Optikforretninger Fly - anmeldelser

Optikforretninger Fly - anmeldelser

Negative anmeldelser

Lort er komplet. ******* ren. Jeg hævn. Bedre ikke at rod med ikraft

Jeg bestilte briller fra den progressive kategori. Der er ingen klager over udførelsen, men jeg kunne ikke bruge briller, jeg gik til en anden salon og bestilte nye
briller. Samme sted spurgte han optometristen, hvorfor jeg ser dårligt i briller fra fly, det viste sig, at markeringen ikke var lavet korrekt til fremstilling af linser. Jeg vil aldrig gå til fly og anbefaler ikke nogen.
Bestil salon Shopping Center Akvarel

Der er ikke værre. Ren bedrag. Annonceret som japanske linser, men faktisk Kina. De skrider ikke overhovedet, men de tages. Jeg har allerede en anden ændring for 40 tusind rubler. Der er overhovedet ikke noget valg af linser. På den progressive læg ikke udvidelsen, fordi der ikke er noget. prøv ikke at bestille astronomiske priser for sådan junk.

I salon i Kiev valgte de en ramme og bestilte linser. Jeg kunne godt lide tjenesten og fremsatte punkter til tiden. Efter et stykke tid blev rammen svækket og begyndte at falde ned af næsen. De vendte sig igen til salonen, de strammede rammen til os, men ikke længe. Igen begyndte de at falde ned. Disse briller bestilte min datter. Jeg bestilte en anden mand, den samme ting, rammen svækkes snart, manden klager over, at rammen klipper et eller andet sted. Datterens fælge snart efter vridning af perekosolo, det ene øje over det andet. Vi ankom med en klage, de beskyldte os for misbrug i kabinen og tog dem til reparation og lovede at smide SMS, når det var nødvendigt at hente. SMS ankom aldrig, når de ankom salonen, modtog de en masse negativitet fra sælgere i deres retning, vi fik forvrængede briller, de reparerede dem ikke undervejs. Jeg skrev en klage til klagebogen og efterlod point for dem og skrev en klage for at erstatte rammen med en normal. Så ingen ringer tilbage. Forresten, min datter målte andre rammer, mens jeg skrev en klage, alle rammer er skæve. Jeg vil kontakte Rospotrebnadzor

Min kone og datter kom til dit kontor i Reutov Park tirsdag den 26. november 2019 om aftenen, og besøget forårsagede kun negativt. Hvis en medarbejder ikke ønsker at arbejde med et klientel, skal du køre hende i nakken, ikke en fod til din butik længere, og vi vil ikke anbefale dit sharashkin-kontor til nogen

Jeg blev klient for dette mirakel af optik. Jeg købte den dyreste ramme og mellemstore linser, i alt med en rabat på 17.000 kan jeg ikke huske det nøjagtige beløb. I den første uge begyndte den italienske ramme at klatre rundt, “PRADO” -logoet rev af sig selv uden nogen indflydelse. Jeg bærer briller hele mit bevidste liv og gør det omhyggeligt, sådanne ting skete for mig for første gang. Efter logoet bemærkede jeg en mangel på venstre linse, i form af mikro revner på overfladen af ​​linsen udefra. Jeg gik til optikeren, hvor jeg købte dette produkt. Jeg blev tilbudt at fremstille de andet briller, og disse blev sendt til Kommissionen. Der var ingen andre muligheder, jeg var nødt til at gå efter et andet affald, jeg blev tilbudt en rabat, oprindeligt 50%, da det bestilte, faldt det til 30%. Godt, velsigne ham, jeg bestilte dyrere linser og, som de fortalte mig, en meget god ramme. Det viste sig at være omkring 11.000 s. Vi gjorde det i lang tid, som den første ordre. Jeg ventede og byttede et produkt til et andet De andet briller viste sig også at være mangelfulde, den rigtige linse var ikke fast, hænger lidt, så at sige, linserne blev indstillet med midten forskudt ned, så jeg kan ikke se det skarpt, mine øjne bliver trætte, og mit hoved begynder at gøre ondt om aftenen. En måned senere ventede jeg på tilbagevenden af ​​de første punkter og svar på kravet. Linserne blev skiftet, men rammen havde en kommentar om min skyld. De gjorde brillerne bedre end første gang, men rammen fortsætter med at klatre, nu på den forreste del. I optik fortalte de mig, at de ikke var skylden og var klar til at godtgøre de andet briller for brillerne, jeg nægtede bestemt ikke, men hvad kan jeg gøre nu med denne ramme uden briller og en anden ramme, der passer lidt rundt hver dag. Og den vigtigste ting, skønt jeg sandsynligvis ikke kommer til at skrive finalen endnu, så at sige, at bolden er på din side af banen, men det sidste træk vil være min. Held og lykke til dig og din virksomhed.

Et forfærdeligt indtryk! Jeg overleverede brillerne til reparation den 17. juli, de sagde, at hvis de ikke kunne fikse det, ville de ringe og advare. 07/30 ringede hun til optikken selv, det viser sig, at der var problemer med kureren, og brillerne bringes i aften. Som et resultat kom 31. juli til salonen, og det viser sig, at de ikke engang fik fikset efteråret. Forfærdelig kundeholdning og mistet tid.

De narrer dit hoved. Ved modtagelse af ordren og 100% betaling siger en frist, og det er derefter umuligt at modtage ordren. Vi venter på briller i 3 uger, selvom de lovede at lave dem om en uge. Hver gang de udtaler et nyt og nyt udtryk... Bare en slags fidus med et smukt tegn (

Jeg deltager i de negative anmeldelser! Alle har den samme ting. Kvaliteten af ​​rammerne er forfærdelig, selvom den ikke er billig (sammenlignelig), kun 8000-rammen..

23. marts 2019 købte briller i kabinen på Mozhaisk motorvej. Over tid bemærkede de, at linserne går ud over rammens forkant. Derefter faldt venstre linse ud. Det var sandsynligvis, at linserne blev skåret forkert. Den 8. april overleverede de briller til salon til undersøgelse, hvor de krævede at opsige salgskontrakten i forbindelse med en produktionsfejl og returnere pengene i overensstemmelse med artikel 18 i loven om beskyttelse af forbrugerrettigheder. Brillernes tilstand blev registreret i dokumenterne. Undersøgelsesperioden er 10 dage, lovede de at informere i sms. SMS kom ikke.
23. april var resultaterne af inspektionen i kabinen endnu ikke. I callcenter lovede de at sortere det og ringe tilbage, men ringede ikke tilbage. Den 26. april blev der udstedt briller med en indsat linse og et forslag om at udskifte rammen med et metal i henhold til loyalitetsprogrammet. Linserne går naturligvis ud over brillerens forkant. I stedet for en handling udstedte resultaterne af undersøgelsen et underligt dokument, de nægtede at udsende en handling.
De nægtede også at returnere pengene. Salonglederen opfører sig uvenlig. Jeg returnerede pointene til genundersøgelse. Det gjenstår at kontakte Rospotrebnadzor og anklagemyndigheden i forbindelse med en overtrædelse af loven.

Jeg rådgiver ikke nogen.
Vi bestilte briller til barnet den 24. marts 2019, butikken sagde, at vores ordre vil være den 28. marts, 2019, fristen er den 29. marts. Vi var særskilt enige om, at det er ekstremt vigtigt for os at få færdige point så hurtigt som muligt, fordi barnet brød gamle briller og med et tilstrækkeligt stort minus i skolen vil det ikke være let, og gadesikkerhed påvirkes markant.
Vi blev forsikret om, at alt er klar til tiden!
Som et resultat...... for i dag siger de, at de vil være klar den 04-03-2019. Se leveringstjeneste, ABSURD.
Jeg ved ikke hvad vi ellers modtager med hensyn til kvalitet med denne holdning til klienten.
Hvorfor lyve så uforskammet, det er klart, at hvis vi vidste, at produktionstiden var så lang, ville vi henvende os til en anden optiksalon.
Barnet kan ikke bruge linser, vi har gået uden briller i 10 dage allerede ……… MANGE TAK til flysalongen

P. S. Forresten blev rammen ikke taget billigt, mere end 10 st.

Jeg vil gerne give en anmeldelse om din salon på adressen Ivanovo, shoppingcenter Euroland
Første gang jeg købte briller i 2017, undersøgelsen var gratis, brillerne blev valgt, alt var fint på det tidspunkt. Brillerne tjente i flere måneder (bue knækkede), fordi det første besøg tilfredse mig, jeg kom hit for anden gang i juli 2018. der var ingen medarbejder, en anden pige kom op, hendes navn er Ekaterina, hun arbejder for 2 saloner (også i Yasen). Holdningen er høflig, udvælgelsen foretages, produktionsdatoen er angivet. Jeg er ked af at jeg mistede synet pr. Enhed (det var + 1,5, det blev + 2,75). Jeg bestilte briller til kontoret og til læsning. Summen er bestemt ikke lille. Efter modtagelsen var der påstande om, at Jeg kan ikke se meget godt, de kaldte Catherine (på det tidspunkt arbejdede hun i Yasen), hun kaldte mig personligt tilbage og sagde, at jeg bare havde brug for at vænne sig til det. Jeg er ikke en konfliktperson, jeg skal, så skal jeg bære briller. Mit hoved har ondt i mine øjne det blev bare overskyet. I sidste ende besluttede jeg at kontakte en øjenlæge. Her er der ingen grænse for min overraskelse. Min vision er + 1,75. Jeg skriver dette indlæg, så du ikke vil lide den samme skuffelse og kaste penge i vinden udover at jeg kommer fra en anden by.. Ja, jeg kunne indgive en klage til dem, men jeg kastede bare alle deres papirer væk.

Jeg vil gerne dele min negative anmeldelse. Besøgte denne optik den 12. februar. Eksperterne er fremragende - de kontrollerede deres syn, hentede briller. Jeg tror på en eller anden måde alt gør ondt. nævnte punkter vil blive gjort inden for 3 dage. Den mest ekstreme dag for ordren er 21. februar. Den 20. februar bekræftede de telefonisk, at jeg vil have ordre 21. om aftenen kommer en meddelelse, beklager, at du får ordren den 26. februar. Jeg ringer til dem igen den 21. februar, de siger, at de ikke kan fortælle den nøjagtige dato. Generelt, hvis du har brug for briller hurtigt, er du bestemt ikke her. min ordre er 7561007985, for den aktuelle dato stadig i produktion http://joxi.ru/V2VDkENSd8VZNr.
I telefonen lyver de bare åbent for mig og er uhøflige. De lover at ringe tilbage og ikke ringe tilbage, de lover at overføre til optik og ikke oversætte. Jeg er chokeret over denne holdning. Nu vil jeg dele med alle mine venner sådanne negative oplevelser.

Flynetværk sælger helt ærligt lav kvalitet. Armene falder af efter tre ugers brug, rammerne revner på den første brugsdag. Under garantien nægter de at korrigere deres egne. Men nådigvis tilbyde en rabat på en ny ordre. Hvem vil bruge flere penge på at løbe og gøre om briller. Da jeg prøvede at tage det til reparation under garanti, sagde sælgeren ærligt, "Du har en så tynd ramme, så det brast." Hvorfor advarede de mig ikke, da jeg købte, at jeg købte et sådant produkt af lav kvalitet? Fakta - bestil 745002727, salon i Kievskaya St., 2. Rammen sprang på den første brugsdag, da jeg var på ferie måtte jeg kigge efter lim! I en anden land og klæbe i en knæk. Det er problematisk at gå uden briller (-3,75). Dette er den moralske lidelse, du lider af svindlere fra Ai Kraft.

Fordele:

beklager efter det andet besøg alle dine plusser er væk

Ulemper:

gav mig ikke muligheden for at skrive en klage til dig og udsende dig

Detaljer:

. Da jeg bestilte brillerne, forklarede de, at brillerne var næsten skudsikker, og da jeg klødte dem med sagen, gav de mig straks instruktioner om pleje af brillerne. Og her blev det klart, at der var en skilsmisse og overbetaling 10 gange. Da jeg bad om en bog med anmeldelser, eller de nægtede med et stikk og pegede på døren, er det synd, at vi tror, ​​at sådanne organisationer og de bedrager os

I vores by blev der åbnet en butik under mærkenavnet Aikraft, som det ikke er klart for. Valget af budgetrammer er elendigt med et sådant sortiment af sig selv. 30 minutters ventetid, indtil sælgeren er frigivet, fordi serveret en. De andet punkter blev annonceret som en gave, der er intet at vælge imellem. Der er også gratis diagnostik, der er ingen klager over enheden, men sundhedsmedarbejderen kunne ikke måle afstanden elementært. Det er klart, hvor den gratis ost er, men det ville være bedre, hvis de tog pengene. Og endelig gik de 3 dage fra det øjeblik, hvor løftet blev opfyldt - tavshed.

Jeg kommer aldrig til fly igen. Jeg har haft briller siden barndommen. Efter at have besluttet at bestille de næste briller til sig selv, kom hun til Aikraft, og efter at have bestilt briller til 12 tusind rubler, til sidst modtog jeg det er ikke klart, hvad. Rammen faldt fra hinanden efter en måned. Da de var kommet til dem med en klage, fortalte de uhøfligt, at hun selv var skylden. Kort sagt ikke en fod i dette fly, hvis du er interesseret i nerver.

På de første briller, som jeg bestilte i denne salon, afskaledes belægningen på linserne. Jeg kom tilbage til salonen, sælgerne vendte mine briller i deres hænder og sagde, at de så dette for første gang. De tilbød at bestille et andet par, kontrollerede deres syn, talte om noget nyt system, kort sagt, brillerne kostede 8.000 rubler. Da jeg kom for at modtage, begyndte de at sige, at jeg stadig havde brug for at bestille briller til mine venner. Jeg lægger ikke vægt på deres ord. Cirka en uge senere, da mine øjne blev vant til de nye briller, blev jeg klar over, at jeg ikke så det fine udskrift i dem tæt. Her er en skilsmisse.

2018/03/13 henvendte sig til optikssalonen Aikraft på Tula. Jeg var nødt til at indsætte linserne i den nye Ray Ban-ramme. Høfligt personale tilbød at måle min vision gratis. Jeg bragte også mine gamle briller med mig, så optometristen skulle måle mine gamle briller. Jeg har iført mine gamle briller i mere end 7 år, jeg føler ikke noget ubehag i dem, bare rammen er slidt meget ud. Som et resultat blev synet målt, gamle briller blev kontrolleret. Linser valgte dyrere - uknuselig, for 2500r. Som et resultat kom mesterens arbejde ud 4500r. 2018/03/23 kom for ordren. Glad jeg har på frisk tonede briller og går hjem. Men undervejs forstår jeg, at jeg føler ubehag: Når jeg flytter, begyndte alt at sløre, mine øjne begyndte at blive trætte og øm. Svimmelhed dukkede op. Der var ingen konstant skarphed (billedet er ikke i fokus), hvis man ser på kanten af ​​brillerne, føler man effekten af ​​stigende, det var især mærkbart, da jeg gik ned eller op ad trappen - det var simpelthen uudholdeligt, jeg troede, at jeg ikke kommer hjem. I kabinen var det simpelthen umuligt at forstå! Naturligvis måtte de fjernes og yderligere to timer for at komme sig efter dem. Efter 40 minutter vendte han tilbage til salongen på Tula. Høflige konsulenter begyndte at berolige mig. De bad om at gå i dem i mindst en uge for at vænne sig til dem (eller til at blinde i sidste ende?). Som et resultat skrev han en klage og gav pointene tilbage. Hvordan levede vi for at se, at dette sker i det største netværk af optiksaloner i Moskva, i centrum af hovedstaden? Penge ned i drænet. Venter på et svar på kravet. Og nu må vi bede om, at den nye ramme ikke lider. Spar dit helbred og gå ikke til dette selskabs optikforretninger!

MENNESKER. Jeg kender iKraft indefra, vi havde deres franchise! Så som en forretningspartner suger Aircraft og for Kina-linse kunder. At Aiko, angiveligt Japan, er en løgn! De sælger forbrugsvarer til ublu priser! Købet for franchisetageren er meget højt, de pålægger ikke-flydende, færdige briller, tilbehør, som du ikke får. Alle deres produkter er meget billige Kina af lav kvalitet, optometrister rekrutteres blandt tidligere sælgere, kurerer osv., De undervises i deres "træningscenter" i 5 dage for at kontrollere dit syn og opdrætte efter ordrer. Tro ikke deres valg og løb derfra.

Jeg købte briller for en uge siden, men de passede ikke mig. Alt flyder, ikke et klart billede (alt er bølgelignende), hovedpine, kvalme. Hun gennemgik en uafhængig undersøgelse i 2 forskellige diagnostiske klinikker og begge bekræftede, at brillerne ikke passer mig hverken i dioptre eller i form (justeringen passer ikke, den er lavere for denne type ansigt som mit, det kan ikke hæves - med denne type briller ) Point koster mig 8000 tusind rubler, jeg tror, ​​at dette ikke er et lille beløb, som jeg ikke har til hensigt at smide væk! Det forkerte valg af briller er resultatet af en medicinsk fejl, der er skadelig for mit helbred! Punkter (i dit tilfælde) er anført i honningafsnittet. varer, der ikke er genstand for udveksling og retur. Jeg ønsker oprigtigt, at du gennemgår sektionen "udveksling og retur", fordi enhver borger i fremtiden usandsynligt vil ønske at behandle en klinik, hvor klienten mister sine penge uden at modtage de rette varer!

Fordele:

Salonpersonalet er behageligt i kommunikationen

Ulemper:

ulækkelig kvalitet af briller

Jeg bestilte to-funktionelle læse briller og en computer. Betaling straks fuldt ud. Vision blev kontrolleret i kabinen, deres udstyr blev leveret en dag senere, da jeg begyndte at prøve dem, indså jeg, at rammen var klart deformeret, fordi linserne var placeret i forskellige vinkler i forhold til hinanden, en linse kom 1 mm ud fra rammen. Da jeg tog på mine briller og kiggede på computerskærmen, blev billedet deformeret i en bue, det venstre øje, hvor objektivet stod ud fra rammen, så jeg, som om det var dækket med min hånd, på grund af den spænding, der straks begyndte en hovedpine. Jeg krævede at gøre om brillerne, medarbejderne blev enige, men tilbød at ringe til en anden specialist for at kontrollere, om den recept, der er skrevet til mig, var korrekt. Specialisten skulle komme næste dag, men kom ikke. Jeg blev opfordret til at gå til deres kontor i den anden ende af Moskva eller vente halvanden uge på ankomst. Jeg krævede refusion, så blev spørgsmålet med ankomsten af ​​en specialist straks løst. En pigeoptometrist ankom og kontrollerede alt, sagde, at alt er konsistent, og tilsyneladende er der en skjult defekt i linsen, og der skal gives briller til diagnose. Der gik en uge uden svar, ingen hilsener. Jeg gik ind i salongen på fredag, og personalet ringede til mig på kontoret, de fik at vide, at brillerne er klar på mandag, fristen er at bringe dem til salongen på tirsdag, fordi kurerer ikke leverer lørdag-søndag, glas på tirsdag de bragte det ikke, medarbejderne ringede til kontoret igen, og det viste sig, at brillerne ikke engang havde bestået diagnosen endnu. Jeg krævede refusion og skrev en erklæring. Medarbejderne sagde, at de ikke kan give mig pengene lige nu, fordi de ikke har grundlaget for resultatet af undersøgelsen, og de vil returnere pengene til mig efter yderligere 5 dage, fordi helligdage, weekender ikke leveres af kurerer osv. Efter ferien ringede de til mig og sagde, at brillerne blev leveret, diagnosen afslørede ingen problemer, og jeg må hente brillerne, og hvis de ikke passer mig, kan jeg foretage en uafhængig undersøgelse, og først derefter vil de returnere pengene til mig.

Jeg besluttede at bestille mine briller, før jeg gik til en kommerciel klinik, kontrollerede alt, og nu er tiden inde til at vælge en salon. Jeg valgte mellem to virksomheder, til sidst bosatte mig på Aikraft, da virksomheden geografisk befinder sig på stedet for mit arbejde. Hun kom, de sendte mig til enheden, kontrollerede, hvilke dioptre jeg havde brug for, ligesom pigen gav mig demobriller, indsatte linser der, så jeg kunne vælge, hvad der passer mig. Dernæst kommer den mest interessante del, når jeg vælger en ramme, angav jeg tydeligt det beløb, jeg vil møde, pigerne (og der var 3) enige om, vi alle hentede det, men så syntes pigerne ved et uheld at begynde at palme af mig andre, en størrelsesorden dyrere, jeg forsigtigt men nægtede bestemt. Tiden er inde til at afgive en ordre, jeg har brug for linser ikke enkle, da astigmatisme, jeg stoppede på linser på 1.600 rubler hver, jeg ønskede også at arbejde på 3000 linser, men nej) til sidst gav jeg 3200 til linserne, og resten af ​​beløbet (2.597 rubler) skulle have givet allerede efter modtagelse af ordren! Det er godt, at jeg ikke gav hele beløbet med det samme, da jeg var kommet den dag, jeg modtog brillerne og satte dem på, indså jeg, at de ikke var lavet korrekt! Det flyder i mine øjne, men på samme tid “skar” mine øjne, + jeg har nærsynethed, MEN jeg kunne ikke fysisk tage og læse hvad der var skrevet der, jeg kunne ikke.

Pigerne blev meget overraskede, da jeg forklarede alt, i starten var der et forsøg på at bebrejde mig, de siger, at jeg vildledte dem dengang, da jeg hentede linserne, men dette problem ville hurtigt blive løst, deres skyld, men de kan ikke løse en forbandet ting uden overordnede !! Jeg venter i morgen, hvor jeg kun får besked, når det bliver. de kan ikke returnere penge uden overordnede

Neutrale anmeldelser

Fordele:

Brilleglaspriser, gratis øjetest

Ulemper:

Billige rammer er kortvarige

Detaljer:

Med mine minus 8, uden at fortynde objektivet, passer de ikke i nogen normal ramme. Jeg spurgte prisen i andre optik, og det viste sig meget billigere. Jeg kunne godt lide de første punkter. Plastrammen og armene er forstærket med metalstænger, så de ikke deformeres. En regnvejrsdag faldt de, og rammen knækkede. Jeg måtte bruge penge på en erstatning. Linserne var intakte, og i optik sagde de, at hvis der var en sådan ramme, ville det kun være muligt at omarrangere linserne, men desværre. Som for første gang i fly blev min syn kontrolleret gratis, og jeg fik ordineret en recept. Da brillerne var klar viste det sig, at konsulenten havde blandet dioptre steder. Men efter et par dage kunne jeg hente de konverterede briller gratis. Flere måneder gik, og rammen blev allerede lidt afskalet. Maling påføres kun på overfladen. Jeg tænker på bonuserne fra det sidste køb for at købe en ekstra ramme, selvom det er ret billigt til 1000 rubler og kvaliteten er dårlig.

Jeg kan godt lide fly primært fordi du kan hente point til en normal pris i området 3.000-4.000 værdig kvalitet. Grundlæggende er linser ikke meget forskellige i omkostninger, men rammene - ja. Deres enorme udvalg, der er endda børn.

Før jeg valgte mine briller, gik jeg til lægen for en øjenundersøgelse, der var i samme butik. En sådan verifikation er gratis. Konklusionen foreligger ikke. Hvis jeg beslutter at købe briller, bliver jeg nødt til at give mit navn, for inden undersøgelsen lægger de et kort på mig og føjede det til databasen.

Jeg ankom den anden dag efter undersøgelsen. Jeg tog kanten hurtigt op, dens pris overraskede mig - kun 2.000 rubler. Jeg kunne også godt lide, at forskuddet er halvdelen af ​​prisen for point, efter at de var klar, betalte jeg resten. De lovede mig, at brillerne ville være klar om 5 dage, men de ringede ind 12. Jeg var meget indignet, i det mindste ville de have reduceret omkostningerne! Dette er deres mangler!

De testede mit syn her gratis. I vinduet var der en masse forskellige eksempler på rammer. Flere aktiekataloger at vælge imellem. Jeg valgte kataloget. De sagde at vente i en måned. Betalte hele beløbet på én gang. Vi lovede at ringe, når ordren ankommer. Hun ringede en måned senere for at afklare, hvorfor de ikke kaldte mig tilbage. Det viste sig, at brillerne endnu ikke er ankommet, de kommer om 2 dage. De gav alt til tiden, undskyldte for den lette forsinkelse. De fungerer som standard. Kommuniker med tilbageholdenhed uden unødvendige følelser. Der er ingen entusiasme for tjenesten. Jeg kunne godt lide brillerne, de passer virkelig godt til mig.

Fordele:

Orden kom hurtigt

Ulemper:

En uge senere indså jeg, at brillerne ikke blev plukket korrekt.

Og så gik vi rundt i City Mall shoppingcenter, på Novo-Astrakhan-motorvejen i byen Saratov, Zavodskoy-distriktet, hvis nogen ved det, og så giver pigen mig en indlægsseddel med fri syndiagnostik lige her og lige nu. Med vision er alt ikke perfekt med mig, så jeg besluttede at bruge denne service og gennemgå diagnosticering.
Det gøres hurtigt, og så siger pigen resultatet, i mit tilfælde er det blandet astigmatisme, hvem ved det ikke, det er når øjnene ser på helt forskellige måder, jeg har en stor forskel.
Og så begyndte pigen at rådgive mig, hvilke briller jeg skulle vælge, for permanent brug forsvandt det straks, for hvis man løbende går, er det bedre at bruge linser, så de begyndte at hente briller til arbejde. De tog det op i meget lang tid, fordi øjnene ser på helt forskellige måder, i cirka en times tid plagede jeg pigen, og pigen tog mig: D og til sidst valgte jeg de rigtige linser, det gjenstår kun at vælge rammen.
Rammen i denne butik, men i princippet som i enhver anden, i en helt anden prisklasse, fra 300 til uendelig. )
Jeg valgte i 1850, hun havde en sort metalkasse, en behagelig pasform, de er ikke store og ikke små, generelt efter behov)) Jeg prøvede også alle mulige ting og stoppede ved dem))
Selve linserne var værd 2.400, og at jeg, under hensyntagen til arbejdet, fik 4650 rubler.
Linser der kunne vælges billigere, men de fortalte mig, at for min syn ville andre, der ikke ville være billigere, kun have brug for disse. Selvfølgelig tror jeg, at dette er rene løgne, men åh godt. Foretaget et depositum på 50% og sagde at vente 7 dage.
Jeg kom, fik brillerne, men for at være ærlig, efter at have båret dem i cirka en uge, forventede jeg et større resultat, da jeg naturligvis ikke bemærkede nogen stor forskel, selvfølgelig er det klarere, og farverne er lysere, men stadig er noget ikke rigtigt.
Nu lægger jeg dem ikke meget på, fordi mine øjne bliver meget trætte, og det tror jeg på grund af det forkerte valg. Så mit råd er enten at gå til en betroet optiker med gode specialister, eller aftale en aftale med en optometrist og komme med opskriften.
Jeg vil også sige, efter cirka 2 måneder lavede min unge mand også briller til sig selv, hvilken optik jeg ikke kan huske, men det tog ham maksimalt en halv time, han tog hurtigt de rigtige linser op, hvor han stadig er meget behagelig og omslaget er stadig De gav det som en gave, men det kostede lidt mere end 5300 rubler, men de lå ikke bare sammen med ham. )
Lær af andres fejl! Held og lykke!

Fordele:

valg af rammer til priser

Ulemper:

meget lille værelse

Jeg var i indkøbscentret "Mariel", hvor jeg efter en lille snuble fandt Aikraft optik salon. Optikafdelingen er lille og med en masse mennesker vil der sandsynligvis ikke blive indsat der, men under mit besøg var der en hel person, og derfor var der ingen knuse. Af personens personale: en ved kassen og en gik rundt i hallen, konsulterede og, som det viste sig, senere viste det sig at være en optimist (udført smart visiondiagnostik). kontoret til kontrol af synet er meget lille, med tiden tog det 7-10 minutter, de gav ikke dataene i henhold til resultaterne, bad om et telefonnummer og lovede, at der dog skulle komme en SMS. Måske hvis jeg bestilte briller med det samme, ville holdningen være anderledes, det er svært at sige. Det samlede indtryk er blandet.

I dag ville jeg tale om mit første besøg i Aircraft Optics.

Jeg har dårligt syn og normalt kontrollerede jeg det i byklinikker. Dette tager som bekendt meget tid, og kommunikation med medicinsk personale er ikke en stor fornøjelse..

Jeg har brugt briller i mere end 3 år, og tiden er inde til at tjekke synet igen og bestille nye briller, indtil sidste øjeblik forsinkede jeg det. Jeg besluttede, at jeg ville spare tid og gå til den nærmeste optik og gøre alt lige der. Og så kom jeg på optik Icraft.

Meget flot optik, medarbejdere henvendte sig straks til mig, fandt ud af, hvilket problem jeg stod overfor, tilbød at tjekke mit syn gratis. Jeg har stadig ikke bestået en bedre diagnose af synet, det tog ikke meget tid, men ifølge mine følelser var det bedre end før (i byklinikker).

Efter at have kontrolleret visionen blev jeg bedt om at vælge en model af rammen. Der er mere end nok der for enhver smag. Men hvad der er vigtigt er prisen på point. Denne optik er en af ​​de mest billige optik. Jeg købte briller med linser til kun 2.900 rubler. Linser bestilles. Jeg synes, det er en meget rimelig pris, især for de mennesker, der køber flere par på en gang eller ikke altid har på sig briller.

UPD
I dag tog jeg mine briller, rammen er god, og jeg kan virkelig godt lide det, men desværre bar jeg briller hele dagen, jeg indså, at linserne blev valgt forkert.
Jeg bærer briller hver dag, og mine øjne har aldrig ondt, men i dag var det i nye briller meget utilpas. Jeg tror, ​​at jeg vil bruge denne optik, men kun som et køb af briller, uden øjenundersøgelse.

Positive anmeldelser

Jeg køber altid kun briller i flyoptik. Efter min mening arbejder de der

meget gode specialister. Litterære og høflige mennesker. Også meget

tilfreds med kvaliteten på brillerne. Jeg købte både billige og dyre. Hverken med eller med

der var ingen andre problemer. Det eneste, for omkring 2 år siden købte jeg Mio-briller, ser det ud til

Jeg gav omkring 3 tusind til dem. Uønsket brød rammen på dem.

Efter købet er der gået et halvt år. Og jeg kan huske, at de sagde, at de er garanteret

5 år, så jeg besluttede at gå ud af det. Som et resultat er alt virkelig under garanti.

erstattet. Efter denne hændelse var jeg igen overbevist om, at Icraft ikke var det

Mange tak! Jeg kunne virkelig godt lide brillerne! Jeg er tilfreds med både rammen og linsernes kvalitet. Efter min mening afhænger landing af briller af vores uafhængige valg af en ramme, der er praktisk for os. Jeg fandt denne ramme hos dig. For første gang valgte jeg at indsætte fotokromiske linser i rammen, jeg er meget tilfreds med dem! Min eneste anbefaling til dig, hvad angår pålideligheden af ​​produktsporing, det virkede bare ikke for mig. Jeg har allerede modtaget point, og ordrestatus forblev "i produktion".

Hej, jeg vil gerne dele mit besøg i Aircraft optics. Jeg har haft briller og linser i mange år og prøver regelmæssigt at kontrollere mine øjne. Denne gang foretog jeg diagnosen syn i denne salon, jeg kunne godt lide doktorens holdning, hendes tilgang og hvordan hun åbnede mine øjne for mange ting, som jeg ikke kendte. Hun var i stand til at berolige mig og bestemme min vision korrekt (på mit sidste besøg skræmte lægen mig virkelig, at min vision faldt meget og ikke bestemte de dioptre, der var nødvendige for mig). Jeg vil gerne sige endnu en gang tak for det faktum, at jeg er blevet mere komfortabel med de dioptre, der er korrekt defineret for mig. Jeg ønsker dig succes og uddannelse.

Jeg købte linser i "ikraft optics".

Personalet er meget venligt, fagfolk arbejder, de fortalte alle, hentede, gav tip til brug. Også i denne salon er et kæmpe sortiment, alle vil finde noget, der passer til ham. Hvad der er meget glædeligt er prisen)

Fra selve linserne er jeg bare begejstret. Brala Alcon® DailiesTotal 1

De mærkes ikke for vores øjne, de er ikke tørret som fortiden, som jeg prøvede. Du bærer hele dagen og bare nyder livet og en lys verden og glemmer, at du er i linserne! Alt er super, jeg vil bestemt bruge det igen.

2018/06/09 på vej hjem så jeg en annonce fra Aircraft salon om en gratis service til kontrol af syn og valg af briller / linser. Jeg besluttede at komme ind, da min vision er forværret for nylig. Det blev svært at se i mine linser. Jeg vil gerne understrege medarbejdernes høflige holdning til besøgende i Aikraft Optics salon på Kievskaya ulitsa 2. 2. (Desværre huskede jeg ikke navnene på sælgeren og lægen). De bliver mødt med et smil, let forklare og finde en tilgang til hver klient. Mit syn blev kontrolleret, mine briller og linser blev plukket op. Forklaret, hvordan man skal bære og pleje dem. Jeg var meget glad! Jeg købte også ACUVUE® OASYS 1-dages linser der, da det er lettere for mig at bruge en-dags-objektiver (de kræver mindre vedligeholdelse). Jeg kunne virkelig godt lide linserne, deres øjne er behagelige, selv i slutningen af ​​arbejdsdagen. Jeg købte også dråber BIO Comfort + med ravsyre og hyaluronsyre. Dette er bare en gave fra dem, der ofte arbejder ved computeren! Også i kabinen kan du købe briller til kun 1900 rubler. Denne pris inkluderer allerede ramme og linser til briller og masterens arbejde. Indvendigt et bredt udvalg af rammer til enhver "lomme". En af disse dage vil jeg gå til point til ICRAFT! Jeg besluttede at forlade min positive anmeldelse af salon. Som de siger: ”Der er ingen ledsager til smag og farve!” Men denne salon er til min smag og farve))). Nu er jeg din faste kunde!

Da jeg havde brug for øjenundersøgelse, vendte jeg mig om flyets optik. Tidligere købte jeg allerede briller og linser på netværket af denne optik, så denne gang gik jeg til dem. Denne gang var det en salon på Novy Arbat. Som altid glædede det venlige personale, nyt udstyr og valg os. På trods af at interiøret er lille, er der altid noget at vælge mellem både rammer og linser. Efter at have kontrolleret synet, anbefalede en optiker at skifte to ugers linser. I samme salon købte jeg efter rådene linser fra Alcon dagbøger i alt 1. Jeg var tilfreds med linserne. Tynd, overhovedet ikke følt i øjet. De udtørrer ikke, selv efter en lang arbejdsdag ved computeren. Mange tak for Aircraft-optikken på Novy Arbat for den høje kvalitet af deres arbejde!!

Jeg vil udtrykke min dybe taknemmelighed til arbejderne fra indkøbscentret. Mango (metro Shchelkovskaya) såvel som operatørpigen (desværre huskede ikke navnet), som hjalp mig med at få min ordre (nummer 7440005253) så hurtigt som muligt (08/10/2018).
De er meget imødekommende, i en vanskelig situation hjalp de med at løse problemet, på det mindste spørgsmål er de klar til at hjælpe, foreslå, afklare og møde dem. De gjorde alt muligt (det syntes og umuligt) for at få en ordre i dag, og dette var meget vigtigt på grund af afgangen!

Anmeldelser

franchisepartnere fra Icraft

Alexander Ivanov, Ufa

I 2013 tænkte jeg på at starte en franchisevirksomhed. De vigtigste kriterier var mængden af ​​initialinvesteringer og tilbagebetalingsperiode. Af de forslag, der blev behandlet, virkede Aircraft's optikfranchise optimalt. Da han ankom til udstillingen med franchise, talte han personligt med repræsentanter for netværket og besluttede at samarbejde. Efter at have med succes lanceret den første butik åbnede han inden for et år to til, der stadig fungerer i dag. I øvrigt rejser en repræsentant for virksomheden til åbningen af ​​hver butik, der hjælper med at etablere processen og understøtter de første arbejdsdage.

På grund af rammerne i sin egen produktion er butikens sortiment eksklusivt og gentages ikke i nogen byoptik (i modsætning til optikere, der støtter et udvalg af offentlige leverandører). For min del arbejder jeg regelmæssigt med at promovere butikker og på kvaliteten af ​​tjenesten. For hjælp i disse anliggender og anbefalinger kan du altid kontakte specialisterne i franchisetagersupport. Jeg vil sige, at forretningsmodellen fungerer, og hvis du handler med dine butikker, får du positive resultater.

IP Dygtig Irina Sergeevna, Dygtig Denis Nikolaevich

Før jeg startede min virksomhed, arbejdede jeg længe som finansanalytiker i en af ​​forretningsbankerne og tænkte i lang tid på at oprette min virksomhed - jeg ledte efter noget passende, noget der ville være interessant at gøre, som ville være til gavn for folk. Derfor, da vi snuble over Ikraft-franchisen på Internettet, besluttede vi næsten straks at vende os til det. Så vores første punkt i Aikraft Optics Salon dukkede op, og min drøm om at have min egen forretning gik i opfyldelse.

Optik er et af de mest lovende aktivitetsområder. I øjeblikket har vi desuden åbnet en skobutik og en smykkebutik, men optik er stadig den mest omkostningseffektive. Vi ser med tillid på fremtiden, for i modsætning til detailhandlere, som snart går helt online, forbliver optikforretninger. For at hente briller har du faktisk brug for en lægehøring, en nøjagtig øjenundersøgelse. Dette kan ikke gøres i onlinebutikken..

Lilia, hovedkontor for Aircraft Salon i franchising i Nyagan

Med firmaet "Aircraft" begyndte vi at samarbejde sidste år. Og godt nok, dette selskab førte os til åbningen. Meget god forberedelse, ingen fejl, levering af varer, træning af vores sælgere. Alle var glade og alle var helt i top. & Nbsp

Se videoen

Pavel, franchiseejer af Aicraft-saloner, Stupino, Serpukhov, Chekhov, Moskva-regionen

Interessant nok forretning, det er meget teknologisk og ganske rentabelt... Udvalget af produkter, som Aircraft leverer, er ganske eksklusiv, god kvalitet på glasfremstilling, reklamestøtte, kvalificerede ledere. & Nbsp

Se videoen

Ejer af Aircraft Optics Salon Franchise i Yelets

Jeg valgte en franchise i lang tid, men jeg stoppede ved denne forretning, fordi den er gennemsigtig. Det vigtigste er, at dette er en gratis niche, og der er plads til udvikling. & Nbsp

Se videoen

Ejer af fragtmagasinet Aircraft Optics salon i Blagoveshchensk

Vi har arbejdet med fly i 4 år. I løbet af disse 4 år blev der åbnet 4 optikssaloner i forskellige byer i Fjernøsten: Khabarovsk, Blagoveshchensk, Belogorsk, Birobidzhan. & Nbsp

Se videoen

Ejer af Aircraft Optics Salon Franchise i Tyumen

Jeg var ansat i Sberbank og udstedte et vist antal lån til forskellige franchiser under Business Start-programmet. Den mest optimale mulighed for investeringer og indtægter var Aircraft. & Nbsp

Se videoen

Rinat, franchiseejer af Aikraft-saloner, Votkinsk, Sarapul, Elabuga

Vi valgte en virksomhed med fly for et år siden. I denne periode åbnede vi tre butikker. Denne forretning tilbyder de mest gunstige betingelser for os. I dag kan vi med tillid sige, at "Aircraft" opfylder alle de angivne samarbejdsbetingelser. & Nbsp

Flyoptik

Negative sider

Uuddannede ledere. To piger 32 år med erhvervsuddannelse, 26 år uden uddannelse (fra 9. klasse i gymnasiet) fører tilsyn med optikken. Halvdelen af ​​medarbejderne arbejder uden registrering. Angiv ved indgivelse 13 TR Ingen har medicinske bøger. Blandt de ansatte er der ingen med medicinsk uddannelse, øjenlæge eller optometri. I løbet af mine 2 måneder forlod 4 personer arbejde. Læger og optometrister får at vide, hvordan de kontrollerer deres syn, de er forbudt at lægge astigmatikere, de skal kontrolleres i højst 5-10 minutter pr. Person. Hver dag råbte for små indtægter og advares om afskedigelse.Alle omarbejdningspunkter går på bekostning af medarbejderne. Uhøflighed og måtter - kommunikationsnormen.

Positive sider

For at tilføje information, skal du logge ind..

Virksomhedsanmeldelser


Negative sider:
Skamløst bedragende! Alt loves så sødt, men i virkeligheden betaler de mindre end lovet, de bøder for hvad de vil, de betaler ikke løn ved afskedigelse, bøder når sindssyge! De lover en løn, de betaler meget mindre. Betal under markedet, 20 30 tusind, med afskedigelse, hvis du er heldig, får du halvdelen! Du studerer konstant, består nogle prøver, lønnen tilføjes 0,0001% for dette !

Positive sider:
God dag. For nylig gik jeg ind i en af ​​optikerne på Snezhnaya, d. 27 nær metro Sviblovo. Fantastisk beliggenhed for mig med hensyn til mit arbejde og hjem samt meget. Flere detaljer >>

Negative sider:
Der er intet menneskeligt forhold i fly! Konstant kontrol, wiretaps, overvågning. Sådan mistillid til ansatte, så meget løgn, arrogance, uhøflighed, respektløs respekt. Jeg var meget ked af, at jeg kom til det føderale netværk for at arbejde! Inden du sætter dig ned på arbejde, anbefaler jeg dig hundrede gange at Tænke.

Negative sider:
Snyd i zp, ferie, overførsel til reserven, tvunget til at holde op, bøder svigagtig, skjult ansættelsesdokumenter, uberettigede fradrag for mangel, forsinkelse - en bøde på 10 rubler. minut.

Negative sider:
Plan 3/1. Din mening er din mening. Der er lidt værdi for medarbejderne. Der er meget få fagfolk. Kvaliteten af ​​rammer og linser er dårlig. Virksomhedspolitik: “Få, få, har brug for mere!” Holdning til salongansatte er oprørende: “Negre hvide problemer ikke e ** ut. "Med glæde stoppet)))

Negative sider:
Den første samtale blev afholdt, inviteret til den anden og til at studere. Men jeg er chokeret over personalets anmeldelser. Jeg har arbejdet som salgsassistent i 18 år og har ikke set noget lignende. Jeg vil sandsynligvis ikke gå til dette skrivebord..

Positive sider:
Jeg har arbejdet i virksomheden i 1 år og valgt fly på grund af stabilitet og hvid løn, som altid betales til tiden. Hun fik et job som manager, og efter otte måneder nåede hun stillingen som administrator - lederen af ​​5 butikker, efter at have vokset i løbet af denne periode adskillige medarbejdere, der har bevist sig og nu med succes arbejder i mentorpositioner. Det vigtigste er ikke at være doven, kende dit job og gøre det godt, og så er du garanteret en anstændig løn og karrierevækst.

Positive sider:
God ledelsesindstilling. Sn hvid. Ferie Godt hold.

Negative sider:
Jeg kom til et interview, udfyldte et spørgeskema. Så stod de op og løste en slags dumme prøver. Efter 20-30 minutter var deignede for at starte selve interviewet. Og hvad? 4 personer hver. Dette er generelt hvad. De sagde, at zp er mindst 40-45t, tidsplan 2/2. I dag ringede de, de sagde, at det gik forbi. Og jeg tror, ​​at dette kontor knepper mig. Jeg gik til en af ​​Aycraft butikkerne, optometristen sagde, at hun havde 23 ton sn. Kort sagt, de skal sendes i røv.

Positive sider:
Hun arbejdede som optometrist i fire år, alt var fint og holdningen og sn-hvid og til tiden! Efter at have arbejdet på et gråt kontor var det generelt en behagelig overraskelse at få feriepenge. Desværre arbejder jeg ikke der længere, min mand blev overført til at tjene i en anden by.

Negative sider:
Meget snyd, sn. halvanden gang lavere end deklareret, bøder for konstant ændring af regler. En stram tidsplan, det er umuligt at ændre. Hvis du ikke har arbejdet 15 skift pr. Måned, udbetales bonusserne ikke, og det er næsten halvdelen af ​​lønnen. Selv hvis han blev syg den sidste dag og kun arbejdede 13 skift, betaler de kun en løn (120 rubler i timen). Evige mangler, der hænger på medarbejderne (og der fremstilles briller for at holde dem i det offentlige rum). Fravær fra butikken - 3 gange i 10 minutter. Ikke markeret på biosensorstraffen 10r. et minut.

Negative sider:
FISKROTTER FRA Hovedet. Et selskab, der venter på en nedbrud. BESLUTTET AT anmelde alle, der vil risikere og indstille der - GÅ IKKE. DER ER BETALT PÅ INGEN Mere end 30.000 R på hænder. ALLE BESLUTNING, HVAD ECHERNE SIGER. KOLLEKTIVET SOM ALLEREDE SKRIFTLIG NEDEN, SHIT. DET ER EN GOD MANGE FAKEOVERSIGT. DER BESLUTTET sandheden om at skrive. DE OPFORMER Mennesker lever disse "ICRAFT" -SLAVER LETTERE PÅ.

Negative sider:
Jeg vil advare dem, der ønsker at få et job i en virksomhed som konsulent eller optometrist. Start forfra. På træning hælder du lidt vand i, at alle anmeldelser er falske, og du skal ikke tro dem. En praktikplads er ikke altid veluddannet. Mange subtiliteter, du har brug for at kende i program gestory. For det faktum, at du indgår en ansættelseskontrakt med virksomheden, får mentoren udbetalt 1.500 rubler, hvis du arbejder 2 måneder, yderligere 1.500 rubler. Det er i deres interesse at lokke. Den første måned er du fri for bøder. Ud over tyverier og uoverensstemmelser ved kassen. Selv hvis du er en optometrist og ikke kommer tæt på hende. OG

Positive sider:
Jeg arbejder på adressen: Bolshaya Tulskaya 43 I et halvt år Z. hvid uden forsinkelser, teamet er venligt, lederen er meget tilfreds, hjælper nykommere, behandler enhver medarbejder nedlatende, Ja, jeg har en masse arbejde på mine fødder i 12 timer, men virksomheden har et motivationssystem Løn 30 får mere, når overdreven udfyldning pr. dag

Negative sider:
Hun arbejdede som optometrist i Aircraft (ikke en franchise, direkte fra kontoret) i Krasnodar i Mega Adygea i 3,5 måneder. For mere var jeg ikke nok. Gå heroisk til optik med transplantationer i 2-2,5 timer, uden at vide, hvordan jeg kommer hjem fra Adygea om natten, når jeg arbejder indtil den 22. (trods det faktum, at manageren i Krasnodar på forhånd blev underrettet om, at jeg ventede på overførsel til salonen i indkøbscenteret,, Galleri. Som er geografisk tættere på mig) konstant i strid med landets arbejdsregler, bøder, mangel på kundesupport, som i et halvt år ikke kan tage deres penge i vrag

Positive sider:
Jeg har arbejdet i virksomheden i fjerde år, med undtagelse af nogle nuancer, som jeg vil skrive om under manglerne, alt passer mig. Jeg læste dårlige kommentarer og undrer mig. Det er tydeligt, at få vil skrive gode anmeldelser, så jeg vil forsøge at rette denne mangel og objektivt tale om at arbejde i Aircraft. Lønen er helt hvid, betaler uden forsinkelse dag til dag. Der er gode bonuser for arbejdserfaring, så virksomheden værdsætter erfarne medarbejdere. Butikkerne har køleskab, mikrobølgeovn, kedel - du kan drikke te og spise normalt. Karrieremulighed er ikke en tom sætning. Næsten alle ledere

Negative sider:
Løftet om sirener, der lokker dem til at arbejde, dikteres af deres personlige motivation og afviger fra virkeligheden med 30%, hvis det taler om s.p. og 99%, hvis det taler om arbejdsforhold. I salonerne er almindelige slaver ganske tilstrækkelige, og folk, der befinder sig i en vanskelig livssituation, undertrykkes som regel af højere bånd, som til gengæld jo højere er den højere klasse lort på røvhulsmessen. Gudskelov, hvis du er heldig med administratoren, men efter min mening har alle overlevet dem derfra, der er halvspiste (og endda skæggede) babischier, der spiller i deres lille lille "magt".

Positive sider:
Stabilitet, vækstmulighed, medarbejderuddannelse og -udvikling, anstændige udbetalinger, evnen til at øge egenindkomst.

Negative sider:
Ren bedrag. Arbejdere bliver behandlet som slaver. Ren ydmygelse! For at tjene mere end 40.000 skal du arbejde fra 9 til 20 og løbe for at løbe. Jeg arbejdede der 1.6. Og da lederskabet skiftede, var det et mareridt! Selv du står bare op for at bebrejde du vil være hjemme, og på arbejdet skal du arbejde. Rundt omkring er der kun ledsagere og plejere. Bare gå og se på!

Om os

RETWORK - hurtig søgning efter anmeldelser om virksomheden, butikken, medarbejderen, arbejdsgiveren på Internettet. Webstedet er ikke ansvarligt for information modtaget fra tredjepartsressourcer..

Der blev ikke fundet nogen yderligere virksomhedsanmeldelser. Du kan bruge vores avancerede søgning..

Medarbejderanmeldelser om fly

Øjenlæge

Værste job. De ved ikke, hvordan de skal arbejde. Ét pres. Hvad gav du ansatte? Ikke behagelige arbejdsforhold.

Ved afskedigelse er de forpligtet til at udstede en pakke med dokumenter til kammerat K. Arbejdsbogen, certifikater for gennemsnitsløn, men tilsyneladende ved ikke denne vidunderlige organisation dette. De gav ikke noget, hun ventede 3 uger på sin arbejdsbog. Skam, ikke organisation.

Øjenlæge

Der er ingen plusser. Det er nødvendigt at kontrollere synet, vaske gulvet og det ødelagte produkt for at dampe. Jeg anbefaler ikke til arbejde.

Øjenlæge

Der er ingen plusser. Det mest modbydelige sted. Se bort fra medarbejderne. Han kan ikke løse noget og kan ikke og lærer ikke. Kun måtter. Dette er det eneste, jeg lærte på 50 år..

Gå ikke på arbejde i denne optik.

Øjenlæge

De, der er anstændige, ikke informanter og bare en normal person, vil ikke være i stand til at arbejde her. Ydmygelse og måtter kan ikke stå. Straffe for enhver drejning af hovedet. De tvinger folk til at gøre noget, som folk ikke har brug for. Læs ikke engang lokkebetingelserne. Alt forkert.

Fiskene roter fra hovedet. Afvis territoriale Klochev Denis. Kan forbedre.

Øjenlæge

Snyd, startende med den første samtale. Og vær ikke engang genert over det. Netop da siger de, at de lovede, det er ikke rigtig der. De lover en ting, faktisk viser det sig, er helt anderledes. Bøder for alt. Ved afskedigelse betaler de ikke bonusdelen af ​​lønnen (de overlader to tredjedele af din løn til sig selv). De er ligeglad med arbejderne. Konstant kontrol, bøder, fradrag. Nå, kun de, der har honning, kan tjene her. uddannelse, der har arbejdet i cirka 9 år, og som er heldig at komme til et godt punkt (der er flere af disse for hele Moskva og peberrod). Nå, eller hvis du svælger med 2-3 dage fri en måned og super-steam op dine kunder, hvilke bonusser der betales for denne måned, men alt vil være på dine nerver. Dette er det værste firma, jeg nogensinde har arbejdet for..

Alt kommer fra toppen. Der rådner og holdning til alle de samme.

God eftermiddag. Tak, fordi du skrev. Vi vil forstå situationen. Skriv venligst, hvad de præcist lovede og ikke opfyldte, og hvad var fradragene. Du kan svare via e-mail: [email protected] Tak.

Øjenlæge

Jeg prøvede mig selv som seniorsalon. 7522 Selv kommer fra en anden by. Hun begyndte sin karriere i 2016. Det er i fly. Jeg kan virkelig godt lide denne optik. Jeg betragter hende som den bedste optik i landet.

Da jeg fandt ud af, at Aikraft tog til byen Novosibirsk, var jeg meget glad. For mig var det en stor begivenhed. Det betød, at mange perspektiver var åbne for mig. Ny by, nyt hold, nye muligheder. Bag mere end 3 års erfaring. Der var et stort ønske om at hjælpe novice-optometrister. Da jeg er en meget ambitiøs person, havde jeg et ønske om at bevæge mig op ad karrierestigen. Uden tøven ringede hun til den territoriale manager Klochev Denis. Den næste dag afslutter hun sit job. Hun arbejdede i to uger, pakket sammen og ankom til Novosibirsk. De tilbød at tage træning, men det var kedeligt under træningen, og hele tiden ønskede jeg at supplere informationen fra coach (Margarita Ryazanov.) Jeg havde så mange følelser, jeg afbrød konstant hende. Selvom dette er forkert. De lod mig springe over træning, og næste dag gik jeg på arbejde som optometrist. De sagde, at indtil jeg har bestået prøven, er jeg ikke en fuldtidsansat. Derefter kastede de svarene på denne test af. Jeg underskrev en kontrakt, men gav ikke en kopi til mine hænder. De sendte min arbejde til Moskva. De lovede 37.000 rubler under praktikperioden. (Finansiel pude). Jeg var interesseret i at arbejde den første måned. Saloner åbnede en efter en, der var ikke nok mennesker. Derfor tog jeg med glæde deltidsjob, gik til forskellige saloner. Og princippet var tilfreds. I hele februar havde jeg kun 5 dage fri. Kortet kom, lønnen for den første måned er 60.000 rubler. Jeg var tilfreds med alt. Jeg bad om at arbejde som administrator i en salon, der skulle åbne i Aura indkøbscenter. Jeg fik tilbudt at arbejde midlertidigt på seniorsalongen 7522. Der er ingen administrator i kabinen i kabinen. På samme tid og lære at udføre administrativt arbejde. Jeg var enig, men beklagede meget snart. I salonen på 61 Bogdan Khmelnitsky var der ingen, der ville arbejde. Da jeg ikke er lokal, har jeg hørt fra mange, at området er ugunstigt, tålmodighed er ikke stor, betinget af fattige mennesker. Min opgave var at rekruttere personale (mit team). Træ dem alle og arbejde i denne salon indtil åbningen af ​​salongen i Aura indkøbscenter. Hun fik sig selv til at elske denne salon, og folk rakte ud. Det var meget vanskeligt at kombinere en optometrist og en senior arbejde på samme tid. Det er faktisk arbejde for to. Jeg måtte lære det selv, lære andre, løse administrative problemer og havde stadig tid til at sælge det selv. Det er umuligt fysisk og mentalt. Og endnu mere med en så travl tidsplan. Denis krævede meget, der var mange opgaver. I sidste ende kunne jeg ikke lide holdningen i holdet. De samler sladder, vender det rundt, snyder, tilføjer det på egen hånd og sætter alt imod dig. Det ser ud til, at du prøver dit bedste, og knivene flyver i ryggen. En masse unødvendige og ubrukelige ståhej i en cirkel. Hvilket påvirker humøret og lysten til at arbejde. Ingen trænet i at arbejde med programmer. Der var skarpe svar på alle spørgsmål (HVORFOR LØSES DINE PROBLEMER AF ALLE? HVORFOR SPØRGER DINE JENTE SPørgsmål til administratorerne af andre saloner? HVOR DU ØNSKER DIN PENGER). Først siger de, at vi er et hold, vi skal hjælpe en ven i alt, men i virkeligheden er alt anderledes. Jeg fik en masse negativitet. Og hvem jeg skal spørge, hvis jeg ikke ved det, var ingen bekendt med mig i programmet. Med et system med retur (ÅPEN PORTAL OG SØG, DER ER ALT). Jeg siger ikke, at jeg er en superoptometrist, at jeg er den smarteste... nej. Jeg ville hjælpe, jeg tog fejl, måske havde jeg ikke tålmodighed og uddannelse. Men det er uudholdeligt at arbejde med en sådan holdning. Det sidste strå i min tålmodighed var en samtale med en revisor. De kommunikerer meget frekt. Andre klipper, og jeg korrigerer alle fejlene. Jeg får også fra alle for alle. Arbejdet... Jeg elsker bestemt optometri, men meget skuffet. Jeg arbejdede det sidste skift med tårer, næste dag skrev jeg en erklæring. I sidste ende forsynede de mig med indledende kærtegn på Denis Anatolyevichs kontor. I øjnene fortalte alle mine mangler og fordele. Og de dikterede også grunden til min afskedigelse på min egen anmodning. Det er sværere at arbejde online end private ejere. Men hvis vi fik en anstændig træning i reglerne, ville alt ordne sig. Generelt lærte jeg nye ting. Kommunikeret med administrerende direktør for netværket. En meget flot person. For mig var dette møde af særlig betydning. Jeg så min personlighed i spejlet på baggrund af alle disse vidunderlige mennesker. Mennesker, der er meget bedre end mig, er mere succesrige. Jeg var meget glad for at lære nye ting, det var interessant. Selvom sedimentet stadig forblev negativt. NOVOSIBIRSK, TAKK FOR ALT! 7522 Jeg vil aldrig glemme dig. DU ER DEN BEDSTE