn eller afgive udsagn, der, hvis de undersøges detaljeret, let kan klassificeres som falske.

Resumé

Resuméet af denne artikel om spørgsmålet - "Er Vizulon-apparater en fidus eller ikke?": Vi vil ikke anbefale at gøre hurtige konklusioner om effektiviteten af ​​de behandlingsmetoder, der bruges i Vizulon-apparatet, kun på baggrund af udsagn fra dets udviklere. Ja, Nobelprisen i fysiologi eller medicin, der blev modtaget af Niels Ryberg Finzen (i øvrigt blev han endda forkert repræsenteret i KP-artiklen) i 1903 for at studere effekten af ​​koncentreret lysstråling på almindelig tuberkuløs lupus erythematosus, er god og ærlig. Hvordan passer den påståede evne af Vizulon-apparatet "forynge kroppen på celleniveau" imidlertid ind i denne type sygdom og Finzen's arbejde (citat fra apparatets officielle webside)?

Der er mange spørgsmål, og købere af "mirakelmaskinen" må selv tænke svarene. Et andet spørgsmål - i en artikel af KP, Mr. Ivanov Sergey Nikolaevich, præsenteret som "videnskabsdirektøren" for virksomheden Neuromed, der producerer Visulon, taler om 20 lande i verden, hvor deres udvikling er kendt. Typisk skal sådanne udsagn understøttes af baggrundsinformation på det officielle websted, men vi kunne ikke finde det der..

Registrerede patenter eller endda patentsøgningsnumre ville være nok, fordi vi ved, at vestlige lande er meget følsomme over for alle effektive medicin og apparater, der bruges i medicin. Årsagen er de store penge, der er tilgængelige for dem, der ejer unik teknologi. Kun der er altid et krav - bevis for effektivitet skal bestå en autoritativ vurdering fra læger og forskere. Vizulon kan ikke prale af noget lignende. I henhold til den ekstreme information af denne art findes der ikke et officielt websted.

Og det, at interviews af denne art er skrevet af så velkendte medier som Komsomolskaya Pravda, betyder ikke noget. Vi har allerede skrevet en detaljeret undersøgelse om en finansiel pyramide, hvor nyheder om aktiviteterne findes i online-giganter som Kommersant Publishing House, finansdirektør og endda Interfax. Alle tjener så godt han kan og bør ikke blindt have tillid til dem, hvis vigtigste indtjening er publikum og reklame.

Som du bemærkede, hævder vi ikke, at Vizulon-apparatet er en fusk af godtroende borgere for penge. Vi påpeger kun, at den organisation, der fremsætter sådanne høje profilerede udsagn, efter vores mening ikke har fremlagt noget bevis for ægtheden af ​​dets ord.

1. Intet af problemet med at gennemføre kliniske forsøg med apparatets effektivitet,
2. Intet af spørgsmålet om tilgængeligheden af ​​patenter og certifikater,
3. Ingen af ​​de spørgsmål, der refererer til autoritative og hædrede læger i vores tid, i det mindste vores, endda vestlige.

Og især for Ivanov Sergey Nikolaevich vil vi huske, at farveterapi som et medicinfelt i hele den civiliserede verden hører til kategorien pseudovidenskabelig, ikke-traditionel. Men vi lever i det 21. århundrede, når selv uddannede og velhavende mennesker henvender sig til healere og spådommere for at få hjælp.

Apparatets klarhedsvurderinger

I dag har en øjenlæge ordineret en henvisning til hardwarebehandling for et barn, 3. grad nærsynethed. Dioptre -4,5.

Spørgsmål: er der nogen, der har taget et lignende kursus på enheder? Dette giver resultatet?

Og der blev ordineret dråber i øjnene på 2 forskellige arter, de diskuteres her, men noget er tvivlsomt for mig om, at dråber af synet vil forbedre.

Min søn har arvelighed, min mand har -7 og astigmatisme, jeg har 3co i anden klasse og stadig.
Jeg vil ikke dryppe. Ingen mening.

I går læste jeg på netværket, at enhederne ikke bruges overalt i verden, bortset fra Rusland og SNG-landene, de betragtes som ubrukelige.

Hardwarebehandling til nærsynethed begynder

Barnet gik i skole, i et halvt år forværredes synsstyrken meget. En læge anbefaler hardwarebehandling i en klinik.

Jeg vil være taknemmelig for feedback fra dem, der tog et lignende kursus.
Hvor man skal hen, og hvad er resultatet ?

01/18/11 21:11 Svar på meddelelsen Hardwarebehandling til begyndende nærsynethed af brugeren Vesna33

01/18/11 9:43 kl. Svar på meddelelsen Re: Hardware-behandling til begyndende nærsynethed af brugeren Billy Holiday

I dag tilbød en læge ved ISTC nogle linser til bekæmpelse af nærsynethed, de er effektive i tilfælde af svag nærsynthed - de tager om natten og ser ud til at have 100% syn om morgenen (rette / rette hornhinden), om aftenen bliver synet som det var.
de hjælper med ikke at forværre det, der allerede er der.

Jeg skrev alt, hvad lægen sagde - jeg ved ikke, hvor effektiv det er.

derfor vil jeg også gerne høre om hardwarebehandling - for os er problemet med nærsynethed meget presserende

01/18/11 9:48 kl. Svar på meddelelsen Re: Hardwarebehandling til begyndende nærsynethed af brugeren Muara

01/19/11 00:04 Svar på meddelelsen Re: Hardwarebehandling til begyndende nærsynethed af brugeren Muara

01/19/11 13:46 Svar på meddelelsen Re: Hardwarebehandling til begyndende nærsynethed af brugeren Billy Holiday

01/19/11 13:53 Svar på meddelelsen Re: Hardwarebehandling til begyndende nærsynethed af brugeren Muara

Rettet af bruger Vesna33 (19-01-11 13:56)

01/19/11 17:26 Svar på meddelelsen Hardwarebehandling til begyndende nærsynethed af brugeren Vesna33

01/19/11 5:34 kl. Svar på meddelelsen Re: Hardwarebehandling til begyndende nærsynethed af brugeren Vesna33

01/19/11 17:44 Svar på meddelelsen Re: Hardwarebehandling til begyndende nærsynethed af brugeren Vesna33

Som svar til:. Muara tilbød linser til et barn i hvilken alder?

Selv har jeg haft daglinser i mere end 15 år, så jeg tror, ​​der ikke vil være problemer med at sætte på / tage af

I går, da jeg torturerede lægen med muligheder for at gendanne synet, gjorde de det klart for mig, at du ikke helt kan gendanne dig til 100%, du kun kan holde tilbage, og så, når du vokser op, tænke på korrektion

efter 2 uger går vi til receptionen - jeg spørger om hardwarebehandling

01/19/11 5:46 kl. Svar på meddelelsen Re: Hardwarebehandling til begyndende nærsynethed af brugeren tanhik

Som svar på: min datter, i en alder af 7, havde nøjagtigt det samme problem, vi gik til denne "hardware-behandling" i en mikrosurge i Kiev, vi bar linser, som du anbefales.. resultat - intet er ændret (næsten intet).

01/19/11 18:32 Svar på meddelelsen Re: Hardwarebehandling til begyndende nærsynethed af brugeren MaRuHa1976

01/19/11 20:39 Svar på meddelelsen Re: Hardwarebehandling til begyndende nærsynethed af brugeren Vesna33

01/19/11 20:55 Svar på meddelelsen Re: Hardwarebehandling til begyndende nærsynethed af brugeren MaRuHa1976

vi har også arvelig - min søn fra mig :(, fra min mor. Vi begyndte at falde i anden klasse, men takk Gud (ttt), der er ingen forringelse om et år
fjernet computeren fuldstændigt, tv - en strengt begrænset tid, drak også blåbær.

om blåbær - i går fik vi at vide på ISTC, at det er bedre ikke at spilde penge. det er bedre at spise blåbær frisk i enhver form, 1 kop om dagen (i en måned), gule og røde grøntsager og frugter og korn (boghvede, havregryn)
Nå, gymnastik for øjnene
og foreslog også at have daglinser i stedet for briller, de ville også reducere sandsynligheden for sløret syn (her er jeg i tvivl, men jeg tror, ​​det er bare min mistænkelighed)

01/19/11 10:33 Svar på meddelelsen Re: Hardwarebehandling til begyndende nærsynethed af brugeren Muara

Om daglinser.

Da jeg købte mine første linser, var de ikke i almindelige dødelige i Novosibirsk endnu. Det var det 9. år. Jeg hørte på radio meddelelsen fra Helmholtz Moskva-forskningsinstituttet for øjensygdomme om, at de havde en åben rekord. Jeg ringede, tilmeldte mig og gik på min ferie der. Doktorens aftale varede en times tid. De fortalte mig alt på den mest detaljerede måde, hentet, undervist. Og det blev sagt blandt andet, at kontaktlinser skulle vælges, så de kan se en enhed, og ikke som det er sædvanligt for os at udskrive briller på 0,8. Netop fordi det hjælper med at stoppe synssvækkelse.

Det er svært at sige, fordi min proces stoppede (og før det faldt den jævnt med en halv diopter om året), eller bare tiden kom - jeg var 24 år gammel da - men sådan viste det sig.

Selvom jeg ikke er nogen læge, anbefaler jeg derfor alle at bruge linser, som du ser i enheden. Jeg stoler på specialisterne fra landets førende øjenlæge og deres råd.

hardwarebehandling af nærsynethed hos en studerende

afhængigt af hvilken vision.

I min barndom var lejerskiftet nok til at forbedre min vision til 1.
vitaminer, øvelser, gymnastik, frisk luft)). dvs. øjnene hvilede, stirrede ikke på telly)))
lejren var speciel til syne.

hardwarebehandling hjælper, og du er nødt til at gøre det.

De udføres i årenes løb, regelmæssigt.

Hjælper forfatteren! Og hvad der anbefales til dig hjælper !

Men når alt kommer til alt, kan vision uden enheder falde og i høj grad.

Anonym,
Min yngre og jeg går nu til enhederne, vi har ikke briller. Der er forbedringer

der er stadig en slags Hask's enhed, jeg snublede bare på Internettet, såsom en langvarig effekt. Rør med farvede stråler. Du skal læse, falske er ikke falske. Overvej ikke det som en reklame, jeg ved ikke noget om det endnu.

Anvendelse af fysioterapiapparatet "Geska-2" til behandling af opholdsspasmer

O.A. Antipova, S.A. Nebera, I.V. Volkovskaya, N.V. Fuchs Research Institute for Medical and Environmental Problems of Vision, Irkutsk
Ved patogenesen af ​​akkumuleringsspasme gives hovedrollen svækkelse af indkvartering og forstyrrelse af blodforsyningen til ciliærmusklen. Ifølge A.I. Dashevsky og A.A. Vatchenko, ændringer i ciliærlegemet er ikke en lokal proces, men en konsekvens af autonom dystoni af den parasympatiske type på baggrund af en nedsat tone i det sympatiske nervesystem. Årsager til vegetativ-vaskulær dystoni kan være kronisk forgiftning (betændelse i mandlen, helminthisk invasion osv.), Postural lidelser.

For at eliminere ubalance i det autonome nervesystem hos børn med opholdsspasme og nærsynethed i 1. grad brugte vi Geska-2 LED-apparater. Behandlingen blev udført dagligt i 7-10 dage. Bestrålingshovedet blev indstillet til 2-4 paravertebrale punkter i 5-10 minutter. for hver.

12 børn i alderen 9 til 11 år med nærsynethed i første grad og spasme i indkvartering gennemgik et behandlingsforløb på Geska-2-apparatet, hvor traditionelle behandlingsmetoder ikke førte til en stigning i den relative opholdsreserve.

Før behandling varierede synsstyrken uden korrektion fra 0,25 til 0,8, objektiv refraktion fra -0,5 til 1,25 Dptr, relativ opholdsmargin fra 0 til 3,5 Dptr. Fra samtidig patologi afsløredes en overtrædelse af holdning i varierende grad.

En analyse af behandlingsresultaterne viste, at hos alle børn efter behandlingen steg opholdsreserverne med 1,5-10,0 dioptre (i gennemsnit 3,7 gange). Desuden steg skarpheden i ukorrigeret syn hos 70% af børnene med 0,2-0,4. Brydning faldt med 0,25-0,5 dioptre.

Resultaterne indikerer en høj effektivitet af behandlingen med Geska-2 LED-enheden og tillader at anbefale denne metode til behandling af børn med opholdsspasme på baggrund af en lav tone i det sympatiske nervesystem.

Annoncering på Internettet ligner reklamer for et produkt, en enhed fra en telemarket)

Gennemgang af koreansk lavfrekvensterapi. Smartron

Det er fantastisk, når der er teknologier, der virkelig behandler! I min historie "Om medicin" har jeg allerede talt om koreanske centre, der sælger enheder, der gendanner sundhed med lavfrekvent strøm.
Det bedste er, at du gratis kan opleve den terapeutiske helbredende kraft og få information om moderne udvikling.
Fordi det bare er den ringe informering af masserne om mulighederne for moderne medicin, der giver anledning til en mængde kontorer, der drager fordel af denne analfabetisme. Hvilket er meget trist.
Prøv dig selv gratis i lang tid, denne eller den anden terapi er nu umulig.

Jeg kan ikke sige med 100 procent sikkerhed, hvad der sker i Sydkorea; jeg har selv ikke været der. Hvis en af ​​mine læsere som et øjenvidne kan svare, at oplysningerne er korrekte, vil jeg være taknemmelig. Forudsætningerne for udvikling af industrier, der begyndte at fremstille sådant udstyr, ifølge indehaverne af demonstrationscentre, er som følger. Den såkaldte "sundhedsbølge" er begyndt i Korea. Dens betydning var at skabe betingelser for den voksende befolkning i en meget fremskreden alder, så folk var mindre syge og ikke ødelagde skattekassen af ​​forsikringsmedicin.
Så de skabte lignende udstyr til hjemmebrug, som arbejdede med årsagerne til smerter og sygdomme i den menneskelige krop. Igen, ifølge repræsentanter for centrene til salg af enheder, gives der heller ikke forsikring i Korea uden at deltage i sessioner på sådant udstyr.

Jeg gentager endnu en gang, hvis nogen ikke kender detaljerne i udviklingen af ​​medicin i Sydkorea, så skriv. jeg ville være taknemmelig.

Emnet for bedring på enheden for lægmanden er som følger: tarmen begynder at rense, kroppen som helhed begynder at forværre symptomerne på sygdomme og derefter gendanne de områder, hvor patologiske processer forekommer. Der er også en stigning i udvekslingen.
Enhver, der kender den orientalske tilgang, vil forstå, hvordan det er, når kulden forlader kroppen, og hvor vigtig den er. Og på grund af dette forsvinder internt fedt.

Alle ptoses og fløjter strammes, især hvis der er tid til at anvende dyser på disse områder, inklusive pandekager i ansigtet og skuldrene, i en time eller en dag. Ansigtet er strammet! Jeg ser alene.
Saggy hænder stram håndtagene, hvis de placeres i armhulerne. For brystet er det også meget nyttigt til lymfeknuder og brystkirtler..

Fra artiklen om lavfrekvente strømme vil jeg give følgende:

"Lavfrekvensstrømmen bestemmes fra en til 1000 hertz. Inden for dette interval, afhængigt af frekvensen, er virkningerne af lavfrekvente strømme forskellige. De fleste medicinske udstyr bruger lavfrekvente strømme med en frekvens på 100-150 Hz.
Generelt kan den terapeutiske virkning af lavfrekvente pulserede strømme opdeles i irriterende og hæmmende. Hvad der vil være virkningen af ​​en sådan terapi afhænger hovedsageligt af frekvensen af ​​strømmen. Lavfrekvente strømme påvirker elektrisk exciterbare strukturer, såsom nerver og muskler.

Brugen af ​​lavfrekvente strømme udføres ved hjælp af elektroder, der er placeret på sårede muskler, et ømt område af kroppen eller andre steder. I de fleste tilfælde påføres elektroder på huden. Imidlertid er det muligt deres introduktion i vagina, rektum eller implantation i visse muskelgrupper og medullær kanalen og endda i hjernen.

Den normale excitationsproces af nerve- og muskelceller opnås ved at ændre ladningen på begge sider af de positive og negative elektroder. Brug af en elektrisk strøm med visse egenskaber nær exciterbare strukturer har en stimulerende virkning på dem. Den lokale arbejdsmåde for strømmen skyldes en ændring i cellemembranens ladning. "

Jeg kan sige om min oplevelse med at bruge enheden. Jeg gik til AINA demonstrationscenter i næsten et år. Dette er selvfølgelig en stor høflighed af værterne. Bare freebie heal så længe. Men et sådant besøg kan kun tillades af dem, der har tid. Jeg havde det. Nu købte jeg en brugt maskine og nyder derhjemme.
I de centre, hvor de sælges i Moskva, er de meget dyre. Men vedligeholdelse af centret og vedligeholdelsespersonale kræver betaling, derfor er selvfølgelig produkterne selv værd det. Selv om det i Korea igen ifølge salgspersonalet er enheden endnu dyrere.

Hvorfor insisterer jeg ikke på at købe udstyr fra AINA? Selv om jeg til sidst købte en enhed af dem. Ja, på grund af sådanne virksomheder i Korea, som det viste sig. Og takk Gud! Princippet i sig selv er vigtigt, men du kan købe via aliexpress. Der er forskellige muligheder. Det er vigtigt, at der er en platform til benene, et bælte med klemmer og opvarmning (smartron har også helende lys), pandekagespidser, håndtag og et keglestol.

Jeg var nødt til at tage lige på grund af sædet. Det behandler bækkenorganerne, reducerer åreknuft i øjeblikket, hjælper lymfecirkulation, fjerner kulde.
En anden meget vigtig tilstand - når du behandles på enheden, skal du drikke mindst 2 liter vand. Bare vand, til tilbagetrækning af alle de Kaki-aflejringer, som enheden hæver.
Desuden hævder koreanerne, at denne terapi har en stor effekt på menneskelig energi..
Jeg vil efterlade et link til Ali i anmeldelserne.
Selvfølgelig ville det være sejt, hvis sådanne enheder simpelthen blev præsenteret for folk efter 40 år.
Jeg kan varmt anbefale at købe fra smerter, trofiske lidelser og udveksling af forskellige genesis til rehabilitering, bare godt helbred. Sådanne enheder og simulatorer. De har en dæmpningseffekt. Kraftig fornemmelse, lette ben og godt humør vil helt sikkert være.

Det vigtigste er at have udstyret derhjemme og tiden til at sidde på det eller lægge sig med det under behandlingen. Og vær ikke bange for forværringer. Det er som en udvej. Først er det dårligt, og så er alt godt.
Men du får plads på ham som en sport, og generelt bliver du hurtigt vant til det gode.
Læs også mine "Om medicin" og "Strækning til træ." For at gøre dette skal du klikke på ordet øverst på efterforskeren og gå ud til konto-menuen.
Resultaterne af helbredelsen af ​​mig selv og mine kære, der besøger enheden, offentliggør jeg i en gennemgang af denne historie. Pas på. Der er billeder om at tabe sig.

Klinisk synsapparat

Kvanteglas "Yasanzor" er en af ​​sorterne i apparatet til forbedring af visuelle funktioner, herunder og med grå stær, som er den mest overkommelige. Begge enheder bruger identiske elektroniske komponenter. Deres største forskel er i designydelsen for modeller, emballering og, vigtigst, pris.

Princippet for driften af ​​apparatet

Princippet om virkning af Yasnazor-brillerne er baseret på kvantemitterernes virkning på øjenstrukturen. Der er to sådanne udsendere i enheden, en i hver pseudolinser i briller. Emitterne styres af en integreret mikroprocessor.

På grund af kvanteeffekten af ​​emittere forbedres blodcirkulationen og mikrocirkulationen i øjet væv og strukturer, metaboliske processer aktiveres, hvilket forbedrer synet.

LED'ernes levetid er cirka 50 tusinde timer. Samtidig garanterer producenterne, at selv med den maksimale varighed af sessioner med enheden, vil patienten være i stand til at udføre 200 eller flere tusinde øvelser.

Hvem har brug for denne enhed

Denne enhed tilrådes at bruges til personer, hvis arbejde er forbundet med langvarig øjenbelastning (computer, bilkørsel, tekstdokumenter). Det bruges til at forhindre aldersrelaterede ændringer i visuel funktion. Nyttigt til hyperopi, nærsynethed, amblyopi og astigmatisme samt computervisuelt syndrom, nethindepatologier, synsnerveskader.

Enheden er designet til brug af mennesker i forskellige aldre (hele familien) og har næsten ingen kontraindikationer.

Sådan fungerer Yasnazor

Leveringssættet til Yasnazor-apparatet indeholder detaljerede brugsanvisninger, så dets anvendelse er som regel ikke nogen problemer. Bare tænd for enheden, tag på briller og dæk øjnene. Varigheden af ​​hver session skal være 3-5 minutter. For en helende virkning er 2-3 sessioner om dagen tilstrækkelige, så den samlede eksponeringstid for enheden for øjnene ikke overstiger 15 minutter dagligt.

Udstyrspakken inkluderer også en praktisk taske til opbevaring af enheden og et garantikort. Den garanterede anvendelsesperiode for Yasnazor kvante briller er 3 år.

Omkostningerne ved enheden i forskellige onlinebutikker spænder fra 2.000 til 3.000 rubler.

Anbefalede berømte og effektive øjenapparater

VISULON apparater

En højteknologisk enhed, der kombinerer flere programmer til brug i forskellige øjensygdomme, herunder og grå stær.
For at lære mere

BATES GOGGLES

En effektiv og bevist farvepulsterapienhed. Let at bruge, har en lav pris. Baseret på Bates-principper.
For at lære mere

GLASSER SIDORENKO

Den eneste kombinerede enhed, der findes i dag, der kombinerer farvepulsbehandling med vakuum-pneumatisk massage.
For at lære mere

Tilføj en kommentar eller anmeldelse

En enkel måde at vende tilbage til tabt vision!

Ingen bivirkninger og operationer...

NYE BETYDNINGER TIL RESTERING AF VISION FOR 1 RUBEL!

Genoprette syn fuldstændigt, ingen operation mulig!

God dag kære læsere! Lad os starte med den gode nyhed for folk, der er tvunget til at bære briller på grund af nærsynethed. Hver dag i verden udvikles der nye behandlingsmetoder, der kan tackle sygdommen, inklusive apparater til behandling af nærsynethed, der allerede findes og er vidt brugt..

Hvad er nærsynethed?

Myopi kaldes en patologi, hvor en person ikke ser langt placerede objekter dårligt. Dette kan gøre livet vanskeligt i orden: det er vanskeligt at skelne antallet af bus, der trækker op; Du kan skændes med en ven uden at kende ham langvejs; studerende på forelæsninger skal sidde i første række, når de kunne sove i bagerste række.

Hvad sker der i vores øjne? Hos mennesker med normalt syn passerer billedet gennem det optiske system i øjeæblet: billedet brydes gennem hornhinden, øjets linse, den glasagtige krop passerer for at vises på nethinden, og personen ser klart billedet. På en nærsynt person, på grund af patologiske ændringer, fokuseres billedet foran nethinden.

Årsager til nærsynethed

  • Spasm af indkvartering. Selv hos en sund person kan denne patologi manifestere sig, når han stirrer på nærliggende objekter i lang tid, "fryser" linsemuskulaturen i en position, det vil sige en falsk krampe i indkvartering. Med tiden går han forbi. Med patologi skleroser musklerne, mister deres evne til at slappe af, hvilket bidrager til udseendet af vedvarende krampe. Forårsager erhvervet sygdom hos voksne.
  • Skift øjenåls længde størrelse. Normalt skal øjets længde, det vil sige afstanden, som billedet skal projiceres på, være ca. 22 til 23 mm. Nærsynthed udvikler sig, når øjet forlænges, mens det ligner et æg eller ellips i form. Oftest årsagen til medfødt patologi.

Kombinationen af ​​to grunde forekommer oftest i barndommen på baggrund af øjenvækst og ufuldkommen udvikling af muskelfibre. Forkert siddeplads ved et skrivebord hos børn, langvarig visuel belastning, når man ser film, tegnefilm på en computer i nærheden, læsning, mens man ligger og andre faktorer, bidrager til udseendet af spasmer. Da musklerne endnu ikke er dannet, og øjet fortsætter med at vokse (omend lidt!), Strækkes øjet i et længdesnit, dvs. fra front til bagside.

Hvordan kan jeg ordne det??

Moderne medicin giver mange muligheder for fuldstændig synskorrektion i alle aldre. Formålet med typen hardwareterapi afhænger af mekanismen for nærsynethed hos hver enkelt patient. Det er bedst at starte terapi på falske spasmer og forsøge ikke at føre patologien til irreversible ændringer..

Der er mange enheder, der bruges til at lindre spændinger i de intraokulære muskler. De har multidirektionelle handlinger og anbefales til brug på et kursus og omfattende måde..

Hvidevarer

For nemheds skyld bruges bærbare bærbare enheder, som er overkommelige, kompakte og lette at bruge, og som heller ikke kræver særlig undervisning til brug. Enheder, der kan bruges derhjemme:

  • Enheden Vizulon - er en bærbar enhed til farvepulsbehandling. Funktionsprincippet er baseret på virkningen af ​​lysbølger i forskellige længder på øjet. Enheden i form af briller bæres over øjnene, en tilstand vælges baseret på sin egen farvepalet (til nærsynsprogram nr. 3-5 for voksne og nr. 15 for børn). Farver erstatter hinanden, som ofte kombineres med lyd. Der observeres betydelig afslapning af øjemusklerne, forbedring af innerveringen på grund af eksponering for synsnerven.
    Terapikurserne skal gentages hver 2-7 uger i 11 dage.
  • Sidorenkos briller er en innovativ udvikling, briller, som svømmere bruger, tages som basis. Princippet for betjening af enheden er en blød vibrerende vakuummassage af øjeæblet. Dette giver dig mulighed for at forbedre blodcirkulationen i vævene i øjet, stimulere metaboliske processer i øjet, fjerne spasmen af ​​indkvartering og give en tilstrækkelig udstrømning af intraokulær væske.
    Det anbefales at gennemføre en fysioterapeutisk behandlingssession i højst 10 minutter 2-3 timer før sengetid med afbrydelser på 2-3 dage. Kurser 10-15 procedurer, derefter en lang pause i 3-4 måneder.
  • Vitafon er et medicinsk udstyr, hvis terapeutiske virkninger er baseret på vibroakustiske (mikrovibrationsmæssige) effekter på kropsvæv. På baggrund af forbedret mikrocirkulation i blodet og lymfekarrene sikres godt trofisk væv i øjet, indre reserver aktiveres, og regenerative evner accelereres. Der forekommer en tilstrækkelig udstrømning af intraokulær væske, som gør det muligt at reducere trykket i øjekamrene for at slappe af spændte muskler.
    Procedurer anbefales, at de udføres, inden de går i seng, der ikke varer mere end 1 time. Du kan gentage op til 12 gange om dagen, det vigtigste er ikke at fryse øjnene efter en session.
  • Pankovs briller er et bærbart medicinsk udstyr, hvis handling er baseret på vekslende handling fra forskellige bølgelængde lysbølger på øjet. På grund af dette er der en indsnævring og udvidelse af elevområdet, træning af indkvarteringsmusklen, som øjet er i stand til at fokusere på et fjernt eller tæt objekt. Dette forbedrer øjets adaptive kapacitet, forbedrer udstrømningen af ​​lymfe fra kamrene, forbedrer mikrosirkulationen og trofisk væv.
    At gennemføre terapi anbefales på kurser på 15 sessioner. Det første minut af hver session afholdes med lukkede øjne, så skal du åbne den. På den første behandlingsdag bør sessionen ikke overstige 3 minutter, derefter øges varigheden med 1 minut dagligt og når en maksimal varighed på 15 minutter. Kurset tillades at blive gentaget 30 dage efter den sidste session.

Stationære enheder

Udviklede og med succes anvendte enheder, der kun kan bruges i en klinik. Årsagen til dette er ikke kun deres store størrelse, men også behovet for at overvåge behandlingen af ​​uddannede specialister. Sådanne enheder inkluderer:

  • MacDell - apparatets mekanisme er baseret på den kontaktløse penetrering af laserstråler gennem scleraen, hvilket fører til lempelse af ciliærmusklen.
    Ved terapi kræves 10 procedurer, der varer op til 5 minutter. Forbedringen blev forlænget til 40 dage, men effekten varer ca. seks måneder.
  • Visotronic - enhedens handling er baseret på den successive ændring af forskellige optiske linser, på grund af hvilken ciliærmusklen trænes.
    Afhængig af graden af ​​spasme til behandling er 10 til 15 procedurer nødvendige, varigheden bestemmes af lægen.

Det er vigtigt at huske, at enhver form for terapi har sine kontraindikationer. For effektiv behandling skal udnævnelsen af ​​kurser aftales strengt med den behandlende læge efter en fuld øjenlægeundersøgelse.

Kære læser, tak for din opmærksomhed på denne artikel. Hvis oplysningerne var nyttige for dig, kan du dele dem på sociale netværk og abonnere på opdateringer. Alt det bedste! Med venlig hilsen Olga Morozova.

Unikt nyt - Adlensbriller med justerbare dioptre!

Justerbare Adlens solbriller fra England!

BESTIL TIL RABAT...

Magnetisk akupunkturmassager til øjne Sundt syn!

Enheden "fra alle sygdomme" blev rig

I den russiske hovedstad dukkede Sergei Konoplev op i retten for gennemførelsen af ​​hans opfindelse. Han udviklede og endda lancerede produktionen af ​​medicinsk udstyr, som er små grå kasser til en værdi af 20 tusinde rubler, som angiveligt mirakuløst aflaster lidelser, hvis de anvendes på et ømt sted.

En grå kasse på størrelse med en kassettspiller lavet af, en lille skærm med en kørende digital linje, tænd / sluk-knapperne og to mere lidt ukendte destination. MPEI-laboratoriet blev enige om at teste enheden, som dens opfindere hævder at heles af alle sygdomme, herunder kræft og endda AIDS..

Hvis du tror på instruktionerne, henter enheden uafhængigt af en vis negativ biorytme, der udsender et sygt organ, justerer dets renhed og heler derefter. I 50 års videnskabelig aktivitet så lederen for afdelingen for radioteknik ved Moskva Energiinstituttet Shtykov en sådan strålende opfindelse for første gang. Ifølge professor Shtykov producerer enheden ikke yderligere stråling og kan ikke hærde noget.

Retten måtte forklare princippet om betjening af enheden til dens opfinder Sergey Konoplev, der er anklaget for svig. I løbet af de 20 år, hvor enheden er blevet aktivt annonceret og solgt i hele landet og nabolandene, er tusinder af lidelser blevet dens ejere..

Ekspertudtalelserne, der er knyttet til materialerne i straffesagen, viser, at enheden har medført fordele og kun økonomisk kun for dets skabere. Produktionslaboratoriet var i Zelenograd, i efteråret året før sidst kom der operater der. Omfanget af videnskabelig forskning imponerede dem: snesevis af ansatte, hundreder af færdige enheder klar til forsendelse.

Indkomstskalaen kan bedømmes ud fra prisen på færdige produkter. Den enkleste enhed koster omkring 20 tusind til en pris af tusind. Enheder kom til forbrugeren gennem hospitaler. Og det var lægerne, der faktisk var distributører af Konoplev. Forstod kandidaterne virkelig ikke, hvad de tilbyder deres egne patienter? Seks sådanne læger på private klinikker er nu i en straffesag sammen med Konoplev.

Apparat Vizulon: priser og anmeldelser af læger. Skilsmisse eller ej?

Udnævnelse af apparatet Vizulon Neuro Doctor

Enheden har kompakte dimensioner, der ligner ydre reality-briller. Vizulon Neuro Doctor bruges til at normalisere visuel funktion og hjælper med:

  • beskytte synets organer mod virkningen af ​​forskellige aggressive faktorer;
  • gendanne syn i enhver alder;
  • fremskynde helingsprocessen i de indledende stadier af komplekse oftalmiske sygdomme;
  • klare øget træthed;
  • mindske behovet for tabletter for at forbedre synet.

Producenten af ​​enheden lover en forbedring af synet, når det bruges til 87% af voksne patienter og i 90% af børn. Enheden bruges også til forebyggelse af oftalmiske sygdomme..

Vizulon er en metode, der kun bruges som en del af kompleks terapi.

Ud over at forbedre den visuelle funktion er Amblyokor-enheden programmeret til at bekæmpe sådanne fænomener som:

  • psykosomatiske sygdomme;
  • rehabilitering af kroppen efter øget fysisk eller følelsesmæssig stress (med søvnløshed, kronisk træthedssyndrom, stress);
  • psyko-emotionelle lidelser (nervøs sammenbrud, depression, hysteri).

Enhedens tekniske parametre:

  • strømforbrug - 1,5 W;
  • vægt - 250 g;
  • blinkende frekvens - 0,15-0,6 Hz;
  • strålingsbølgelængde (nm) - 625-632 for den røde stråle, 528-523 for den grønne, 458-453 for den blå;
  • varighed af lysimpulser - 2-8 sekunder;
  • maksimal lysstyrke på stråling, der påvirker synets organer - 3,4-7,5 cd / m2.

I henhold til brugsanvisningen anbefales det at bruge enheden ved temperaturer mellem 0 og +45 grader.

Enheden har kompakte dimensioner. Enhedens opladede batteri giver op til 200 timers drift.

Princippet for betjening af enheden

Enheden fungerer på basis af teknikker til bioresonance-terapi. Essensen ligger i påvirkningen på den visuelle analysator med lysimpulser med forskellige intensiteter. Som reaktion på dette producerer kroppen komplekse biokemiske reaktioner, som et resultat af, at alle organer, inklusive øjne, og kropssystemer får en terapeutisk effekt.

Pulser af en lysstråle omdannes i en persons øjne til nervesignaler, hvorefter de kommer ind i bestemte dele af hjernen. Når de kommer til hypofysen, stimulerer de processerne til genopretning af normale vibrationsrytmer.

Lysstrømmene, der udsendes af enheden, forårsager indsnævring og ekspansion af pupillerne, og dette fremskynder hæmodynamikken og forbedrer udstrømningen af ​​okulær væske. Som et resultat slapper musklerne i synets organer refleksivt, spændingen lettes. Parallelt med den pulserede handling har en sådan øjetræner lydkompagnement, for eksempel Microfog eller Vigilant eye, hvor effektiviteten af ​​det terapeutiske program øges.

Alle Visulon-enhedsprogrammer er bygget på separate farveogrammer, som hver adskiller sig fra den anden.

Varigheden af ​​den terapeutiske session overstiger ikke et kvarter.

Fabrikant

Producenten af ​​enheden er Vizulon - RusMedGroup, et russisk firma, der driver engroshandel med medicinsk udstyr. Et af aktivitetsområderne er levering af oftalmisk udstyr til gendannelse af visuel funktion.

RusMedGroup udviklede denne enhed sammen med det sydkoreanske firma OXYVAC MEDICAL INSTRUMENT.

Indikationer og kontraindikationer

Vizulon Neurodoktor anbefales at bruges ved sådanne oftalmologiske sygdomme som:

  • langsynethed og nærsynethed (inklusive progressive former);
  • bygningsfejl;
  • skelen;
  • amblyopi;
  • glaukom;
  • indkvartering spasme;
  • retinal dystrofi;
  • Cataract;
  • patologien i synsnerven.

Behandling med Visulon-enheden udføres ikke i nærvær af sådanne kontraindikationer som:

  • alder op til 4 år (børn fra 4 til 7 år bruger enheden udelukkende under tilsyn af en læge);
  • fotofobi (øget følsomhed over for lyskilder);
  • epilepsi;
  • akutte infektiøse processer i synets organer;
  • hovedskader;
  • ondartede hjernesvulster;
  • epilepsi;
  • klaustrofobi.

Farvepulsbehandling er ikke et komplet alternativ til medicinsk og kirurgisk behandling af øjensygdomme.

Behandling med enheden Vizulon Neurodoktor

I betragtning af Vizulon-enheden og dens egenskaber er det nødvendigt at tale om, hvordan man bruger det korrekt for at opnå en terapeutisk effekt.

Inden du begynder at bruge denne enhed til at forbedre synet, skal du konsultere en læge for at vælge det program, der er egnet i et bestemt tilfælde. For eksempel vises for voksne med nærsynethed programmer nummer 3 til 5. For børn med samme problem anbefales program nr. 15..

I nærvær af amblyopi på grund af medfødt grå stær eller strabismus anbefales det at bruge hardwarebehandling til børns syn og etablere terapeutisk regime nr. 1 på enheden.

Hvert program, eller, som producenten kalder det, et farveogram, adskiller sig algoritmisk fra andre. Det er baseret på sit eget sæt lyd- og lyseffekter. Enheden fungerer kun på basis af de perceptionsområder, der er videnskabeligt bekræftet og tager hensyn til den naturlige rytme i den menneskelige hjerne.

Behandlingsforløbet ved hjælp af Visulon Neurodoc-apparatet varer ca. 11 dage. Du kan manipulere denne enhed efter 2-8 uger, afhængigt af indikationerne.

Hver session varer 9-15 minutter. De anbefales at gentages 2-3 gange om dagen..

Under sessionen skal du tage en behagelig position - sæt dig ned eller læg dig. Det rum, hvor den terapeutiske procedure udføres, anbefales at mørke og begrænse al støj.

Koste

Patienter med synsproblemer er interesserede i spørgsmålet: hvor meget koster Visulon-apparatet? I dag er prisen ca. 20.000 rubler.

Anmeldelser af læger og specialister

For at forstå, om Vizulon virkelig er effektiv, og om prisen på enheden er berettiget, er det værd at undersøge lægeres anmeldelser.

Eksperter reagerer positivt på denne enhed og bemærker dens positive virkning på øjnene. De understreger vigtigheden af ​​fuldstændig afslapning af musklerne i øjnene, hvilket er især vigtigt ved konstant spænding. Enheden Vizulon hjælper alle patienter, uanset alder.

Samtidig indeholder anmeldelser af specialister den opfattelse, at resultatet fra brugen af ​​enheden kun vil blive bemærket, hvis det bruges som en yderligere terapeutisk foranstaltning, det vil sige som en del af den komplekse terapi af en eksisterende oftalmisk sygdom.

Skilsmisse eller ej?

Løftet fra producenten af ​​enheden er så rosenrød, og prisen er høj, at mange potentielle købere har et spørgsmål: Vizulon - er det en skilsmisse eller ej?

Dette spørgsmål kan ikke besvares entydigt, fordi de fleste mennesker mener, at det er nok at bruge denne enhed flere gange om dagen, og alle problemer med nedsat syn i særdeleshed og med sundheden generelt forsvinder..

Men producenten understreger, at Vizulon kun supplerer konservative behandlingsmetoder, dvs. ikke kan erstatte dem. Hvis du følger alle lægens anbefalinger og samtidig bruger enheden, kan du opnå det ønskede resultat. Hvis vi udelukkende er afhængige af farveimpulsbehandling og ikke gør noget andet, vil tanken straks komme til at tænke på, at Visulon er et andet bedrag.

Hvor kan jeg købe?

Du kan købe en enhed til forbedring af den visuelle funktion på det officielle websted.

Folk spørger ofte, hvor man kan købe Visulon i Moskva. Enheden sælges kun via Internettet, i specialiserede medicinske udstyrsforretninger er den endnu ikke.

fund

Når du planlægger at købe et Vizulon-apparat, skal du først undersøge anmeldelserne om det og finde prisen. Hvis eksperternes argumenter virker overbevisende, kan du købe det. Men vi må ikke glemme, at Vizulon ikke erstatter standardterapi for oftalmiske sygdomme og er en hjælpebehandling.

Hvem brugte enhederne "SEM MED", "SEM TESN"? (Ikke en bil eller reklame)

Temaindstillinger
Søg efter emne

Hvem brugte enhederne "SEM MED", "SEM TESN"? (Ikke en bil eller reklame)

Generelt interesseret i enhver feedback, information, dem, der brugte, stødte på, ejer, ved.

Og der er en sådan kammerat Gorodisky Bogdan Vladimirovich, en læge, det er også interessant at vide om ham, om hans metoder.

Situationen er denne, traditionel medicin hjælper dårligt, og lægerne foreslår selv at prøve at tråden ikke er traditionel.

Jeg kiggede på Internettet og læste, at det viser sig, at enheden er beregnet til:
* overførsel af information til en lang række medier: vand, salt, sukker, honning, alkoholholdige produkter osv.;
* oplysende vandrensning;
* vandstrukturering;


hvorfra jeg konkluderer, at dette er en fidus
det eneste, der kan kurere, er tilstedeværelsen af ​​ekstra penge i din tegnebog

"- Epiphany vand har fantastiske egenskaber," siger Bogdan Vladimirovich Gorodiskiy. "Det kan opbevares i enhver beholder uden at ændre dets fysiske egenskaber i et helt år, og det behøver ikke engang at blive nedkølet. Det forringes ikke, er ikke underlagt rådne processer eller ulmende. Hvis du tilføjer en dråbe dåbsvand til almindeligt rent vand, får det også øjeblikkeligt egenskaber ved dåbsvand. "

I princippet bliver alt også klart

i et så interessant område med "videnskab" vil det være vanskeligt at adskille kornene fra agnet.

en ven har sådan affald. efter min mening fidus

bede om brug, brug et par henrettelser på dig selv

giver ikke enheden. måske på deres seminarer har de vasket hovedet så hårdt, at de er ligesom zombier. hvad der allerede traditionelle behandlingsmetoder ikke hjælper?

Ozonizer. Fordele og ulemper! Brug for feedback!

# 21 polyanskaya

Hentes i dag med en ny mail
Jeg bestilte det mest almindelige.
http://www.ozonet.co. t_product_id = 56

Afmeld mens du først føler dig.

Selvfølgelig gav han mig ikke så lethed og friskhed, som jeg ville i rummet. Men dette er, som jeg forstår det, ikke dets hovedformål. Mest sandsynligt snydte jeg mig selv, så det efter at have brugt det vil være meget let for mig at trække vejret.

Det skal være tændt i 30-40 minutter i et ventileret sted. Nå, eller efter hans arbejde med at lufte. I disse 30-40 minutter af hans arbejde indendørs ikke.

Jeg studerede instruktionerne og begyndte at spille.

Den første ting tændte jeg i 10 minutter i badeværelset. At slippe af med lugten. Jeg tændte hætten og den ind i stikkontakten. Og se og se! lugten forsvandt virkelig (om sommeren i badeværelset lugter den altid lidt uaktuelt).

Der var et håndvask med hvid gennemvædet skjorter. Jeg fastgjorde et rør og efterlod ozoneret vand med skjorter i 10 minutter. Det skal hjælpe med hængende pletter og opretholde hvidhed (godt eller farve, som det er skrevet i instruktionerne. Lad os se.)

Efter at have tændt det i køleskabet i 5 minutter for at slippe af med lugt og bakterier. Nå, før det lugtede han ikke specielt, så hvor meget hjælp var ikke klar.

Straks optøede min fisk. Jeg lagde den i en taske og tændte ozonisatoren (mens jeg åbner et vindue) i 10 minutter uden at blokere for adgangen til ilt.

Efter. snuste lugten i skabet under vasken (hvor skraldespanden er) og der lancerede hun også ozonisatoren i 10 minutter.

Affald lugter ikke, det lugter ganske mærkbart med ozon. Ventileret køkken.

Instruktionerne beskriver også, hvad der kan bruges i situationer, hvor huset virkelig lugter. dyr, i muggenrum, pakhuse, skabe. Deodorisering af nye møbler og lokaler efter reparation, opvask, børnetøj osv..

Om aftenen bad jeg min mand om at købe en melon, vi desinficerer den.

Det er nyttigt at vaske med ozoneret vand, børste tænder, vandplanter, bruge i et akvarium.